2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba...ağzına acı biber sür :))))) anneniz gelmiş ne güzell çok şanslısınız bol bol yatıp keyfinize bakın :)))
Evet Allahtan geldi onlar geldi bulantılarım başladı yoksa arada psikolojikmi diyorum eşimde diyor psikolojik diye ama bulantılarım bitmiyor

hoşbuldum canım , bundan sonra niye bulantım yok diyecek arkadaşlara sormasınlar bile diyorum yoksa gelir pişman olursunuz

geçmiş olsun cnm ne diyeyim sen zaten bekliyordun :)

geçmiş olsun cnm ne diyeyim sen zaten bekliyordun :)

Kız aslında beklemiyordum bulantıyı doktora gitmediğim için merak ediyordum doktor da göriyim bebeği bulantı olmaz inşallah diyordum gördüm doktorda, ama gördükten sonrada başladı bulantı, çok ilginç yoksa biz psikolojikmi bulandırıyoruz demedende geçemiyorum sizce

Son düzenleme:
canlarım ben evle ilgilenimmm biraz. hepinizi öpüyorummmm

yok sanmıyorum psikolojik olduğunu mümkün değil böyle olması....tek bildiğim moralin yüksek olduğunda bulantın biraz daha hafifliyor....birde değişik ortamlarda da bulantı azalıyo bence :)

ayy yokk limon yiyemiyorum..öğlen patates salatasına limon sıktım midem kaldırmadı...limonla aram iyi değil..ama akşama kadar mandalina yiyorum nasıl işse bu artıkkk

valla cnm ben hem bulanıyorum hem çıkartıyorum bugün 2 oldu.psikolojik olduğu zamanlar da var ama çogunlukla belli nedenden midenin asit salgısı artıyormuş düz kaslar çalışmıyormuş sindirim geç olıyormuş ters pelvik hareketle çıkarıyormusuz :) çooook kötü yaa benim de kardesim yanımda ama kız mahvoldu benim öğürtü ve böğürtületimden annem gelecek hafta sonu ankaradan

ay yazıkkk..bende kızkardeşimle aynı yerde çalıyorum kız mahvoldu benim yüzümden ..hayır ben çıkaramıyorum o gidiyo çıkarıyor valla allah razı olsun ailemizden bzie destek verenlerden

ay yazıkkk..bende kızkardeşimle aynı yerde çalıyorum kız mahvoldu benim yüzümden ..hayır ben çıkaramıyorum o gidiyo çıkarıyor valla allah razı olsun ailemizden bzie destek verenlerden

hakketen yazık normal halimde biri öğürse arkasından ben de baslarım kızcagız geldiğine pişman oldu belli etmese de.
Allah ailelerimizden razı olsunnnnn en azından gelebiliyorlar ya gelemeselerdi...benim yakınımda kimsem yok her iki tarafta uzakta.

benim 7.hafta bitmek üzere, çoook hafif hafif bazen bulantım oluyor, yarım saat sürmeden geçiyor çok şükür. ama bulantım olursa diye çalıştığım için metpamid vermişti doktorum, günde 3 tane içilebilirmiş. sahiden de zınk diye kesiyor bulantıyı. tavsiye ederim.

yok sanmıyorum psikolojik olduğunu mümkün değil böyle olması....tek bildiğim moralin yüksek olduğunda bulantın biraz daha hafifliyor....birde değişik ortamlarda da bulantı azalıyo bence :)
Olabilir moralle de ilgilidir
Evet çok da aklımıza getirmemek lazım ama yinede kaçınılmaz bulantı

Ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere, ha bu arada bana turşuyu kesinlikle yasakladı doktor

acile gitmiştim ordaki dr metpamid verdi evet bulantıyı kesiyor ama kendi dr um o ilacı bıraktırdı dramamine verdi anlamadım bu daha güvenliymiş bu dr ları anlamak zorrrr

allahımmm kahvemi ! işyerinde müşteriler içiyor kokusuna inan dayanamıyorum odayı havalandırmadan içerde duramıyorum...yawww ne garip iş bu hamilelik :))) sen keyif alıyosun ben rahatsız oluyorum :)

Metpamid hiçbir işe yaramadı bende....Hatta bulantı ilaçlarının hiçbiri işe yaramıyormuş aslında.Doktorum söyledi...Placebo etkisi sizinki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…