2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr bu ara tülin girmiyoo nedenn bilen varmıı ????
Tülinin anne ve babası gelecekti pazar günü giremebilirim diyordu.

kızlar bulantı için hap kullanan var mı?bana dr derademin diye bir ilaç verdi onu içmesem mahvoluyorum bu arada ben kafamı kaldıramıyorum çok halsizim kabızlık var midem hiç sindiremiyor midem bulanıyor offf ne zaman gececek bu haller

hee hatırladım westlife sağoll bu arada az kaldı canım ilaç elinden geldiğince kullanma az ve sık tuzlu bişeyler atıştırr off zor ama geçicek canımmm

kızlaarr tıklayın linki test edin bakalım nasıl bi hamilesiniizzz ben tedirginmişimm.Bebeğimin elinde olsa ANNECİM SAKİN OL BANA GÜVEN DİYCEKMİŞ:)))

nasıl bir hamilesiniz tıkla

Son düzenleme:
umutbrc, awshar , stregocia isim yanlış yazılmış olabilir canım Allah tamamına erdirsin Sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

awshar benimde canım ayva istiyor yiyorumda :)

FDilek48 tulinin ailesi geldi ve fazla giremem demişti bugünlerde hasret gideriyordur

blue-sky hiç farketmedim ağız tadını canım ya pek seçemiyorum sebze,et,meyve mutlaka grissini ile yiyorum ya tadlarından birşey anlamıyorum yiyorum işte listeme uymaya çalışıyorum.Yalnız kızlarda yazmış ben çok su tüketen biriyim yemeklerin haricinde aralarda çok su tükettiğimde bulantım çok oluyor ve sonrası malum bunuda az önce anlamış oldum. Ama suyada bebişimizin ihtiyacı var nolcak?

subaru sarımsak zararlımı bende sarımsaklı yoğurt, makarna, mantı yediğim olmuştur

sarımsağın zararlı olduğunu hiç duymamıştım ( ama senin şu haşlama patatesin varya bugün beni mahvetti bir daha yemiycem)

Bulantılar neysede kabızlık çok önemli mutlaka sabahları kayısı, kuru üzüm filan ye ılık suiç bunlarla canım

Fdilek test güzeldi tşkler benimkide aynen seninki gibi düşünüyor :))

ben heyecanlı bi anneymişim teste göre. bebeğim dioki "anneciğim durmadan hareket halinde olman başımı döndürüyor, mücadele etmeyi seven biri olduğunu biliyorum.ancak benimle konuşmak içinde zaman ayırmalısın" kaydirigubbakcemile3

Aynen banada bu cikti testte:)))
Ya sorularin hepsini yanitladik ama henuz yasamadigimiz devreleri var hamileligimizin, mecburen kafamiza usan icin en dogru gelebilicek cevaplari verdik:)))

kızlar bugun hafif lekelenmem oldu doktora gıttım progesteron verdı bunu kullanan var mı? nette araştırdım düşük tehdini engellemez pek bir fonksiyonu yokmuş doğru mu acaba? istirahat etmeme gerek var mı dedım hayır çalışmaya devam edebılırsın dedı ne yapsamkafamçokkarıştı?

Hapınımı jelinimi aldın anlamadım ama ben Crinone jelini kullanıyorum sabahları alıyorum ve 20 dk yürüyorum sende koyduktan sonra işine gidersin canım dr şimdilik kullan dedi ne zamana kadar bilmiyorum belki 3 ay bitene kadar

8.9.haftalar civarı hafif lekelenme olabilir diye gebelik sitelerinden birinde okumuştum plasentayla ilgili devredildiği için böyle birşey olabiliyormuş bende olmadı

8.9.haftalar civarı hafif lekelenme olabilir diye gebelik sitelerinden birinde okumuştum plasentayla ilgili devredildiği için böyle birşey olabiliyormuş bende olmadı

canım bende 8 haftadayım.onu bende okumuştum doktorun verdiği ilaç hem hap hem de fitil olrak kullanılabılıyo ben hap olarak alıcam. 10 gun kullanıcam kontrole gidicem sonra. çok ciddi bir tehdıt yok ama ben panık olunca yazdı sanırım doktor.

iyi aksamlar kizlar.listede adim geciyor artik kaydirigubbakcemile2 en cilizi benmiymisim icinizde kaydirigubbakcemile3 yvona eline saglik canim tskler

fdilek testi bende yaptım çok pipirikli çıktım zaten şu anki psikolojik durumumda o:)))

hoşbuldukk canımmmm :) duydum kalp atışlarını müthiş bi duygu allahım isteyen herkese yaşatsın çok ama çok mutluyum midem bulansada. sen nasılsın inşşş bebeğinde sende iyisindir

canım ya inan çok sevindim, ama kırgınım sana hani bana yazacaktın ilk ((
ben iyiyim canım bebişimde iyidir sanırım rabbim hepsini korusun....:Saruboceq:

bugün yediklerimi hep çıkardım ögürüken bütün organlarım oynadı.bebekler buna nasıl dayanıyo

benim allaha şükür bulantım falan yok ama midem çok nazlandı ya hemen ağrıyor,ekşiyor beni yoruyor...

burda zonox arkadasimz var o cok agir geciriyor bulantiyi umarim kisa zamanda kesilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…