2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğluşum doğduğundan beri kafasını kendi yana çevirip öyle yatırıyor. ya bu arada facebooka üye edermisiniz beni bilgiileri mail atsanız

esağdığın için süt kalıyor olabilir içind benim ilk zaman kötüydü antbiyotikten sonra iylşti Allah'a şükür

ben hep sırt üstü yatırıyorum ama o kendini alıştırdı hep sola çeviriyo kafasını o nedenle sol kulağı sağdan biraz daha değişik:) yüz üstü falan yatırmak tehlikeli ama dikkatli olmak lazım. uzmanlar gözetiminizdeyken yan ya da yüz üstü yatırın diyo o nedenle ben pek cesaret edemiyorum açıkçası. ama benim bebeğimin kafasındada bi yamukluk başladı sanki.

bebeklerin kafası hep yamuk gözüküyor büyüdükçe düzeliyor bizim kafalarmız kim bilir ne haldydi dışardı yamuk kafalı insanlara pek rastladığım söylenemez en azından dikkat çekecek kadar yamuk bir kafa hiç görmedim:) bence endişeleriniz gereksiz

selam

acarasye saol.
Ben bebişimi yan yatırıyorum gündüzleri salonda koltukta yaıyor belli yönde mesela sağ tarafa yan yatıyor, gecede kendi yatağında sol tarafa yan yatırıyorum, artık kendisi sırtüstü yatıyor kafayı istediği yöne çevirip yatıyor gün içinde de 3-5 dklık gözetim altında yüzükoyun yatırıyorum. ama sürekli yön değiştiriyrum yastıkla destekliyorum istediğim yöne yatırdığımda

hande ilk günlerde göğüs yarası için garmastan diye eczaneden bir krem alıp kullanmıştım çok faydasını görmüştüm. sürüyordum yıkamadan emzirebiliyordum.

ben yüzüstü uyutmuyorum yan yatırınca uyumuyor illa sırtüstü yatacak kafayıda sola atıyor çevirmiyor aynen yastıkla destekliyorum ama rahatsız olduğu için hiç uyumuyor tabi bu sefer oda bende eziyet çekiyoruz offff

müdahale edilmezse yamuk kafa kalıyor kafayı iki tarafada çevirip yatması gerek benim erkek kardeşim ne yaptılarsa tek tarafa yatmış yamuk kafalı yani bebekken müdahale gerek yoksa düzelmiyor örnek kardeşim

aynen bende hep sırt üstü yatırıyordum taki son 3 güne kadar ama kafayı sola çevirdiği için genelde yamukluk başlamış benimki 3 ayı bitirdi şimdi gündüzleri sağa yan çevirip yatırmaya çalışıyorum bebiş istemiyor huysuzlaşıyor uyumuyor durmuyor tabi oda işkence çekiyor bendde ben geceleri yan yada yüzüstüne cesaret edemiyorum zahten yüzüstü nadir yanındayken yatırıyorum istersensen snde yan yatırmaya çalış benki seninki küçük yatarbende ilk zamanlar müdahale etmiyordum pazar akşamı gelen akrabımız bunu yan yatır sol taraf kafası dolmuş sağ boş yamuk oluyor dedi beynime kurt düşürdü aslında bana o kadar belirgin geklmiyor ama tabi benmi anlamıyorum bilmiyorum

benim oğluşum doğduğundan beri kafasını kendi yana çevirip öyle yatırıyor. ya bu arada facebooka üye edermisiniz beni bilgiileri mail atsanız

maviay benimkide sırt üstü kafayı yana atıp yatıyordu yamuk oluyormuş ne bileyim ya bende yan çevirip yatırmaya çalışıyorum bebiş istemiyor facebooka gelince bende katılmak istediim duncan arkadaşımıza özelden mesaj at bilgilerini yaz benimde face ile ilgim yok henüz bende kayıtlı değilim duncan arkadaşımıza bilgilerimi yazdım ama banada davet gelmedi sende duncan arkadşımıza mesaj at

merhabalar
forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak yazmak bugüne kısmetmiş.
11 mayısta bebeğine kavuşmuş bir mayıs annesiyim ben de ::90:
bebeğim doğduktan kısa bir süre sonra pişik problemiyle tanıştık malesef, travazol, travacort hametan ...vs. hiçbirinden fayda göremedik. en son bir doktor tavsiyesiyle elde ettiğimiz karışımdan fayda gördük. ayrıca doktorumuz kortizonlu kremleri yarardan çok zararının olacağını söyledi. bu karışımı sizinle paylaşmak istedim. bizde inanılmaz işe yaradı. eğer pişikten muzdarip arkadaşlar varsa minikerimiz daha fazla acı çekmesinler.

1 adet furacin merhem, 1 adet bepanthen merhem, 1 adet mikoderm pomad, 1 adet rifocin iğne
merhemlerin tamamını ve iğneyi bir kavanoza boşaltıp karıştırıyorsunuz. kiremit rengi bir krem elde edeceksiniz. karışımı buzdolabında saklamak gerekiyor. 40 gün kadar ömrü var. ben bugün 2. kavanozu hazrladım.umarım sizde fayda görürsünüz.

benim bebeğim de 11 mayısta doğdu sık sık altını degiştiriyorum pişik olmuyor ama hametan ve dalin kullanıyorum hametanda damı kortizon var

merhaba kızlar
konuşmuşsunuz bebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz
ben her türlü yatırıyorum
yüz üstünden korkmayın o kendisi kafasını çevirim nefes alımını sağıyor çünkü doktorum yüzüstü yatır kafası muntazam olur dedi.
sırt üstüde yatırıyorum yanda çok faydalı kusmalarda daha rahat çıkarıyor
sırt üstü daha tehlikeli geri kaçıyor süt tıkanabiliyor
doktorlar önce yanı tavsiye ederler

benim bebeğim de 11 mayısta doğdu sık sık altını degiştiriyorum pişik olmuyor ama hametan ve dalin kullanıyorum hametanda damı kortizon var

hametanda kortizon yok sanırım, bende saat başı altını değiştiriyorum, ıslak mendil kulnamıyorum sürekli beden aşağıyıkıyorum ama pişikle başedemiyorum

canım ben garmastanda kullandım.. bi işe yaramadı benimkiler feci halde sürekli yarılıyor içlerinden kan geliyor..çocuk emdiğinde kanı geri kusuyor..( ben doktora gittim serumlar e vitaminleri falan kullanyorum şu anda 3 haftadır emzirmiyorum(günde 1 kez sadece) ona rağmen bi düzelme yok ben umudumu kestim artık..sağıp vericem heryere pompayla gider oldum...

kızlar aranızda bebişini sünnet ettiren var mı ?ne durumdasınız? bizimki iki aylık oldu ve ben tavsiye edeceğiz bir yerde lokal anestezi ile sünnet ettirmek istiyorum???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…