2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun senin baya kötü olmuş inşallah düzelirde emzirebilirsin

hametanda kortizon yok sanırım, bende saat başı altını değiştiriyorum, ıslak mendil kulnamıyorum sürekli beden aşağıyıkıyorum ama pişikle başedemiyorum

bende dalin casıs hameton troysd hiçbir işe yaramadı eczanelerin kenndi yaptığında fayda gördüm ıslak mendil kullanıyorum benim popodançok boynu olmuştu

merhaba ben yüzüstü yatırmıyorum sırtüstü yatırıyordum kafa yamuk oldu şimdi yan yatırmaya çalışıyorum ama bebiş istemiyor kafayı düzeltmek için uğraşıyoruz

merhaba bebişin hayırlı olsun

Bizimkisinin de kabızlık problemi var 4-5 günde bir çıkıyor.rezene vs.. denedim pek faydası olmadı.zeytinyağıda denedim ilk günler faydasını gördüm ama sonra pek faydası olmadı..zaten z.yağını hergün vermek ii değilmiş bağırsağın epitellerini bozuyormuş..
En ii anne sütüyle bir şeyler yapmak mesela ben kavun kayısı vs..ishal yapıcı şeyler yediğim zaman etkisini gördüm..

Göğüs kalkanını denediniz mi acaba? Ben ilk çocuğumda faydasını görmüştüm..

Eskiden sütü gelmeyen anneler, bebeklerine ilk iki üç gün şekerli su yapıp verirlermiş..Hatta sarılığa bile ii geldiğini söylüyorlar..Ben 25 cc rezenenin içine bir küp şeker atıyorum bağırsağını yumuşatsın diye.
Drlar vermeyin diyorlar ama bunun nedeni türk milletinin abartma korkusundan bence..

İlk çocukta çok tereddüt ediliyor.ben birinci oğlumda altı aya kadar ağzına bir çay kaşığı su bile vermedim söyleyenlerde kızdım ne saçma şeyler diye ama şimdi ikincisinde daha rahatım o yüzden kararında olduktan sonra deneyin belki şifasını ondan göreceksiniz..her çocuk farklı çünkü denemeden de anlaşılmıyor..

Anne sütünü bir de tavuk haşlaması (içinde soğanıyla birlikte) arttırıyor.

soğan önermem ilk başlarda sütümü sağarak bebeğime veriyordum şimdi tamamen mamacıyız süt gelsin diye azcık soğan yemiştim çok gaz yaptı tövbe ettim yememeye

edaberk siz sünneti yaptırmışsınız geçmiş olsun. Maşallah. Acaba nerde yaptırdınız ?
bizde yaptırmayı düşünüyoruz bu hafta?

teşekkürler.gerçekten erken yaptırmak çok mantıklı siz de iyi düşünmüssünüz.ben balıkesirde özel hastanede yaptırdım.önce doktor(üroloji) kontrol etti bir gün sonra sünnete aldı.çok şükür atlattık.

slm kızlar.bebeğimi sadece anne sütüyle beslediğim halde dün adet oldum 3.aya yeni gireceğiz erken değilmi sizce sütüm gider diye çok korkuyorum.

ben sadece d vitamil kulanıyorum bebişin kilo boy nasılki neden extraya gerek duyuyorlar zahten gelişim güzelmiş anlamadım

kilo alımı hızlı olduğundan kemik gelişimi yavaş kalabilir verdiğimiz d vitamini yetmeyebilir dedi. ama internette bazı olumsuz yorumlar okudum kafam karıştı farklı doktorlara danışmadan vermeyi düşünmüyorum.

kilo alımı iyi oldugu için ben vermiyorum sadece 3 -4 kez vermişimdir

acarasye verdiğin cvplar için tşklr canım

DINYSOS sanada teşekkür ederim bende korkumdan bir damla birşey veremiyorum sen 2.cide aşmışsın Maşallah.
tavuk çorbası sık sık yapıyorum soğansız ama çok iyi geliyor haklısın
birde kısır
ve birde Hipp in çayını içiyorum günde 1 kupa şimdilik yetiyor gibi bakalım bu ay dr kontrolümüz ne diycek

edaberk başka şehirde imişsin canım. hangi yöntemle sünnet yaptırdınız birde onu merak ettim :)
kaç günde iyileşti.

birşey değil umarım bebişin iyidir kabızlık sorunuda çözülür

maşallah ben tek başıma cesaret edemem kıpır kıpırlar kayar eşim olmadan mümkün değil nasıl yıkıyorsunuz tek başınıza ben beceremem

filenin üstüne yatırıyorum birde oğlum suyu çok seviyo sıcacık suyu dökünce rahatlıyo herhalde yüzünde bir mutluluk ifadesi sakin sakin beni izliyo pek kımıldamıyo. koltuk altlarından tutup arkasınıda yıkıyorum kafasını yıkarken biraz tedirgin oldum su kaçacak ağzına gözüne diye ama çok şükür atlattım:) babamız nöbetçi olduğunda eve gelemeyince sıcaktan pişiyodu artık o yokkende yıkayabilicem:) biraz cesaret etmek gerek herhalde:)

ne gibi yorumlar benim bebişinde kilo alımı hızlı ama birşey demediler aynen günde 4 damlayla devam benim yeğende hızlı kilo alıyordu ama exktra damla kullanmadı burda bizide bilgilendirirsen sevinirim benim oğlumda biraz hızlı kilo alanlardan

slm kızlar.bebeğimi sadece anne sütüyle beslediğim halde dün adet oldum 3.aya yeni gireceğiz erken değilmi sizce sütüm gider diye çok korkuyorum.

adetin sütle bağlantısı yok diye biliyorum o sadece süt korur bebiş olmaması için diyorlar ya onla ilgili adet olmazsan sütün korurmuş hamilee olmazmışsın diye biliyorum sütün neden gitsinki merak etme bence gitmez sen yanlış biliyorsun dye düşünüyorum

merhaba bebişin hayırlı olsun

teşekkür ederim, hepimizin bebişleri hayırlı ve sağlıklı olur umarım
kızlar bizim de gaz sorunumuz var
doktorumuz colinox damla verdi, başta rahatlattı ama sonra yine aynı=( bugün kontrole gittik damlaya ilave olarak günde 4 kez nurse harveys şurup verdi ona da başlıycaz umarım şifa buluruz.

aranızda colinoxtan fayda gören var mı?

kilo alımı iyi oldugu için ben vermiyorum sadece 3 -4 kez vermişimdir

ama o damlanın kilo alımıyla alakası yok sanırım. yani o damla kemik gelişimi için. bir de şuan bebeklerimiz çok fazla güneş görmedikleri için d vitamini alamıyorlar bizler gibi. benim oğlum hızlı kilo aldığından kemikleri yetişemeyebilir diye ekstrasına ihtiyaç duymuştu doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…