2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

barisimm, hamilelikten kaynaklanan çarpıntı olmaz da ne demekmiş.. Benim doktorum 7. haftada gittiğimde önümüzdeki dönemde çarpıntıların olabilir diye uyarmıştı. Demek ki böyle bir belirti de var. Ne doktorlar var...

Günaydın kızlaarrr baş ağrısı ilk kez dün oldu bugün hemen eşime hamileliğe uygun ilaç aldırıcam zor durumlar içinn baharnaz paroluda duymuştum artık ikisinden birini alıcaz...

Barisim ben yemekten sonra hemen yatınca nefesim kesiliyo sanki aldığım nefes yetmiyoo..seninde çarpıntıların nezamanlar oluyo tetikleyen ne takip et bi kendinii..Bulantılar halsizlik falan psikolojikte olabilirmi acaba çünkü bu dönemlerde hamileden çok hasta gibi olunuyomuş arkadaşların dediği gibii..Hem dr ilgisizliğinden yakınıyosan yol yakınken tedbirini al canımm

Gunaydin kizlar,

Birsuru sayfa okudum, masallahi var topigin:)

Hasta olan arkadaslarimiza cok cok gecmis olsun, bol bol sivi alin ve ii bakin kendinize lutfen

Bas agrilari ara ara bendede oluyor, daha erken haftalarda bir kez cok siddetli agridi ama hicbir ilac almadim. Cok sukurki sonraki bas agrilarim hafifti. Hamileligin ilk aylarinda bas agrisi cok olabiliyormus. Diliyorum kimsenin siddetli basagrilari olmasin cunki hic cekilmiyor, cok aci veriyor. Benim geneldede cok basim agrirdi, resmen komaya girerdim agridan vede butun gece cikarirdim sabaha kadarkafamçokkarıştı

Hamilelik bana yaradi, hicbir sikayetim yok cok sukur.Umarim Boylede dewam eder:lepi:

Bu surecte cok bulanti ceken, agrilari olan arkadaslarimiza Rabbim yardim etsin, kolay degil hic. Hersey bebeklerimiz icin, guclu olmaliyiz annecikler. Dusunsenize seneye koklayacagimiz bebislerimizi...:Saruboceq::Saruboceq:

canım geçmiş olsun.ama doktorlar hep minoset diyor.hemen temin et evd bulunsun.

canım banada tam yatarken alacksın ki rahat dagılabilsin diye kaç kere söylediler.herkes farklı bişey söylüyo anlamadım.

Blu_sky canim, doktorun bu konuyu seninle gorusmeyi unutmus olabilir(herhangi bir sebepten dolayi) o yuzden kendin sorup ogren canim 2 li testin zamani gecmesin. tam olarak 14 cu haftaya kadarda degil cunki, 13+4 tu sanirim, doktorum aciklamisti bana.
Hani olurya bu ara yakin zamanda kontrolun felanda yoktur zaman gecmesin uzerinden fazla.

Umarim en kisa zamanda bulantilarin gecer seninde, cogu gitti azi kaldi diye dusunelim:içelim:

canım geçmiş olsun.ama doktorlar hep minoset diyor.hemen temin et evd bulunsun.

Sağol canım beniimm çok başağrısı çeken biri değilim ama dün gece neden evde yok diye çok ahh ettim bugün alıcamm hepimiz almalıyız ...

Dün gece çok kötü geçti ya bide sabaha karşı uykuda hapşurduumm boşta tutmuşum kendimi birden bütün kasıklarıma ağrı saplanddı bağırarak uyandım eşimde korktuu bişey olmaz değilmii kızlarr (

canlarım günaydınnnnnnnnnnn

hasta arkadaşlarımız varmış çok çok geçmiş olsun.
Aynı sorunlar bende de var. Aşırı bi baş ağrısı, midemde yanma, ve sol kürek kemiğimin altında ağrı. birde yemek yedilten sonra uzanamıyorum katiyen! ölüyorum uzanırsam. oturursam sorun yok.

bu arada kayınvalidem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şükürler olsun. dün akşam geldi.eve gittiği gibi bana gözleme yapmış kahvaltı için. hamur kesmiş mantı için. çorba yapmış. Allah ne muradı varsa versinnnnn. o, olmasa aç kalırım yemin ederim.

merhaba.çok geçmiş olsun..benimde hapşırıkalrım sizinki gibi şidettli oluyo ve iç organalrım sallanıyor..kasıkalrımada ağrı giriyor sonrasında hemen geçiyor..telaş etmemek lazım..hepimiz allaha emanetiz...biz kendimizi kolluyoruz..rabbimde bizi kollasın inş..

selammm kızlar bgn kontrole gıdıcem saat 1 de inşallah herşey yolundadır ve inşallah kalp atışını duyablirmiyiz acaba?

evet haklısın.11.haftaya girince ararım konuşurum bir.Çoğu gitti mi?gerçekten mi?daha 1 ay var....Allah'ım ben ne kadar sabırsızım yaaaaaaaaaa....Çok zorlanıyorum..:sinifsinif:

BENDE VARIM BENDE 26 MAYIS 2011 DE ALLAH NASIP EDERSE ANNEYIM kaydirigubbakcemile2

aramıza hoşgeldiniz..amiin inş.hepimiz vakti geldiğinde sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucakalrımıza alırız...

kızlaaarr.....bebeklerimizin cinsiyetini ne zaman öğrenicez..bu ayki konrollerimizde öğrenebilirmiyiz acaba ? ben 9+2 haftalığım

hoşbulduk topigi görünce çok sevindim
sormak istedigim bir sürü sey var kalp atışını duydunumuz mu bu hafta 7. haftaya gircez daha duymadık inş cumartesi duyarız bide ya benım karnım hep ac hep ac kıtlıkdan cıkmıs gibiyim hiç doymuyorum karnımda kurt kemırıyo sankı bide pendik tarafında oturanlar hastane ve doktor adınızı yazarmısınız

Lover inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

zonox gözünaydın ne güzel kayınvalidesi gelinin nazınıda çekrmiş maşallah

barısımm düzelmene sevindim canım

yemekten hemen sonra uzananlarda ayrıca mide suyunun ağza gelmesi, mide yanması ve sindirim problemide yaşanıyormuş okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…