aaaa bu saate kadar aç kalınırmı...açlık bulantını 8 e katlar arkadaşım :))
yemek yemeye korkar oldum. hala kahvaltı yapmadımakannehir
çalışıodum izin aldım. sabah erken kalkınca daha fena oluorum diezonoxxx çalışıyomusun evdemisin ?
bu saate kadar 4 öğün yemen lazım uyanınca kuruüzüm ve ceviz sonra kahvaltı sonra ara öğün meyveni ve öğle yemeğini
sen iyi duruyorsun
şimdi böğürtülerinin mahalleden taşması lazım yanlış yapıyorsun zonox birde mide rahatsızlığın var iyice azdırıyorsun bu mideni tabii bu saatten sonra yediğinide çıkarırsınklava:
BAHARNAZ sen bu saydıkalrının hepsini yiyebiliyomusun ?
zonox hiçbirine çekmiyeceksin sen merak etme bu hafta sonu azalır biter gider evelallahın izniyle :) benimde 9+3 bu hafta son haftaya hiç bişeyim kalmayacak allahımın izniyle ....en başından beri 6 haftalıktan beri böyle ikna ediyorum kendimi :)))
zonoxcuğum hemen hemen seninle aynı gibiyiz ne yesem çıkarıyorum zaten çıkarmasam bile midem onları sindiremiyor tas gibi kalıyor midemde daha çok bulanıyorum bir şey yiyemiyorum bide kabızlığım var su içmem gerek ama nafile dr çok kızdı su içmiyorum diye sabah siyah kayısı yedim aç karnına malesef onu da çıkardım.dr zorunlu olmadıkça yataktan kalkma dedi belim ağrıyor artık arada geziniyorum ki sindirimime yardımcı olsun ama yok 5 gündür wc ye çıkamıyorum kalp çarpıntılarım da arttı
annemin 9 ay sürermiş bulantıları
Allahım ne olur anneme çekmiş olmayayım o kadar güzel özellikleri varken onları almamışım bunu alırsam mahvolurum.
Kızlar ne yapacağız biz böyleeeee
fıstıklar merhaba öyle üstten göze gezdirdim yeni arkadaşalar gelmişler hoş gelmişler benim pazar gününden itibaren bulantılarım başladı sabah başıyor yatana kadar bulanmıyor niye diyordum al sana bulantı dedi Alla keşke hiç başlamasaydı çıkarmadım ama çok kötü oluyor Benimde annemlerd geldi iyiki geldiler hiç yemek yapasım gelmiyor annem yapıyor sağolsun iyi oldu böyle
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin tülincim.
bak o kadar merak ediodun al sana bulantı ehehehe.neyse artık bebeğine "seni ne zorluklarla dünyaya getirdim" diyebilceksin. benim için en zoru bulantı çünkübilmiyorumkismile
hadi bakalım kulubümüze hoşgeldinnnnnbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?