2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonox sen 7,8,9 haftalik usgnde bebek kesenin neresinde canim ona görede cinsiyet tahmini yapiliyomus
canım valla benimki tam ortada :) anam çok merak ettim. fotosunu çekimde paylaşim durunnn
ALLAH kimsenin basina vermesin ama velayet anneye verilir emzikli bebege baba nasil bakabilirki

bencede emzikli bebek annesine gider. çok acı yabilmiyorumkismile

ya bende hep dikkat ettim ne tarfta olduğunu anlamak için ama ultrasonda hep ortada görünüyo dr.görüntüyü ona göremi ayarlıyo bi türlü anlamadım..

ben gittim muyane hersey yolunda cok sükür bu ayin 27de terminim var özel usg yapilip kan alincak bebek saglikmi degilmi onun icin bakilcak benim ailede down sendromlu kuzenlerim oldu icin amca tarafimda

ya bende hep dikkat ettim ne tarfta olduğunu anlamak için ama ultrasonda hep ortada görünüyo dr.görüntüyü ona göremi ayarlıyo bi türlü anlamadım..

bak canim ortada gibi duruyo ama ya az saga yada sola yakin duruyor ona bak yada resmi burda bizle paylas,basta bende ortada sanmistim ama degilmis

arkadaşlar ben yemeğe gidiyorum..işyerindeyim bakalım bana göre haşlanmış patates varmı ( başka bişey yiyemiyorumda )

benim minnoşummbayanssulusmile üzerine tıklayın büyüyo

Eklentiler

• $dsc05416ffff.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

geçmiş olsun
iştahsızlık varsa tansiyon düşüncede olabilir
ya da kansızlık ta yapa bilir
dr. una danış en iyisi
kalp çarpıntısı ben de de var ama bnm ki troidten
ilaçların dozajı yükselince oluyor genelde

nası anlaşılıomuş sağda olunca ne oluomuş rabia

canim saga yatkin olursa kiz oluyormus bende 8 haftalik usgme baktim benimkide saga da yakin bu sene cogu hamislerinki saga yakin kiz patlamasimi yasicaz ne ,2010 oglan senesiymis 2011 kiz senesi galiba kaydirigubbakcemile3 ben biseyler atistirip geliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…