2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

valla bendede oluyor kalp çarpıntısı yediklerimi sindiremiyorum çokta yemiyorum sırt üstü zaten yatamıyorum hepten nefesin gidiyor sanki kırk çeşit oluyorum yatakta valla

limonumu sıktım sıcak suyla onu içtim çok üşüyorum ben ya hasta olacağım sanırım((

kızlaarr daha şimdiden yataklara sığmazsanız göbüş çıkınca napıcaksınıızzz :))) ben yüzüstü yatıyorum walla dayanamıyorum

ben bugun 6+1 oldum ama ne kusma ne bulantı hiç bişey yok bı tek cok cabuk acıkıyorum ve çok yiyyorum acaba bundan sonra bulantım olrmu merak edıyorum

limonumu sıktım sıcak suyla onu içtim çok üşüyorum ben ya hasta olacağım sanırım((

canım bazen banada öyle oluyor bir donuyorum sonrasındada bir ısınma gelir acayip derecede ben artım merak etmiyorum hamilikten galiba canım kendine yinede iyi bak

brn nezle olmuşum
burnum çok kötü oldu
zaten iştahım yoktu
daha fazla arttı
o kadar da dikkat etmiştim
inş. daha kötüsü olmaz
grip olmak daha kötü
siz de çok dikkat edn
özellkle kalabalık yerlerde
yarın da devlet hastanesine gidecem
troid rahatsızlığım için
inş. sonucum ii çıkar
sizlerde tahlillerinizi ihmal etmeyın
sağlıcakla

canım çok saol bitki çayı içmeye korkuyorum.tarhana çorbası yaptım içtim rapor aldım yatıyorum.

canım ben kullanıyorum crinone yatmadan önce yapıyorum sonra hiç kalkmıyorum.ilk günler zorlanırsın sonra alışırsın.

slm arkadaslar ben yenı katıldım buraya 8 haftalık hamıleyım ve cok belım agrıyor bole sıkayetı olan varmı ne yapmak lazım bu ıkıncı benım bır kızım var

canım ben kullanıyorum crinone yatmadan önce yapıyorum sonra hiç kalkmıyorum.ilk günler zorlanırsın sonra alışırsın.
sağol cnm

slm arkadaslar ben yenı katıldım buraya 8 haftalık hamıleyım ve cok belım agrıyor bole sıkayetı olan varmı ne yapmak lazım bu ıkıncı benım bır kızım var

hoşgeldiniz Allah tamamına erdirsin şimdilik belim ağrımıyor ama beli ağrıyan arkadaslar vardı

canım bazen banada öyle oluyor bir donuyorum sonrasındada bir ısınma gelir acayip derecede ben artım merak etmiyorum hamilikten galiba canım kendine yinede iyi bak

ewetcanım büyümüşler maşallahh

demekki öyle canım ya hamişlikten sanırım mide yanmamda var ama olsun ne yapayım ben çok uğraştım bebeğim için... sende kendine iyi bak aman ha:)))
ayy maşallah ya meleklerimize....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…