2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa bu saate kadar aç kalınırmı...açlık bulantını 8 e katlar arkadaşım :))

canım iştahım yok napcam bilemiyorum. çocuk benden beslenseydi aç kalırdı yeminle.

şimdi gidip atıştırcam bi,şilerbilmiyorumkismile

yemek yemeye korkar oldum. hala kahvaltı yapmadımakannehir

bu saate kadar 4 öğün yemen lazım uyanınca kuruüzüm ve ceviz sonra kahvaltı sonra ara öğün meyveni ve öğle yemeğini
sen iyi duruyorsun
şimdi böğürtülerinin mahalleden taşması lazım yanlış yapıyorsun zonox birde mide rahatsızlığın var iyice azdırıyorsun bu mideni tabii bu saatten sonra yediğinide çıkarırsın klava:

zonoxxx çalışıyomusun evdemisin ?
çalışıodum izin aldım. sabah erken kalkınca daha fena oluorum die bu ay sonuna kadar izinliyim artık

canım aylarca yemek yemesem umrumda değil. midem azdı gitti iyice.eyvahedigeldismile

ne meyve ne sebze ne üzüm ne başka bişi. canım zerre bişi yemek istemiyo. şimdi köy ekmeğine peynir dürüp yedim. kuru kuru yiyorum. içecek bişi düşününce bile midem kalkıo. allah yardımcım olsun. dua ediyorum 3. ayda bitsin allahımmafoldumben

benim annemin ilk 3 ay teyzelerimin 9 ay bulantıları olurmuş nolur anneme çekmiş olim:1no2:

BAHARNAZ sen bu saydıkalrının hepsini yiyebiliyomusun ?

evet çıkarsam bile bulansam bile yiyorum yemeye çalışıyorum çok kötü olduğumda limon yada meyveyle geçiştirdiğimde oluyor o anki öğünü ama iyicede kötü oluyorum çünkü listem böyle şeker ve tansiyondan korunmak için diyetisyen listesi eşliğinde yiyorum canım

zonox hiçbirine çekmiyeceksin sen merak etme bu hafta sonu azalır biter gider evelallahın izniyle :) benimde 9+3 bu hafta son haftaya hiç bişeyim kalmayacak allahımın izniyle ....en başından beri 6 haftalıktan beri böyle ikna ediyorum kendimi :)))

ben öğle yemeğimi yedim...üzerine türk kahvemi de içtim...beni en çok türk kahvesi rahatlatıyor..etkisi geçene kadar normal bile oluyorum neredeyse....

zonoxcuğum hemen hemen seninle aynı gibiyiz ne yesem çıkarıyorum zaten çıkarmasam bile midem onları sindiremiyor tas gibi kalıyor midemde daha çok bulanıyorum bir şey yiyemiyorum bide kabızlığım var su içmem gerek ama nafile dr çok kızdı su içmiyorum diye sabah siyah kayısı yedim aç karnına malesef onu da çıkardım.dr zorunlu olmadıkça yataktan kalkma dedi belim ağrıyor artık arada geziniyorum ki sindirimime yardımcı olsun ama yok 5 gündür wc ye çıkamıyorum kalp çarpıntılarım da arttı
annemin 9 ay sürermiş bulantıları
Allahım ne olur anneme çekmiş olmayayım o kadar güzel özellikleri varken onları almamışım bunu alırsam mahvolurum.
Kızlar ne yapacağız biz böyleeeee

tünaydın kızlar...kaydirigubbakcemile3

Nasılsınız bugün??....

Bende ihmalkar davrandım,kahvantımı şuan yapıyorum....:kedi:

Allah duysun benim umudum kalmadı. 6. haftada bir başladı 3 haftadır azalmadan devam ediyor. akannehir Allahın gücüne gitmesindeeyvahedigeldismile

allahımmm kahvemi ! işyerinde müşteriler içiyor kokusuna inan dayanamıyorum odayı havalandırmadan içerde duramıyorum...yawww ne garip iş bu hamilelik :))) sen keyif alıyosun ben rahatsız oluyorum :)

canım ben çok çıkarmıyorum ama yiyemiyorumda. hani yiyemeyip safra kusanlardan değilim. o gün 1 tatlı tabağından fazla yersem kusuyorum. ama sıklıkla bulantım var. yemek yeme isteğim hiiiiç yok. kabızlığa gelince çok çükür 1 haftadır iyiyim. bunun nedeni hergün 1 ekşi yeşil elma yiyorum. valla inanmazdım ama gerçekten işe yarıyor. ki ben de anal fissür var. sürekli kabızım. ha bir de dr.um dubhalac şurup yazdı. şu bebeklere yazılan şurup. hiç bir zararı yokmuş hamilelere. çoook sıkışırsam şurtubumu içiyorum 1 saate kalmıo ishal oluorumkaydirigubbakcemile3

benim mide sorunumda var. gastrit. aslında çok sık sık az az yerdim hamilelikten önce. ama şimdi günde 2 öğün yiyorum. midemide harap ettim. bi arkadaş yazmış 2 yudum soğuk süt iç die önermiş dr.u. birde nane limon zencefil bal karışımı sadece 1 bardak içmeyi önermiş. den,cemopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun..stres yapmamaya çalış....bikaç tane kuru kayısı,mürdüm eriği ve inciri 1 bardak sıcak suda 1 saat beklet soğuduktan sonra meyvelerini ye suyunu iç faydası olur allahın izniyle :)

fıstıklar merhaba öyle üstten göze gezdirdim yeni arkadaşalar gelmişler hoş gelmişler benim pazar gününden itibaren bulantılarım başladı sabah başıyor yatana kadar bulanmıyor niye diyordum al sana bulantı dedi Alla keşke hiç başlamasaydı çıkarmadım ama çok kötü oluyor Benimde annemlerd geldi iyiki geldiler hiç yemek yapasım gelmiyor annem yapıyor sağolsun iyi oldu böyle

merhaba...ağzına acı biber sür :))))) anneniz gelmiş ne güzell çok şanslısınız bol bol yatıp keyfinize bakın :)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin tülincim.

bak o kadar merak ediodun al sana bulantı ehehehe.neyse artık bebeğine "seni ne zorluklarla dünyaya getirdim" diyebilceksin. benim için en zoru bulantı çünkübilmiyorumkismile

hadi bakalım kulubümüze hoşgeldinnnnnbayanssulusmile

böğürenler kulübü mü :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…