ewet pat pat ta laf söylerler birde benimki hemen beni esirmi aldın sen der esirinmi olacam der ama şükür eskisi kadar arkadaş düşkünlüğü kalmadı işi çok yorucu işten eve geliyor izinli oldugu günler arkdaşlarıyla tabikide bend alıştm gitsin kafa dagıtsın diyorumevet canım...çok uğraştım ben...olmuyor...sorun arkadaşlarında falan değil...doğrudan benimkinde...adam bensiz eğlenmeyi seviyor demek ki...fırsatını bulsa hafatada 6 gün dışarda geçirir...ama çok görmemem lazım...otu çekip köküne bakmak gerek...geçenlerde ramazan ayıydı...işyerindekiler de benimki de oruç tutmadı günler uzun yol uzun diye...birgün bana tlfda arkadaşlarla iftara giedeceğiz dedi.gelmeyeceğim ben...dedim bu adamlar bekar mı?yoooooooo-------hanginiz oruçlusunuz?hiçbirimiz---------ne halt etmeye tüm gün beraber olduktan sonra bir de iftara gitmeye kalkışıyorsunuz peki?--------sen beni arkadaşlarımdan koparıyorsun...arkadaş dediği adamlarla tanışalı daha 2 ay olmuş üstelik...bir de çat çat cevap veriyor...ben evde yalnızım..düşünsene yaaaaaaa...aklın alıyor mu bunu......:çok üzgünüm:
Aynı nasihati annem verir bana .. ne kadar kavga ederseniz edin sakın yatağını ayırma kızım, ve dışarıya belli etme ailenin içindeki durumu kavga üstüne misafirin vs. gelen olursa siz biyere giderseniz, yüzüne bir avuç su vur suratını asma topla kendini der hep, ama bu yatağı ayırma konusunu eşimle daha evlenmeden evvel konuşmuştuk, ne kadar kavga edersek edelim yatakları ayırmıcaz diye.. Rabbim kimsenin evinin huzurunu ağız tadını bozmasın.. Ne olursa olsun küs durmayın arkadaşlar, sinirleriniz yatıştığınızda mutlaka konuşun, o konuşmasada siz neden böyle davrandığınız anlatın.. :1hug:
Erkeğin ve kadının dünyası çok farklıdır inan senin böyle düşündüğün onun aklının kıyısının ucundan geçmez sen beklentilerini dile getir, naz yap, ilgi bekle, ilgi vermeye değil ilgi görmeye ihtiyacın var, şefkate ihtiyacın var, karnında ikiniziçinde çok değerli birşey var heleki böyle bir dönemde ben karısının nazını kaprisini çekmiycek uzaklaşıcak bir erkek düşünemiyorum.
kızlar aklıma bir şeytanlık geldi beni çok üzüyor ya beni üzüyorsun karnım çok kötüagrıyor endişelenmeye başladım diyecem bakalım tepkisi ne olacak madem bebegini taşıyorum azda olsa içine kaygı düşşsün bana karşı okadar kırıcı olmasın odakötükedihüso
kızlar aklıma bir şeytanlık geldi beni çok üzüyor ya beni üzüyorsun karnım çok kötüagrıyor endişelenmeye başladım diyecem bakalım tepkisi ne olacak madem bebegini taşıyorum azda olsa içine kaygı düşşsün bana karşı okadar kırıcı olmasın odakötükedihüso
FDilek sen çözmüşsün olayı canım :)) evet yaptın ve ben çok üzüldüm demek lazım
hehehehe senin yorumlarında çok hoştuu canımm çözdükmü dersiin :)) Allah çözemiyceğimiz sorunlar yaşatmasınn ben eşimi bulduğum için şanslıyımm inan öyle bi duruşu varki benim teyzelerim ailem evliliğinde sorun olsa senden biliriz dedilerrr :))..Allah kimseyi şaşırtmasınnn ağzının tadını bozmasınn..
FDilek48 evet aşermek canım, bulantılarımızda, canmızın istedikleride istemedikleride tamamıda aşerme dönemini kapsıyor. keşke rüyanda yeseydin canın şimdi istemezdi birkaç gündür bende yememem gereken fakat canımın istediği şeyleri rüyamda yiyorum :))
baharnazcım çözmek lazım.yoksa kimse evli kalmaz boşanır vallakaydirigubbakcemile3
bence bunu yapmaktansa telefon aç yada o seni arıyordur belki gün içinde akşama sana ne pişireceğimi sormak için aramıştım ama bulantım var galiba pişiremiycem hayatım falan de nasıl çözelim yemek işini de
bence bunu yapma canım, hem yalan söylemiş olursun, hem de eşine karşı bebeğini kullanman hiç doğru değil bence...kendi kendine anlamasını bekle, anlamıyorsa kendi bilir, seninle paylaşacağı bu en güzel zamanları kaçırmış olur..takma kafana
hehehehe senin yorumlarında çok hoştuu canımm çözdükmü dersiin :)) Allah çözemiyceğimiz sorunlar yaşatmasınn ben eşimi bulduğum için şanslıyımm inan öyle bi duruşu varki benim teyzelerim ailem evliliğinde sorun olsa senden biliriz dedilerrr :))..Allah kimseyi şaşırtmasınnn ağzının tadını bozmasınn..
Aminn hepimizin canım. Bende sürekli Allaha şükrederim böyle bir eşim var diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?