teyzesi artık benimki fasulye değilzemuszemuskaydirigubbakcemile3 çilek oldu 2.5 santim. ve bugün ilk kez ultrasonda deli bi solucan gibi hareket ettiğini gördüm. inanamadımsempatiksalakcinni salatalık turşusu gibiydi kafasını ve poposunu keseye vurup duruodu deli gibikaydirigubbakcemile3[
ne kadar güzel bir duygu yaaaa ne güzel bir mucize bu çocuklar masallah .annesi abla ya da abi olmuş o artık :)
senin bulantıların nasıl oldu geçti mi zonox
canım benim bulantılarım aynı. ilk 3 ay araba kullanmamak için ilk kez bugün minibüsle gittim hastaneye, ölüyodummmmmm. hastane ile evim arası 15 20 dk ama o yol bitmek bilmedi. o bulantı komaya sokuodu beni:gitme: bugün ilk kez evde yemek yaptım mecburiyetten. ben de toxoplasma enfeksiyonu negatif çıktı. bağışıklığım yokmuş. bu nedenle dr. dışardan yememi yasakladı. artık mecbur evde kendim yapıcam. bu nedele bulantılarımı yenmeye çalışıorumeyvahedigeldismile
KIZLAR ya size bişey soracam kız ilk haftalarda igne gibi batar derler hiç igne batması gibi batmalar hissediyormusunuz ben kızımda valla ilk aylardada hep hissettim dogru çıktı kızım oldu bundadad bekledim hiç hissetmedim bu seferki farklı siz ne gibi hissediyorsunuz bir arkadaşımda 8haftalık hamile igne gib, batıyor bebegin oldugu yerde diyor
canım batma derken kramp mı? benim kramp bigi girio. bazende sol ön kemiğimin altoında acı oluo
canım benim bulantılarım aynı. ilk 3 ay araba kullanmamak için ilk kez bugün minibüsle gittim hastaneye, ölüyodummmmmm. hastane ile evim arası 15 20 dk ama o yol bitmek bilmedi. o bulantı komaya sokuodu beni:gitme: bugün ilk kez evde yemek yaptım mecburiyetten. ben de toxoplasma enfeksiyonu negatif çıktı. bağışıklığım yokmuş. bu nedenle dr. dışardan yememi yasakladı. artık mecbur evde kendim yapıcam. bu nedele bulantılarımı yenmeye çalışıorumeyvahedigeldismile
canım batma derken kramp mı? benim kramp bigi girio. bazende sol ön kemiğimin altoında acı oluo
yok canım krap başka bişey bu dediğim aynı kasıgına bebegin oldugu yere sanki igne sokuyorlarmış gibi olurdum yüregim kalkardı biraz acı verirdi çok degişik bişey valla kızımda çok oldu
çok saol canımmm iyi oldu söylediğin....WestLife bende o jelden kullanıyorum
Jelle birlikte sarı yada kahvemsi lekeler gelebiir, jel daha sonra tortu şeklinde dökülebiliyor bazen küçük bazen büyük oluyor çıkışını hissedebiliyorsun , bazende su şeklinde bırakıyor kendisini meraklanma böyle bir durumda. Ayrıca sıktıktan sonra yatma kalk en az 20 dk gezin evin içindeysen
bende 1-2 kez kahvemsi geldi sonra bir daha gelmedi bilgin olsun sende öyle birşey olursa drunu ara canım her zaman sormak iyidir
selam kızlar.. yarın inşallah hayırlısıyla bebişimi ilk kez göreceğim.. umarım herşey yolundadır.. annecine sımsıkı tutunmuş, kalbi pır pır onu görmemi bekliyordur.. dualarınız bizimle olsun.. çok heyecenlıyım.. benimki baya büyük aslında (7+2) ama ben ilk kez göreceğim inşallah..
aminnnnnnn.. inşallah.. hiç moralimi bozmamaya çalışıyorum ama insanın aklına birsürü şey geliyor, burda da zor durumlarla karşılaşan arkadaşları gördük ya insan etkileniyor ister istemez.. hemen sabah olsun göreyim hayırlısıyla.. buraya yazdığım anı bi görsem, gördüm meleğimi çok iyi durumu diye..
canım kalbini ferah tut dahada güzel şeyler yazacaksın inşallahh sende oynadıgını tepiklediğini daha neler yazacaz inşallah
selam kızlar.. yarın inşallah hayırlısıyla bebişimi ilk kez göreceğim.. umarım herşey yolundadır.. annecine sımsıkı tutunmuş, kalbi pır pır onu görmemi bekliyordur.. dualarınız bizimle olsun.. çok heyecenlıyım.. benimki baya büyük aslında (7+2) ama ben ilk kez göreceğim inşallah..
inşallah doktordan için huzurla dönersin.bebişin sana ben burdayım der:)bu arada bizden 1 gün büyükmüşünüz siz:))
bende ilk defa 7+2 de gitmiştim keseyi, bebişi, pır pır ları hepsini o zaman gördüm canım İnşallah senin içinde herşey güzel olur, sağlıklı olur ve güzel haberleri getirisin bize
kardeşi olacak seninki o zamanilk ne zaman gördün sen kalp atışını falan ? ben çokmu geç kaldım acaba? :1hug:
tmm teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?