2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bana benimle muhattap olma diyen adamadaha ne diyeceksin ben üstüne düştükçe daha çok şımarıyor

Kızlar ya siz niye düşüyosunuz o size düşsün üstünüze titresin. Ondan ayrı yatman onu umursamadığın anlamına gelmez bence yanında olup öyle davran yada br davranış sergileme bence rahat ol

onlar hiç böyle düşünüyorlar mı?yanlış yapıyorum.eşimi kendimden uzaklaştırıyorum diye baharnazcım???

ewet ya bir kerede onlar düşünsün birde ben kendinin bebegini taşıyorum kızıma bakıyorum bu halimde kendisinin yemegini utusunu hizmöetini asla aksatmam halsiz olsamda zorla yaparım inanın ama oda biraz beni düşünsün zehir gibi sözler sarfederken bebekten dolayı zaten ben bende degilim hizmette hormeete bir kusur yok naz bile yapmıyorum ama o iş stresini bile bende çıkarıyor güzellikle konuşmıyor neymş morali bozukmuş ben daha iyiyim yaa sanki

zaten her şeyini yada evivin her işini itinalı bi şekilde yaptığın için senin rahatsızlığına inanmıyor bence....bazı şeyleri aksatmadan erkekler eşlerinin rahatsız ve hasta olduğuna nedense inanmıyolar :)

onlar hiç böyle düşünüyorlar mı?yanlış yapıyorum.eşimi kendimden uzaklaştırıyorum diye baharnazcım???

Erkeğin ve kadının dünyası çok farklıdır inan senin böyle düşündüğün onun aklının kıyısının ucundan geçmez sen beklentilerini dile getir, naz yap, ilgi bekle, ilgi vermeye değil ilgi görmeye ihtiyacın var, şefkate ihtiyacın var, karnında ikiniziçinde çok değerli birşey var heleki böyle bir dönemde ben karısının nazını kaprisini çekmiycek uzaklaşıcak bir erkek düşünemiyorum.

Ben hamileyim ve rahatsızlıklarım var bulantım, başdönmem, ne yiyip ne yiycemi bilememek, duygusal gel-gitlerim ağrım sancım gazım herşeyim var ve olağan şeyler. İş yapasım da yok yemek yapasımda kim yapıcak tabiki eşin yapıcak sana bakıcak, sofranı kurup sofranı topluycak ihtiyaçlarına cevap vericek üstünü sen söylemeden örtücek, ilacını o hatırlatıcak sana, ne canın istiyor gidip alıp gelicek ütünü yapıcak, evini temizliycek sen şuan böyleysen oda katlanıcak bazı şeylere...Ve şikayet etmiycek en önemliside bu zevk alarak yapıcak...
Bunu eşlerinizin yapması birazda size bağlı

Kızlar ya siz niye düşüyosunuz o size düşsün üstünüze titresin. Ondan ayrı yatman onu umursamadığın anlamına gelmez bence yanında olup öyle davran yada br davranış sergileme bence rahat ol

ayrı yatan eşim ben degil canım benim öyle ayrı yatma huyum yoktur sevmem ama eşim ufak bir sorunda ayrı yatar bende alıştım öncceleri çok sinirlenirdim yatamazdım artık umursamıyorum ayrı yatıyor diye tripte yapmıyorum dedigin gibi rahatım vede rahatça yatıyorum kızım la off kendi özlesin beni ben zaten buaralar çok isteksizim valla aramıyorum bile yanımda birde kalbimi kracak laflar sölediği için yanımda istemiyorum ama belli etmiyorum bazen çok kırıcı karnımdakini unutuyor beni üzüyor

en iyisi hiç ilgilenme üzerine düşme..mutlaka dönüp dolaşıp yanına gelicektir:)

öyle yapacam zaten bbegi görmeye gidecektik izin gününde bakalım aramızdaki sorun yüzüne bebeginide görmekten vazgecekmi tekmi gidecem görecez ama bu bebegi çok istiyordu hatta tedaviyle oldu eşimde çok istedi 2.bebegimiz olsun diye

evet ben de onu söylüyorum baharnazcım..erkekler marstan kadınlar venüsten...dünyalarımız farklı...onlar her daim bencil olmakta bir sakınca görmüyorlar....düşünsene...senin eşin senin yerinde olsa,başka bir sebeple...mesela midesinin çok kötü üşütmüş evde yatıyor...sürekli kusuyor...bakıma muhtaç kısacası...sen çekip güne gider misin onu evde o halde bırakıp????benim eşim paintball oynamaya gideceğim diyor...ve...burası istanbul...sabah giderse akşam dönecek....:çok üzgünüm: hak ediyor muyuz bu kadarını????

Günaydın kızlarrr..

Ofline arkadaşım ayağına jel kullanmışsın risk gurubu neydi reçetede baktınmıı?? için rahat etsin diyosan dr. sor canımm

Evlilikler parmakizi gibidir herkes farklı yaşar bu yüzden 3. bir yorum yapmak çok zordur..Ama turkocum benim annemin nasihadı nekadar kavga etsende gece aynı yatağı paylaş bu bir bahane oluyo barışmaya böyle uzadıkca insan daha kinleniyoo umarım tatsızlığınız çabuk çözülür senin bu ruh halini anlamayabiliyo erkekler ahh erkeklerrrr....

Blue-sky ben 15 aylık evliyim eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle samimi oldum hem o arkadaşlarıyla oluyo hemde ben onun yanında oluyorum :))aktivitelerimiz hep ortaktır pazarları beraber takılırız piknik yaparız onlar erkek erkeğe olsada yanında olurum özlemem aşkımııı:)) ama mesela haftada 1 maçları var onada bişey diyemem hatta arada benide götürür yandan tezahürat ederim::)) evli erkeklerin hele bekar arkadaşları olmasına hiç dayanamam sevmediğim evli arkadaşlarındanda ben görüşmem dedim ipleri kopardıkk çok şükürr

o anlattıklarını eşim benden bekler canım her erkekte bir olmuyor yinede sorun olmasın diye yapıyorum çok kıymet bilirlerya sanki senin eşin öyleyse çok sanlısın canım allah şaşırmasın her erkek o anlattıgın gibi kıymet bilmez bizimkide bazen bakıyorum melek bazen bakıyorum tam bir şeytann acımasız iki kişilik resmenkötükedihüso:1rolleyes:klava:

onların umrundamı oohh hazır bebek 9ay taşıyan birisi var 9 aydan sonra kucaklarıla alıyorlar tamam ama o bebek nasıl meydana geldi çokta umurlarında degil hazırı sever erkekler bizi anlamaları pekte mümkün degil çünkü bizim gibi duygusal olarak gelmiyorlar dünyaya bencil dogmuşlarsositosositoÇok üzgünüm çoook

blue-sky eşine şöyle söyle o günü acil durumda kimi arayayım ve hangi hastanedeye gideyim de canım tepkisi ne olcak? Naz yap. benim eşimde sabah 7.30 çıkar akşam 8-8.30 gibi gelir cumartesileride yoktur pazar günleri beraberiz.
Kendinizi iyi hissetmediğiniz halde iyi gibi olmayın kızlar

evet canım...çok uğraştım ben...olmuyor...sorun arkadaşlarında falan değil...doğrudan benimkinde...adam bensiz eğlenmeyi seviyor demek ki...fırsatını bulsa hafatada 6 gün dışarda geçirir...ama çok görmemem lazım...otu çekip köküne bakmak gerek...geçenlerde ramazan ayıydı...işyerindekiler de benimki de oruç tutmadı günler uzun yol uzun diye...birgün bana tlfda arkadaşlarla iftara giedeceğiz dedi.gelmeyeceğim ben...dedim bu adamlar bekar mı?yoooooooo-------hanginiz oruçlusunuz?hiçbirimiz---------ne halt etmeye tüm gün beraber olduktan sonra bir de iftara gitmeye kalkışıyorsunuz peki?--------sen beni arkadaşlarımdan koparıyorsun...arkadaş dediği adamlarla tanışalı daha 2 ay olmuş üstelik...bir de çat çat cevap veriyor...ben evde yalnızım..düşünsene yaaaaaaa...aklın alıyor mu bunu......:çok üzgünüm:

canlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn

acilen denicem awshar. hiçbir çare bulamadım. özellikle akşamları nüksediyor.
kızlar siz katı meyve sıkacağı kullanıyormusunuz?hangi marka ?memnunmusunuz?
ben philips kullanıyorum. kaynanam almıştı ama çok büyük ve hantal. memnunum meyvenin suyunu %100 çıkarıo eminim.
zonox şu geğirtiler varya bende da had safhada eşim alıştı komşular alıştımı bilmiyorum .))
ne yersem ne içersem fark etmiyor yeme ile ilgisi yok bence
Eşim gegirirken konuşuo gibi oluosun dio. o kadar abartmışım ahahaha. adamın midesini kaldırıorum. eşim böyle gegirse kıyameti koparırırm:kedi:

Walla arkadaşım biz kadınlar ne yaparsak yapalım,onlar kadar bencil,vurdumduymaz,serinkanlı,umursamaz davranamıyoruz,davranamayız...sen belki ayrı yatarken canını sıkıyorsun,o kafasını koyar koymaz yastığa horlamaya başlıyor..bizim gibi oturup düşünüyorlar mı sanıyorsunlmaz:aslaaaaaaa!!!!o yüzden aslında biz ne edersek kendimize ediyoruz...emin ol onların umurunda bile değil...[/QUOTE]
blusky, çok hassas bi dönemdesin. eşinin senin gibi düşünmesini bekleme. zaten hatamız burada. eşlerimizi kendimiz gibi düşünmeye zorluyoruz. onlar bizden çoooooooooook farklı kabul etmek lazım. senin yerinde olsam paintbaal a yollardım. benim eşimde arkadaşları ile dışarı çıkar. evli olmamız hayatlarımıza müdahale edicemiz anlamına gelmiyor. ben de bekar arkadaşlarımla görüşürüm. bence bu kadar sıkarsan emin ol patlak verir canım.bilmiyorumkismile

yahu erkeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr. onun umrunda değil senin şuan ki durumun. ama o ameliyat olsa işe gidemese, sen gidersin yerine eminim:bbo: çok kafaya takmayın. bak hamilesin şimdi çok çok çok fazla hassasın.

Aynı nasihati annem verir bana .. ne kadar kavga ederseniz edin sakın yatağını ayırma kızım, ve dışarıya belli etme ailenin içindeki durumu kavga üstüne misafirin vs. gelen olursa siz biyere giderseniz, yüzüne bir avuç su vur suratını asma topla kendini der hep, ama bu yatağı ayırma konusunu eşimle daha evlenmeden evvel konuşmuştuk, ne kadar kavga edersek edelim yatakları ayırmıcaz diye.. Rabbim kimsenin evinin huzurunu ağız tadını bozmasın.. Ne olursa olsun küs durmayın arkadaşlar, sinirleriniz yatıştığınızda mutlaka konuşun, o konuşmasada siz neden böyle davrandığınız anlatın.. :1hug:

evet çok güzel...çok doğru baharnazcım....öyle söyleyeceğim....ama böyle davrandığı için kendimi çok yalnız hissediyorum ben....çok üzülüyorum....:çok üzgünüm:

turko canım şu eşini yatağa getirme bahanelerini uygula ve bir şekilde getir bebişine dua okuttur, sıcaklığını istiyor filan de arayı yumuşat gerisi gelir bence ama iğneli laflarla uğraşma

canım bize naz yapma tiyoları versene belki işe yarar galiba sende yarıyor maşalah allah bozmasın hep kıymetini bilsin eşin

barısımm kantahlillerini yaptırdınmı sen?

canım hamile kalmaya karar verdiğimde ben doktora gitmiştim bütün tahlillerim yapılmıştı ve herşey gayet normal çıkmıştı..bu 12 sinde tekrar gidicem ve sanıyorum tekrar yapması gerekenler varsa yapacaktır,, doktorum vurdumduymazlaşmış sanki ben tekrar hatırlatıcam kendisine umarım hatırlatmam gerek kalmaz ? ama kızamıkçık, toksoplazma kan hepsine bakmışlardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…