acarasye teşekkürler her konuya bir cvbın olmuş canım :)
şimdilik bende sab sipmlexi kullanıyorumn fakat dr içinde ne varsa temizler kabızlığada iyi gelir demişti dünden beri
bir gelişme yok.
kabızlığı 5.gündeyiz zeytinyağı versem 1 çay kaşığı nasıl olur bebeğim 2 ay 5 günlük?
bu ay 1400 gr almışısz
birde varmı Dilekten başka bebeğini benim gibi çok sık emziren 1,5 saate bir emziriyorum gündüzleri böyle gidiyor
geceleri 2-3-4 saat oluyorda uyku düzenine göre...
Benim hiç kilom azalmadı canım özel bişey yapıyormusun kilonun gitmesi için bebeğin emiyormu ben ek olarak mamada veriyorum?
ACARAYSE doğumun nasıl oldu ben spinal sezayyan oldum.aynı bel ağrılar tutulması var .şimdiye kadar belimle ilgili hiç şikayetim olmamıştı.acaba çok kilo aldığım içinmi oldu yoksa spinaldenmi merak ediyorum bende
ACARAYSE doğumun nasıl oldu ben spinal sezayyan oldum.aynı bel ağrılar tutulması var .şimdiye kadar belimle ilgili hiç şikayetim olmamıştı.acaba çok kilo aldığım içinmi oldu yoksa spinaldenmi merak ediyorum bende
selam
acarasye arkadaşları tekrar kkya davet etmekle iyi yapmışın
sab simplexi bıraktım şimkilik sabah akşam zinco veriyorum günlk 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum ama çözmüyor yine bugün 3.gündeyiz.
dr sabah akşam 1 çay kaşığı ver demişti ben kıyamadım 1 çay kaşığı veriyorum ama sanırım artırıcam
kilo konusunda ise beslenmeme dikkat etmediğim için kilom gitmiyor 100 ile doğuma girmiştim doğumdan 1 hafta sonra 87 idim hala 87 deyim emzirmeme rağmen gitmiyor ek gıdaya başlayınca diyete başlıycam
bende spinal sezeryn oldum bel ağrım yok hiç emziriyorsan eğer emzirmedeki oturuş tarzndan olabilir. bir yere yaslanarak sırtına yastık koyarak emzirmeni öneririm
Bende kullanıyorum canım o kremden dr.tüp bitesiye kullan dedi sonra 3 ay olunca kontrole gel dedi bende kontrolü anlamadım niçin gitmemiz gerekiyor tekrar?
Benimde sezeryan olan arkadaşlara sorum olacak sizin göbekleriniz indimi benim halen şişlik var ne kadar sürede iner acaba kilonuzda azalma oldumu? Benim hiç olmadıda :97:
kullandığın jel kaç gr.lık?
kontrol için ise bana genel kontrol demişti
bir de aile planlamasını da ayarlayacak
sizler ne yaptınız arkadaşlar hangi yöntemi seçtiniz?
kilo konusunda çoğumuz muzdaribiz maalesef
benim göbekten ziyade basenlerimden kilo aldım
göbeği eritmek daha kolay ama baseden nasıl verecem bilmiyorum
kıyafetlerimin hiç biri olmyor..
bebeketen dolayı çarşıya çıkacak vaktim de olmadı
bana fitili en son çare olarak önermişlerdi nedense fitili tercih etmemi istemediler gerekte kalmamıştı
çok şükür ateş olmadı..fitili de kullanmadım
dr. aşıdan 3 gün sonra banyo yapılacak dedi
biz de belden aşağısını yıkıyoruz
ama uyku sorunumuz olduğundan dolayı fitili kullan dedi bir tanıdık
kendisi hep çocuklarına kullnmış..
bn boştan boşa ilaç kulnamk istemiyorum
sonuççta her ilacın yan etkisi olabiliyor
ama uyku sorununu nasıl çözecem bilmiyorum
gece uyumuyor..gündüz uyuyor
gece hep aynı saatte ağlıyor uyumuyor
bu koik durumu için tek çare sabır diyorlar
bir çok yolu denedim..en çok sevdiği şey sallnamak
ama kollarım çok ağrımaya başladı
eve salıncak kuracam ama duvarlara hasar vermek istemiyorum
ne yapacağımı şaşırdım...çok yoruluyırum
genel anesteziyle sezeryen malesef bebişim emmiyor yani emmeylede alakası yok cnm bebişten drada gidemedim anlamıyor neden oluyor
tabiki de nasip o zamanda olursa eğer 38. haftada çocuk alıncaksa eylül 1 sat tarihinin olması lazımselam kızlar öncelikle hepinizin bebeği hayırlı olsun Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin bende ocak annesiyim
2. bebeğimi düşünmeye başlaıycam artık da
mayıs 28 gibi doğum yapan varmı
ilki sezeryan oldu benim mecburen 2. de sezeryan olacakda
olursa mayıs son haftası 37-38. haftada olacak şekilde doğsun istiyruz yani ilk denememiz öyle olacak
mayıs 25-30 arası 37. yada 38. haftaya denk gelmesi için ne zmaan hamile kalmam gerekir sat. ımın ne olması gerek
işinmi yok nasip ne zaman olursa olsun diyenler olabilir
ne zaman gelirse gelecek elbet ama şansımızı deneyelim diyorum
selam kızlar öncelikle hepinizin bebeği hayırlı olsun Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin bende ocak annesiyim
2. bebeğimi düşünmeye başlaıycam artık da
mayıs 28 gibi doğum yapan varmı
ilki sezeryan oldu benim mecburen 2. de sezeryan olacakda
olursa mayıs son haftası 37-38. haftada olacak şekilde doğsun istiyruz yani ilk denememiz öyle olacak
mayıs 25-30 arası 37. yada 38. haftaya denk gelmesi için ne zmaan hamile kalmam gerekir sat. ımın ne olması gerek
işinmi yok nasip ne zaman olursa olsun diyenler olabilir
ne zaman gelirse gelecek elbet ama şansımızı deneyelim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?