2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

estagfurullah canım n demek....evet daha once 3 bebegımı kaybettım ben sıkıntım yok ama dr m tedbır amaclı yatırıyo canım...amın canım hepımızın kalbıne gore versın...

Tedbir amacliysa bunada sukur o halde canim, aman hersey yolunda gitsinde gerisine katlanicas artik. Bukez inaniyorum hersey yolunda gidicek canim, Rabbim bilir isini.

Diana Allah tamamına erdirsin hoşgeldin

Gezgin bir görünen bir kaybolan herşeyin yolunda olmasın asevindim geldiğini düşünmüştüm henüz gelmemişsin şimdiden hayırlı yolculuklar

Benimde göbüşüm tüylendi, çenemde de çıktı, gerçekten zonoxa katılıyorum acayip bi durum

ece1982 bende kısır ve salatada maydonoz yiyorum ama eskisi gibi yarım bağ maydonuz yıkayıp limonla yerdim, hatta kaynatıp suyunu bile içierdim :) onu yapmıyorum az yedikten sonra birşey olmaz diye düşünüyorum

çok ilginç canım ya
bende bu muhteşem 3 lüden hergün bolca tüketiyorum hiç yalansız ama ayran hergün olmayabiliyor yine tüketiyorum hazır ayranlardan içiyorum yememizinde cinsiyetle alakası varmı acaba?

canım ben tükürüğümü yutarken bile mide bulantısı geçiriorum:1no2: süt ürünlerinden nefret eder oldum. napcam bilemiyorum

kızlar siz yemekten konuşuosunuz burda ben izledikçe ölüyorum bulantıdankaydirigubbakcemile3

hahahahah, canim ya wallahi cok uzuluyorum sanaaaaa
12 ci hafta biter bitmez bicak gibi kesilir insallah bulantilarin,
bole dua edicem bundan sonra senin icin:)))

simdi yiyemniyorsunya, ileriki haftalarda yemekten kendimi alamiyorum kizlar diye yazican burda:)))))INSALLAHHHH

canım ben tükürüğümü yutarken bile mide bulantısı geçiriorum:1no2: süt ürünlerinden nefret eder oldum. napcam bilemiyorum

ilginç canım ya süt ürünleride şimdi bu dönemde çok kıymetli bizim için
kahvaltıda ne içiyorsun?
birde ikindi öğününde müslilerle nesfitle güzel olur belki seni rahatsız etmez
yada tarçınla içmeyi dene

allah razı olsun ne diim. gerçekten bu bulantılar bitswin.yemek yemekkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

3 haftam kaldı :)
kızlar benim annemin 3. aya kadar sürrmiş bulantısı.
teyzemin 9.aya kadar sürermiş. allahım anneme çekim ben:kedi:

baharnaz alemsin kız tükürüğümü yutamıyorum diyo..sende tarçınla süt iç diyosun :))))eminim ki zonox önce bi karnını bulanmadan doyurabilse başka bişey istemiyecektir.

12.haftadan daha önce bitsin diye hepimize dua et n'oolluurr :)))

Tamam canim, ufak bi ayar yaparim hmen duamda ne demek:)))

Ya inanin hepinize uzuluyorum, insallah en kisa surede gecicek bu bulantili gunler, guzel guzel istahlariniza kavusur en sevdiginiz urunlerden bol bol tuketir hale gelirsiniz.

allah acil şifa versin ..yediklerine dikkat ediyomusun yada mesela neler yiyosun ?
sabah kahvaltıda zorla tost yiyorum. hiç bişi içmiyorum. o kadar. saat 4 oldu ben hala bişi yemedim. tostla duruorum:hulya:

kahvaltıda hiç bişi içmiorum hayatım. bugün gözleme yedim(sade) kuru kuru yiyorum. midem almıyor. dün dr.umda tartıldım gram almamışım vermişim bile. dr.um iyi dio sonradan alırsın diosempatiksalakcinni

herkese teşekkürler kızlar.bulantı demişken benimde çok bulanıyor midem elimden.çantamdan çubuk krakeri ayırmıyorum valla süt içemiyorum ve üzülüyorum bugün doktora dedim 3. aydan sonra mutlaka içmelisin dedi şu an için normal dedi günde 3 kere kusmadıkça sorun yok dedi şu bulantılar geçsede rahatlasak valla ama bugün o kalp atışlarını duydum ya bulantı falan hepsini herşeyi unuttum gerçekten.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
bende 2li taramayı dr sordum 10. ve 14. haftalar arası dedi daha sonrada 3lü varmış sanırım sonra ayrıntılı falan devam ediyor
bende 12. haftanın bitiminde gideceğim kısmetse çok sık dr a gitmek istemiyorum bebeğimi görmeyi çok istiyorum ama zarar veririm diyede ödüm kopuyor...
bulantılarım 3 gündür hiç yok rahatça yiyorum bakalım nasıl devam edecek
gelen mesajdada bu hafta azalmaya başlar diyordu:))) hatta devam ederse dr a gidin diyordu ilaç kullananlar için yalnız...
bizde kullanan var mı?

ben sana benim neler yediğimi yazıyım belki faydası olur....dr.umun bana tavsiyesi ve benim gözlemlerim...sabah evden çıkmadan zorla kraker yiyodum çalışmıyosanız evdeyseniz ekmek arası beyaz peynir yanına sulu bişey içme çay ayran soda kola vs...suyu aralarda 1 bardak iç fazla içme su ve sulu şeyler daha çok bulantı yapıyor...2 saatte bi sevdiğin meyve elma yada armut ..patates haşlaması...pirinç yada buldur pilavı çok az yoğurtla...evde yemek yapamadığım için en akşamalrı hamburger,pizza ekmek arası köfte gibi şeyler yedim zorlada olsa...birde bana başka bi dr kolanın iyi geleceğini söyledi...ben denedim faydası oldu..ama şimdi kestim artık bulantılarımı tanıdım ...unutma ilk 3 ay bebişlerimiz bizim depolarımızdan besleniyo korkma sakın yararlı bişey yiyemiyorum diye :)

dianaaaaaaaaaaa canım ya seni burada görmek ne güzel hoşgelmişsin :))))

he birde aç kalmak daha çok bulandırıyo mutlaka bişeyler atıştır..ben bikaç gündür mandalinaya dadandım çok iyi geldi bana istersen sende dene...

ben yiyorum ama bulantı yoğun olduğu zaman yedikten 1 saat sonra fışkırırcasına çıkarıyorum afedersiniz yediğim ve içtiğim herşeyi çok beter yani. bulantılarımdan bahsetmek istemiyorum buda ilk ve son yazışım az önce markete tavuk eti alayım çorbasını yapayım dedim et reyonuna bir türlü yaklaşamadım ve biraz sebze alıp doğruca eve geldim ve koptum :sinifsinif:
banada garip birşey oldu 2-3 gündür et tüketemiyorum ne kırmızı ne beyaz farketmiyor ( halbuki bugünlere kadar 5 gün mutlaka tüketiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…