bazen kolu çıtlıyor benimkinin .. ilk çok korkmuştum .. ama bişey olmadı Allaha şükürben bebeğimi kucağıma alırken sırtı falan çok kütlüyor az önce de emzirirken kolunu kütlettim bebeğe bi zararı olur mu bu sorunu yaşayanlar var mı benim alış tarzımdan mı kaynaklanıyor acaba
hametanda kortizon yok sanırım, bende saat başı altını değiştiriyorum, ıslak mendil kulnamıyorum sürekli beden aşağıyıkıyorum ama pişikle başedemiyorum
merhaba kızlar
artık internete girmeye vakit yok.. gün nasıl başlıyo nasıl bitiyo anlamıyorum bile..
bizde de gaz sancıları var. dr. zinco verdi ama şu kadar saatte bir demedi.. kullanıp fayda gören var mı? ben sabah akşam yada sancı oldukça veriyorum..
hametanda kortizon yok sanırım, bende saat başı altını değiştiriyorum, ıslak mendil kulnamıyorum sürekli beden aşağıyıkıyorum ama pişikle başedemiyorum
bende arada sağıyorum ama 50-60 cc arası çıkıyor her sağmada, acaba bir öğünlük yeterlimi bu miktar 2 aylık bebek için?
Bence yeterli zaten bebeğin doymazsa ağlar için rahat olsun.
Arkadaşlar sütünüzü çoğaltmak için özellikle yediğiniz veya içtiğiniz bi yiyecek varmı?
Bence yeterli zaten bebeğin doymazsa ağlar için rahat olsun.
Arkadaşlar sütünüzü çoğaltmak için özellikle yediğiniz veya içtiğiniz bi yiyecek varmı?
bulgurdan yapılan yiyecekler pilav, kısır gibi süte iyi geliyor gerçekten onun dışında en iyi süt yapan şey su. su içmek çok önemli bunu doktorlarda söylüyor.
asla ıslak mendil kullanmayın..pamuk ve su ile silin ama mümkünse her defasında su altında yıkayın..mutlaka bezinizin markasını değiştirin..örneğin prima çok bebekde alerji yaparmış..ben sıvı kakayı emen organik bezler yerine sıradan bebek bezinde buldum çareyi..huggiesin ilk versiyonu yada molfix önerebiirim..şıp die geçmişti bezi değiştiğimde pişik..ki çok berbatti..resmen kan geliyordu pişikten..birde lansinoh göğüs ucu kremi hemen geçiriyor oluşmaya başlamış pişiği..onuda doktorum önermişti..son olarak günde 2-3 sefer altını yıkayıp hazır alt açma bezlerine yatırın..açık kalsın altı..rahat eder yawru..
kızlar aranızda bebişini sünnet ettiren var mı ?ne durumdasınız? bizimki iki aylık oldu ve ben tavsiye edeceğiz bir yerde lokal anestezi ile sünnet ettirmek istiyorum???
ya arkadaşlar kaç kere sordum biri bana bu bebek takvimini nasıl yapacağımızı anlatmadı hamilelik cetvelini çok kolay yapmıştım ama bunda bir türlü olmuyor biri anlatıcak mı acaba şimdiden teşekkürler
Benim bebişim sürekli ıkınıyor arkadaşlar,ıkınmaktan uyuyamıyor yavrum. Aynı sorunu yaşayanlar var mı aranızda? Varsa nasıl çare buluyorsunuz?
edaberk kusura bakma mesaj yazamıyorum burda anlattım.inşallah sorun çıkmaz
teşekkür ederim çok sağolun. Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... sitesine giriyorsunuz. aşağıya doğru inip "baby and child age" yazısına tıklıyorsunuz. orda çıkan cetvellerden birini seçip "next" e basıyorsunuz. yeni açılan sayfada cetvelin üstünde görünecek işaretçiyi seçiyorsunuz bu kez. tekrar "next" e basıyorsunuz. sonra açılan sayfada "birth date" yazan yere bebeğinizin doğum tarihini seçiyorsunuz. altında "name" yazan yere bebeğinizin adını yazıp, aşağıdaki tarih yerine bugünün tarihini ve yan tarafa saatini yazıp "next" e basıyorsunuz. bir sonraki sayfada "large" yazanı ve altında "light" ı seçebilirsiniz. onlar sizin seçiminize kalmış. üstüne tıklayarak hangisi olacağına siz karar verirsiniz. son olarak aşağıda bbCode yazan kutunun içinde ki yazılardan ikinci "http" yazan yerden başlayıp "png" yazan yere kadar olan yazıyı kopyalayıp kadınlar kulübündeki kontrol panelinden profil düzenle kısmını tıklayıp ordaki çizelge kısmına yapıştırmanız gerekiyor. biraz karışık oldu umarım yapabilirsiniz. kolay gelsin.
canım allah analı babalı büyütsün bebişini benim oğlum da iki aylık oldu dün sünnet ettirdik.özel hastanede üroloji doktoru yaptı operasyonu.bu aralar tam zamanı büyüdükçe zorlaşıyor iyleşmesi.ve hissettikleri acı.
şimdi pansumanını yapıyoruz 1 hafta içinde iyleşecekmiş
ilk gün bebek ara ara acısını hissediyor ama 2.gün sanki hiç olmamış gibi.
bebeğim tükrüğünü yutmakta zorlanıyor varmı böyle bir durum aranızda
geceleri boğulma sıkıntısı yaşıyoruz(
bazen kucağımıza alıp müdahele etmek durumunda kalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?