2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Meraba hanımlar, ben haziran annelerindendim ama artık temmuz anne adayıyım o yüzden bugünden sonra inş bende sizlerleyim

banada o merhemden verdi. bend e bir hafta kullandım sonra zor geldi kullanması elbiseye yapışıyor o şekilde de bekleyemiyor insan. doktora on gün sonra gittiğimde hiç gel falan demedi bana ultrasondan rahime bakmıştı küçülmüştü şimdi eski halini almıştır herhalde:)

Bende kullanıyorum canım o kremden dr.tüp bitesiye kullan dedi sonra 3 ay olunca kontrole gel dedi bende kontrolü anlamadım niçin gitmemiz gerekiyor tekrar?

Benimde sezeryan olan arkadaşlara sorum olacak sizin göbekleriniz indimi benim halen şişlik var ne kadar sürede iner acaba kilonuzda azalma oldumu? Benim hiç olmadıda :97:

Bende sezeryanla doğum yaptım ama doktor bana krem vermedi. 10 gün sonra gel dedi gittim usgyle baktı toparlanmış dedi,birde dikişlerime baktı o kadar. Göbek hala var ama 40ımız yeni çıktı toplamda 18 kilo almıştım,11i gitti.

Benim hiç kilom azalmadı canım özel bişey yapıyormusun kilonun gitmesi için bebeğin emiyormu ben ek olarak mamada veriyorum?

teşekkürler tatlım.....afedersin bizim eşekliğimizden oldu.....bir üst kata çıkıyoruz diye bağlamadık kemeri...allah korudu kuzumu...
ayy öye deme suçlama kendini .. iyiki birşey olmamaış ..Allah korumuş

ben hiçbirşey sürmedim .. birşey vermedi dr..
1 hafta sonra dikiş kontrolu yapıldı sadece o kadar ..daha da gitmedim

bana ilaç vermedi 10 gün sonra gittim ultrosonnada bakmadı dikişi baktı tamam dedi gönderdi benimde en büyük sorunum doğumdan sonra gece belim tutuluyor birtarafa dönemiyorum çok canım yanıyor kalkana kadar kalkınca birşey yok sizlerde varmı doğumla alakalı olabilrimi bilmiyor

nevraa bende sap simplexe geçtim ama pek menun kalmadım sadece verdiğim zamankini çıkarıyor ya sonrakilerde ne yapcaz birde ben çok araştırdım hatta bana eczaneci yabancı yazanı vermişti internetten araştırdım yabancı yazılı gelenler daha önce kaçak gelenlermiş türkçe gelenler sağlık bakanlığının onayladığıymış hatta birkaçtane değişik eczaneyede sordum tabi sonra aldığım eczaneye gittim kutuyu açmadığım için konuyu anlattım değiştirdim türkçe yazanı aldım bu konuda çok araştırdığım için paylaşıyım ben6 saatte bir 7 damla veriyorum aslında zinco daha etkili tabi oldada baharat kokusu var beebiş severmi o var

merhaba kızlar,

bu sab simplex denen gaz ilacı heryerde bulunabiliyor mu? bi arkadaş heryerde yok filan dedi de kullananlar bi cevap yazarsa sevinirim.

heryerde bulunuyor ama daha öncede yazdığım gibi türkçe yazanı almak gerekmiş sağlık bakanlığından onaylı olan onlarmış daha önce kaçak gelenlerde eczanenelrde buılunuyormuş

ben kullanıyorum gidip eczaneden aldım bilmyorum zor bulunan bir ilaçmı canım?
bu arada faydasını soruyorsan kararsızım bırakıcam sanırım
bu ilaçlar kafamı bozuyor :44:

neyseki benim bebiş üç aylık oldu bu kutu bitince daha almam artık kendisi yapabilir ben metsil zinco ve en son sap simplex deyim

evette cnm burayıda bırakmayın gelin burda paylaşıma devam edelim

bizlerdede sizleri kk ya bekliyoruz arkadaşlar

evet aptamille başa çıkamıycam gibiydi bebelaca döndük sma gold da pek uygun değilmiş fiyat olarak artık bebelacla devam edeyim bari cvp için teşekkür ederim

bana fitili en son çare olarak önermişlerdi nedense fitili tercih etmemi istemediler gerekte kalmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…