canım valla benimki tam ortada :) anam çok merak ettim. fotosunu çekimde paylaşim durunnnzonox sen 7,8,9 haftalik usgnde bebek kesenin neresinde canim ona görede cinsiyet tahmini yapiliyomus
ALLAH kimsenin basina vermesin ama velayet anneye verilir emzikli bebege baba nasil bakabilirki
rabi, canım hoşgeldin nasılsın bakimmmm
ya bende hep dikkat ettim ne tarfta olduğunu anlamak için ama ultrasonda hep ortada görünüyo dr.görüntüyü ona göremi ayarlıyo bi türlü anlamadım..
arkadaşlar ben yemeğe gidiyorum..işyerindeyim bakalım bana göre haşlanmış patates varmı ( başka bişey yiyemiyorumda )
rabia inşallah testlerin, hepimizin testleri iyi çıkar canım.
kızlar nası fotoğraf ekleyebilirim?
benim minnoşummbayanssulusmile üzerine tıklayın büyüyo
doktoru aradım aistanı bir kalp doktoruna görünün dedi.. o kadar ilgisiz alakasız üstelik sürekli özele gidiyorum bu ne ya insan gelin bakalım yada şunu yapalım şu doktora gidin birlikte takip edelim falan der insan ya ben çok sinirliyim yapacak bişey yok ya da onlar çok rahat.. çarpıntım çok şükür geçti,, asistanı diyorki hamilelikten kaynaklanan çarpıntı olmaz ,, acaba doktorumu mu değiştirsem ne yapsam kafam karıştışimdi çok halsizim ama o baygınlık geçti...aman çarpıntı olmasında bu halsizliğe mide bulantısına sesimi çıkarmıcam..
benim minnoşummbayanssulusmile üzerine tıklayın büyüyo
evet canim gördüm simdi MASALLAHsaga yatkin duruyor canim
nası anlaşılıomuş sağda olunca ne oluomuş rabia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?