Evet Allahtan geldi onlar geldi bulantılarım başladı yoksa arada psikolojikmi diyorum eşimde diyor psikolojik diye ama bulantılarım bitmiyormerhaba...ağzına acı biber sür :))))) anneniz gelmiş ne güzell çok şanslısınız bol bol yatıp keyfinize bakın :)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin tülincim.
bak o kadar merak ediodun al sana bulantı ehehehe.neyse artık bebeğine "seni ne zorluklarla dünyaya getirdim" diyebilceksin. benim için en zoru bulantı çünkübilmiyorumkismile
hadi bakalım kulubümüze hoşgeldinnnnnbayanssulusmile
fıstıklar merhaba öyle üstten göze gezdirdim yeni arkadaşalar gelmişler hoş gelmişler benim pazar gününden itibaren bulantılarım başladı sabah başıyor yatana kadar bulanmıyor niye diyordum al sana bulantı dedi Alla keşke hiç başlamasaydı çıkarmadım ama çok kötü oluyor Benimde annemlerd geldi iyiki geldiler hiç yemek yapasım gelmiyor annem yapıyor sağolsun iyi oldu böyle
geçmiş olsun cnm ne diyeyim sen zaten bekliyordun :)
Kız aslında beklemiyordum bulantıyı doktora gitmediğim için merak ediyordum doktor da göriyim bebeği bulantı olmaz inşallah diyordum gördüm doktorda, ama gördükten sonrada başladı bulantı, çok ilginç yoksa biz psikolojikmi bulandırıyoruz demedende geçemiyorum sizce
ay yazıkkk..bende kızkardeşimle aynı yerde çalıyorum kız mahvoldu benim yüzümden ..hayır ben çıkaramıyorum o gidiyo çıkarıyor valla allah razı olsun ailemizden bzie destek verenlerden
Olabilir moralle de ilgilidiryok sanmıyorum psikolojik olduğunu mümkün değil böyle olması....tek bildiğim moralin yüksek olduğunda bulantın biraz daha hafifliyor....birde değişik ortamlarda da bulantı azalıyo bence :)
Evet çok da aklımıza getirmemek lazım ama yinede kaçınılmaz bulantıvalla cnm ben hem bulanıyorum hem çıkartıyorum bugün 2 oldu.psikolojik olduğu zamanlar da var ama çogunlukla belli nedenden midenin asit salgısı artıyormuş düz kaslar çalışmıyormuş sindirim geç olıyormuş ters pelvik hareketle çıkarıyormusuz :) çooook kötü yaa benim de kardesim yanımda ama kız mahvoldu benim öğürtü ve böğürtületimden annem gelecek hafta sonu ankaradan
acile gitmiştim ordaki dr metpamid verdi evet bulantıyı kesiyor ama kendi dr um o ilacı bıraktırdı dramamine verdi anlamadım bu daha güvenliymiş bu dr ları anlamak zorrrrbenim 7.hafta bitmek üzere, çoook hafif hafif bazen bulantım oluyor, yarım saat sürmeden geçiyor çok şükür. ama bulantım olursa diye çalıştığım için metpamid vermişti doktorum, günde 3 tane içilebilirmiş. sahiden de zınk diye kesiyor bulantıyı. tavsiye ederim.
Ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere, ha bu arada bana turşuyu kesinlikle yasakladı doktor
allahımmm kahvemi ! işyerinde müşteriler içiyor kokusuna inan dayanamıyorum odayı havalandırmadan içerde duramıyorum...yawww ne garip iş bu hamilelik :))) sen keyif alıyosun ben rahatsız oluyorum :)
benim 7.hafta bitmek üzere, çoook hafif hafif bazen bulantım oluyor, yarım saat sürmeden geçiyor çok şükür. ama bulantım olursa diye çalıştığım için metpamid vermişti doktorum, günde 3 tane içilebilirmiş. sahiden de zınk diye kesiyor bulantıyı. tavsiye ederim.
Ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere, ha bu arada bana turşuyu kesinlikle yasakladı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?