herkese selam arkadaşlar, ben de 7hafta+2 günlük hamileyim, beklenen doğum tarihim mayısın 20-25 arası. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, herkese sevgiler
kızlar bugun hafif lekelenmem oldu doktora gıttım progesteron verdı bunu kullanan var mı? nette araştırdım düşük tehdini engellemez pek bir fonksiyonu yokmuş doğru mu acaba? istirahat etmeme gerek var mı dedım hayır çalışmaya devam edebılırsın dedı ne yapsamkafamçokkarıştı?
sedasem ece baharnaz umarım yanlış hatırlamıyorumdur vajinal jelden sonra sizdeki lekelenmeler nasılsı acaba? bende tuvalet kağıdına biraz kan geldi
bir de bu çubuğun kaç cm içeride olması lazım biraz tedirgin oluyorum kullanırken.
Böyle şeylere inanmayın lütfen, hem kendinize hem de okuyanlara zarar verirsiniz inanın. Tıbbi olarak her iki görüşün de hiçbir doğruluğu yoktur. Korku gibi travmalar yaşayan kadınların salgıladıkları hormonlar daha önce salgılanmış olan ve vücutta fazla miktarda bulunan gebelik hormonları tarafından çoğunlukla bastırılır ve bebeği korur. Ayrıca bebeğin henüz tam olarak hormon salgılayamayacağı, tam aksine annenin hormonları ile yaşayacağı bu dönemde bulantının cinsiyet tayininde hiçbir önemi yoktur...
arada ben de unutuyorum canım...sanırım arada kaçırmakla birşey olmaz....zaten yakında bırakıcaz sanırım....Ben 3-4 gündür folic asid içmeyi unuttum ya,şimdi geldi aklıma...bilmiyorumkismileboshayallersmile
zehracım amacımızn eğlenmek ve stresimizi biraz da olsa atmak olduğunu anlayacaktır arkadaş...hepimiz hurafe olduğunu bile bile paylaşıyoruz bunları..hatta hesaplıyoruz,yorum yapıyoruz...aramızda burda her yazdığımıza inanıp buna kafa yoracak kadar cahil insanlar olduğunu sanmıyorum...o kadar cahil olsa bilgisayar kullanamaz sanırım...neyse...ben de düşüncelerimi yazayım dedim...iyi niyetinden şüphe duymuyorum ben kendi adımaolumunekankayizsmilegünaydın;
burada herkes okuduğu yada duyduğu şeyleri paylaşıyor benimde amacım tabiki okuyanlara zarar vermek değil,bişeyler paylaşmaktı.Geçmişi okumuş olsaydınız eğer bu tarz konular ile ilgili duyumların yada okunan şeylerin yazılmış olduğunu görecektiniz.Buradaki herkes gibi benimde amacım zarar vermek değil aksine ilk kez yaşadığım bu güzel heyecanı paylaşmak birlikte yol olmak. Lütfen yorum yapmadan önce bi kere daha düşünelim....
günaydın... blue-sky sana katılıyorum amacımız sadece vakit geçirmek ve eğlenmek yoksa bizlerde neyin ne kadar inandırıcı olduğunun farkındayız ..boşverin arkadaşlar takılmayalım :)
herkese günaydınopuyorumnanaktan
günaydın başım çok ağrıyor
Dün de ağrıyordu senin başın di mi canım....Geçmedi mi hala ????bilmiyorumkismilegünaydın başım çok ağrıyor
günaydınnnnnn.. düne göre daha ii sayılırım yanlız kalp çarpıntısı konusunda tedirginim devam ederse bu sıklıkta bi kardiyoloji uzmanına gidip kendimi rahatlatıcam umarım sadece hamileliktendir.. kızlar her sabah bir yumurta yemek gerekiyor ben yiyemiyorum sizler yiyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?