2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kartal Dragos şifa: mine ergül, şerare hanım ya da tahir tosyalı. öneririm
bu arada o kadar yeme ilk 3 ay kilo alırsan sonradan alıcan kilolarla çok ağırlaşırsın canım. sebze tüketmeye dikkat et:hulya:

baharcım valla kayınvalidem gelmeze açlıktan ölürdüm bunu anladım yani.

evet haklısın.11.haftaya girince ararım konuşurum bir.Çoğu gitti mi?gerçekten mi?daha 1 ay var....Allah'ım ben ne kadar sabırsızım yaaaaaaaaaa....Çok zorlanıyorum..:sinifsinif:

Henuz kimse 2 li testini yaptirmadi sanirim canim, ama randevularimizi aldik, benimki 28 ekimde. Sanirim baharnaz arkadasimizin testi bende 1 hafta evvel olucak.

baharnaz, sigarayı görünce bile midem kalkıo kızkaydirigubbakcemile3 eşim bana kültablası gibi kokuo

kızlar selam verioruz alanda yok

Selam canimmm hosgeldinn

kızlaaarr.....bebeklerimizin cinsiyetini ne zaman öğrenicez..bu ayki konrollerimizde öğrenebilirmiyiz acaba ? ben 9+2 haftalığım

Sanmiyorum buhaftalarda belli olmaz, biraz sabrediceskaydirigubbakcemile2

BENDE VARIM BENDE 26 MAYIS 2011 DE ALLAH NASIP EDERSE ANNEYIM kaydirigubbakcemile2

Hosgeldin canim, Rabbime tamamina erdirsin insallah.

selammm kızlar bgn kontrole gıdıcem saat 1 de inşallah herşey yolundadır ve inşallah kalp atışını duyablirmiyiz acaba?

Canim insallah hayirli haberlerle geliceksin, icini ferah tut. Bizde 7+2 de gittik kalp atislarini gorduk, sende goruceksin insallah

Ohhh degmeyin simdi zonox un keyfine:lepi:
Kayinvaliden sana neguzel bakar simdi,
mantilar, corbalar ohhh misler gibi
yarasin sana insallah:teytey:

gebeliği ileride olan arkadaşlar vardı öyle hatırlıyorum ama pek girmiyorlar ara ara giriyorlar geçmişi okumadan msj yazıp çıkıyorlar geçmişi okusalar aslında sorulan sorular olduğunu görürler ve herkes tecrübesini bilgisini paylaşır

biliyorum kilo almak istemıyorum ama napıyım yarım saatte bi aclıkdan karnım agrıyo havuc yıyorum meyve yıyorum ama yetmıyo kaydirigubbakcemile3

baharnaz, sigarayı görünce bile midem kalkıo kızkaydirigubbakcemile3 eşim bana kültablası gibi kokuo

:)) aman aman öyle olsun benimkide bana öyle kokuyordu ama bütün önlemlerini alıp geliyor yanıma pek kokusunu hissettirmiyor yakında bu davranışlardan yorulur ve sigarayı iyice azaltır kimbilir
şimdi tiksintiyle bıraktım sigarayı acaba doğumdan sonra tiksintim devam edermi diye düşünüyorum

ya benim kızkardeşim 10 haftalık hamileyken bebeğinin cinsiyetini dr söylemişti..erkek olduğu için tontişleri net belli oluyo demişti dr:

kızlar 6+5 haftalık kalp atısını 4 gun sonra duyarmıyım

benimki 21 inde zonnetje sizinle paylaşırım canım inşallah hepimiz muayene ve testlerimizin sağlıkla sonuçlarını alırız.

ya benim kızkardeşim 10 haftalık hamileyken bebeğinin cinsiyetini dr söylemişti..erkek olduğu için tontişleri net belli oluyo demişti dr:

cinsiyet sanırım 12.13.haftada belli oluyor galiba okuduğum sitelerden birinde şu an oluştuğunu önümüzdeki haftalarda iyice belirginleşiceği yazıyor oda herhalde 12.13.haftalardır canım
10.haftalıkken belli oluyor hımm

zonnetje, canım senden daha çok gurbetteyim vallakaydirigubbakcemile3

baharnaz, eşimin sigarayı bırakmasını çok isterim. bazen beni sinir edio ya. git dişini fırçala, ellerini yıka koku gelmesin diorum trip atıo. erinio. manyak mı ne ya. akannehir

biliyorum kilo almak istemıyorum ama napıyım yarım saatte bi aclıkdan karnım agrıyo havuc yıyorum meyve yıyorum ama yetmıyo kaydirigubbakcemile3

canım şeker oranı düşük olan meyveleri tüket yada arada kuruyemiş falan ye

tamam bende 9+2 aynı testler yapılıcak anladım...ya bazen çok okumaktanmıdır nedir kafam karışıyo

bak kabul etme sigara kokusuyla sana yaklaşmasını 1 metre uzağında dursun Bebişin o havayı direk soluduğunu anlat ben önceden tavır koydum (bulantılarım ilk başladığında) şimdi eve gelince hemen sigara içmiyor mecburen benle ilgileniyor yemekten sonra çıkıp balkona içiyor sonrada bir güzel elini yüzünü yıkayıp dişini fırçalayıp kıyafetlerini değiştirip yanıma öyle gelebiliyor yatmadan önce yine sigara içmişse yine kıyafet değiştiriyor içiyorlarsa katlancaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…