2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende allah nasip ederse iyileştiğimde ilk işim şöyle koccaman salata kasesine çorba doldurup içinede ekmek doğrayıp içicem..daha sonra kana kana su içicem ilk izinli olduğum pazar günü kahvaltıda 6 çeşit reçel, bal,terayağı,patates kızartması domates ve salatalık ekmek kızartıp yemek olacak allah nasip ederse inşş....offffff kahvaltı yapmayı özlediimmm

Ah canım inşallah...kaydirigubbakcemile3
Ayrıca bende kahvaltı yapmayı özledim,eşim sabahları olmuyor hiç yanasmıyorum,ama aklıma hep hataylıların kahvaltısı geliyor,bol peynir çeşitli....Sıcak ekmek...
Oy...bilmiyorumkismile

ben peynirin hastasıydım ama artık gına geldi....tulum peyniri,otlu peynir birde çerkez peynir var bilmem hiç duydunuzmu az tuzlu çok hafif oluyor ayy canım çekti behhhh

ben de peyniri seve-dim

şimdi ne ayran ne peynir ne yumurta ne süt. yanıma yaklaşrtırmasınlar

hamile kalmadan önce bizim eve dayanmazdı bunlar

HAY ALLAH tamda hamilelikte tüketmemiz gereken şeyler ..belki yada inş..3.aydan sonra düzeliriz yine yeriz ne dersin

ben peynirin hastasıydım ama artık gına geldi....tulum peyniri,otlu peynir birde çerkez peynir var bilmem hiç duydunuzmu az tuzlu çok hafif oluyor ayy canım çekti behhhh

Ohh süper hepsi yaa...:lepi:

Valla süt ürünlerine karsı tiksinmem yok çok şükür,inşallah da olmaz...kaydirigubbakcemile2

Bu arada SUBARU aramıza yeni mi geldin yoksa şuan pot mu kırıyorum ? ...kaydirigubbakcemile3

Ve ne kadar oldu bebişin??

:)Yeni değilim 9+2 hafta..ayrıca kırılan pot olsun yeterki keyfimiz bozulmasın :şaka bi yana ..çalışıyorum işyerinden müsait oldukça bağlanıyodum..çok fazla giremiyodum siteye...bugün işyerinde müsaitim buralardayım sabahtan beri

Neyse çaktırmadan devam edelim ozaman...kaydirigubbakcemile3

Bebişinde maşallah büyümüş,çok şükür 10u haftamıza geliyoruz ya inş,şaka gibi...kaydirigubbakcemile2

en müsait benim.işten izin aldım ohhhhhhhhh yan gelip yatıorumm :)

selam kızlar nasılsınız....epeydır ugrayamadım umarım hersey yolundadır....bız buk buklarımızı duyduk sımdı 2 kasımda ıkılı testımız var onu beklıyoruz....

yani bulantılarım yüzünden her sabah işe kalkarken işten ayrılmayı düşünmedim değil ..ama hafta sonalrıda evde aynı sıkıntıalrı çekince çalışmaya devam kararı aldım...ama özeniyorum çalışmayan hamişlere :)

kızlar bulantılarınız devam edıyo sanırım daha.....12 haftaya dogru azalıyomus az kaldı ıns rahatlarsınız bıraz ......

Kızlar ben çıkıyorum,mutfaga dogru gideyim canım bişeyler çekti,eşimde dürtüklüyor....kaydirigubbakcemile3
Görüşürüz inşallah ugrarım arada....

Son düzenleme:
subara kaç haftalık senn bebiş bnmkı 6+2 ama bulantı falan yok bı tek çok yıyyorum çok çabuk acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…