Bu arada iki gün önce 3 haftadır mutfaga ugramayan ben,kalktım bir ton yemek yaptım hemde bir güzek yedim günler sonra...:lepi:
Eğer iştahım ilerde böyle olursa yandık....kaydirigubbakcemile3
ohhh ohh yarasın bebişe kalori olsun kalsiyum olsun protein olsun... anneye yağ olsun bal olsun:roflol: bulantıların bittimi gezgincim artık senin.:kedi: darısı bizim başımıza inşallahkaydirigubbakcemile
Bu arada iki gün önce 3 haftadır mutfaga ugramayan ben,kalktım bir ton yemek yaptım hemde bir güzek yedim günler sonra...:lepi:
Eğer iştahım ilerde böyle olursa yandık....kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr selammmm naılsınız bugün bulantılar nasıl.
zonaxxx beşini yirim senin Allah naazarlardan saklasın canım.
bu arada sayfaları okurken bişeye çok güldüm. sağa yatkın olursa kız felan muhabbeti vardı. Allah iyiliğinizi versin emi kızlar o sağ yada sola yatkınlık ne taraftan döllenme olduysa ondan o tarafa yatkın oluyor. bunu doktorunuzun söylemesi gerekirdi :) benim doktorum bilgilendirdi bak sola doğru kesen çünkü sol taraftan olmuş falan filan diye ayyy benim doktorum mu çok konuşuyor acaba -tatlicadiarzu- adam ne var ne yok anlatıyor hiç susmuyor saolsun olumunekankayizsmile ha bide belki eskilerin cinsiyet belirleme yöntemide olabilir bu sağa sola yakınlık muhabbeti ama tıbben bunun açıklaması buymuşbu arada kumları yavaş yavaş döküyorum çok şükür ölüp ölüp dirilsemde bişi kalmadı sayılır artık kaydirigubbakcemile3 yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı olsun inşallah bu arada:içelim:
benimki 21 inde zonnetje sizinle paylaşırım canım inşallah hepimiz muayene ve testlerimizin sağlıkla sonuçlarını alırız.
YA bende çok tüylendim..göbeğim kollarım coştular hatta kaşlarım bile coştu normanya oldum resmen
benim minnoşummbayanssulusmile üzerine tıklayın büyüyo
Selam kızlar ben geldim gene...:lepi:
Herkez iyidir umarım,2-3 gündür giremedim gene çoşmus topik maşallaah....kaydirigubbakcemile2
Ben elhamd iyiyim...
Merak eden olursa hayla yurt dısındayım....
Bir hüzün depolaması yaşadım kaç gündür...
İnşallah bebeğime etki etmemiştir....bilmiyorumkismile
Cumaya ertelendi gidişim inşallah.... Hayır olsun...
Şimdilik sakin bekleyişe devam....boshayallersmile
Ben bugünlerde bebeğime karsı çok farklı duygular hissediyorum,sanırım artık onu hissetmeye basladım iyice... Birde kıpırdadıgını hissetsem dünyalar benim olur heralde... İnşallah....:lepi:
Miniğim Benim...:asigim:
sagolasınnn....kaydirigubbakcemile3
Ya ben öyle aşırı bulantı yaşamadım elhamd... Arada bir vuruyor ama onuda çözdüm,mesela sabah namazından sonra yatmassam ve aç aç 11 lere gelirsem kesin migde bulantım oluyor...kaydirigubbakcemile3
Ama mısıl mısıl uyursam,vaktinde kalkarsam elhamd hiçbir sıkıntım yok...
Tek problemim aç bırakmak kendimi...
Şu sıralar çok şükür yaşamıyorum...
Ama tiksinme geçmiş değil bazı şeylere karsı...
Oda geçer inşallah....bilmiyorumkismile
yaa maydanoz tehlikelimiymiş...benimde canım ne zamandır beyaz soğan sumak maydanoz üçlüsünü çekiyodu..iyileşmeyi yani bulantılarımın azalmasını bekliyodum
arkadaşlar merhabaaaa.bişey sorucam maydonoz yerken hiç dikkat ediyomusunuz?hamilelikte yenmemesi gerekiyomuş.ben kısır yapmıştım içinde maydanoz vardı yedim sonra çok pişman oldum.
\okadardan bişey olmaz canım bende salatalarda falan yiyorum.
bu arada grip olan arkadaşlara çorba tavsiyesi
az önce yaptım süper oldu.
tavukları 2 lt haşlıyoruz içine 1 soğan.bi güzel pişiriyoruz.sonra tavukları didikliyoruz içine sarımsak rendeliyoruz.soğan parçalarını çıkarıyoruz.bi tavada tereyağda un kavuruyoruz.tavuk suyunun içine atıyoruz.topaklanma olabilir.çırpmayla halledebilrsiniz.sonrada tavukları ve sarımsakları atıyoruz.son olarak tuzunu karabiberini ve birkaç damla sirke.
inanılmaz bir lezzet ve hasta çorbası
öptümm sizi geçmiş olsun
bende hastalanmak üzreyim önlem alıyorum.
arkadaşlar merhabaaaa.bişey sorucam maydonoz yerken hiç dikkat ediyomusunuz?hamilelikte yenmemesi gerekiyomuş.ben kısır yapmıştım içinde maydanoz vardı yedim sonra çok pişman oldum.
Ahh canim, hayirlisi olsun yolculugunun,
gec olsun ama guclulerle dolu olmasin gunlerin
Sen kendini bebegine odakla, hersey yoluna giricektir insallah
kesfetmissin sonunda senin icin neyin ii oldugunu:))
Bende cok ac birakinca kendimi midem hafiften bulanmaya basliyor..basim gozum donuyor..eger dikkat edersem cok rahatim, sikayetim olmuyor hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?