2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sigara konusu bizdede sıkıntı...ben nerdeyse 1 aydır eşimle aynı yatakta yatmıyorum..ne yaparsa yapsın o sigara kokusunu alıyorum ve doğğruuu lavaboya..bu nedenle eşimde benden uzak duruyor napsın

canım benimki evde içmio balkonda içio ama ben rahatsız olunca o benden daha rahatsız oluokaydirigubbakcemile3 sinir oluo bana. kayınvalideme dicem uyarsın yabilmiyorumkismile

ben henüz randevu almadım..ama 11 haftalıkken gidicem...samimi olduğum biri ( iş yerinden müşterim )özel muayenehanesine gidicem istediğim zaman randevu veriyor...

ben henüz randevu almadım..ama 11 haftalıkken gidicem...samimi olduğum biri ( iş yerinden müşterim )özel muayenehanesine gidicem istediğim zaman randevu veriyor...

normalde takibi yapan drdeğilmi başka bir dramı gidiceksin?

canım bizim çektiğim sıkıntının yanında onlar alt tarafı sigara içmeyecekler buda dertmi yani..yaw bizim çektiklerimizi bi düşünün ..kusura bakmasınalr ama içmesinler zaten en fazla 12.haftadan sonra geçiyor bu sıkıntı ..sonra hepbirlikte rahat edicez innşşşş....

kızlar ben çok tüylendim. sizde de durum aynı mı? göbeğimde tüyler çıktı. kolumda ve bacağımdakiler çoğaldılar. bu arada epilasyona gidiodum. yalan oldu tüm paralarım:gitme:

biliyorum kilo almak istemıyorum ama napıyım yarım saatte bi aclıkdan karnım agrıyo havuc yıyorum meyve yıyorum ama yetmıyo kaydirigubbakcemile3

gokyuzu banada oluyordu. çok acıkıyordum ve çok yiyordum. 1-2 hafta sonra geçiyor. bu durumu mide bulantısı alıyor. hiçbirşey yiyemiyorsun. umarım sende böyle olmaz ama bende böyleydi. :bbo:

yok hep bahsettiğim dr gidiyodum..hamilelik öncesinden beri...ancak ilk kontrolüme ona gidemedim..dr annesi rahatsızdı...ben 3 gün bekleyemedim o heyecanla başka bir dr gittim..ondan memnun kalmadım....ancak telf sürekli irtibattayız...2.kontolüme yine bulantıalrım aşırı olduğu için evime yakın birine gittim onuda sevmedim...11-14 arası müsait olduğunda gel bakalım dedi...

Yarın doktora gideceğim. Devlet hastanesine kan tahlillerimi yaptıracağım. bebişimede baktıracağım. çok heyecanlıyım.

YA bende çok tüylendim..göbeğim kollarım coştular hatta kaşlarım bile coştu normanya oldum resmen

subaru ben o hurafelere hiç inanmıyorum. benim eltimin bu hurafelere göre %100 kızı olması gerekiodu ama oğlu oldu :)

yaaa ne kadar dr değiştirmişsin canım inşallah istediğin gibi ilgili bir dr bulursun

kızlar facebook ta bi gruba üyeyim. hamiş bayanlar var. orda 35 haftalık bi kadın boşanıomuş çok üzüldüm. kızı olucakmış. velayeti kime verilio onu soruodu. Allah kimseye yaşatmasın. düşünün hamileyken boşanıosunuz.

subaru ben o hurafelere hiç inanmıyorum. benim eltimin bu hurafelere göre %100 kızı olması gerekiodu ama oğlu oldu :)

zonox sen 7,8,9 haftalik usgnde bebek kesenin neresinde canim ona görede cinsiyet tahmini yapiliyomus

ALLAH kimsenin basina vermesin ama velayet anneye verilir emzikli bebege baba nasil bakabilirki

ya sorma..ben sürekli gittiğim dra gidemedim aksilikler yüzünden...bu kontrolüme ona gidicem sonra yine gidemiycem çünkü özel muayenehanede kendisi çalıştığı hastane yok..tahlilleri dışarda yaptırmam gerekiyor..çalıştığım için bu kadar izin alma şansım yok...nasip olursa bundan sonra çapada 29 mayıs hastanesine gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…