çok şanslısınız ama bulantım olmuyor diye yazmayın buralara ertesi gün başlar bulantınız :)))
metpamid normal insanlara yani normal hastalara veriliyor:) banada dr um dramamine verdi ama resmen uyuttu beni işyerinde sersem gibi dolaştım dahada içmedim..ne kadar bulansamda içmiycem kendimi uyuşmuş gibi hissettim...benim kendi özel dr um kesinlikle bulantı ilacı vermeye karşı..bulansanda kussanda hastanelik olana kadar ilaç içmeyeceksin demişti bana..açıklamasıda ilaçlar uyuşturuyor demişti...ama ben onu dinlemedim başka dr a gidip ilaç aldım...ve şimdi o ilacıda içemedim dr um haklıymış meğer
çok şanslısınız ama bulantım olmuyor diye yazmayın buralara ertesi gün başlar bulantınız :)))
yok evde oluncada o kısım çok zor siz yaşamamışsınız belli...inş.yaşamazsınız
ya kızlar ben akşam eve gidince yemeğimi yiyorum en geç 8 de yemiş oluyorum....o saatten sonra malum başka bişeyde yiyemiyorum ve ilaçlarımı içip erkenden yatıyorum..fakattt gece 2,30 civarı bir uyanıyorum miğdem kazınıyor nasıl acıkmışım gece gece yemek yememek için sağa sola dönerek zorla uyuyorum tabi rüyalarımda envai çeşit yemekelr görrüyorum..sabah uyanıyorum dahada acıkmışım ve midem bulanıyor siiznde böyle oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?