yani bulantılarım yüzünden her sabah işe kalkarken işten ayrılmayı düşünmedim değil ..ama hafta sonalrıda evde aynı sıkıntıalrı çekince çalışmaya devam kararı aldım...ama özeniyorum çalışmayan hamişlere :)
merhaba arkadaşlar.bende mayısta anne olacağım inşş.6 haftalık hamileyim ve bugün kalp atışlarını duydum inanılmaz bi andı gerçekten.üstelik bebeğim bizi tam 3 yıl bekletti geçtiğimiz mayıs ayında tüp bebek denedik olmadı sonra bi mucize gibi hayatımıza girdi doğal yollardan.benide aranıza alın :) herkese sağlıklı bebekler diliyorum....
ben deeeeeeeeeeeeeeee........çok özledim çokkkkkkkkkkk:sinifsinif:bende allah nasip ederse iyileştiğimde ilk işim şöyle koccaman salata kasesine çorba doldurup içinede ekmek doğrayıp içicem..daha sonra kana kana su içicem ilk izinli olduğum pazar günü kahvaltıda 6 çeşit reçel, bal,terayağı,patates kızartması domates ve salatalık ekmek kızartıp yemek olacak allah nasip ederse inşş....offffff kahvaltı yapmayı özlediimmm
Ah canım inşallah...kaydirigubbakcemile3
Ayrıca bende kahvaltı yapmayı özledim,eşim sabahları olmuyor hiç yanasmıyorum,ama aklıma hep hataylıların kahvaltısı geliyor,bol peynir çeşitli....Sıcak ekmek...
Oy...bilmiyorumkismile
selam kızlar nasılsınız....epeydır ugrayamadım umarım hersey yolundadır....bız buk buklarımızı duyduk sımdı 2 kasımda ıkılı testımız var onu beklıyoruz....
Kızlar ben çıkıyorum,mutfaga dogru gideyim canım bişeyler çekti,eşimde dürtüklüyor....kaydirigubbakcemile3
Görüşürüz inşallah ugrarım arada....
merhaba arkadaşlar.bende mayısta anne olacağım inşş.6 haftalık hamileyim ve bugün kalp atışlarını duydum inanılmaz bi andı gerçekten.üstelik bebeğim bizi tam 3 yıl bekletti geçtiğimiz mayıs ayında tüp bebek denedik olmadı sonra bi mucize gibi hayatımıza girdi doğal yollardan.benide aranıza alın :) herkese sağlıklı bebekler diliyorum....
ben de peyniri seve-dim
şimdi ne ayran ne peynir ne yumurta ne süt. yanıma yaklaşrtırmasınlar
hamile kalmadan önce bizim eve dayanmazdı bunlar
kızlar ben su anda raporluyum gebelıgım sonuna kadarda raporlu olacagım....aslında cok ıyı gıbı gelıyo ama ınanın cok yogun bı ıs temposunda cıkıp evde yatmak cok zor oluyoooo....ve ben sadece wc kalkıyorum onun dısında sureklı yatakdayım....
Ozlemcim, belki daha evvel anlatmissindir bagisla beni, butun gun yatmanin sebebi diger onceki dusuklerinmi canim? Yoksa suan icin herhangi bir tehlikemi var?
Dikkat et canim kendine. Isyerindende doguma kadar rapor almisin neguzel, Rabbim herseyi kalbine gore versin insallah canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?