2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

afiyet olsun diycem ama pek olmamış..sulu gıdalara ara vermenizi tavsiye ederim....baya faydası olucak eminim

maasallah ne guzel kocaman olmus bebisin ....gozun aydin...allah nazarlardan saklasin..

Son düzenleme:
afiyet olsun diycem ama pek olmamış..sulu gıdalara ara vermenizi tavsiye ederim....baya faydası olucak eminim

ben birşeye dikkat ettim de....ekmek ve türevleri ağızdaki acılığı artırıyor sanki...sebze ve türevleri azaltıyor gibi....uyduruyor muyum sizce?

muz çikolata ve helva ohh yarasın afyet şeker olsun...ben unuttum o saydıkalrını ama size afiyet olsun tadını çıkar :)

ne bağırıyosun bizde açız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ehehehe afiyet olsun canım sana
hepimizin bıdıklarına maşallah çok teşekkür ederim gerçekten aydı gözüm.. çok heyecanlıydım.. seninki ne kadar..?:1hug:

canım gözünnn aydın. minik böcüğün iyiymiş ne mutlu sana.

8.haftan bitmeye yakın benim gibi ultrasonda hareket ettiğini görebilirsin. muhteşem bişisositososito

ben sürekli katı yiyorum yani ekmek arası tost vs.hiç sıkıntım olmad ama aralarda mutlaka meyve yiyorum belki ondandır

Ya aloooooooooooooo....Şöyle bir tespit yaptım dostlarım...Birileri cevap versin de diyetimi ona göre tekrar düzenlicem...

''ben birşeye dikkat ettim de....ekmek ve türevleri ağızdaki acılığı artırıyor sanki...sebze ve türevleri azaltıyor gibi....uyduruyor muyum sizce?''alsanaalsanasmile

hamilelikte sivi gida ve sivi alimi cok cok onemliymis..dr'um bana ozellikle hicbirsey yemesende olur ama bol bol su ic dedi..ben cok zorda olsa icmeye calisiyorum..sivi seyler cok onemliymis...

Son düzenleme:

Sağolasın canımm...opuyorumnanaktan
Bende girmek çok istiyorum ama işte fırsat bulamıyorum,birde ev işlerine daldım iyice son bir toparlama yapayım dedim çıkamadım içinden...sempatiksalakcinni
Aklım sizde ama...olumunekankayizsmile

Bu arada benimde göbişimde tüycükler var yaaabilmiyorumkismile
Bende tek bende var sanıyordum,burdaki çogu kişi aynı dertten muzdaripmiş....:1ninca:
Umarım geçicidir...kaydirigubbakcemile3

Bu arada az önce biri MANTI mı dedi....:gitme:
Çok fenasınız kızlar ya...:1ninca:

blue-sky ben cvp yazmıştım:) bana ekmek arası tost vs iyi geliyo..sebze ve sulu gıdalar beni bozuyor..aralarda mutlaka meyve yiyorum faydası oluyodur

hamilelikte sıvı çok önemli ama ilk 3 ay bebekelr bizim yediklerimizden beslenmiyo dolayısıyla bulantılarımız olduğunda bi şekilde başa çıkmamız gerekiyo..yoksa bol bol su iç git çıkar 2 kat ızdırap ..benim dr bana bulantıalrım geçene kadar suyu azaltmamı söyledi..ne yapalım bu bulantıların çaresi yok ilaç içemiyoruz..mecbur kendimize iyi gelen şeyleri yapmamız gerekiyr

zonox sen bu olayı abartmışısn :)))sıvı gıdaları azaltmanı tavsiye ediyorum :)))

aslında haklısın. ama canım ne çekerse onu yemeye çalışıorum. iştahsız olduğum için. bu nedenle sıvı ya da katı die bakamıorumbilmiyorumkismile

selam kızlar işimin yoğunluğundan şöyle bi baktım sonunda.. sizleri okumak büyük keyif benim yazılarıma karşı cvp veremediğim arkadaşlarım lütfen kızmasınlar inanın işyerinde çook yoğunum.. buğün çoook zor geçti hemde çokk sabah kalp çarpıntısı o geçti halsizlik inanılmaz uykuu ölü gibiyim valla.. benim kusmam hiç olmadı kızlar bende muthiş bi bulantı ve midemde kazınma var ama içimi bayıltacak gibi canımmı hiçbişey istemiyo sabahları 2 dilim kepek ekmeğine kaşar peyniri domates salatalık zeytin falan zorla yiyorum yiyince biraz rahatlıyo ama canım bişey istemiyo..süt için ölürdüm şimdi görmek dahi istemiyorum içemiyorum tatlıda öyle hiç canım istemiyo ayrıca ben inanılmaz iştahlı biriydim:)) yoğut yiyorum ama kızlar akşam içine pekmez koyup yedim sırf bebişe faydası olsun banada kan olsun die:) açııımmm hemde çookk ama ne yicem onu bilmiyooommm... kendinize ii bakın kuzucuklarınızada ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…