hehehehe senin yorumlarında çok hoştuu canımm çözdükmü dersiin :)) Allah çözemiyceğimiz sorunlar yaşatmasınn ben eşimi bulduğum için şanslıyımm inan öyle bi duruşu varki benim teyzelerim ailem evliliğinde sorun olsa senden biliriz dedilerrr :))..Allah kimseyi şaşırtmasınnn ağzının tadını bozmasınn..
kızlar valla yapamadım zaten sonra yalan söylerim gerçek olurda allah esirgesin aradım şimdi söyleyemedim geri başka bişey söyledim ooff yaa bugün bizim dr günümüzdü izinli olacaktı bugünde çalışıyor bugün bebişimi görmeye gidecektim sen git gör dedi telefonda bende seninle gitmek istiyorum ende gör bebegini istiyorum dedim bişey demedi gitmek istemese ben gitmicem boşa bekleme sen git derdi pat pat ama demedi demekki gitmek istiyor bebegi görürse belki dahada vicdanlı olur gitsin görsün artık inanın kkasıgımda segirir gibi garip şeyler hissedebiliyorum ulturasondada kesn oynadıgını görecez inşallah artık 10 haftalık araştırdım hafif hissetmeler duyabilirsiniz yazıyor zaten buu hissettigim şeyi kızımda daha geç hissetmiştim ama aynı böyleydi segiriyordu
turko bak görüşme çok iyi olmuş dr muayenen çok güzel geçer inşallah sonrasında da yemeğe filan gidin ama iğneli laflar etme kesinlikle biraz naz yap. :)
bazı şeyleri ekadarda çözseniz karşındaki alabildiği kadarını alır çabalar boşadır unutmayın eşlerinizdende kaynaklanıyor sakın beni yanlış anlamayın tabikide biz kadınların davranışlarıda çok büyük bir etken ama hiçbirşey tek taraflı olmaz
Turkocum senin 2. bebeğin olduğu için ne olduğunu bilirsinn biz daha geç anlıycaz ..Bu arada artık üzme kendinii dönemdir bunlarda geçicekk sende karışıksın şimdii sadece kızını ve karnındaki miniği düşünn senin huzursuzluğun onlarada geçer
kesinlikle benim başarım demiyorumm eşim çok ılımlı sakin hatta bazen bile bile benim kırdığım oluyoo..Ya biz kavga etsek dudakları küçük bebek gibi büzülür sonra devam edemem içim parçalanırr ..Benim eşimde saçma erkeksi takıntılar yokheyytt ben erkeğimm nidaları atmıyoo olsa zaten anlaşamazdım boşuna seçmedim ben onuuu :) Ama şunuda biliyorum hiçbişeyin garantisi yok bu devirde Allahım şeytana uydurmasınn
haklısın vallahi canım yaa ama kızıma kıyamam halsizim ama üzerine titriyorum babasıda çok düşkün kızımıza çokta dilli maşşalh bir sevdirir kendini tüm sinirimi geçiriyor iyki var rabbim esirgesin inşallah sizlerde bu duyguları yaşayacaksınız biraz kouşmaya annecim diyerek öpmesi varya dünyalar benim oluyor kızım benim moral kaynagım kızımda karnımdaki gibi tedavilerle oldu onu nerdeyse camın içinde büyütecektim okadar kıymetli yanımda şimdide içimden hep karnımdaki erkek gibi geliyor
turko canım bak birde tedaviyle bulmuşsunuz daha kıymetli olur, bunu eşine hissettir ( bizimki gibi) Sen sadece naz yap, kırılgan davran şefkat istediğini hareketlerinle ifade et evde akşam oturuken yumuşak ol dokunma olayını yaptır inan bunu her akşam alışkanlık haline getittir herşey istediğin gibi olcak. Bebişine huzur vermen gerek canım.
sonra senin aklına gelmesede eşinin aklına gelicek bebişine dokunmak
olurmu öyle şey ne kusuru...hepimiz burda kardeşiz burda kendi aramızda sıkıntılarımızı paylaşıyoruz...moral olabiliyosak ne mutlu bize
kızlaar ben misafirliğe gidiyoruummm kurabiye canavarı olayım birazz :)))) hepinize ii sohbetlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?