2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben genel anestezi ile oldum ama tavsiye ederim hiç sıkıntı yaşamadım ayılırkende ağrılarım ilk 3 gün tabiki oldu 5 gün sonra geçmişti raahattım yani... ben park yatak aldım tavsiyem bu çok rahat oluyor gecelri yatağımın yanına bile çekiyorum hafif ve kullanışlı hem tatile giderken yanndada götürebiliyorsun.. Alah sen,de hayırlısyla kurtarsın canım...

cnm ben spinal oldum bence çok gereksiz çok heyecanlandım sürekli titredim keyif almadım bebeği gördüğümde bile biran önce bitse diye düşündüm pek hoş bir deneyim olmadı benim için ameliyat sırasında feci midem bulandı.odama getirdiklerinde çok fazla titredim ve istifra ettim.2. günü lavaboya kalkabildim çok ağrım oldu benim.tek iyi tarafı bi alakası varmı bilmiyorum hemen emzirdim sütüm hemen geldi.kızımda hemen emdi bi o konuda problem yaşamadım.bir dahaki sefer genel olacağım olursa.
ben park yatak kullanıyorumm çoook memnunum yatağımın yanına koydum sallanması felan süper hafif çekebiliyorum çok rahat.hafif hışırtısı var sallanınca biz sallayarak uyutmadığımız için problem olmuyor .60*120 bizimki geniş olanı hiç tavsiye etmiyorum biz aldık başta geri verdik kocaman vbişey gereksiz yer kaplıyor bence bebişler minicik bunda bile kayboluyor.hatta bizimki 15 gün alt açma yeri varya onda yattı çok minikti kuzum

benimde oğlum spinal anestezi ile dünyaya geldi. ameliyat sırasında doktorun karnımı deştiğini çok rahat hissettim. en sonunda dayanamayıp çığlık atmaya çalıştım tabi o uyuşuklukla nasıl bi çığlıktı bilmiyorum ama diş çektirir gibi bir iğneyle uyuşmak doğru değilmiş ama genel anestezi ile de burun ameliyatı oldum ondanda ayıldığımda sezeryan olmayacağım demiştim çünkü genel anestezi sonrası çok ağrı hissediyor insan spinalde öyle olmuyr ama onunda yan etkilerk daha da beter sürekli kahve içmek ve çikolata yemek zorundasın benimde sütüm hemen gelmişti.spinalle alakalı mı bilmiyorum oyun parkı aldık ve çok memnunum beşik gereksiz yere masraf ve taşıyamıyorsun daha kullanışlı.... yapabiliyorsan normal doğu-m derim sezeryanın kahrı ile uğraşma ikinciyi ya normal ya da evlat edinmek istiyorum o kadar kahır yane

ben spinal anesteziyle doğum yaptım ve gayet memnun kaldım. acılarım 1 haftada geçti. hem de oğlumun doğduğu anları izleyebildim. doğum sırasında hiçbir şey hissetmed.

Son düzenleme:

Bende epiduralle doğum yaptım tek güzel tarafı bebeğinin ilk anını görmek arkadaşında yazdığı gibi karnında acayip baskı oluyor ameliyat sırasında ameliyat sonrasındada çok uzun bi süre ayaklarını hissetmiyorsun ben felç oldum sandım bence zor bizde park yatak aldık tavsiye ederim

ben spinal anesteziyle doğum yaptım ve gayet memnun kaldım. acılarım 1 haftada geçti. hem de oğlumun doğduğu anları izleyebildim. doğum sırasında hiçbir şey hissetmed.

demekki herkesin ağrı eşiği farklı spinalin yan etkilerini de mi hissetmedin baş boyun ağrısı bir hafta boyunca geçmedi bende ameliyat acısı hiç birşey o yan etkilerininn yanında

ben doğum anı için epidural iyi diyorum.... hiç acı yoktu, gayet rahattı ama sonrası dikiş acıları, iyileşme süreci zor... ben bebeğim geldiğinde ayık olmak istedim, o ağlarken onu yalnız bırakmak istemedim...

kızlar oğlum 1 aylık bir kaç gündür gündüzleri toplasan 4 saat falan uyuyo çok da huzursuz görünmüyo ağlamıyo ama uyumuyo da işte. sizce yeter mi bu kadar uyku gündüz aralıklı olarak 4 saat. sizin bebeklerinizi ne kadar uyuyodu 1 aylıkken o uyumadıkça ben huzursuz oluyorum.

Selam

gulsum benimki 50 gün sürdü hatta sonrasında lekelenmeler bile oldu canım

arzuayten benim bebişte gündüz uyumayanlardan benimkiside öyle uyuyordu
şimdi daha da az uyuyor gündüzleri.
aslında bende düşünmüyor değilim bebek uykuda büyür diye ama

demekki herkesin ağrı eşiği farklı spinalin yan etkilerini de mi hissetmedin baş boyun ağrısı bir hafta boyunca geçmedi bende ameliyat acısı hiç birşey o yan etkilerininn yanında
çok şükür başım boynum belim hiçbir yerim ağrımadı. hatta dr.un verdiği ağrı kesiciyi bile kullanmadım. doğumdan sonra bir kez ağrı kesic iğne yaptılar başka gerek kalmadı.

tabiki de nasip o zamanda olursa eğer 38. haftada çocuk alıncaksa eylül 1 sat tarihinin olması lazım

Benim 27 mayıs doğumum. sezeryan 38+4 günlüktü. 26 Ağustos son adet tarihim planlı olması daha iyi tabi bende planlı yaptım ikinciyi. Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

çok teşekkür ederim cevaplarınız için Allah herkesin gönlüne göre versin bebişlerinize iştah ve uyku diliyorum

çok teşekkür ederim cevaplarınız için Allah herkesin gönlüne göre versin bebişlerinize iştah ve uyku diliyorum

saol cnm sana da kolay bir hamilelik geçirmen dileği ile bu arada ocakta doğum yaptığını söylemişssin iki bebek arasınhda çok zaman olmasını istemiyormusun

edaberk kusura bakma mesaj yazamıyorum burda anlattım.inşallah sorun çıkmaz
teşekkür ederim çok sağolun. Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... sitesine giriyorsunuz. aşağıya doğru inip "baby and child age" yazısına tıklıyorsunuz. orda çıkan cetvellerden birini seçip "next" e basıyorsunuz. yeni açılan sayfada cetvelin üstünde görünecek işaretçiyi seçiyorsunuz bu kez. tekrar "next" e basıyorsunuz. sonra açılan sayfada "birth date" yazan yere bebeğinizin doğum tarihini seçiyorsunuz. altında "name" yazan yere bebeğinizin adını yazıp, aşağıdaki tarih yerine bugünün tarihini ve yan tarafa saatini yazıp "next" e basıyorsunuz. bir sonraki sayfada "large" yazanı ve altında "light" ı seçebilirsiniz. onlar sizin seçiminize kalmış. üstüne tıklayarak hangisi olacağına siz karar verirsiniz. son olarak aşağıda bbCode yazan kutunun içinde ki yazılardan ikinci "http" yazan yerden başlayıp "png" yazan yere kadar olan yazıyı kopyalayıp kadınlar kulübündeki kontrol panelinden profil düzenle kısmını tıklayıp ordaki çizelge kısmına yapıştırmanız gerekiyor. biraz karışık oldu umarım yapabilirsiniz. kolay gelsin.

selam

İnşallah herkes iyidir...herkesler facedemi?

arzuayten çok teşekkürler canım çizelgeyi açıklamana göre hemencecik yapıverdim

Son düzenleme:
bende zincoya döndüm ..sab dediğin gibi
zinco 8 satte bir 4 damla veriyorum ..rahatladı kızım biraz..yan etkisi olmayan bir damla tamamen bitkisel yağlar

genel aneztesi tavsiye ederim ..birkaç kişiden epiduralde doğum sonrası bel bacak ağrıları olduğunu duydum ..ben epidural diye girdim .. son anda genel aneztesi yap-tılar ..hem üşüdüm titredim ameliyathanede hem biraz heyecan yaptım diye
park yatak çok rahat ... her odaya taşınıyor hafif bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…