hoşbulduk topigi görünce çok sevindim
sormak istedigim bir sürü sey var kalp atışını duydunumuz mu bu hafta 7. haftaya gircez daha duymadık inş cumartesi duyarız bide ya benım karnım hep ac hep ac kıtlıkdan cıkmıs gibiyim hiç doymuyorum karnımda kurt kemırıyo sankı bide pendik tarafında oturanlar hastane ve doktor adınızı yazarmısınız
Lover inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
zonox gözünaydın ne güzel kayınvalidesi gelinin nazınıda çekrmiş maşallah
barısımm düzelmene sevindim canım
yemekten hemen sonra uzananlarda ayrıca mide suyunun ağza gelmesi, mide yanması ve sindirim problemide yaşanıyormuş okumuştum
evet haklısın.11.haftaya girince ararım konuşurum bir.Çoğu gitti mi?gerçekten mi?daha 1 ay var....Allah'ım ben ne kadar sabırsızım yaaaaaaaaaa....Çok zorlanıyorum..:sinifsinif:
kızlar selam verioruz alanda yok
kızlaaarr.....bebeklerimizin cinsiyetini ne zaman öğrenicez..bu ayki konrollerimizde öğrenebilirmiyiz acaba ? ben 9+2 haftalığım
BENDE VARIM BENDE 26 MAYIS 2011 DE ALLAH NASIP EDERSE ANNEYIM kaydirigubbakcemile2
selammm kızlar bgn kontrole gıdıcem saat 1 de inşallah herşey yolundadır ve inşallah kalp atışını duyablirmiyiz acaba?
canlarım günaydınnnnnnnnnnn
hasta arkadaşlarımız varmış çok çok geçmiş olsun.
Aynı sorunlar bende de var. Aşırı bi baş ağrısı, midemde yanma, ve sol kürek kemiğimin altında ağrı. birde yemek yedilten sonra uzanamıyorum katiyen! ölüyorum uzanırsam. oturursam sorun yok.
bu arada kayınvalidem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şükürler olsun. dün akşam geldi.eve gittiği gibi bana gözleme yapmış kahvaltı için. hamur kesmiş mantı için. çorba yapmış. Allah ne muradı varsa versinnnnn. o, olmasa aç kalırım yemin ederim.
baharnaz, sigarayı görünce bile midem kalkıo kızkaydirigubbakcemile3 eşim bana kültablası gibi kokuo
ya benim kızkardeşim 10 haftalık hamileyken bebeğinin cinsiyetini dr söylemişti..erkek olduğu için tontişleri net belli oluyo demişti dr:
BAHARNAZ ...sen kaç haftalık hamilesin....hangi testlerin var ??
biliyorum kilo almak istemıyorum ama napıyım yarım saatte bi aclıkdan karnım agrıyo havuc yıyorum meyve yıyorum ama yetmıyo kaydirigubbakcemile3
canım şeker oranı düşük olan meyveleri tüket yada arada kuruyemiş falan ye
zonnetje, canım senden daha çok gurbetteyim vallakaydirigubbakcemile3
baharnaz, eşimin sigarayı bırakmasını çok isterim. bazen beni sinir edio ya. git dişini fırçala, ellerini yıka koku gelmesin diorum trip atıo. erinio. manyak mı ne ya. akannehir
tamam bende 9+2 aynı testler yapılıcak anladım...ya bazen çok okumaktanmıdır nedir kafam karışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?