Tülinin anne ve babası gelecekti pazar günü giremebilirim diyordu.kızlarrr bu ara tülin girmiyoo nedenn bilen varmıı ????
Tülinin anne ve babası gelecekti pazar günü giremebilirim diyordu.
kızlar bulantı için hap kullanan var mı?bana dr derademin diye bir ilaç verdi onu içmesem mahvoluyorum bu arada ben kafamı kaldıramıyorum çok halsizim kabızlık var midem hiç sindiremiyor midem bulanıyor offf ne zaman gececek bu haller
ben heyecanlı bi anneymişim teste göre. bebeğim dioki "anneciğim durmadan hareket halinde olman başımı döndürüyor, mücadele etmeyi seven biri olduğunu biliyorum.ancak benimle konuşmak içinde zaman ayırmalısın" kaydirigubbakcemile3
kızlar bugun hafif lekelenmem oldu doktora gıttım progesteron verdı bunu kullanan var mı? nette araştırdım düşük tehdini engellemez pek bir fonksiyonu yokmuş doğru mu acaba? istirahat etmeme gerek var mı dedım hayır çalışmaya devam edebılırsın dedı ne yapsamkafamçokkarıştı?
kızlar bugun hafif lekelenmem oldu doktora gıttım progesteron verdı bunu kullanan var mı? nette araştırdım düşük tehdini engellemez pek bir fonksiyonu yokmuş doğru mu acaba? istirahat etmeme gerek var mı dedım hayır çalışmaya devam edebılırsın dedı ne yapsamkafamçokkarıştı?
8.9.haftalar civarı hafif lekelenme olabilir diye gebelik sitelerinden birinde okumuştum plasentayla ilgili devredildiği için böyle birşey olabiliyormuş bende olmadı
hoşbuldukk canımmmm :) duydum kalp atışlarını müthiş bi duygu allahım isteyen herkese yaşatsın çok ama çok mutluyum midem bulansada. sen nasılsın inşşş bebeğinde sende iyisindir
bugün yediklerimi hep çıkardım ögürüken bütün organlarım oynadı.bebekler buna nasıl dayanıyo
ALLAH yardimcin olsun umarim kisa zamanda gecer benimde en korktugum bulantiydi sükür olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?