Merhaba,2 aylık bir bebeğim var ve hamileliğimden itibaren sizi takip ediyorum,gerçi pek bir yorumum yok ama benimle aynı dönemde çocuğu olan annelerin sıkıntılarını ve mutluluklarını paylaşmak güzel oluyor.Benide facebook grubunuza ekleyebilir misiniz,ya da nasıl üye olabilirim?
Kızum 52 günlük oldu; uyuyor şimdi.ben çalışmak zorundayım; bu saatte.öyle yorgunum ki.gündüzleri 2 saatte bir emiyor kızım; her emdiğinde altını değiştiriyorum.uykuları eskisi gibi derin değil gündüzleri.daha fazla uyanık artık.çalışmıyordum izindeydim.ama iş gelince kabul ettim.maddi sorunlarımız var(kızım ;işim;eşim;herşey birbirine girdi.evde temizlik vs de yapacak vakit bulamıyorum.zaten doğuma iki hafta kalana kadar çalışmıştım.ne hamilelik bildim ;ne lohusalık.şikayet etmek için de yazmıyorum.ne yapayım; kime içimi dökeyim bilemiyorum.buraya yazıp rahatlıyorum biraz...
allah yardımcın olsun cnm.kolay değil elbet ama allah dayanma gücü veriyor.bi bakmışsın zaman geçmişkuzucuk çabucak büyümüş bunlar unutulmuş. .yanlızmısın yanında destek olacak biri yokmu.ev işinide kafaya hiç takma bi çoğumuzun evi öyle bende yetişemiyorum çocuk uyuyunca iş yapasım gelmiyo benimde zaten yorgun düşüyorum kendime ayırmak istiyorum o zamanı.yalnız olunca insan lohusalık felan bilmiyo maalesef.çalışmakla iyi etmişsin bebişler para istiyor herşey parayla cnm onlar için çalışıyoruz.sen evdemi çalışıyorsun ?
en sondaki kopyala yapıştır bölümünde yanlış bişey yapıyo olabilirsiniz.
Kızum 52 günlük oldu; uyuyor şimdi.ben çalışmak zorundayım; bu saatte.öyle yorgunum ki.gündüzleri 2 saatte bir emiyor kızım; her emdiğinde altını değiştiriyorum.uykuları eskisi gibi derin değil gündüzleri.daha fazla uyanık artık.çalışmıyordum izindeydim.ama iş gelince kabul ettim.maddi sorunlarımız var(kızım ;işim;eşim;herşey birbirine girdi.evde temizlik vs de yapacak vakit bulamıyorum.zaten doğuma iki hafta kalana kadar çalışmıştım.ne hamilelik bildim ;ne lohusalık.şikayet etmek için de yazmıyorum.ne yapayım; kime içimi dökeyim bilemiyorum.buraya yazıp rahatlıyorum biraz...
acarasye bilgi için tşkler. şekerli olması rahatsız etmezmi acaba? ben sadece anne sütü veriyorum ya hani ama ıhlamuru deniycem, anne sütü emen çocuklar başka tadları aldığı zaman anne sütünden uzaklaşırmı acaba?
herkese merhabalar kızlar... biz 2,5 aylık olduk sayılır.. göğüs yaralarım geçmedi inanabiliyomusunuz.... doktora gittim bi dünya krem kullandım yok... sürekli sağıp veriyorum.. günde1-2 kezde emziriyorum.. onun dışında bi problem yok çok şükür....sizler nasılsınızz...
ıhlamur çayını gaz için mi veriyosunuz merak ettim. birde şekerli olması rahatsız etmezmi acaba çocuğu. sadece anne sütü diyo ya doktorlar o nedenle sordum kusura bakmayın.
benim bebişte emedi bende hep sağarak verdim zahten süt azdı iyice azaldı sanırım sağmak süt azalmasına neden oluyor bilgin olsun göğüs konusunda bilgim yok benimki hiç emmediği için ama karbonatlı suyla silmek iyi diye duymuştum[/QUOT
canım benimki hem emiyor(verebildiğim zamanlarda) hemde biberonla içiyor.. ben azalmasın diye 2-2,5 saatte bir öutlaka sağıyorum..nette de çok araştırdım pompa ile sağmak daha da arttırıyormuş sütü tamamını her seferinde boşaltıyosun çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?