bak kabul etme sigara kokusuyla sana yaklaşmasını 1 metre uzağında dursun Bebişin o havayı direk soluduğunu anlat ben önceden tavır koydum (bulantılarım ilk başladığında) şimdi eve gelince hemen sigara içmiyor mecburen benle ilgileniyor yemekten sonra çıkıp balkona içiyor sonrada bir güzel elini yüzünü yıkayıp dişini fırçalayıp kıyafetlerini değiştirip yanıma öyle gelebiliyor yatmadan önce yine sigara içmişse yine kıyafet değiştiriyor içiyorlarsa katlancaklar
ben henüz randevu almadım..ama 11 haftalıkken gidicem...samimi olduğum biri ( iş yerinden müşterim )özel muayenehanesine gidicem istediğim zaman randevu veriyor...
biliyorum kilo almak istemıyorum ama napıyım yarım saatte bi aclıkdan karnım agrıyo havuc yıyorum meyve yıyorum ama yetmıyo kaydirigubbakcemile3
yok hep bahsettiğim dr gidiyodum..hamilelik öncesinden beri...ancak ilk kontrolüme ona gidemedim..dr annesi rahatsızdı...ben 3 gün bekleyemedim o heyecanla başka bir dr gittim..ondan memnun kalmadım....ancak telf sürekli irtibattayız...2.kontolüme yine bulantıalrım aşırı olduğu için evime yakın birine gittim onuda sevmedim...11-14 arası müsait olduğunda gel bakalım dedi...
subaru ben o hurafelere hiç inanmıyorum. benim eltimin bu hurafelere göre %100 kızı olması gerekiodu ama oğlu oldu :)
kızlar facebook ta bi gruba üyeyim. hamiş bayanlar var. orda 35 haftalık bi kadın boşanıomuş çok üzüldüm. kızı olucakmış. velayeti kime verilio onu soruodu. Allah kimseye yaşatmasın. düşünün hamileyken boşanıosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?