2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne yapıyorsunuz akşama yemek paylaşalımmı?

Canım makarna çekiyor benim ama ben yapmıycam, annem işten gelince ona yaptırıcam. Şöyle domatesli biberli tavuklu falan....
Offf aşerme böyle birşey mi acaba?kafamçokkarıştı

selam arkadaşlar ben yeni geldim, bende kısmetse Mayıs 2011 annesiyim ve de çok heyecanlıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :) benimde canım fena halde ıspanak istiyor ama mutfağa giremiyorum. Son zamanlarda kendime yemek yiyecek yer aramaya başladım :) Yok annem, yok kayınvalidem, yok eşimin teyzeleri :)) bu duruma düşebileceğim hiç aklıma gelmezdi. Birde benim canım çok ayva istiyor varmı canı böyle ayva isteyen :)

kıazlar internette yeni bişey okudum sizinle paylaşmak istedim ne kadar doğru olduğu tartışılır

Bilimsel gerçekliği olan inanışlar

İlk 3 aylık dönemde, ölüm korkusu gibi çok ciddi bir korku yaşayan kadınların, çocukları eksik parmaklı doğar.
Çünkü bu dönemde ölüm korkusu gibi çok ciddi bir korku yaşayan kadınlarda damarlar birden daralır. Tam o sırada bebeğin parmakları oluşuyorsa, bebeğin damarlarından biri de tıkanabileceğinden gelişmesi durabilir.

Öte yandan ilk aylarında bulantısı çok olan kadının kızı olur. Bu inancın bilimsel olarak da geçerliliği vardır. İlk üç ayda bulantıya sebep olan hormonlar genelde kız çocuğunun salgıladığı hormonlardır.

klübe hoşgeldin canım:) benim çok şükür henüz ne bi bulantım ne de aşermem olmadı, inşallah böyle devam eder. ama iştahım çok açık, 7 hafta bitmesine rağmen 2 kilo aldım bile:))

yeni gelen anneler hoşgeldilerrr :)

bulantısı çok olan kız olur derler ama benim eltimin midesi 9. aya kadar bulanıodu yemek yiyemedi kadın ama oğlu oldu boshayallersmile tabi eltimin hamileliği riskli gruptaydı ondanda olabilir.

bu arada eşim erkek istiyo. Allah eşimin gönlüne göre versin. benim için farketmediği için bari onun gönlü olsun.

ama cinsiyetini merak etmio değilimbilmiyorumkismile

Böyle şeylere inanmayın lütfen, hem kendinize hem de okuyanlara zarar verirsiniz inanın. Tıbbi olarak her iki görüşün de hiçbir doğruluğu yoktur. Korku gibi travmalar yaşayan kadınların salgıladıkları hormonlar daha önce salgılanmış olan ve vücutta fazla miktarda bulunan gebelik hormonları tarafından çoğunlukla bastırılır ve bebeği korur. Ayrıca bebeğin henüz tam olarak hormon salgılayamayacağı, tam aksine annenin hormonları ile yaşayacağı bu dönemde bulantının cinsiyet tayininde hiçbir önemi yoktur...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz nekadar çok mayıs annesi var maşallahhh..
Drdan güzel haberlerle gelenler tebrik ediyoruumm..
Bi arkadaş akşam yemeği sormuş forumu bırakırsam yemek yapıcamm oku oku bitmedii:)) yayla çorbası tavuk yapıcam canım çorba istedii bugüünn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…