2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada iki gün önce 3 haftadır mutfaga ugramayan ben,kalktım bir ton yemek yaptım hemde bir güzek yedim günler sonra...:lepi:
Eğer iştahım ilerde böyle olursa yandık....kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr selammmm naılsınız bugün bulantılar nasıl.

zonaxxx beşini yirim senin Allah naazarlardan saklasın canım.

bu arada sayfaları okurken bişeye çok güldüm. sağa yatkın olursa kız felan muhabbeti vardı. Allah iyiliğinizi versin emi kızlar o sağ yada sola yatkınlık ne taraftan döllenme olduysa ondan o tarafa yatkın oluyor. bunu doktorunuzun söylemesi gerekirdi :) benim doktorum bilgilendirdi bak sola doğru kesen çünkü sol taraftan olmuş falan filan diye ayyy benim doktorum mu çok konuşuyor acaba -tatlicadiarzu- adam ne var ne yok anlatıyor hiç susmuyor saolsun olumunekankayizsmile ha bide belki eskilerin cinsiyet belirleme yöntemide olabilir bu sağa sola yakınlık muhabbeti ama tıbben bunun açıklaması buymuş bu arada kumları yavaş yavaş döküyorum çok şükür ölüp ölüp dirilsemde bişi kalmadı sayılır artık kaydirigubbakcemile3 yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı olsun inşallah bu arada:içelim:

Bu arada iki gün önce 3 haftadır mutfaga ugramayan ben,kalktım bir ton yemek yaptım hemde bir güzek yedim günler sonra...:lepi:

ohhh ohh yarasın bebişe kalori olsun kalsiyum olsun protein olsun... anneye yağ olsun bal olsun:roflol: bulantıların bittimi gezgincim artık senin.:kedi: darısı bizim başımıza inşallahkaydirigubbakcemile

ohhh ohh yarasın bebişe kalori olsun kalsiyum olsun protein olsun... anneye yağ olsun bal olsun:roflol: bulantıların bittimi gezgincim artık senin.:kedi: darısı bizim başımıza inşallahkaydirigubbakcemile

sagolasınnn....kaydirigubbakcemile3

Ya ben öyle aşırı bulantı yaşamadım elhamd... Arada bir vuruyor ama onuda çözdüm,mesela sabah namazından sonra yatmassam ve aç aç 11 lere gelirsem kesin migde bulantım oluyor...kaydirigubbakcemile3
Ama mısıl mısıl uyursam,vaktinde kalkarsam elhamd hiçbir sıkıntım yok...
Tek problemim aç bırakmak kendimi...
Şu sıralar çok şükür yaşamıyorum...
Ama tiksinme geçmiş değil bazı şeylere karsı...
Oda geçer inşallah....bilmiyorumkismile

maşallah size...ben bide bu bulantısı az ve çok olanalrın bebeklerinin hangi cinsiyet olacağını çok merak ediyorum...bi bağlantısı olmalı diye düşünüyorum

maşallah sana. ben hala aynıyım yemekler haram. dün ilk kez taze fasulye yaptım. ölüyodum. yedim ama oda beni yedi. zaten sabahı zor ettim. birdaha asla dokunmam. allahtan kayınvalidem geldide kurtuldum yemek yapma derdinden.

kız eğlencelik işte. ben de bilmem sağını solunu sempatiksalakcinni allah sağlıklısını versin gerisi boşşş.

bol bol su içiosun dimi. sevindim iyi olmanaguclubacismile

arkadaşlar merhabaaaa.bişey sorucam maydonoz yerken hiç dikkat ediyomusunuz?hamilelikte yenmemesi gerekiyomuş.ben kısır yapmıştım içinde maydanoz vardı yedim sonra çok pişman oldum.

subaru, bulantısı en çok olan benim. benim 5 iz olcak heraldekaydirigubbakcemile3

yaa maydanoz tehlikelimiymiş...benimde canım ne zamandır beyaz soğan sumak maydanoz üçlüsünü çekiyodu..iyileşmeyi yani bulantılarımın azalmasını bekliyodum

okadardan bişey olmaz canım bende salatalarda falan yiyorum.
bu arada grip olan arkadaşlara çorba tavsiyesi
az önce yaptım süper oldu.
tavukları 2 lt haşlıyoruz içine 1 soğan.bi güzel pişiriyoruz.sonra tavukları didikliyoruz içine sarımsak rendeliyoruz.soğan parçalarını çıkarıyoruz.bi tavada tereyağda un kavuruyoruz.tavuk suyunun içine atıyoruz.topaklanma olabilir.çırpmayla halledebilrsiniz.sonrada tavukları ve sarımsakları atıyoruz.son olarak tuzunu karabiberini ve birkaç damla sirke.
inanılmaz bir lezzet ve hasta çorbası
öptümm sizi geçmiş olsun
bende hastalanmak üzreyim önlem alıyorum.

benimki 21 inde zonnetje sizinle paylaşırım canım inşallah hepimiz muayene ve testlerimizin sağlıkla sonuçlarını alırız.

Insallah baharnazcim, onumuze baya bi heyecanli gunler var..hayirlisi olsun bakalim .

YA bende çok tüylendim..göbeğim kollarım coştular hatta kaşlarım bile coştu normanya oldum resmen

kaydirigubbakcemile3deme yaaa, ya en cok kas kismina ne guldum:))) onlarda costu deyince:))

benim minnoşummbayanssulusmile üzerine tıklayın büyüyo

Zonuxx...masallah minnosunaaa..nazar degmesin insallah tu tu tuuu diyelimmm

Ahh canim, hayirlisi olsun yolculugunun,
gec olsun ama guclulerle dolu olmasin gunlerin
Sen kendini bebegine odakla, hersey yoluna giricektir insallah

kesfetmissin sonunda senin icin neyin ii oldugunu:))
Bende cok ac birakinca kendimi midem hafiften bulanmaya basliyor..basim gozum donuyor..eger dikkat edersem cok rahatim, sikayetim olmuyor hic.

yaa maydanoz tehlikelimiymiş...benimde canım ne zamandır beyaz soğan sumak maydanoz üçlüsünü çekiyodu..iyileşmeyi yani bulantılarımın azalmasını bekliyodum

içindeki bi madde düşüge neden oluyomuş allah korusun.sizler hiç dikkat ediyormuydunuz?

ben şahsen bilmiyodum ve duymamıştım...ayrıca bulantılardan değil yemek yemek yemekleri inceleme fırsatım olmadı....

arkadaşlar merhabaaaa.bişey sorucam maydonoz yerken hiç dikkat ediyomusunuz?hamilelikte yenmemesi gerekiyomuş.ben kısır yapmıştım içinde maydanoz vardı yedim sonra çok pişman oldum.

okadarda degil canim yaa..demet demet yemicen maydonozu, oule salatalarin, kisirlarin icine koydugun maydonozdan ne olucakki...biraz genis dusunelim lutfen. Allahin izniyle hicbirsey omaz canim benim sakin telas yapma kendine;.

\
Walla tebrik ederim, super bir corba tarifi bu. Bende sahsen kendim cok yaparim, bayilirim oyle kaynar kaynar icmeye. Harika!
Canim cekti walla kalkip yapsammi ne:))
Aklimda acili tarhana corbasi yapmak vardi...belki bugun onu yaparim yarinada digerini:):jeyyar:

bende duydum maydonozun düşüge sebep oldugunu ama öle salatada falan pek etki etmez heralde

Canım bende aşırıya kaçmıyacak şekilde hazır şeylerin içinde varsa yiyorum....
Ama normaldede kullanmam zaten ayıklamasını sevmiyorum...sempatiksalakcinni
Sanırım sende çok fazla olmadan tüketsen birşey olmaz inşallah...

Amin ablacım....Bizde Hayır dedik beklemeye devam ediyoruz....

Valla kesfetmek zorundasın bir yerden sonra yoksa yandın...sempatiksalakcinni
Şimdilik böyle idare ediyorum,zaten azalmaya baslar inşallah 3ü ayımıza geliyoruz nerdeyse...kaydirigubbakcemile2
Herşeyin bası aç kalmamak....
Uyku düzeni....
Diye düşünüyorum:...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…