2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben veriyorum zinco dr sabah öğle akşam 5 er kaşık dedi ama ben genelde öğlen ve akşamları veriyorum birde günde 1 veya 2 çay kaşığı zeytinyağı içiriiyorum..
zinconun faydası varmı bilmiyorum kabızlık sorunumuz var o mu çözüyor zeytinyağmı bilmiyorum

edaberk siz sünneti yaptırmışsınız geçmiş olsun. Maşallah. Acaba nerde yaptırdınız ?
bizde yaptırmayı düşünüyoruz bu hafta?

ben zinco kullanmıştım 8 satte bir 4 damla

dediğim gibi zinco düzenli 8 saatte 4 damla kullandım sabret gaz sancıları 3 ayı dolunca daha az oluyor yemekkten sonra kucakta gezdirince gak diye çıkıyor

ben sadece d vitamil kulanıyorum bebişin kilo boy nasılki neden extraya gerek duyuyorlar zahten gelişim güzelmiş anlamadım

nazo senin bebişte hayırlı olsun ben gaz sancılarını biraz daha atlattım benimki 3 ayı bitirdi ama sana önerim sap bende kullandım ama zinco daha iyi birede ıhlamur iyi geliyor

Benim bebişim sürekli ıkınıyor arkadaşlar,ıkınmaktan uyuyamıyor yavrum. Aynı sorunu yaşayanlar var mı aranızda? Varsa nasıl çare buluyorsunuz?

kabızlık ve gazdan ıkınır gaz damlası kullandım ıhlamur verdim eğer uzun süreli kabızlık varsa çay kaşığının ucuyla hakiki zeytin yağı verdim bunlar bende iyi gelenler gaz damlası olarak zincoyu önerebilirim

bende gogle sayesinde yapmıştım ama nasıl becerdim bilmiyorum gogle sor yönlendiriyor burdada bir arkadaş anlatmış

bebeişinin sünneti hayırlı olsun damatlığınıda görürsün inşallh

cnm acaba bebeğin bir sıkıntısımı var gaz kabızlık yada biryeri falanmı ağrıyor doktora getirdinmi hani bebeğin derdi yoksa neden alasınki yinede bilmiyorum ama ALLAH yardımcın olsun inşallah düzelir

prima kullanıyoum molfix aldım ama sanki primanın kalitesi daha iyi bebeğin poposunu teek başına yıkayabilyomusun su altına tutmuyorum eşimolmadan da yıkıyamıyom

ben molfix kullanıyorum birde eczaneler pişik için kendileri krem yapıyor benimkine o iyi geldi kaçtane ilaç denedik iiyi gelmemişti eczanecilerin kendi yaptığını her banyodan sonra sürdük gayet iyi ayrıca bebişin popuusunu tek başıma bende yıkayamamki nasıl olcak

ben molfix kullanıyorum ıslak mendil kullanıyorum bence pişikğin ıslak mendillle ilgisi yok ayrıca senin bebiş nasıl umarım iyidir bende altını açık bırakıyorum ama bu seferde bizimo oğlan uzatmanı sidik salıyor bu gidişle koltuk çöpe gidecek altına naylon bez koyuyorum ama çocuk sağ sol uzatmanı yapıyor nasıl o kadar ilerii çiş yapıyor anlamıyorum

merhaba zinco bende kullandım düzenli kullan iyi gelecektir 8 satte 4 damla şeklinde kullandım etkili bir ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…