kızlar ben geldim.. bebişimi gördüm sonunda .. 13,1mm olmuş kirazım.. 7+6 haftalık hamile görünüyorum ultrasona göre, +2 oldu benim hesaba yani.. artık böcüşümün resmi va çantamda yaa.. çok şükür ki sağlığı yerinde.. ama benim kasık ağrılarım oluyordu, hatta burda bahsetmiştim, meğer bebekle ilgisi yokmuş kum döküyormuşum.. bide başı ağrıyanları okudum, akşam bende ağrıdan ölüyordum, ağla ağla içim çıktı ağladıkça daha bi ağrıdı, sabah kalktım geçmişti evden çıkarken yine başladı, şimdi arada bi yokluyo..
maasallah ne guzel kocaman olmus....gozun aydin...
afiyet olsun diycem ama pek olmamış..sulu gıdalara ara vermenizi tavsiye ederim....baya faydası olucak eminim
hepimizin bıdıklarına maşallahçok teşekkür ederim gerçekten aydı gözüm.. çok heyecanlıydım.. seninki ne kadar..?:1hug:
mafoldumben...yemek yapabiliyor muydun sen bugüne kadar zonox yaaaaaaa....walla çok iyiyimiş eğer yapabiliyorduysan...ben haftalardır yemek yapmadım....:bbo:
yapamıorm canım dışardan yiyodum ama dr.um dışardan yemeyi yasakladı toxoplasmam çıktı çünkü. kayınvalidem yapıoo yemeklerimi
afiyet olsun diyeceğim ama.....diyorum yaaaaa.....afiyet olsun....
ehehehe afiyet olsun canım sanane bağırıyosun bizde açız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepimizin bıdıklarına maşallahçok teşekkür ederim gerçekten aydı gözüm.. çok heyecanlıydım.. seninki ne kadar..?:1hug:
1 kase daha içtim. bekliorum
Gezgin bir görünen bir kaybolan herşeyin yolunda olmasın asevindim geldiğini düşünmüştüm henüz gelmemişsin şimdiden hayırlı yolculuklar
Benimde göbüşüm tüylendi, çenemde de çıktı, gerçekten zonoxa katılıyorum acayip bi durum
zonox sen bu olayı abartmışısn :)))sıvı gıdaları azaltmanı tavsiye ediyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?