2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bazı şeyleri ekadarda çözseniz karşındaki alabildiği kadarını alır çabalar boşadır unutmayın eşlerinizdende kaynaklanıyor sakın beni yanlış anlamayın tabikide biz kadınların davranışlarıda çok büyük bir etken ama hiçbirşey tek taraflı olmaz

turko bak görüşme çok iyi olmuş dr muayenen çok güzel geçer inşallah sonrasında da yemeğe filan gidin ama iğneli laflar etme kesinlikle biraz naz yap. :)

Turkocum senin 2. bebeğin olduğu için ne olduğunu bilirsinn biz daha geç anlıycaz ..Bu arada artık üzme kendinii dönemdir bunlarda geçicekk sende karışıksın şimdii sadece kızını ve karnındaki miniği düşünn senin huzursuzluğun onlarada geçer

turko bak görüşme çok iyi olmuş dr muayenen çok güzel geçer inşallah sonrasında da yemeğe filan gidin ama iğneli laflar etme kesinlikle biraz naz yap. :)

zaten kaç gündür burada bir lahmacuncu var süper oraya gidecez diy etutturmuştum canım hep oradaki muthiş lahmacunu istiyor yemeden eve gelmem demiştim götürür bir izin günü belli olsa bebegi görürse yumuşar inanıyorum be bugün gidebilirdim ama kendiisiyle gitmek istiyorum görsün obebegi tedaviyle bulduk kızımız var ama bir çocuk daha istedik görünce bana karşı daha anlayışlı şefkatlı olmasını isiyorum bir gidersek tamam izin gününü beklicez bugün kısmet olmadı ama canım gidiyor gidip oynadıgını görmek için

kesinlikle benim başarım demiyorumm eşim çok ılımlı sakin hatta bazen bile bile benim kırdığım oluyoo..Ya biz kavga etsek dudakları küçük bebek gibi büzülür sonra devam edemem içim parçalanırr ..Benim eşimde saçma erkeksi takıntılar yokheyytt ben erkeğimm nidaları atmıyoo olsa zaten anlaşamazdım boşuna seçmedim ben onuuu :) Ama şunuda biliyorum hiçbişeyin garantisi yok bu devirde Allahım şeytana uydurmasınn

haklısın vallahi canım yaa ama kızıma kıyamam halsizim ama üzerine titriyorum babasıda çok düşkün kızımıza çokta dilli maşşalh bir sevdirir kendini tüm sinirimi geçiriyor iyki var rabbim esirgesin inşallah sizlerde bu duyguları yaşayacaksınız biraz kouşmaya annecim diyerek öpmesi varya dünyalar benim oluyor kızım benim moral kaynagım kızımda karnımdaki gibi tedavilerle oldu onu nerdeyse camın içinde büyütecektim okadar kıymetli yanımda şimdide içimden hep karnımdaki erkek gibi geliyor

bugün çok çenem düştü dolmuşum kızlar k.b. tek sizlerle paylaşıyorum bunları iyi geliyor cevap yazan arkadaşlarıma çok tşkr ediyorum bu arada

allah aranızı bozması canım bak birde bebeş geliyor maşallah dahada mutlu olacaksınız inşallahh

turko canım bak birde tedaviyle bulmuşsunuz daha kıymetli olur, bunu eşine hissettir ( bizimki gibi) Sen sadece naz yap, kırılgan davran şefkat istediğini hareketlerinle ifade et evde akşam oturuken yumuşak ol dokunma olayını yaptır inan bunu her akşam alışkanlık haline getittir herşey istediğin gibi olcak. Bebişine huzur vermen gerek canım.

sonra senin aklına gelmesede eşinin aklına gelicek bebişine dokunmak

Son düzenleme:

Teşekkür ederim iyi dileklerin için canımm
Yesinler senin kızınıı ne cadıdır şimdii kız çocuklarını bilirimm..Zaten kız çocuğu demişki bana 40 gün baksınlar sonra ben kendime baktırırım :)))
Allah ilk başta sağlıklı sonra gönlündekini versinn bakalım az kaldı cinsiyetlerini öğrenmeyeee..

zaten benim ikinci hamileligim karnımbelirdi bile kızımda çok geç çıkmıştı bunda karnım belirdibadi giydiğimde baya belli bazen büyüdü karnın fark ediliyor diye okşardı bu sorunlar olunca onuda yapmaz oldu

olurmu öyle şey ne kusuru...hepimiz burda kardeşiz burda kendi aramızda sıkıntılarımızı paylaşıyoruz...moral olabiliyosak ne mutlu bize

kızlaar ben misafirliğe gidiyoruummm kurabiye canavarı olayım birazz :)))) hepinize ii sohbetlerrr

kızlaar ben misafirliğe gidiyoruummm kurabiye canavarı olayım birazz :)))) hepinize ii sohbetlerrr

afiyet olsun ben tatlısız duramazdım kurabiyeler falan bayılırdım ama hamile oldum olalı tatlı yediğimde midem berbat oluyor tatlı görmek istemiyorum şimdilik

ya kızlaarrrr ben bişeyi çokk merak ediyorum ..acaba mart yada nisan anneleride bizim gibilermiydi forumlara girip bakıcam ben :)))

yemek yemeye korkar oldum. hala kahvaltı yapmadımakannehir

ayyy şöyle bi göz attım 2011 nisan annelerine nasıllar diye 11+5 ler ve 12+3 olup hala bulananlar var ooyyğğğğğğğ ben ne edicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…