arkadaşlar meraba. size bir sorum olacak. oğlumda genel anesteziyle doğum yapmıştım tabi ayılması ve ağrılarım çok zor geçirmiştim. sezaryen yapan arkadaşlar dan tavsiye alabilirmiyim epidural mi genel mi? birde park yatak mı beşik mi kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz.
arkadaşlar meraba. size bir sorum olacak. oğlumda genel anesteziyle doğum yapmıştım tabi ayılması ve ağrılarım çok zor geçirmiştim. sezaryen yapan arkadaşlar dan tavsiye alabilirmiyim epidural mi genel mi? birde park yatak mı beşik mi kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz.
ben spinal anesteziyle doğum yaptım ve gayet memnun kaldım. acılarım 1 haftada geçti. hem de oğlumun doğduğu anları izleyebildim. doğum sırasında hiçbir şey hissetmed.arkadaşlar meraba. size bir sorum olacak. oğlumda genel anesteziyle doğum yapmıştım tabi ayılması ve ağrılarım çok zor geçirmiştim. sezaryen yapan arkadaşlar dan tavsiye alabilirmiyim epidural mi genel mi? birde park yatak mı beşik mi kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz.
ben spinal anesteziyle doğum yaptım ve gayet memnun kaldım. acılarım 1 haftada geçti. hem de oğlumun doğduğu anları izleyebildim. doğum sırasında hiçbir şey hissetmed.
çok şükür başım boynum belim hiçbir yerim ağrımadı. hatta dr.un verdiği ağrı kesiciyi bile kullanmadım. doğumdan sonra bir kez ağrı kesic iğne yaptılar başka gerek kalmadı.demekki herkesin ağrı eşiği farklı spinalin yan etkilerini de mi hissetmedin baş boyun ağrısı bir hafta boyunca geçmedi bende ameliyat acısı hiç birşey o yan etkilerininn yanında
tabiki de nasip o zamanda olursa eğer 38. haftada çocuk alıncaksa eylül 1 sat tarihinin olması lazım
Benim 27 mayıs doğumum. sezeryan 38+4 günlüktü. 26 Ağustos son adet tarihim planlı olması daha iyi tabi bende planlı yaptım ikinciyi. Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
çok teşekkür ederim cevaplarınız için Allah herkesin gönlüne göre versin bebişlerinize iştah ve uyku diliyorum
bende zincoya döndüm ..sab dediğin gibinevraa bende sap simplexe geçtim ama pek menun kalmadım sadece verdiğim zamankini çıkarıyor ya sonrakilerde ne yapcaz birde ben çok araştırdım hatta bana eczaneci yabancı yazanı vermişti internetten araştırdım yabancı yazılı gelenler daha önce kaçak gelenlermiş türkçe gelenler sağlık bakanlığının onayladığıymış hatta birkaçtane değişik eczaneyede sordum tabi sonra aldığım eczaneye gittim kutuyu açmadığım için konuyu anlattım değiştirdim türkçe yazanı aldım bu konuda çok araştırdığım için paylaşıyım ben6 saatte bir 7 damla veriyorum aslında zinco daha etkili tabi oldada baharat kokusu var beebiş severmi o var
güzel anlatmışsınn ama benimkini kabul etmiyor çizelgeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?