2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bunlar çok normal hepimiz böyleyiz...ben markete giremiyorum sen sadece et reyonuna yaklaşamamışsın...amannnn hemm zaten et yiyip ne yapıcaksın etler ithalmi temizmi hormonlumu çok iyi pişmişmi vs vs ne gereği var canımmm :)))biraz ara ver bahanem nasıll

kızlar inşallah geçer mide bulantılarınız.
bende yok.hatta çok yeme isteği var.
sabah ekmek kızartması peynir tereyağ süt .sonra öğlene doğru pırasa vardı.biber kızarması.sonra mandalina.muz.çorba.yaz helvası.çikolata.
bunları yedim daha yemek istiyorum.
gülmeyin nolur.

ya maşallah de nazar değmesin. hamilelere çok çabuk nazar değermişakannehir

kızlar 3 kase ayranlı mantı yedim şimdiiiiiiiiiiii. inanılmaz benim için. kayınvalşdem yapmış yollamış. bol sarımsaklı mis gibi:lepi:

kaydirigubbakcemile3 alemsin bugün ne kadar formundasın

he birde aç kalmak daha çok bulandırıyo mutlaka bişeyler atıştır..ben bikaç gündür mandalinaya dadandım çok iyi geldi bana istersen sende dene...

bende gunde 1.5 kg mandalina yiyiyorum:) gerckten bulantiya birebir..sabah yataktan kalkmadan once basliyorum yemeye aksam yatana kadarkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan bulantisi olan herkese itina ile tavsiye edilir..kaydirigubbakcemile3zemuszemus

biraz önce 1 kaseye düştü çorba kızlar. diğerleri tahmin edebileceğiniz yere gitti:bbo::gitme:

ohhhhhh afiyet olsun kaydirigubbakcemile2 Allah'im herkese boyle kayinvalide nasip etsin...gerci bnim kayinvalidem uzak olmasa yapar getirir ama uzak....

muz, çikolata , helva vayy tatlı yiyebiliyorsun ne güzel maşallah
bunların hiçbirini bırak yemeyi kokusuna ve görmeye tahammülüm yok

tatlı yiyen ilk defa seni okudum canım
bakalım cinsiyetler belli olduğunda yazalım tamam mı :)

tşkler canım bu önerini dikkate alıcam

e yani bu kadar hızlımı 1 saat sonra filan olsaydı acaba bir anda çok yediğin için olabilirmi d şişlik oluo. iycem ama

benim şöyle oluo. yiyorum yiyorum saniye sonra bi şişlik oluo. onu çıkarmam farz oluo. benim mide sorunumda var senağlamaondan da kaynaklanıyor sanırımakannehir

canım ben tükürüğümü yutarken bile mide bulantısı geçiriorum:1no2: süt ürünlerinden nefret eder oldum. napcam bilemiyorum

12.haftadan daha önce bitsin diye hepimize dua et n'oolluurr :)))

biraz önce 1 kaseye düştü çorba kızlar. diğerleri tahmin edebileceğiniz yere gitti:bbo::gitme:

Bunların hepsine katılıyorum......:gitme:

açım aççççççççççççççççççççççççççççççççkaydirigubbakcemile3

blue-sky sende alemsin bütün msjları toplamışsın :)))))

ben çıkayım boş mideme bi çare bakayım
hoşçakalın

kızlar ben geldim.. bebişimi gördüm sonunda .. 13,1mm olmuş kirazım.. 7+6 haftalık hamile görünüyorum ultrasona göre, +2 oldu benim hesaba yani.. artık böcüşümün resmi va çantamda yaa.. çok şükür ki sağlığı yerinde.. ama benim kasık ağrılarım oluyordu, hatta burda bahsetmiştim, meğer bebekle ilgisi yokmuş kum döküyormuşum.. bide başı ağrıyanları okudum, akşam bende ağrıdan ölüyordum, ağla ağla içim çıktı ağladıkça daha bi ağrıdı, sabah kalktım geçmişti evden çıkarken yine başladı, şimdi arada bi yokluyo..

açım aççççççççççççççççççççççççççççççççkaydirigubbakcemile3

mafoldumben...yemek yapabiliyor muydun sen bugüne kadar zonox yaaaaaaa....walla çok iyiyimiş eğer yapabiliyorduysan...ben haftalardır yemek yapmadım....:bbo:

blue-sky sende alemsin bütün msjları toplamışsın :)))))

ben çıkayım boş mideme bi çare bakayım
hoşçakalın

afiyet olsun diyeceğim ama.....diyorum yaaaaa.....afiyet olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…