canım ben garmastanda kullandım.. bi işe yaramadı benimkiler feci halde sürekli yarılıyor içlerinden kan geliyor..çocuk emdiğinde kanı geri kusuyor..( ben doktora gittim serumlar e vitaminleri falan kullanyorum şu anda 3 haftadır emzirmiyorum(günde 1 kez sadece) ona rağmen bi düzelme yok ben umudumu kestim artık..sağıp vericem heryere pompayla gider oldum...
hametanda kortizon yok sanırım, bende saat başı altını değiştiriyorum, ıslak mendil kulnamıyorum sürekli beden aşağıyıkıyorum ama pişikle başedemiyorum
merhaba kızlar
konuşmuşsunuz bebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz
ben her türlü yatırıyorum
yüz üstünden korkmayın o kendisi kafasını çevirim nefes alımını sağıyor çünkü doktorum yüzüstü yatır kafası muntazam olur dedi.
sırt üstüde yatırıyorum yanda çok faydalı kusmalarda daha rahat çıkarıyor
sırt üstü daha tehlikeli geri kaçıyor süt tıkanabiliyor
doktorlar önce yanı tavsiye ederler
merhabalar
forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak yazmak bugüne kısmetmiş.
11 mayısta bebeğine kavuşmuş bir mayıs annesiyim ben de ::90:
bebeğim doğduktan kısa bir süre sonra pişik problemiyle tanıştık malesef, travazol, travacort hametan ...vs. hiçbirinden fayda göremedik. en son bir doktor tavsiyesiyle elde ettiğimiz karışımdan fayda gördük. ayrıca doktorumuz kortizonlu kremleri yarardan çok zararının olacağını söyledi. bu karışımı sizinle paylaşmak istedim. bizde inanılmaz işe yaradı. eğer pişikten muzdarip arkadaşlar varsa minikerimiz daha fazla acı çekmesinler.
1 adet furacin merhem, 1 adet bepanthen merhem, 1 adet mikoderm pomad, 1 adet rifocin iğne
merhemlerin tamamını ve iğneyi bir kavanoza boşaltıp karıştırıyorsunuz. kiremit rengi bir krem elde edeceksiniz. karışımı buzdolabında saklamak gerekiyor. 40 gün kadar ömrü var. ben bugün 2. kavanozu hazrladım.umarım sizde fayda görürsünüz.
ben veriyorum zinco dr sabah öğle akşam 5 er kaşık dedi ama ben genelde öğlen ve akşamları veriyorum birde günde 1 veya 2 çay kaşığı zeytinyağı içiriiyorum..
zinconun faydası varmı bilmiyorum kabızlık sorunumuz var o mu çözüyor zeytinyağmı bilmiyorum
herkese merhabalar kızlar... biz 2,5 aylık olduk sayılır.. göğüs yaralarım geçmedi inanabiliyomusunuz.... doktora gittim bi dünya krem kullandım yok... sürekli sağıp veriyorum.. günde1-2 kezde emziriyorum.. onun dışında bi problem yok çok şükür....sizler nasılsınızz...
acarasye bilgi için tşkler. şekerli olması rahatsız etmezmi acaba? ben sadece anne sütü veriyorum ya hani ama ıhlamuru deniycem, anne sütü emen çocuklar başka tadları aldığı zaman anne sütünden uzaklaşırmı acaba?
Bizimkisinin de kabızlık problemi var 4-5 günde bir çıkıyor.rezene vs.. denedim pek faydası olmadı.zeytinyağıda denedim ilk günler faydasını gördüm ama sonra pek faydası olmadı..zaten z.yağını hergün vermek ii değilmiş bağırsağın epitellerini bozuyormuş..
En ii anne sütüyle bir şeyler yapmak mesela ben kavun kayısı vs..ishal yapıcı şeyler yediğim zaman etkisini gördüm..
4-5 güne kadar müdahale etmeyin diyorlar 5 günü geçerse müdahale gerekmiş ben 5 güne kadar dokunmuyorum oda zahten 4 cü günde falanb yapıyor
Göğüs kalkanını denediniz mi acaba? Ben ilk çocuğumda faydasını görmüştüm..
Eskiden sütü gelmeyen anneler, bebeklerine ilk iki üç gün şekerli su yapıp verirlermiş..Hatta sarılığa bile ii geldiğini söylüyorlar..Ben 25 cc rezenenin içine bir küp şeker atıyorum bağırsağını yumuşatsın diye.
Drlar vermeyin diyorlar ama bunun nedeni türk milletinin abartma korkusundan bence..
evet sarılığa iyi geldiğini hatta şerbetli suyun serom yerine geçer dediklerini bende duydum zahten hep verdim günde 3 -4 çay kaşığı şerbetli su rezenede milupanın kullanıyorum kendi şekeri içinde ıhlamurda kaynatıp şeker katıp veriyorum tabi hepsinden farklı saatlerde az şekilde ben suda veriyorum
İlk çocukta çok tereddüt ediliyor.ben birinci oğlumda altı aya kadar ağzına bir çay kaşığı su bile vermedim söyleyenlerde kızdım ne saçma şeyler diye ama şimdi ikincisinde daha rahatım o yüzden kararında olduktan sonra deneyin belki şifasını ondan göreceksiniz..her çocuk farklı çünkü denemeden de anlaşılmıyor..
Anne sütünü bir de tavuk haşlaması (içinde soğanıyla birlikte) arttırıyor.
edaberk siz sünneti yaptırmışsınız geçmiş olsun. Maşallah.Acaba nerde yaptırdınız ?
bizde yaptırmayı düşünüyoruz bu hafta?
ben sadece d vitamil kulanıyorum bebişin kilo boy nasılki neden extraya gerek duyuyorlar zahten gelişim güzelmiş anlamadım
kilo alımı hızlı olduğundan kemik gelişimi yavaş kalabilir verdiğimiz d vitamini yetmeyebilir dedi. ama internette bazı olumsuz yorumlar okudum kafam karıştı farklı doktorlara danışmadan vermeyi düşünmüyorum.
acarasye verdiğin cvplar için tşklr canım
DINYSOS sanada teşekkür ederim bende korkumdan bir damla birşey veremiyorum sen 2.cide aşmışsın Maşallah.
tavuk çorbası sık sık yapıyorum soğansız ama çok iyi geliyor haklısın
birde kısır
ve birde Hipp in çayını içiyorum günde 1 kupa şimdilik yetiyor gibi bakalım bu ay dr kontrolümüz ne diycek
edaberk başka şehirde imişsin canım. hangi yöntemle sünnet yaptırdınız birde onu merak ettim :)
kaç günde iyileşti.
ilk defa oğlumu tek başıma yıkadımmm:):) çok mutluyum :)
kilo alımı iyi oldugu için ben vermiyorum sadece 3 -4 kez vermişimdir
maşallah ben tek başıma cesaret edemem kıpır kıpırlar kayar eşim olmadan mümkün değil nasıl yıkıyorsunuz tek başınıza ben beceremem
kilo alımı hızlı olduğundan kemik gelişimi yavaş kalabilir verdiğimiz d vitamini yetmeyebilir dedi. ama internette bazı olumsuz yorumlar okudum kafam karıştı farklı doktorlara danışmadan vermeyi düşünmüyorum.
slm kızlar.bebeğimi sadece anne sütüyle beslediğim halde dün adet oldum 3.aya yeni gireceğiz erken değilmi sizce sütüm gider diye çok korkuyorum.
merhaba bebişin hayırlı olsun
kilo alımı iyi oldugu için ben vermiyorum sadece 3 -4 kez vermişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?