2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

afiyet olsun...ben baktım usg ye tam ortada yaaaa...allah hepimiz için hayırlısını versin...valla 2010 erkek senesi değildi tam tersi kız senesiydi..etrafımda 5 tane kız bebek var 1 tane erkek var :)))

kızlar geldım doktordan kalp atısını gördık pıt pıt atıodu doktor gayet ıyı dedi 3 hafta sonra gidicem bidaha kontorle

bende şimdi baktım usg ye sağ altta yatıo valla bebiş kız mı oluomus sağda olanlar:ecrin_bebek:

Ben Handan Özkula gidiyorum..Çok memnunum...Hastaneyi henüz seçmedim canım..doğuma yakın araştıracam nasipse..

Baharnazcım ben de çok merak ediyorum...Şimdi artık hayatta içmem...Nasıl içiyormuşum ben bu iğrenç şeyi diyorum ama bulantılardan dolayı olabilir diye düşünüyorum böyle iğrenmem...

Zonoxcum walla erinecek birşey yok...biz eriniyor muyuz bu kadar perişanlığı çekmeye?Altı üstü 2 kolonya bir diş fırçalama yani....

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn....İnş

kızlar ben çok tüylendim. sizde de durum aynı mı? göbeğimde tüyler çıktı. kolumda ve bacağımdakiler çoğaldılar. bu arada epilasyona gidiodum. yalan oldu tüm paralarım:gitme:
Ben de olmadı öyle şeyler henüz...inş olmaz....

gokyuzu banada oluyordu. çok acıkıyordum ve çok yiyordum. 1-2 hafta sonra geçiyor. bu durumu mide bulantısı alıyor. hiçbirşey yiyemiyorsun. umarım sende böyle olmaz ama bende böyleydi. :bbo:
Bende de aynen öyleydi....ohaoldumsmile

hamiş arkadaşlarım bu zamana kadar çok kilo alan oldumu aranızda ?şuanda hepimizin çok fazla bulantısı var doğru dürüst yiyemiyoruz ama bulantılar geçince ne yapıcaz fazla kilo almayı nasıl engelliycez ?

arkadaslar bılıorum daha önce de çok kez yazdınız ama arayıp da bulamıorum hangi testler yapıldı bu dönemde size

ya sorma ben 15 gun içinde 1 kılo almış görünüorum

ya o kadar sıkıntı yapma 1 kg çok değilmiş...zaten heryerimiz adet olamadığımız için şişik durumda...sizin nasıl bilmem ama bence sadece göğüslerden 1 kg almış olabiliriz :))

ya o kadar sıkıntı yapma 1 kg çok değilmiş...zaten heryerimiz adet olamadığımız için şişik durumda...sizin nasıl bilmem ama bence sadece göğüslerden 1 kg almış olabiliriz :))

bence de gogusler sadece 1 kılo almıs olabılır keske benım dogumdan sorada bu boy kalsa biraz ufakda normaldedelikafaduldennaniknanik

Ben 56 kilo ile hamile kaldım. deli gibi de yiyorum. bulantım falan da yok. 11+0 oldum bugün. Sabah tuvalete gittikten sonra tartıldım 55 kiloyum. Bence en büyük avantajım çok meyve ve çiğ sebze (havuç salatalık vb.) tüketiyorum. düzenli de tuvalete çıkıyorum. İnşallah bundan sonra da böyle gider...

maşallah sana

Selam kızlar ben geldim gene...:lepi:

Herkez iyidir umarım,2-3 gündür giremedim gene çoşmus topik maşallaah....kaydirigubbakcemile2
Ben elhamd iyiyim...

Merak eden olursa hayla yurt dısındayım....
Bir hüzün depolaması yaşadım kaç gündür...
İnşallah bebeğime etki etmemiştir....bilmiyorumkismile

Cumaya ertelendi gidişim inşallah.... Hayır olsun...

Şimdilik sakin bekleyişe devam....boshayallersmile

Ben bugünlerde bebeğime karsı çok farklı duygular hissediyorum,sanırım artık onu hissetmeye basladım iyice... Birde kıpırdadıgını hissetsem dünyalar benim olur heralde... İnşallah....:lepi:

Miniğim Benim...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…