ben de korkmuştum acaba mı diye? çok saol cnm cevabın için...ben kullanıyorum o jeli canım.
benim tüp bebek.12.haftaya kadar kullanıcam.
her ihtimale karşı veriyor canım doktor.
benide kessinler...3 ay önce kızkardeşim normal doğum sancısı çekti 15 saat sonra nemi oldu sezeryana aldılar onca sancıdan sonra...ayyy ben dayanamam o kadar sancıya...zaten her halükarda alttanda olsa kesiyolar yukardanda kesiyolar...en iyisi yukardan olsun gözüm görsün:)) allah hepimize kolaylık versin ...
inş...yine epdr.mı düşünüyosunuz ?
westlife, bu sıralar eşine nazlan :) daha sonra geceleri uykusuz kalmaktan nazlanmaya vaktin olmıcak. :) karamsar olma sakın. yat dinlen canım. bebişim çok sağlıklı olucak inanıyorumguclubacismile zaten seninde şüphen yok gibi bundan :)
çok sağol cnm ne bileyim öncekilerden dolayı insan bir karamsarlık yasıyor tabii ki
ilk 3 ayı hayırlısıyla bir atlatsak en azından riski geçirmiş oluruz.Rabbim hepimizin fasülyelerini korusun sağlıklı hayırlı ömürler versin.....
teyzesi artık benimki fasulye değilzemuszemuskaydirigubbakcemile3 çilek oldu 2.5 santim. ve bugün ilk kez ultrasonda deli bi solucan gibi hareket ettiğini gördüm. inanamadımsempatiksalakcinni salatalık turşusu gibiydi kafasını ve poposunu keseye vurup duruodu deli gibikaydirigubbakcemile3[
ne kadar güzel bir duygu yaaaa ne güzel bir mucize bu çocuklar masallah .annesi abla ya da abi olmuş o artık :)
senin bulantıların nasıl oldu geçti mi zonox
Bende gerindiğimde falan batma oluyo turkocum.İlk başlarda solda hissediyodum şimdi sağ tarafta hissediyoruumm..Bakalım kızmı olcak erkekmii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?