2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sap simplex kabızlığa iyi gelmiyor ben kabızlıkta çok zorlandığı zaman çok azcık hakiki zeytin yağı veriyorum yarım saat sonra ortalık rengarenk oluyor emzirmeye gelince ben mamacı yım bebşinede maşallah kilosuna

ACARAYSE doğumun nasıl oldu ben spinal sezayyan oldum.aynı bel ağrılar tutulması var .şimdiye kadar belimle ilgili hiç şikayetim olmamıştı.acaba çok kilo aldığım içinmi oldu yoksa spinaldenmi merak ediyorum bende

Benim hiç kilom azalmadı canım özel bişey yapıyormusun kilonun gitmesi için bebeğin emiyormu ben ek olarak mamada veriyorum?

İnan hiçbişey yapmıyorum canım. Emiyor bebişim ama yetersiz,mama destekli gidiyoruz bakalım. Sürekli yatıyorum hemde bebiş yattığı zamanlar,nasıl gitti kilolar anlamadım :)

dolayı
genel anestezi ile sezeryen doğum aynen benimde şimdiye kadar belle ilgili şikayetim yoktu ben kilodan sanmıyorum bizim gelin35 kilo aldı 20 fazlalık onda bu şikayetler yoktu oda sezeryendi herhangi bir bilgi öğrenirsen benlede paylaşırssan seviniri

bende spinal sezeryn oldum bel ağrım yok hiç emziriyorsan eğer emzirmedeki oturuş tarzndan olabilir. bir yere yaslanarak sırtına yastık koyarak emzirmeni öneririm

selam

acarasye arkadaşları tekrar kkya davet etmekle iyi yapmışın

sab simplexi bıraktım şimkilik sabah akşam zinco veriyorum günlk 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum ama çözmüyor yine bugün 3.gündeyiz.

dr sabah akşam 1 çay kaşığı ver demişti ben kıyamadım 1 çay kaşığı veriyorum ama sanırım artırıcam

kilo konusunda ise beslenmeme dikkat etmediğim için kilom gitmiyor 100 ile doğuma girmiştim doğumdan 1 hafta sonra 87 idim hala 87 deyim emzirmeme rağmen gitmiyor ek gıdaya başlayınca diyete başlıycam

cnm sizlerde görüştügünüz arkadaşları yeniden kk davet edin bence eskisi gibi bilgilerimizi yine burda paylaşıp birbirimize yardımcı olalım hepimiz acemiyiz tecrübeli olanlarda yardımcı olur burda diye düşünüyorum ben zincoyu 8 saat ara ile 4 damla şeklinde kullanmıştım hergün zeytinyağı bana biraz fazla geldi ben 5 gün falan yaptığı zamanlarda çay kaşığıyla az vermiştim bunuda 2 defa yaptım etkili oldu bence biraz seninki fazla o kadar vermen bda virde ıhlamur denesene ben 20 günlükken vermeye başladım 2 günde falan veriyorum 10 cc falan veriyorum sonra aralarda 2 çay kaşığı falan veriyorum 2 gün devam et hem kabızlığı gideriyor hem gaz çıkartıyor üşütürsede çok etkili ben çok faydasını gördüm benim süt yok mama veriyorum diyetteyim ama yinede kilo gitmiyor sinir oluyorum ya şu kilolara

bende spinal sezeryn oldum bel ağrım yok hiç emziriyorsan eğer emzirmedeki oturuş tarzndan olabilir. bir yere yaslanarak sırtına yastık koyarak emzirmeni öneririm

genel anesteziyle sezeryen malesef bebişim emmiyor yani emmeylede alakası yok cnm bebişten drada gidemedim anlamıyor neden oluyor

kullandığın jel kaç gr.lık?
kontrol için ise bana genel kontrol demişti
bir de aile planlamasını da ayarlayacak
sizler ne yaptınız arkadaşlar hangi yöntemi seçtiniz?

kilo konusunda çoğumuz muzdaribiz maalesef
benim göbekten ziyade basenlerimden kilo aldım
göbeği eritmek daha kolay ama baseden nasıl verecem bilmiyorum
kıyafetlerimin hiç biri olmyor..
bebeketen dolayı çarşıya çıkacak vaktim de olmadı

benim de sezeryandan sonra karnım düpdüz kalmıştı şimdi bebegim 50 günlük yeni yeni ayva göbeği yapmaya başladım hareketsizlikten. bence sezeryan insanın canını çkarıyo 61 kiloyla doğuma gittim şimdi 49 kilouom hamilelikten önce 44 tüm ama kilo vermeyi istemiyorum böle iyi

bana fitili en son çare olarak önermişlerdi nedense fitili tercih etmemi istemediler gerekte kalmamıştı

çok şükür ateş olmadı..fitili de kullanmadım
dr. aşıdan 3 gün sonra banyo yapılacak dedi
biz de belden aşağısını yıkıyoruz
ama uyku sorunumuz olduğundan dolayı fitili kullan dedi bir tanıdık
kendisi hep çocuklarına kullnmış..
bn boştan boşa ilaç kulnamk istemiyorum
sonuççta her ilacın yan etkisi olabiliyor
ama uyku sorununu nasıl çözecem bilmiyorum
gece uyumuyor..gündüz uyuyor
gece hep aynı saatte ağlıyor uyumuyor
bu koik durumu için tek çare sabır diyorlar
bir çok yolu denedim..en çok sevdiği şey sallnamak
ama kollarım çok ağrımaya başladı
eve salıncak kuracam ama duvarlara hasar vermek istemiyorum
ne yapacağımı şaşırdım...çok yoruluyırum

henüz belli degil ama bebek istemediğimiz dönemlerdeki gibi geri çekilme yöntemi tabi oda çok güvenilir değil ama spiral de kanama çok yapıyor ve ilk çocuk hangisi en iyisi bir fikrim yok

biz bebeğimiz uyumadıgı zaman eşimle birlikte duş aldırıyoruz uyuor yatmadan önce yıkamak faydalı olabilir

genel anesteziyle sezeryen malesef bebişim emmiyor yani emmeylede alakası yok cnm bebişten drada gidemedim anlamıyor neden oluyor

doktora gidip danışmalısın ama bence büyük ihtimal hamilelikte bebek çok zorladı belini disk kayması olmuş olabilir benim hiç bi sorunum olmadı gebelikte bel ağrısı falan 3 aylık hamileyken bebek tutunurken ağrımıştı sadece spinal anestezinin yan etkilerini ilk haftalar çok hissettim o da geçti şimdi sorun yok ama bel ağrısı kötü olur allah şifa versin inş..

merhaba kızlar; pişik sorunu olan arkadaşlar için yazayım; kızım pişik oldu;hametan önerdi ebemiz;kullandım ama bir değişiklik olmadı.sebamedin pişik kremini aldım sonra.üç gündür sabah akşam birer kez trosyd sürüyorum.arada sebamed kullanıyorum.ıslak de mendili bıraktım.ılık suya pamuk batırıp temizliyorum altını.sanki kızım da hoşlandı.ıslak mendil soğuk geliyordu.bu sabah pişik nerdeyse hiç kalmamıştı.
ama dünden beri bir de ishal sorunumuz başladı.eşimin arkadaşı bir kutu kiraz getirmiş.epeyce yedimm( yavrumun huzuru bozuldu resmen ishalle.kollarını hayatta battaniyesinin altında tutmazdı.şimdi öyle mahsun yatıyor.ne zormuş.biraz kafa dağıtayım burada dedim.yoksa başucunda ağayıp duracağım.sinirlerim bozuldu.

selam kızlar öncelikle hepinizin bebeği hayırlı olsun Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin bende ocak annesiyim
2. bebeğimi düşünmeye başlaıycam artık da
mayıs 28 gibi doğum yapan varmı
ilki sezeryan oldu benim mecburen 2. de sezeryan olacakda
olursa mayıs son haftası 37-38. haftada olacak şekilde doğsun istiyruz yani ilk denememiz öyle olacak

mayıs 25-30 arası 37. yada 38. haftaya denk gelmesi için ne zmaan hamile kalmam gerekir sat. ımın ne olması gerek
işinmi yok nasip ne zaman olursa olsun diyenler olabilir
ne zaman gelirse gelecek elbet ama şansımızı deneyelim diyorum

acarasye zeytinyağımı çok sabah akşam vermem toplam 2 çay kaşığ oluyor?
ıhlamur veya bitki çayı humananın olanlarından mı yoksa ne kullanıyorsunuz? nasıl kullanıyorsunuz? biraz açarmısın
bende deneyeyim bitki çayını...kabılzığa iyimi gelir ıhlamur

Lalehan gündüzleri aydınlık ve farklı bir ortamda uyut ses olsun ışıkta olsun yani,
gece gündüzü ayırmaya çalışır, geceleri olabilidğince sessiz davran, ben sessiz sessiz emziriyorum :)
gündüzleri daha hareket ver, oyun ver, ses ver tv sesi gibi sancısı içinse eve sallıncak kuramazsan hazır salıncakla çözmeye çalış istersen imkanın varsa
kullananlar memnun bende hazır salıncak istiyorum bakalım.

tabiki de nasip o zamanda olursa eğer 38. haftada çocuk alıncaksa eylül 1 sat tarihinin olması lazım

Benim 27 mayıs doğumum. sezeryan 38+4 günlüktü. 26 Ağustos son adet tarihim planlı olması daha iyi tabi bende planlı yaptım ikinciyi. Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

arkadaşlar meraba. size bir sorum olacak. oğlumda genel anesteziyle doğum yapmıştım tabi ayılması ve ağrılarım çok zor geçirmiştim. sezaryen yapan arkadaşlar dan tavsiye alabilirmiyim epidural mi genel mi? birde park yatak mı beşik mi kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…