slm arkadaslar ben yenı katıldım buraya 8 haftalık hamıleyım ve cok belım agrıyor bole sıkayetı olan varmı ne yapmak lazım bu ıkıncı benım bır kızım var
brn nezle olmuşum
burnum çok kötü oldu
zaten iştahım yoktu
daha fazla arttı
o kadar da dikkat etmiştim
inş. daha kötüsü olmaz
grip olmak daha kötü
siz de çok dikkat edn
özellkle kalabalık yerlerde
yarın da devlet hastanesine gidecem
troid rahatsızlığım için
inş. sonucum ii çıkar
sizlerde tahlillerinizi ihmal etmeyın
sağlıcakla
günaydın herkeze
bende baş ağrısından gece kıvrandım.hiç daha önce böyle şiddetli olmamıştı.
ağrılarım için parol yada minoset vermişti doktor.
gebelikte kullanılıyor.
Günaydın herkese...Nasılsınız bugün?Benim sabah kusmalarım devam ediyor...Neyse ki bugün serviste kusmadım..İş yerine geldim öyle kustum...Ben bugün 9+4 oldum sanırım..2 ay yeni bitti yani...yani nerden baksan 1 ay daha çekicem gibi görünüyor bunumafoldumben:sinifsinif: geçen hafta sanki azalır gibi olmuştu bu hafta geri arttı...Sizde de böyle olan var mı?
evet canım benimde öyle olmuştu geçen hafta azalmıştı şimdi yeniden başladı dün kötüydüm
bende 9+3 oldum
bikaç kez başımda ağrıdı ama ağrı kesici almadım çok şiddetli olmayınca
Kızlar 2 li test yaptıran oldumu?
bazı arkadaşlarda aynı soruyu yazdılar bende aynı soruyu tekrarlayayım.
Henüz istmedi doktorum benden..gerçi benim bir sonraki muayenem 1 ay sonra...geç kalmış olur muyuz acaba?11-14 hafta arası diye biliyorum ben..
bu sabah çok kötüyüm her an bayılacakmışım gibi elim kolum kalkmıyor ve en kötüsü inanılmaz bi kalp çarpıntısı var benim içimi bayıltıyo fenalık geçirecem acaba hemen doktorumu arasammı zorla yazıyorum şuan.. çarpıntı sararttı beni
bu sabah çok kötüyüm her an bayılacakmışım gibi elim kolum kalkmıyor ve en kötüsü inanılmaz bi kalp çarpıntısı var benim içimi bayıltıyo fenalık geçirecem acaba hemen doktorumu arasammı zorla yazıyorum şuan.. çarpıntı sararttı beni
benim test günüm bu ayın 21 inde 11 + 5 oluyorum sanırım
sende hesapla istersen ne zamana denk geliyor. Drunla 2li testi konuşmadınmı
Bulantılara gelince birde onu bana sor hamilemiyim hastamıyım anlayamadım genelde evdeyim sadece yarım saatlik yürüyüş yapıp eve geliyorum markete bile çıkasım yok bulantılardan yemek temizik hiçbirşey yapmıyorum işede başlamadım bu dönem iyiki başlamamışım diyorum yoksa dayanamazdım bu halimle canım
sadece sürekli bulantıdan konuşmak istemiyorum o yüzden :)) güçlü gibi görünüyorum ama genelde güçlüyümdür, sabırlıyımdır.
kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni.
İnşallah 12.haftadan sonra bu durumlarımız geçer canım drum öyle demişti.
test konusunda evet drunun takibi lazım sen yinede hesapla ve zamanını geçirme canım galiba seninkide 13.haftada olmuş olucak testin tahminen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?