ben sana benim neler yediğimi yazıyım belki faydası olur....dr.umun bana tavsiyesi ve benim gözlemlerim...sabah evden çıkmadan zorla kraker yiyodum çalışmıyosanız evdeyseniz ekmek arası beyaz peynir yanına sulu bişey içme çay ayran soda kola vs...suyu aralarda 1 bardak iç fazla içme su ve sulu şeyler daha çok bulantı yapıyor...2 saatte bi sevdiğin meyve elma yada armut ..patates haşlaması...pirinç yada buldur pilavı çok az yoğurtla...evde yemek yapamadığım için en akşamalrı hamburger,pizza ekmek arası köfte gibi şeyler yedim zorlada olsa...birde bana başka bi dr kolanın iyi geleceğini söyledi...ben denedim faydası oldu..ama şimdi kestim artık bulantılarımı tanıdım ...unutma ilk 3 ay bebişlerimiz bizim depolarımızdan besleniyo korkma sakın yararlı bişey yiyemiyorum diye :)
bunlar çok normal hepimiz böyleyiz...ben markete giremiyorum sen sadece et reyonuna yaklaşamamışsın...amannnn hemm zaten et yiyip ne yapıcaksın etler ithalmi temizmi hormonlumu çok iyi pişmişmi vs vs ne gereği var canımmm :)))biraz ara ver bahanem nasıll
he birde aç kalmak daha çok bulandırıyo mutlaka bişeyler atıştır..ben bikaç gündür mandalinaya dadandım çok iyi geldi bana istersen sende dene...
ya maşallah de nazar değmesin. hamilelere çok çabuk nazar değermişakannehir
kızlar 3 kase ayranlı mantı yedim şimdiiiiiiiiiiii. inanılmaz benim için. kayınvalşdem yapmış yollamış. bol sarımsaklı mis gibi:lepi:
kızlar inşallah geçer mide bulantılarınız.
bende yok.hatta çok yeme isteği var.
sabah ekmek kızartması peynir tereyağ süt .sonra öğlene doğru pırasa vardı.biber kızarması.sonra mandalina.muz.çorba.yaz helvası.çikolata.
bunları yedim daha yemek istiyorum.
gülmeyin nolur.
biraz önce 1 kaseye düştü çorba kızlar. diğerleri tahmin edebileceğiniz yere gitti:bbo::gitme:
bende gunde 1.5 kg mandalina yiyiyorum:) gerckten bulantiya birebir..sabah yataktan kalkmadan once basliyorum yemeye aksam yatana kadarkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan bulantisi olan herkese itina ile tavsiye edilir..kaydirigubbakcemile3zemuszemus
e yani bu kadar hızlımı 1 saat sonra filan olsaydı acaba bir anda çok yediğin için olabilirmi d şişlik oluo. iycem ama
canım ben tükürüğümü yutarken bile mide bulantısı geçiriorum:1no2: süt ürünlerinden nefret eder oldum. napcam bilemiyorum
12.haftadan daha önce bitsin diye hepimize dua et n'oolluurr :)))
ben yiyorum ama bulantı yoğun olduğu zaman yedikten 1 saat sonra fışkırırcasına çıkarıyorum afedersiniz yediğim ve içtiğim herşeyi çok beter yani. bulantılarımdan bahsetmek istemiyorum buda ilk ve son yazışım az önce markete tavuk eti alayım çorbasını yapayım dedim et reyonuna bir türlü yaklaşamadım ve biraz sebze alıp doğruca eve geldim ve koptum :sinifsinif:
banada garip birşey oldu 2-3 gündür et tüketemiyorum ne kırmızı ne beyaz farketmiyor( halbuki bugünlere kadar 5 gün mutlaka tüketiyordum
ya maşallah de nazar değmesin. hamilelere çok çabuk nazar değermişakannehir
kızlar 3 kase ayranlı mantı yedim şimdiiiiiiiiiiii. inanılmaz benim için. kayınvalşdem yapmış yollamış. bol sarımsaklı mis gibi:lepi:
biraz önce 1 kaseye düştü çorba kızlar. diğerleri tahmin edebileceğiniz yere gitti:bbo::gitme:
muz, çikolata , helva vayy tatlı yiyebiliyorsun ne güzel maşallah
bunların hiçbirini bırak yemeyi kokusuna ve görmeye tahammülüm yok
tatlı yiyen ilk defa seni okudum canım
bakalım cinsiyetler belli olduğunda yazalım tamam mı :)
açım aççççççççççççççççççççççççççççççççkaydirigubbakcemile3
açım aççççççççççççççççççççççççççççççççkaydirigubbakcemile3
blue-sky sende alemsin bütün msjları toplamışsın :)))))
ben çıkayım boş mideme bi çare bakayım
hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?