2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine....
inşallah güzel haberlerle gelirsin....

aramıza yeni katılanlara hoş geldiniz kızlar. güzel haber alanlara gözünüz aydın. güzel haber bekleyenlere inşallah alırsınız. hasta kızlara da çok çok geçmiş olsun

Kızlarrr başağrısından ölüyorum şuann midemi bulandırıyoo uyuyamıyorumm eşim masaj yaptı yok geçmedi saatlerdirr ve dayanamayıp dolorex içtim (( inşallah bir zararı olmazz yarın ilk iş minoset alıcam evde bulunsun en zararsızı oymuş zorda kalınca onu içicemm(((

Günaydın herkese

FDilek48 canım ağrı kesici olarak drum başağrısına Parol tavsiye etti aldım ama kullanmadım çok ağrım olmuyor

ece 1982 canım crinone jeli sabahları al yada yatmadan önce bir saatte al ve en az 20 dk yürümen gerekiyor
bana söylenen oydu ve tüm kullananlarda bana bunu nasihat etti, hastanedeki hemşirelerde söylemişti.
Geçmişte yazmıştım gözden kaçtı sanırım

Son düzenleme:
günaydın herkeze
bende baş ağrısından gece kıvrandım.hiç daha önce böyle şiddetli olmamıştı.
ağrılarım için parol yada minoset vermişti doktor.
gebelikte kullanılıyor.

Günaydın herkese...Nasılsınız bugün?Benim sabah kusmalarım devam ediyor...Neyse ki bugün serviste kusmadım..İş yerine geldim öyle kustum...Ben bugün 9+4 oldum sanırım..2 ay yeni bitti yani...yani nerden baksan 1 ay daha çekicem gibi görünüyor bunumafoldumben:sinifsinif: geçen hafta sanki azalır gibi olmuştu bu hafta geri arttı...Sizde de böyle olan var mı?

günaydın herkeze
bende baş ağrısından gece kıvrandım.hiç daha önce böyle şiddetli olmamıştı.
ağrılarım için parol yada minoset vermişti doktor.
gebelikte kullanılıyor.

Çok geçmiş olmuş canım...İnş bir daha olmaz...Bu haftalarda baş ağrısı da bir belirti ve normal sanırım...

evet canım benimde öyle olmuştu geçen hafta azalmıştı şimdi yeniden başladı dün kötüydüm
bende 9+3 oldum

bikaç kez başımda ağrıdı ama ağrı kesici almadım çok şiddetli olmayınca

Kızlar 2 li test yaptıran oldumu?

bazı arkadaşlarda aynı soruyu yazdılar bende aynı soruyu tekrarlayayım.

Anladım canım...Demek ki normal seyrediyor gebelik o zaman...başağrım olmadı benim şimdiye kadar hiç ama öyle belirsizliklerle dolu ki bu dönem olmaz diyemiyorum...baharnaz sen oldukça güçlüsün bu bulantılar falan konusunda...öyle görünüyor.Nasıl başarıyorsun?Bana da söyle...Haftasonu yatılı misafirim de gelecek şehir dışından...Napacağımı bilmiyorum yaaaaaaaaaa:sinifsinif:mafoldumben

bu sabah çok kötüyüm her an bayılacakmışım gibi elim kolum kalkmıyor ve en kötüsü inanılmaz bi kalp çarpıntısı var benim içimi bayıltıyo fenalık geçirecem acaba hemen doktorumu arasammı zorla yazıyorum şuan.. çarpıntı sararttı beni

Henüz istmedi doktorum benden..gerçi benim bir sonraki muayenem 1 ay sonra...geç kalmış olur muyuz acaba?11-14 hafta arası diye biliyorum ben..

benim test günüm bu ayın 21 inde 11 + 5 oluyorum sanırım
sende hesapla istersen ne zamana denk geliyor. Drunla 2li testi konuşmadınmı

Bulantılara gelince birde onu bana sor hamilemiyim hastamıyım anlayamadım genelde evdeyim sadece yarım saatlik yürüyüş yapıp eve geliyorum markete bile çıkasım yok bulantılardan yemek temizik hiçbirşey yapmıyorum işede başlamadım bu dönem iyiki başlamamışım diyorum yoksa dayanamazdım bu halimle canım
sadece sürekli bulantıdan konuşmak istemiyorum o yüzden :)) güçlü gibi görünüyorum ama genelde güçlüyümdür, sabırlıyımdır.

Hemen ara bence canım..çok kötüsün sanırım...zorlama kendini

canım drunu ara bir tavsiyesi olucaktır sana en kısa zamanda toparlanırsın inşallah

Yok ben birşey konuşmadım...Bunları da ben soracaksam doktorun takibine ne gerek var...o söyleyecek ben yaptıracağım..Ben nerden bileyim en uygun zaman ne zaman...tonla para alıyorlar,bir zahmet bunları takip etsinler...neyse ....
Canım benim walla ben hiç anlamadım senin yazdıklarından sıkıntıların olduğunu..Bazılarımız burda sürekli ağlıyor ya -ben dahil- manın bulandım amanın kustum amanın bilmem ne diye...Sen hiç yazmayınca sanki yokmuş gibi geldi banakaydirigubbakcemile3 Bir de o hamile miyim hasta mıyım kısmına yürekten katılıyorum..Ben de aynı şeyi düşünüyorum..Sanki uzun soluklu bir mide üşütmesi gibi...olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni.
İnşallah 12.haftadan sonra bu durumlarımız geçer canım drum öyle demişti.
test konusunda evet drunun takibi lazım sen yinede hesapla ve zamanını geçirme canım galiba seninkide 13.haftada olmuş olucak testin tahminen

Senle aramızda 1 gün var Baharnazcım...evet sanırım öyle olacak,13 haftada..sonuçlarımızı da nerdeyse beraber öğreniriz demek ki...senin de dediğin gibi ben doktora en azından bir hatırlatayım test ne olacak diye...

doktoru aradım aistanı bir kalp doktoruna görünün dedi.. o kadar ilgisiz alakasız üstelik sürekli özele gidiyorum bu ne ya insan gelin bakalım yada şunu yapalım şu doktora gidin birlikte takip edelim falan der insan ya ben çok sinirliyim yapacak bişey yok ya da onlar çok rahat.. çarpıntım çok şükür geçti,, asistanı diyorki hamilelikten kaynaklanan çarpıntı olmaz ,, acaba doktorumu mu değiştirsem ne yapsam kafam karıştı şimdi çok halsizim ama o baygınlık geçti...aman çarpıntı olmasında bu halsizliğe mide bulantısına sesimi çıkarmıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…