bende nasıl yatıcağımı şaşırdım canım hiç rahat uyuyamıyorum
sağ dön sola dön sırt üstü
3. aydan sonra sola yatmak gerekliymiş.yinede dikkat etmeye çalışıyorum.
bide sizdede oluyormu.kalp çarpıntısı hızlı ve bütün vücudumda hissediyorum.
panik atak gibi.kalkıyorum uykum var ama uyuyamıyorum.sonra dalıyorum
anlamadım
kızlar oradaki resmi avatar resmi yaptım bu resimdeki bebek 10 haftalık benim bebiş böyle demekki
limonumu sıktım sıcak suyla onu içtim çok üşüyorum ben ya hasta olacağım sanırım((
ayyy şimdi benimkide mi böyle yani ay kıyamam ya kocaman olmuşlar maşallahhhhhhhhhhh....
canım bazen banada öyle oluyor bir donuyorum sonrasındada bir ısınma gelir acayip derecede ben artım merak etmiyorum hamilikten galiba canım kendine yinede iyi bak
canım ben 6 haftalık inanılmaz bi soğuk algınlığı geçirdim acile gittik malesef sadece vitamin serumu verildi geldik çok ama çok kötüydüm annem ıhlamır içirdi bende 2-3 saat sonra kalp çarpıntısı başaldı ölücek gibiydim.. ıhlamuru 2 kez içtim ikisindede öyle oldu içmediğim zamanlarda olmuyordu.. doktora sordum ıhlamur adaçayı düşük tehlikesi yapabilir dedi.. ne kadar doğru ne kadar yanlış araştırmadım.. ben bol bol su içtim bol meyve yedim ve mutlaka ama mutlaka tavuk suyuna çorba iç bana çok ii geldi antibiotik gibi..şehriyeli bi çorba yap hemen kendine..bol limon sıkk ohh süper olur.. geçmiş olsun canım
bilmiyorumki canım limondan başka ne içebilirsin geçmiş olsun drunu ara sor ne içebilceğini söyler
mrb arkadaslar nasılsınız? bugün dr gittim alttan ultrasonla fetüsü ve kalp atışını gördü çok şükür .idrar enfeksiyonum var malesef onun için ilaç verdi.ben daha önce bulantı için medpamit kullanıyordum onu kullanma dedi baska bir ilaç verdi.b 12 için benoksol verdi. bir de her ihtimale karsı( 2 düşüğüm olduğu için) tüp bebek ve aşılama tedavilerinde kullanılan crinone %8 lik jel verdi bebeğin tutunmasını sağlıyormuş bu ilaçtan kullanan varmı?bana herhangi bir sorun yok dedi ama düşük tehtidine karşı kullanılan bu ilacı sadece tedbir için veriyorum dedi insallah doğrudur bana dua edin
cinsel ilişki yasak dedi mecbur olmadığın sürece kalkma dedi.bulantın varsa illa da yemek yiyeceğim diye uğrasma dedi galeta çubuk ekmek arası peynir salatalık ye ayran soda iç dedi zorlama kendini dedi
sayfaları okuyamadım umarım ters giden bir şeyler yoktur.......
ecee
geçmş olsun canım
sağol cnmcanım ben kullanıyorum crinone yatmadan önce yapıyorum sonra hiç kalkmıyorum.ilk günler zorlanırsın sonra alışırsın.
slm arkadaslar ben yenı katıldım buraya 8 haftalık hamıleyım ve cok belım agrıyor bole sıkayetı olan varmı ne yapmak lazım bu ıkıncı benım bır kızım var
slm arkadaslar ben yenı katıldım buraya 8 haftalık hamıleyım ve cok belım agrıyor bole sıkayetı olan varmı ne yapmak lazım bu ıkıncı benım bır kızım var
canım geçmiş olsun.doktorlar ilk 3 ayda mecbur kalmadıkça ilaç alınmaması gerektiğini söylüyorlar.sen meyve ye bol bol ve dinlen bence.
canım bazen banada öyle oluyor bir donuyorum sonrasındada bir ısınma gelir acayip derecede ben artım merak etmiyorum hamilikten galiba canım kendine yinede iyi bak
ewetcanım büyümüşler maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?