2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bizimde hiç öyle görüştüğümüz arkadaşlarımı yok hem imrenmişimdir.
eşim sadece işten erkeklerle maç yapıyorlar.bende asla bişey demem zaten.
onun dışında evde suan sadece yemek yapıyorum .mide bulantılarım yok.onun dışında hiç iş yapmıyorum.benim için riskli çünkü.insallah 3.aydan sonra iyi olurum.
önce bi temizlikçi aldım dip temizliğ yaptırdım.sonrada hafta sonu sadece 1.5 saat sürüyo.eşim evi süpürüyo siliyo ben sadece toz alıyorum.banyoyuda bi güzel yıkıyo mis gibi.
bu kadarınıda yapacaklar ama ben baskı yapmıyorum.kendi isteğiyle yapıyo.ben napması gerektiğini güzel güzel anlatıyorum.sonrada kocişime kahve yapıyım yorulmuştur diyorum.
yani böyle idare edicez artık.herşeyi yapan biz kadınlar ama erkeklerden hıncını kötü davranarak çıkartamayız.tam ters teper çünkü.

ewet pat pat ta laf söylerler birde benimki hemen beni esirmi aldın sen der esirinmi olacam der ama şükür eskisi kadar arkadaş düşkünlüğü kalmadı işi çok yorucu işten eve geliyor izinli oldugu günler arkdaşlarıyla tabikide bend alıştm gitsin kafa dagıtsın diyorum

Anneler işteee onlar kadar bizleri düşünen varmıı yaaa ben annemii özlediiimmmmm ağlamak istiyoruummmm..Bugün annem aradı memleketten torununa iççamaşırı çorap almışş bitanede kız çorabı almışş ya erkek olursa dedim olsuunn diyoo :)) bebek mağazalarının geziyo ana kucağını beşiğini ben alıcam diyoo..Babamı kaybettik Bu bebek anneme yaşam umudu olacak torunlar enerji verirmiş onlara

Baharnazcım tamamen katılıyorumm.Ben eşim kanepede uzanırken yere uzanıyorum karnıma dokun diyorum dokunuyoo beklesem ondan yapmasını aklına gelmez belkii ama söylüyorum onlar müneccim değilki anlasınlarr..aslında erkekler çocuk gibi onların dilinden konuşunca çoğu şeyi yaptırabiliriizzz..Erkeklere neden yaptın demek yerine yaptın ve ben çok üzüldüm keşke yapmasaydın demek lazımmış

benim eşimde bazen karnımı okşar sever bazen melek ama sinirlensin hamile falan diye düşünmez gözü döner agzından çıkanı kulagı duymaz çok kırıcı olur hiç konuşmam o sinirliyken mesaj atarım beni çok kırıyorsun diye ama bizimki biraz zeytin yaglık yapar hemen suyun yüzüne çıkar hep o haklıdırsempatiksalakcinni

FDilek sen çözmüşsün olayı canım :)) evet yaptın ve ben çok üzüldüm demek lazım

kızlar varya dış görünüşle insanları yargılamamayı ögrendim benim eşim dışardan baktıgında bir kibar bir nazık yakışıklıdırda kibar ama bana bazen söylediği kırıcı kelimeleri söylesem kimse inanmaz senin eşin yapmaz öyle bişey söylemez melek gibi duruyor derler inanmıyorlar bile yaa ben bile bazen bu görünüşten bu tarz kırıcı sözler nasıl çıkar diyorum valla

barısımm çarpıntını iyice araştırcanım ileride bir sıkıntı olmasın sana gerekise başka bir dra daha git

kızlar aklıma bir şeytanlık geldi beni çok üzüyor ya beni üzüyorsun karnım çok kötüagrıyor endişelenmeye başladım diyecem bakalım tepkisi ne olacak madem bebegini taşıyorum azda olsa içine kaygı düşşsün bana karşı okadar kırıcı olmasın odakötükedihüso

sedasem de sende çözmüşsün olayı canım .))

ayrıcaa üzülme bizimde öyle evli arkadaşlarla görüşme diyaloglarımız yok

bence bunu yapmaktansa telefon aç yada o seni arıyordur belki gün içinde akşama sana ne pişireceğimi sormak için aramıştım ama bulantım var galiba pişiremiycem hayatım falan de nasıl çözelim yemek işini de

bence bunu yapma canım, hem yalan söylemiş olursun, hem de eşine karşı bebeğini kullanman hiç doğru değil bence...kendi kendine anlamasını bekle, anlamıyorsa kendi bilir, seninle paylaşacağı bu en güzel zamanları kaçırmış olur..takma kafana

Kızlarr dün gece rüyamda memlekette annemlerin evininin aşağısında samanların arasında birsürü yumurta gördüm hepsini buldukca nasıl seviniyorumm.Netten tabirine baktım bunlar yazıyoo...
Çok yumurta bekar için evlenmeye, evliler için erkek çocuga isarettir. Zenginlik ve mutluluk demektir. Çok çocuklu ve mutlu bir evlilik. bu yorumlar hoşuma gittii inşallahhh ...

Ya bide bişey sorucam dün yine rüyamda yengem çok güzel pideler yapar ekmeğini içini kendi yapar köy fırınında pişirir ondan gördümm ve uyandım canım çok istedii..Bu aşermekmi yaaa :)))

FDilek48 evet aşermek canım, bulantılarımızda, canmızın istedikleride istemedikleride tamamıda aşerme dönemini kapsıyor. keşke rüyanda yeseydin canın şimdi istemezdi birkaç gündür bende yememem gereken fakat canımın istediği şeyleri rüyamda yiyorum :))

FDilek sen çözmüşsün olayı canım :)) evet yaptın ve ben çok üzüldüm demek lazım

hehehehe senin yorumlarında çok hoştuu canımm çözdükmü dersiin :)) Allah çözemiyceğimiz sorunlar yaşatmasınn ben eşimi bulduğum için şanslıyımm inan öyle bi duruşu varki benim teyzelerim ailem evliliğinde sorun olsa senden biliriz dedilerrr :))..Allah kimseyi şaşırtmasınnn ağzının tadını bozmasınn..

baharnazcım çözmek lazım.yoksa kimse evli kalmaz boşanır vallakaydirigubbakcemile3

Aminn hepimizin canım. Bende sürekli Allaha şükrederim böyle bir eşim var diye.

Yaaaa anneme söylim hep soruyolar yapıp göndersinler kargoyla kokusu burnumda inannn..Ya ben şımarıkmıyım neyim daha 15 gün önce eşimin ailesi istediklerimi yolladı kayınpederim sabahın 5 inde beklemiş istediğim şeyi almak içinn am anapimm onlar soruyoo hehehe :)))

kızlar valla yapamadım zaten sonra yalan söylerim gerçek olurda allah esirgesin aradım şimdi söyleyemedim geri başka bişey söyledim ooff yaa bugün bizim dr günümüzdü izinli olacaktı bugünde çalışıyor bugün bebişimi görmeye gidecektim sen git gör dedi telefonda bende seninle gitmek istiyorum ende gör bebegini istiyorum dedim bişey demedi gitmek istemese ben gitmicem boşa bekleme sen git derdi pat pat ama demedi demekki gitmek istiyor bebegi görürse belki dahada vicdanlı olur gitsin görsün artık inanın kkasıgımda segirir gibi garip şeyler hissedebiliyorum ulturasondada kesn oynadıgını görecez inşallah artık 10 haftalık araştırdım hafif hissetmeler duyabilirsiniz yazıyor zaten buu hissettigim şeyi kızımda daha geç hissetmiştim ama aynı böyleydi segiriyordu

Aminn hepimizin canım. Bende sürekli Allaha şükrederim böyle bir eşim var diye.

maşallah kızlar çok şanslısınızzzz allah mutlulugunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…