2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam arkadaşlar, ben de 7hafta+2 günlük hamileyim, beklenen doğum tarihim mayısın 20-25 arası. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, herkese sevgiler

selam aynıymışız ben de 7+^'yim ve tarih olarak da 22 mayıs dendi bana:)

sedasem ece baharnaz umarım yanlış hatırlamıyorumdur vajinal jelden sonra sizdeki lekelenmeler nasılsı acaba? bende tuvalet kağıdına biraz kan geldi
bir de bu çubuğun kaç cm içeride olması lazım biraz tedirgin oluyorum kullanırken.

canım aynı durum bende de oldu 12 gün kadar önce.bana da progestan hap ve haftada 1 vurunmam için yine progesteron içeren bir iğne verdi doktorum.10 gün de rapor verdi hatta sadece yat dinlen hiç ayağa kalkmamaya çalış dedi.şu an iyiyim şükür işe de başladım ama yinede hareketlerime dikkat etmem gerekiyormuş.

canım bana sadece 4.haftada yani ilk öğrendigimde açık pembe lekelenme olmuştu.doktor jelden olabilecegini söylemişti.çubuguda sonuna yakın kısma kadar içeriye itiyorum.canım doktorunu ara bi sor kan gelmesinin sebebini açıklar.

kızlar. akşama doğru benim midem yanıo. ne uzanabiliyorum, ne oturabiliyorum. sürekli gegiriyorum. inanılmaz bi hazımsızlık var. midemdeki gaz dayanılmaz boyutta. benle aynı olan var mı? bir de bu duruma çözüm bulan var mı aranızda?akannehir

Bu arada yeni gelenler olmus..Maşallah sayımız artıyor...kaydirigubbakcemile2
Hepiniz hoş geldiniz kızlar...opuyorumnanaktan

westlife günaydın canım
dün nette sorun yaşadım akşam bbirden gitti.bidahada giremedim
ben 1 haftadır kullanıyorum.benden gelmedi canım.
sadece beyaz akıntı şeklinde geri geliyo bazen.
hemen hemen çubuğun sonun kadar götürüyorum.ama dikkat ediyorum tabi yavaş yavaş.
sende üzme kendini canım olabilirmiş öyle şeyler

zonox günaydın...benim arada bir oluyor ve 1 dakika sonra geçiyor..sanırım yediklerimizle ilgili bir durum...yediklerini bir gözden geçirirsen sanırım seni rahatsız eden şeyi bulursun...

günaydın kızlar
benim dizimde bir ağrı vardı ve ağrı kesici spreyl sıktım ve bi güzel yedirip sonra masaj yaptım.
bi gün sonra jetonum düştu hemen açıklamasını okudum hamileler kullanamaz yazıyodu
ama malesef sürmüş bulundum
akibeti nolur sizce zarar vermişmidir
çok üzüldüm yaa

günaydın;

burada herkes okuduğu yada duyduğu şeyleri paylaşıyor benimde amacım tabiki okuyanlara zarar vermek değil,bişeyler paylaşmaktı.Geçmişi okumuş olsaydınız eğer bu tarz konular ile ilgili duyumların yada okunan şeylerin yazılmış olduğunu görecektiniz.Buradaki herkes gibi benimde amacım zarar vermek değil aksine ilk kez yaşadığım bu güzel heyecanı paylaşmak birlikte yol olmak. Lütfen yorum yapmadan önce bi kere daha düşünelim....

Ben 3-4 gündür folic asid içmeyi unuttum ya,şimdi geldi aklıma...bilmiyorumkismileboshayallersmile
arada ben de unutuyorum canım...sanırım arada kaçırmakla birşey olmaz....zaten yakında bırakıcaz sanırım....
zehracım amacımızn eğlenmek ve stresimizi biraz da olsa atmak olduğunu anlayacaktır arkadaş...hepimiz hurafe olduğunu bile bile paylaşıyoruz bunları..hatta hesaplıyoruz,yorum yapıyoruz...aramızda burda her yazdığımıza inanıp buna kafa yoracak kadar cahil insanlar olduğunu sanmıyorum...o kadar cahil olsa bilgisayar kullanamaz sanırım...neyse...ben de düşüncelerimi yazayım dedim...iyi niyetinden şüphe duymuyorum ben kendi adımaolumunekankayizsmile

günaydın... blue-sky sana katılıyorum amacımız sadece vakit geçirmek ve eğlenmek yoksa bizlerde neyin ne kadar inandırıcı olduğunun farkındayız ..boşverin arkadaşlar takılmayalım :)

günaydınnnnnn.. düne göre daha ii sayılırım yanlız kalp çarpıntısı konusunda tedirginim devam ederse bu sıklıkta bi kardiyoloji uzmanına gidip kendimi rahatlatıcam umarım sadece hamileliktendir.. kızlar her sabah bir yumurta yemek gerekiyor ben yiyemiyorum sizler yiyormusunuz?

günaydın başım çok ağrıyor
Dün de ağrıyordu senin başın di mi canım....Geçmedi mi hala ????bilmiyorumkismile

ben yiyemiyorum...zaten hafta arası işe geliyorum...haftasonu da zorla 1 tane yemiştim...hepsi o kadar...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…