2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar.bende mayısta anne olacağım inşş.6 haftalık hamileyim ve bugün kalp atışlarını duydum inanılmaz bi andı gerçekten.üstelik bebeğim bizi tam 3 yıl bekletti geçtiğimiz mayıs ayında tüp bebek denedik olmadı sonra bi mucize gibi hayatımıza girdi doğal yollardan.benide aranıza alın :) herkese sağlıklı bebekler diliyorum....

Aynen canimm..bende cok ozeniyorum calismayan hamislereee...dogum hesaplamama gore ancak seneye mart ayinin son haftasinda izne ayrilicam:))) pehhhh gecermiki acep bunca zaman:uhm:

canım rabbım saglıkla huzurla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns hosgeldın....

hoşgeldin diana bnmkıde 6+2 bnde senn gıbi 3 yıl bekledım allah hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasıp etsin

kızlar ben su anda raporluyum gebelıgım sonuna kadarda raporlu olacagım....aslında cok ıyı gıbı gelıyo ama ınanın cok yogun bı ıs temposunda cıkıp evde yatmak cok zor oluyoooo....ve ben sadece wc kalkıyorum onun dısında sureklı yatakdayım....

9+2 HAFTALIK..bulantıalrım 6.haftada başladı hemde ne bulantı daha sonra ben kendime iyi gelen şeyleri keşfettim ancak bu 1 ayımı buldu..inş senin bulantın olmaz ve keyifli bi hamilelik geçirirsin ..ilk bebekmi ?

ben deeeeeeeeeeeeeeee........çok özledim çokkkkkkkkkkk:sinifsinif:

ha evet ben hataylıyım....ohaoldumsmile

selam kızlar nasılsınız....epeydır ugrayamadım umarım hersey yolundadır....bız buk buklarımızı duyduk sımdı 2 kasımda ıkılı testımız var onu beklıyoruz....

yeri biz o bebisin bukbuklariniii...gozun aydin canim, insallah testlerindende guzel sonuclar alicaksin

Kızlar ben çıkıyorum,mutfaga dogru gideyim canım bişeyler çekti,eşimde dürtüklüyor....kaydirigubbakcemile3
Görüşürüz inşallah ugrarım arada....

Gorusuruz gezgincimm..esine sole ole hizli durtuklemesin:)))))))sempatiksalakcinni

Hosgeldin canim aramiza, tebrik ederim senide:CüvCüv:
Neguzel bak seninde mucizen kendiliginden gelmis, Rabbimize nekadar sukretsek azdir! Okadar cabaladik ugrastik olmadi, gecte olsa kendiliginden tesrif etti nazli bebeklerimiz, Allah tamaminada erdirir insallah canim.

çok geçmiş olsun..sürekli yatmak ta tabiki iyi değil...sizinde inş...sıkıntılı döneminiz çok çabuk geçer allah sizi ve bebeğinizi korusun

inşlh cnm ya ewt ilk bebeğim kız anneye geçer dedıler bana annemdede bulantı falan olmazmıs doğrumudur acaba

ben de peyniri seve-dim

şimdi ne ayran ne peynir ne yumurta ne süt. yanıma yaklaşrtırmasınlar

hamile kalmadan önce bizim eve dayanmazdı bunlar

çok ilginç canım ya
bende bu muhteşem 3 lüden hergün bolca tüketiyorum hiç yalansız ama ayran hergün olmayabiliyor yine tüketiyorum hazır ayranlardan içiyorum yememizinde cinsiyetle alakası varmı acaba?

ayy ne güzel çok bekletmiş ama sonra kendiliğinden gelmiş işte..herşey nasip kısmet..herşeyin bi vakti zamanı var..allah hepimizin gönlüne göre versin inş...

kızlar siz yemekten konuşuosunuz burda ben izledikçe ölüyorum bulantıdankaydirigubbakcemile3

Ozlemcim, belki daha evvel anlatmissindir bagisla beni, butun gun yatmanin sebebi diger onceki dusuklerinmi canim? Yoksa suan icin herhangi bir tehlikemi var?
Dikkat et canim kendine. Isyerindende doguma kadar rapor almisin neguzel, Rabbim herseyi kalbine gore versin insallah canim.

bence dogru deyıl benım annem bulantısı cok fena oluyormus ama benım hıc olmuyo sukurler olsun...

ya hiç sanmıyorum ..biz 5 kızkardeşiz :) benden önce 3 kız kardeş doğum yaptı ve tek bulantısı olan benim onalr benim gibi olmadıııı

bence % 100 var..çok değil bikaç hafta sonra bebişlerimizin cinsiyetlerini öğrenince arşive dönüp bakalım yazdıklarımıza mutlaka ortak noktalar yada bir fark olacaktır :)

estagfurullah canım n demek....evet daha once 3 bebegımı kaybettım ben sıkıntım yok ama dr m tedbır amaclı yatırıyo canım...amın canım hepımızın kalbıne gore versın...

bılmemkı ole deıler bana bndede bulantı olmayınca dedım doğru galıba bn bole konusuyorum dıye artık bulantılarım baslarmış bıde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…