Grip Dinlenmeyle Ve Beslenmeyle Geçer Canım Özellikle Bol Bol C Vitamini Bende Fazla Bişey Yemek İstemedim Ama Ablamlar Bol Bol Limonlu Çorba İçirdiler
Ben Yemek Yediğim Halde Antibiotik Kullanmak Zorunda Kaldım Sen Kendini Bırakırsan Böyle Hastalığın Daha Çok İlerler Kendin İçin Değilse Bile Bebişin İçin Yemen Lazım Annesi yerimseniben
QUOTE]
valla bizde kaç gündür aramız bozuk ayrı yatıyoruz benim kendimce süpelerim oldu başkasımı var diye ona yansıttım sinirlendim oda bana paronayaksın dedi gerçi hangi erkek itiraf eder bana surat yapıyor bide bir acıklama yapmıyor birde surat yapıyor triplerde deli olacam şimdilik geçerli bir delil yok elimde ama içim rahatta degil benim yüzümden işinde sorunlar yaşamış ben kafasını rahat bırakmamışım neymiş suçum şüpelenmek sende güzellikle izah et şüpelendiren şeyleri bende şüpelenmim yokk erkek yaa hesap vermezz soru sorulmaz ben konuşmaya çalıştıkça bozuyor beni ama inşallah ben haksızımdır şüpemde inşallah haklı çıkmam
baharcım ben sormuştum canım bakıyorum 2 ayarlılara
okadar çok çeşit varki insanın kafası karısıyo
Walla arkadaşım biz kadınlar ne yaparsak yapalım,onlar kadar bencil,vurdumduymaz,serinkanlı,umursamaz davranamıyoruz,davranamayız...sen belki ayrı yatarken canını sıkıyorsun,o kafasını koyar koymaz yastığa horlamaya başlıyor..bizim gibi oturup düşünüyorlar mı sanıyorsunlmaz:aslaaaaaaa!!!!o yüzden aslında biz ne edersek kendimize ediyoruz...emin ol onların umurunda bile değil...
baharnaz ne güzel yiyebiliyorsun senin adına sevindim en faydalı olanları tüketiyorsun, ben tiksindim ya da şöyle söyliyim sabahları sadece kaşar peyniri ekmek yada zeytin başkada bişey yiyememeye başladım buğün siğara böreği yedim çok yağlı değil fırın yapımı ölüyorum çarpıntıdan fazla yiyemiyorum yediklerimide sırf çalıştığım için zinde kalmam gerektiği için yiyorumama yarın yumurtamı kaynatıp gelicem önce onu yicem aradan 1 saat geçince 1 dilim ekmek peynir yicem ara vermezsem çarpıntım beni inanılmaz kötü yapıyor.. süt içemiyorum ama yoğurdu bolca tüketiyorum, belkide 3 ay geçince dur diyemicem kendime:))
turko canım bence yanlış yapıyorsun eşini kendinden uzaklaştııryorsun
turko canım bence yanlış yapıyorsun eşini kendinden uzaklaştııryorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?