2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba,2 aylık bir bebeğim var ve hamileliğimden itibaren sizi takip ediyorum,gerçi pek bir yorumum yok ama benimle aynı dönemde çocuğu olan annelerin sıkıntılarını ve mutluluklarını paylaşmak güzel oluyor.Benide facebook grubunuza ekleyebilir misiniz,ya da nasıl üye olabilirim?

merhaba hoşgeldin .. hayırlı olsun . maşallah..

özelden msj attım facebook üyeliğin için

Kızum 52 günlük oldu; uyuyor şimdi.ben çalışmak zorundayım; bu saatte.öyle yorgunum ki.gündüzleri 2 saatte bir emiyor kızım; her emdiğinde altını değiştiriyorum.uykuları eskisi gibi derin değil gündüzleri.daha fazla uyanık artık.çalışmıyordum izindeydim.ama iş gelince kabul ettim.maddi sorunlarımız var (kızım ;işim;eşim;herşey birbirine girdi.evde temizlik vs de yapacak vakit bulamıyorum.zaten doğuma iki hafta kalana kadar çalışmıştım.ne hamilelik bildim ;ne lohusalık.şikayet etmek için de yazmıyorum.ne yapayım; kime içimi dökeyim bilemiyorum.buraya yazıp rahatlıyorum biraz...

allah yardımcın olsun cnm.kolay değil elbet ama allah dayanma gücü veriyor.bi bakmışsın zaman geçmişkuzucuk çabucak büyümüş bunlar unutulmuş. .yanlızmısın yanında destek olacak biri yokmu.ev işinide kafaya hiç takma bi çoğumuzun evi öyle bende yetişemiyorum çocuk uyuyunca iş yapasım gelmiyo benimde zaten yorgun düşüyorum kendime ayırmak istiyorum o zamanı.yalnız olunca insan lohusalık felan bilmiyo maalesef.çalışmakla iyi etmişsin bebişler para istiyor herşey parayla cnm onlar için çalışıyoruz.sen evdemi çalışıyorsun ?

ne yazık ki kimse yok canım.kayınvalidem gitti geldi kırkımız çıkana kadar.ama onun yanında hiç rahat hissetmiyorum kendimi genelde.şimdi evi kendi haline bırakabiliyorum en azından.evde çalışmıyorum normalde.doğum iznimdeyim.ama bilgisayarda yapabileceğim ekstra hesap işleri aldım.pişman oluyorum ara ara.çok yorgunum çünkü.ama bu paraya ihtiyacım var gerçekten.dün gece Deva saat 3'den sonra gaz sancısı yüzünden hiç uyumadı neredeyse.Şimdi uyuyor kuzum.Ama benim de halim kalmadı.Bir fincan çay aldım.Oturdum öyle.Güzel bir gün diliyorum.Bütün annelere ve bebeklerine.

ben bebeğimi kucağıma alırken sırtı falan çok kütlüyor az önce de emzirirken kolunu kütlettim bebeğe bi zararı olur mu bu sorunu yaşayanlar var mı benim alış tarzımdan mı kaynaklanıyor acaba

Allah yardımcın olsun canım inşallah mükafatını alırsın iiçini rahat tut

misela ALLAH yardımcın olsun kolaylık versin bende aynıyım ama çalışamam benim bebeğime bakacak kimsem yok mecbur maddi sıkıntı falan yaşayıp gitcez ne yapalım
HLMSK hoş geldin bebişin hayırlı olsun evet burası aynı duyguları paylaşmakm için gü
Zel
Ayse_canli hoş geldin
Maviay 88 aynı şey benimkindede oluyor özellikle bacakta bezleken bende kütleme olunca korkuyorum ama incitecek bir şey yapmıyorum bir şey olsa ağlar herhalde
Arzuayten benimki 2 aylık olana kadar gündüzleride uyuyordu ama büyüdükçe gündüzleri çok az uyuyor birde onunla fazla ilgilenme o zaman hiç uyumuyor at beşiğe salla bir süre sonra mecbur uyuyor
Karaman maşallah ağrısızmışsın bende bel tutulması başladı doğumdan sonra
Ruzgar senin bebişede iyi uykular
Elifteke merhaba
Nevraa benimki biraz daha büyüdü sap bitsin basşka damla kullanmıycam gaz için artık kendisi çıkarsın ama gereken arkadaşlara zincoyu tavsiye ediyorum
Duncam merhaba
Rainmistik merhaba
Simgesel mehaba
Gulsum benim 50 günü buldu temizlenmem
Lalehan ve simgesel hamilelik kilolarıyla benimde başım dertte bendede basende kilolar bebiş mamacı olduğu için diyet yapıyorum ama hiç kilo veremiyorum neden anlamıyorum
Lalehan bizde 3 gün banyo yaptırmadık hiçbiryerini suya sokmadım uykuya gelince akşam 8 de falan karnını doyur banyo yaptır gazını falan çıkar belki öyle uyur ben hep öyle yapıyorum hem gece uyumaya alıştı böyle birde geceleri gece lambasında doyuruyorum onunla konuşmuyorum böyle hep geceleri uyuyor gündüzleri daha az uyku uyuyor bende gündüzleri sallıyorum beşikte oyalansın diye
Maviay88 bizde banyo yaptırıyoruz iyi oluyor
Maviay88 tam tersine hamilelikte bel ağrısı hiç çekmedim doğumdan sonra sabahları var bebişime bakacak kimse yok onuda hastanelere sokmak istemiyorum
Misela ishal geçmiştir inşallah bizde pişik ensede boyunda fazla benim oğlumun boynu kısa galiba ondan bende kaçtane ilaç sürdüm fayda etmedi eczanecinin kendi yaptığı fayda etti
Baharnaz cnm normal ıhlamur açıklarından yapraklı baharatçıdan alıyorum cezvenin içine bir tutam koyuyorum kaynıyor çay bardağına süzüp içine şeker koyuyorum iyice karıştırıp karnını doyurduktan yarım saat sonra 30 ml kadar biberona doldurup içiriyorum diğer zamanlardada 2-3 çay kasığı 2 defa falan daha veriyorum hem kabız omuyor hem öksürünce geçiriyor 3 gün falan veriyorum 3 gün ara verip yine veriyorum ben çok faydasını gördüm bir bardakta sen iç emziriyorsan iyi gelir ama hergün günlük hazırla taze ver kaşıkla vereceğin çay bardağında kalsın ağzı kapalı vereceğin zaman kaynar suyun içine çay bardağını koy ıhlamur ısınsın ben öyle veriyorum umarım yardımcı olmuşumdur merak etme bir şey olmaz 20 günlükten beri veriyorum bu rezene çayı falan boş ben milupanın rezene çayını aldım hiçbirşeye yaramadı uyku için papatya çayını dediler ama onu kullanmadım kullanan varsa bende onlardan bilgi bekliyorum

ıhlamur çayını gaz için mi veriyosunuz merak ettim. birde şekerli olması rahatsız etmezmi acaba çocuğu. sadece anne sütü diyo ya doktorlar o nedenle sordum kusura bakmayın.

herkese merhabalar kızlar... biz 2,5 aylık olduk sayılır.. göğüs yaralarım geçmedi inanabiliyomusunuz.... doktora gittim bi dünya krem kullandım yok... sürekli sağıp veriyorum.. günde1-2 kezde emziriyorum.. onun dışında bi problem yok çok şükür....sizler nasılsınızz...

acarasye bilgi için tşkler. şekerli olması rahatsız etmezmi acaba? ben sadece anne sütü veriyorum ya hani ama ıhlamuru deniycem, anne sütü emen çocuklar başka tadları aldığı zaman anne sütünden uzaklaşırmı acaba?

cnm merak etme bende başta süt veriyordum sütü falan bırakmaz normal tat veriyorsun ıhlamura bak ne güzel birde emziriyorsun sen kendinde iç hergün ayrıca benim kardeşimin oğluda annesini emiyordu sadece sütle besleniyordu onada hep verildi annesini falan bırakmadı 18 ay emdi annesi zorla ayırdı şeker falan zarar vermiyor benim bebiş sizden büyük ben bir sorun yaşamadım dediğim gibi yeğenim ve etrafımda kaçtane bebek bunları içmişler ve sağlıklı merak etme bende başta terettütle veriyordum ama çok faydasını gördüm enson günlerde oğlum öksürüyordu ıhlamur sayesinde kesildi öksürük dene bebişe zararı yok bak ben diyorum açık normal ıhlamur sadece günlük taze hazırla

benim bebişte emedi bende hep sağarak verdim zahten süt azdı iyice azaldı sanırım sağmak süt azalmasına neden oluyor bilgin olsun göğüs konusunda bilgim yok benimki hiç emmediği için ama karbonatlı suyla silmek iyi diye duymuştum

ıhlamur çayını gaz için mi veriyosunuz merak ettim. birde şekerli olması rahatsız etmezmi acaba çocuğu. sadece anne sütü diyo ya doktorlar o nedenle sordum kusura bakmayın.

gazada iyi geliyor kabızlığa üşütmeye ben kullanıyorum çok faydasını gördüm baharnazın mesajhına açıkladığım gibi çocuğa faydadan başka birşeyi yok merak etme

arkadaşlar face üyelik için burdan yazdım özelden mesaj attım mügeye face den attım neden birtürlü face kayıt olmadı anlamıyorum ve kırıldım

arkadaşlar bebişleri nasıl yatırıyorsunuz ben başının altına ince yastık koyup hep sırt üüüstü yatırıyordum sağ tarafta kafada yamuk olmuş 2 gün önce bebişimi görmeye gelen akraba sağ dolmuş sol boş dedi kafa yamuk oıluyormuş bide hep sırt üstü kafa yaslı olur diyorlar kimisi sırt üstü kimisi yan kimisi yüz üstü yatır diyor ya devamlı sırt üstü yatıncada yaslımı olur ben şimdi şimdi yamukl kafa düzelsin diye yan tarafa çeviripte yatıırıyorum sizler nasıl yatırıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…