2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım daha çok erken bunları hissetmen,pisikolojik olma olasılıgı çok yüksek....boshayallersmile

kızlar doğumdaki kesiden bahsetmişsiniz, aslında onu annenin sağlığı için yapıyolarlar, yani vajinadan bacağa doğru bi kesik atarak vajinadan popoya kadar bir yırtık olmasını önlüyorlar. çünkü böyle bir yırtığın hem iyileşmesi daha zor hem de yeri itibariyle mikrop kapmaya daha müsait. zaten o kesiği atmak için de bir sınır varmış, doktorunuz o sınırı biliyor olacak. herkese atılcak diye bişey yok yani. doğumdan sonra kendinize iyi bakıp dikkat ederseniz de çabukcak iyi oluyor benim şimdiye dek gözlemlediğim kadarıyla

slm..kızlar..benim gaz sorunum son sürat devam ediyo..karnım davul gibi şiş..şimdiden 6 aylık gibi..aslında sormak istediğim farklı..benim memişler her geçen gün hızla büyüyor..ara ara sızlıyor..banu alkan gibi oldun..sütyende bedenim büyüdü..bu benim ikinci..kızımda hiç böle şişmemişti memişlerim..benim gibi olan var mı?

ya tabi öyledir mutlaka...ama ilk doğumlarda % 80 kesiliyormuş başka türlü olmasına imkan yok gibime geliyor...allah hayırlısını versin

ben varım :) gaz sorunum var bende 6 aylık gibiyim ama yediklerimle alakalı..ayaklarını sıcak tutmak ve gaz yapan gıdalardan uzak kalarak önleriz şişliği ..benimkilerde büyüdü ama güzel oldular :)

ben varım :) gaz sorunum var bende 6 aylık gibiyim ama yediklerimle alakalı..ayaklarını sıcak tutmak ve gaz yapan gıdalardan uzak kalarak önleriz şişliği ..benimkilerde büyüdü ama güzel oldular :)

doğru söylüyorsun gaz sorunu yediklerimizle alakalı ama mecbur süt içiyoruz..meyva vs..çoğu dokunuyo bana..memişlerin bu hali iyi ama birde bebeği sütten kestikten sonra ki halini bilsen..-tatlicadiarzu-

maşallah kızlar hamiş çok olunca sayfalarda nasıl çabuk ilerliyor öyle :)))
ben bugün okul çıkışı arkadaşlarla okulda mangal yaptık yedik
ama o koku beni mahvetti kimseyede söylemedim daha ayyy çok kötüydü((

yaa çokmu kötü olacak...aslında ben gözümde bi canlandırma yaptım şimdi ...dizlerimizdemi sektiricez memişlerimizi :))

yaa çokmu kötü olacak...aslında ben gözümde bi canlandırma yaptım şimdi ...dizlerimizdemi sektiricez memişlerimizi :))

yok canım o kadar da değil ama...eskiden memenin altına kalem koyduğunda düşüyosa...doğumdan sonra kalem memişinin altında kalıyo:roflol:önce genişliyo..sonra foosss oluyo tabi..çocuk olmasada zaten zamanla yer çekimine boyun eğiyorlar...kaydirigubbakcemile5

ARKADAŞLARIM..ben çıkıyorum hepinize iyi mutlu akşamlar..yarınınızın bugünden daha güzel sağlıklı mutlu huzurlu ve tabiikide bulantısız olmasını diliyorum....kendinize bebişlerinize ve sevdiklerinize iyi bakın...hoşçakalın....

bende 18:00 işten çıkmak istiyorum en iyi akşamlar sizlerin olsun..

Son düzenleme:
kızlar doğum kesisini konuşmuşsunuz anestezi uzmanı bi arkadaşım var doğumlara giriyo o anlatmıştı.O kesik atılmasa bebek çıkarken yırtılırsa şekilsiz yırtılıyomuş parça parça küçük yırtıkları düşünsenize nekadar çok zor olur dikişi..

Bugün misafirlikte bi kadınla konuştum 3 doğum yapmış 2 si normal tüp bağlatmak için sezeryan yapmış kadın diyo sezeryanın sonraki dikiş ve gaz ağrısı 10 doğuma bedel normal doğumda bebek çıkana kadar herşey sonra kuş gibi rahatlıyosun dedii..Bende normal istiyomm ama şu kesik olayıının sonrası elime pütürlü bişeyler gelirse çok kafama takarım rahatsız oluruummm offf

Subaru böğürtüler kulübünü kurup gitmişsin canım

blue-sky türk kahvesi içmişsin afiyet olsun fayda da etmiş sana galiba

tulin sonunda başladı hep merak ettiğin bulantılar gerçekten subaru başkanın ve bizlerin üye olduğu kulübe hoşgeldin .))

hayırlı akşamlar mayıs anneleri
bnm hiç iştahım yok
ne yapacam bilmiyorum
baya zayıfladım
birde d vitamini eksikliği halen devam ediyor
kulladığım troid ilaçların etkisiyle
d vitamini ilaçları kullandığım halde fazla ilerleme yok
hergun güneşleniyorum
araştırdım d vitamini için en ii balıkyağı (omega 3) müş
hamilelikten önce kullanmıştım biraz
ama şimdi hamileyken kokusuna nasıl dayanırım bilmiyorum
aranızda kullanan var mı acaba?

Arkadaşlar hastanede çalıştığım dönemde bi kaç kere normal doğuma girdim, her doğumda mutlaka kesi atılıyor, ama dr. bir terzi gibi o kadar güzel toparlıyorki orayı sadece ipler kalıyor görünürde, onlarda zannediyorum bi 15 güne kadar eriyor, sadece üşütmeyeceksin kendini (ki bu sezeryanda da söz konusu) üşüttüğünde sızlama yapıyor.. Kesi atılırken annenin hissettiğini zannetmiyorum bile çünkü doğum sancısı sanırım bastırıyor o acıyı, gördüğüm tepkilere dayanarak söylüyorum.. En güzel yanıda bebek doğduğu anda anne o kadar güzelleşiyor ki anlatamam size, zaten direk dua etmeye başlıyor Allah razı olsun sizden, bebek iyimi falan fix konuşmaları oluyor.. Ha bir güzel yanıda sezeryanda en az bir gece yatıyorsun hast. ayağa kalkman için bi 5-6 saat geçmesi gerekiyor bacaklarının uyuşukluğunun geçmesi için, normal doğumda yürüyerek geçiyorsun odana, bütün acılar, bağırmalar doğumhanede kalıyor.. Normal doğumda çekincem dr. ların tutumu o haldeyken bazıları biraz sert olabiliyor, hadi bağırma, yaparken düşünseydin ıkın bilmem ne bu beni daha çok gerer..

ben de normal doğumdan yanayım ama korkularım da çok tabiki.biraz da bizim istememizin dışında şartların getirdikleri var tabii.mesela bende pıhtılaşma problemi var iğne oluyorum her gün ve bu durum ilerleyen zamanlarda normal doğuma engel olabiliyormuş.ani gelişen bir sürü komplikasyon da sezeryanı zorunlu kılabiliyo.bu nedenle hepimiz için hakkında hayırlısı olsun inşallahhh

kızlar bişey sormak istiyorum ben 6+2 de gittiğimde kalp atışını ve bebeği göremedik kese ve yolk kesesi oluşmuştu doktor haftaya bebek ve kalp atışı görünür dedi acaba ben cuma yani 7+2 de mi gitsem biraz daha mı beklesem ?

üstten baktıysa görememesi normal ben 6+4 te gittim alttan görebildi ancak büyük ihtimal cuma gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…