2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok şanslısınız ama bulantım olmuyor diye yazmayın buralara ertesi gün başlar bulantınız :)))

metpamid normal insanlara yani normal hastalara veriliyor:) banada dr um dramamine verdi ama resmen uyuttu beni işyerinde sersem gibi dolaştım dahada içmedim..ne kadar bulansamda içmiycem kendimi uyuşmuş gibi hissettim...benim kendi özel dr um kesinlikle bulantı ilacı vermeye karşı..bulansanda kussanda hastanelik olana kadar ilaç içmeyeceksin demişti bana..açıklamasıda ilaçlar uyuşturuyor demişti... ama ben onu dinlemedim başka dr a gidip ilaç aldım...ve şimdi o ilacıda içemedim dr um haklıymış meğer

gebeler dışındakilere mi demek istedin normal insanlar derken?Yoksa alınganlık yapmaya hazırlanıyorum....Haberin olsun...

çok şanslısınız ama bulantım olmuyor diye yazmayın buralara ertesi gün başlar bulantınız :)))

kaydirigubbakcemile3 korkarak yazdım valla zaten, inşallah olmaz hiç, çalışan insana özellikle eziyet yani. hadi evde olsak, gönlünce kus

ya kızlar ben akşam eve gidince yemeğimi yiyorum en geç 8 de yemiş oluyorum....o saatten sonra malum başka bişeyde yiyemiyorum ve ilaçlarımı içip erkenden yatıyorum..fakattt gece 2,30 civarı bir uyanıyorum miğdem kazınıyor nasıl acıkmışım gece gece yemek yememek için sağa sola dönerek zorla uyuyorum tabi rüyalarımda envai çeşit yemekelr görrüyorum..sabah uyanıyorum dahada acıkmışım ve midem bulanıyor siiznde böyle oluyomu

Selam herkese... Epeydir yazamıyorum ve hiç okuyamadım lütfen kusuruma bakmayın arkadaşlar.. Merak eden olmuştur belki, biz iyiyiz.. Raporluyum 18 ekime kadar.. lekelenmelerim oluyordu 3 gündür olmuyor. umarım bitmiştir.. multivitaminle beraber progestan kullanıyırum ve bu ilaç beni bayağ kötü etkiledi.. yani başım sürekli dönüyor, bulantı nadiren çıkarma sürekli uyku halii.. gerçi hamileleikten dolayı bu şikayetlerim zaten vardı ama ilaç çok arttırdı.. en son 8+4 de bebeği gördük, gelişimi iyiydi.. bugün 9+5 olduk..

Herkes iyi mi ? umarım herkesin bebeği iyidir, bana bir özet geçebilirmisiniz lutfeeeennnnnn...

Evet Subaru aynısı bende de oluyor ve bunun bir an evvel bitmesini istiyorum. Bir de arkadaşlar yeni aklıma geldi benim de daha önce yazılmış mı diye de hiç bakmadım açıkçası, İstanbul'da oturanlar hangi doktorlara gidiyorlar acaba?

bugünün konusuda bu olsun bende merak ediyodum açıkçası...benim dr um özel muayenehanesi var Şişlide Nurşen Taylan Köteli ...ama sanırım ilerleyen zamanlarda ona gidemiycem ..sen nereye gidiyosun

Bende Medipol'de Leyla Altuntaş'a gidiyorum. bu zamana kadar Medipol'ün tüm doktorlarını denedim nerdeyse ama beni en aydınlatan kişinin Leyla hanım olduğunu düşündüm. Şimdilik onda karar kıldım, bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar aranıza yenı katıldım kac haftalık olduğuna dair cetveli nasıl yapıyoruz?

hımm anladım karşıda oturuyosun demek..doğumu ordamı yapıcaksın nasipse birde nasıl düşünüyosun ?

Aslında doğumu orda yapıp yapmama konusunda kararsızım yani henüz birşey belli değil.3.5 sene önce kasık fıtığından ameliyat oldum ve bel fıtığı başlangıcım var, bunun içinde fizik tedavi gördüm. Normal doğum istiyorum ama doktor cerahlarla konuşmamız lazım önce dedi. Olmazsa belden aşağısını uyuşturup sezeryan olmak istiyorum ama bunun için hastanenin koşulları çok mühim diyorlar. Onuda araç gereç bakımından daha iyi bir hastanede olmak lazım, ne bileyim birşey belli değil yani. Sen nasıl düşünüyorsun ?

YA BENDE NORMALDEN YANAYIM AMA ..bende de bel fıtığı var mümkün değil dayanamam o ağrılara..ayrıca sende bilirsin aldığımız 1 kilo belimize 10 kilo yük olarak geri dönüyor....normale dayanamam sanıyorum birde normalde doğum kesisinden hoşlanmadım ben..madem kesilecek bari acı çekmiyim yaa allahtan hayırlısı tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…