Kızlarrr başağrısından ölüyorum şuann midemi bulandırıyoo uyuyamıyorumm eşim masaj yaptı yok geçmedi saatlerdirr ve dayanamayıp dolorex içtim(( inşallah bir zararı olmazz yarın ilk iş minoset alıcam evde bulunsun en zararsızı oymuş zorda kalınca onu içicemm (((
Günaydın herkese
FDilek48 canım ağrı kesici olarak drum başağrısına Parol tavsiye etti aldım ama kullanmadım çok ağrım olmuyor
ece 1982 canım crinone jeli sabahları al yada yatmadan önce bir saatte al ve en az 20 dk yürümen gerekiyor
bana söylenen oydu ve tüm kullananlarda bana bunu nasihat etti, hastanedeki hemşirelerde söylemişti.
Geçmişte yazmıştım gözden kaçtı sanırım
Yok ben birşey konuşmadım...Bunları da ben soracaksam doktorun takibine ne gerek var...o söyleyecek ben yaptıracağım..Ben nerden bileyim en uygun zaman ne zaman...tonla para alıyorlar,bir zahmet bunları takip etsinler...neyse ....
Canım benim walla ben hiç anlamadım senin yazdıklarından sıkıntıların olduğunu..Bazılarımız burda sürekli ağlıyor ya -ben dahil- manın bulandım amanın kustum amanın bilmem ne diye...Sen hiç yazmayınca sanki yokmuş gibi geldi banakaydirigubbakcemile3 Bir de o hamile miyim hasta mıyım kısmına yürekten katılıyorum..Ben de aynı şeyi düşünüyorum..Sanki uzun soluklu bir mide üşütmesi gibi...olumunekankayizsmile
canım geçmiş olsun.ama doktorlar hep minoset diyor.hemen temin et evd bulunsun.
selammm kızlar bgn kontrole gıdıcem saat 1 de inşallah herşey yolundadır ve inşallah kalp atışını duyablirmiyiz acaba?
Blu_sky canim, doktorun bu konuyu seninle gorusmeyi unutmus olabilir(herhangi bir sebepten dolayi) o yuzden kendin sorup ogren canim 2 li testin zamani gecmesin. tam olarak 14 cu haftaya kadarda degil cunki, 13+4 tu sanirim, doktorum aciklamisti bana.
Hani olurya bu ara yakin zamanda kontrolun felanda yoktur zaman gecmesin uzerinden fazla.
Umarim en kisa zamanda bulantilarin gecer seninde, cogu gitti azi kaldi diye dusunelim:içelim:
kızlar selam verioruz alanda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?