2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hamileyken sarımsak yenmezmiş yeni anladımkaydirigubbakcemile3

barışımm...allah kolaylık versin...mümkün olduğu kadar katı gıdalar almanı tavsiye ederim...sulu gıdaları azaltmanı tavsiye ediyorum..birde mandalina yemeyi dene bulantılara iyi geliyor...haşlanmış patates ve pürede iyi geliyor...aç kalmamaya dikkat et....bak düzeliceksin inş...

KIZLAr hamılelıgın ılerleyen aylarında 7-8-9 gibi mesela göbeğimi ağda ile alsam olurmu veya bu erken dönemde de ağda yapılabılrımı?

ay kim demiş ..senin yediğini okuyunca canım istediii..normalde ağzıma bilem sürmem...ama dikkat et :)))) soğan sarımsak baharat bunlar zararlı şeyler

hayır hiç bi şekilde göbeğine dokunamazsın çok zararlıymış dr sakın dokunma dedi...benimde göbeğim tarzan gibi oldu ..merak etme sıkılma hepimiz aynıyız sıkma canını :)))

kızlar valla şimdi kızların elinde ekmek arası zeytin gördüm nasıl canım çekti gittim mutfaga çeyrek ekmeğin içini çıkardım zeytini koydum bide sivri biber aldım ama nasıl yedim ya istediğim buymuş demekki :))) ohhh doydum birrazz

subaru, mide yanmamdan anladım :) kimse demedi ama ii gelmedi sarımsak

herkese selam arkadaşlar, ben de 7hafta+2 günlük hamileyim, beklenen doğum tarihim mayısın 20-25 arası. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, herkese sevgiler

hayır hiç bi şekilde göbeğine dokunamazsın çok zararlıymış dr sakın dokunma dedi...benimde göbeğim tarzan gibi oldu ..merak etme sıkılma hepimiz aynıyız sıkma canını :)))

ayyyyy öldüm gülmekten tarzan gibi oldun heee:) ya yapmayın ben bgn doktora gıtcem dıe hanı usg ıle bakıcağı kısma su yolugibi uzun kısma azcık jilet değdirdim....valla kocamın göbeği daha kılsız benım yanımda:)

hanı kızlar dıo ya duydum kalp atısını dıe ben gördum bilgisayarda ama sesını duymadım acaba alet farkı mı var arada ondan mı ben ses duymadım da pıtı pıtı hareketını gördum mınıcık kalbının

hehe hepimiz aynıyız utanmana gerek yok ama artık olan oldu...şimdi sen bundan sonra kıl yumağa olmasın diye dua et şaka şaka :))))

öyledir arkadaşım merak etme.bende kalp atışının sesini duymadan ekranda gördüm pıt pıt bi noktanın attığını :)

lover ben de duymadım gördüm, kalp atışlarını duyuran başka bir alet zaten, önemli olan görmüş olman.

Merhaba ,

6 haftalık taze bir anne adayı olarak aranıza yeni katıldım... Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız umarım.

Sevgiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…