2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.. yarın inşallah hayırlısıyla bebişimi ilk kez göreceğim.. umarım herşey yolundadır.. annecine sımsıkı tutunmuş, kalbi pır pır onu görmemi bekliyordur.. dualarınız bizimle olsun.. çok heyecenlıyım.. benimki baya büyük aslında (7+2) ama ben ilk kez göreceğim inşallah..

çok saol canımmm iyi oldu söylediğin....

canım benim bulantılarım aynı. ilk 3 ay araba kullanmamak için ilk kez bugün minibüsle gittim hastaneye, ölüyodummmmmm. hastane ile evim arası 15 20 dk ama o yol bitmek bilmedi. o bulantı komaya sokuodu beni:gitme: bugün ilk kez evde yemek yaptım mecburiyetten. ben de toxoplasma enfeksiyonu negatif çıktı. bağışıklığım yokmuş. bu nedenle dr. dışardan yememi yasakladı. artık mecbur evde kendim yapıcam. bu nedele bulantılarımı yenmeye çalışıorumeyvahedigeldismile

cnm inş tez zamanda geçer bulantılarımız galeta bastırıyor bayagı.

Rabbim inş güzel haberlerle donatır seni de canımmm

Son düzenleme:
aminnnnnnn.. inşallah.. hiç moralimi bozmamaya çalışıyorum ama insanın aklına birsürü şey geliyor, burda da zor durumlarla karşılaşan arkadaşları gördük ya insan etkileniyor ister istemez.. hemen sabah olsun göreyim hayırlısıyla.. buraya yazdığım anı bi görsem, gördüm meleğimi çok iyi durumu diye..

canım kalbini ferah tut dahada güzel şeyler yazacaksın inşallahh sende oynadıgını tepiklediğini daha neler yazacaz inşallah

canım kalbini ferah tut dahada güzel şeyler yazacaksın inşallahh sende oynadıgını tepiklediğini daha neler yazacaz inşallah

yazıcaz dimi.. O kadar garip duygular içindeyimki anlatamam.. 7+2 haftalığım ilk kez görücem daha bu dahada geriyo beni.. hayırlısıyla bi sabah olsa..

inşallah doktordan için huzurla dönersin.bebişin sana ben burdayım der:)bu arada bizden 1 gün büyükmüşünüz siz:))

inşallah doktordan için huzurla dönersin.bebişin sana ben burdayım der:)bu arada bizden 1 gün büyükmüşünüz siz:))

kardeşi olacak seninki o zaman ilk ne zaman gördün sen kalp atışını falan ? ben çokmu geç kaldım acaba? :1hug:

bende ilk defa 7+2 de gitmiştim keseyi, bebişi, pır pır ları hepsini o zaman gördüm canım İnşallah senin içinde herşey güzel olur, sağlıklı olur ve güzel haberleri getirisin bize

bende ilk defa 7+2 de gitmiştim keseyi, bebişi, pır pır ları hepsini o zaman gördüm canım İnşallah senin içinde herşey güzel olur, sağlıklı olur ve güzel haberleri getirisin bize

gerçektenmi.. valla rahatladım biraz ya.. benim kadar geç gören kimse yok zannediyordum.. kötü hissediyordum kendimi.. İnşallah hayırlı haberlerle geleceğim.. Sabırsızlanıyorum yazmak için..:teytey:

kardeşi olacak seninki o zaman ilk ne zaman gördün sen kalp atışını falan ? ben çokmu geç kaldım acaba? :1hug:

canım 6+6 da gördük.hatta doktorum haftaya gün vermişti ama ben dayanamadığım için erken gittim.(düşük riskimde vardı bi kontrol gibi gitmiştim)

kızlar oradaki resmi avatar resmi yaptım bu resimdeki bebek 10 haftalık benim bebiş böyle demekki

kızlar yaa ben daha çok küçük diye yüz üstü yatıyorum dayanamıyorum bazen bu resmi görünce daha dikkatli yatmam gerektiğini düşündüm

bende nasıl yatıcağımı şaşırdım canım hiç rahat uyuyamıyorum
sağ dön sola dön sırt üstü
3. aydan sonra sola yatmak gerekliymiş.yinede dikkat etmeye çalışıyorum.
bide sizdede oluyormu.kalp çarpıntısı hızlı ve bütün vücudumda hissediyorum.
panik atak gibi.kalkıyorum uykum var ama uyuyamıyorum.sonra dalıyorum
anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…