kızlar 6+5 haftalık kalp atısını 4 gun sonra duyarmıyım
zonox MaşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlar geldım doktordan kalp atısını gördık pıt pıt atıodu doktor gayet ıyı dedi 3 hafta sonra gidicem bidaha kontorle
Ben Handan Özkula gidiyorum..Çok memnunum...Hastaneyi henüz seçmedim canım..doğuma yakın araştıracam nasipse..hoşbulduk topigi görünce çok sevindim
sormak istedigim bir sürü sey var kalp atışını duydunumuz mu bu hafta 7. haftaya gircez daha duymadık inş cumartesi duyarız bide ya benım karnım hep ac hep ac kıtlıkdan cıkmıs gibiyim hiç doymuyorum karnımda kurt kemırıyo sankı bide pendik tarafında oturanlar hastane ve doktor adınızı yazarmısınız
Baharnazcım ben de çok merak ediyorum...Şimdi artık hayatta içmem...Nasıl içiyormuşum ben bu iğrenç şeyi diyorum ama bulantılardan dolayı olabilir diye düşünüyorum böyle iğrenmem...:)) aman aman öyle olsun benimkide bana öyle kokuyordu ama bütün önlemlerini alıp geliyor yanıma pek kokusunu hissettirmiyor yakında bu davranışlardan yorulur ve sigarayı iyice azaltır kimbilir
şimdi tiksintiyle bıraktım sigarayı acaba doğumdan sonra tiksintim devam edermi diye düşünüyorum
Zonoxcum walla erinecek birşey yok...biz eriniyor muyuz bu kadar perişanlığı çekmeye?Altı üstü 2 kolonya bir diş fırçalama yani....zonnetje, canım senden daha çok gurbetteyim vallakaydirigubbakcemile3
baharnaz, eşimin sigarayı bırakmasını çok isterim. bazen beni sinir edio ya. git dişini fırçala, ellerini yıka koku gelmesin diorum trip atıo. erinio. manyak mı ne ya. akannehir
canım bizim çektiğim sıkıntının yanında onlar alt tarafı sigara içmeyecekler buda dertmi yani..yaw bizim çektiklerimizi bi düşünün ..kusura bakmasınalr ama içmesinler zaten en fazla 12.haftadan sonra geçiyor bu sıkıntı ..sonra hepbirlikte rahat edicez innşşşş....
Ben de olmadı öyle şeyler henüz...inş olmaz....kızlar ben çok tüylendim. sizde de durum aynı mı? göbeğimde tüyler çıktı. kolumda ve bacağımdakiler çoğaldılar. bu arada epilasyona gidiodum. yalan oldu tüm paralarım:gitme:
Bende de aynen öyleydi....ohaoldumsmilegokyuzu banada oluyordu. çok acıkıyordum ve çok yiyordum. 1-2 hafta sonra geçiyor. bu durumu mide bulantısı alıyor. hiçbirşey yiyemiyorsun. umarım sende böyle olmaz ama bende böyleydi. :bbo:
hamiş arkadaşlarım bu zamana kadar çok kilo alan oldumu aranızda ?şuanda hepimizin çok fazla bulantısı var doğru dürüst yiyemiyoruz ama bulantılar geçince ne yapıcaz fazla kilo almayı nasıl engelliycez ?
ya o kadar sıkıntı yapma 1 kg çok değilmiş...zaten heryerimiz adet olamadığımız için şişik durumda...sizin nasıl bilmem ama bence sadece göğüslerden 1 kg almış olabiliriz :))
Ben 56 kilo ile hamile kaldım. deli gibi de yiyorum. bulantım falan da yok. 11+0 oldum bugün. Sabah tuvalete gittikten sonra tartıldım 55 kiloyum. Bence en büyük avantajım çok meyve ve çiğ sebze (havuç salatalık vb.) tüketiyorum. düzenli de tuvalete çıkıyorum. İnşallah bundan sonra da böyle gider...hamiş arkadaşlarım bu zamana kadar çok kilo alan oldumu aranızda ?şuanda hepimizin çok fazla bulantısı var doğru dürüst yiyemiyoruz ama bulantılar geçince ne yapıcaz fazla kilo almayı nasıl engelliycez ?
Ben 56 kilo ile hamile kaldım. deli gibi de yiyorum. bulantım falan da yok. 11+0 oldum bugün. Sabah tuvalete gittikten sonra tartıldım 55 kiloyum. Bence en büyük avantajım çok meyve ve çiğ sebze (havuç salatalık vb.) tüketiyorum. düzenli de tuvalete çıkıyorum. İnşallah bundan sonra da böyle gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?