2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

doktor bizede colinox vermişti. dediğin gibi ilk başlarda damlayı verdikten 15-20 dakika sonra çıkarıyodu oğlum ama bir süre sonra fayda etmemeye başladı. bende doktora sormadan zinco damlaya başladım colinox u bıraktım. burda çokğu kişi zinco kullandığını yazmış birde bitkisel bir zararı olmaz diye güvendim. ben süt içiyodum doktor onunda gaz yapacağını söyledi hem süt alerji yapmış oğlumun yüzünde süt içmeyi bırakınca gazıda azalır demişti.

internette kadın doğum uzmanları söylüyor cnm.emzirme azaldığında veya süt azaldığında adet olunuyor diye.neyse külüpteki bu durumdaki hanımlarda süt azalması olmadığını söylediler.ama ben ömrümd böyle bişey görmedim çok berbat bir kanamam var.kızımı kucağıma alamıyorum halsizlikten kan ilaçlarıma başladım.ama öyle hafifledimki tartılmadım ama 5 kilo gitti sanki benden

Son düzenleme:
merhaba nevraa nasılsın bebişte iyidir umarım
merhabaaa ; ben iyiyim .. yorgunluk uykusuzkuk gibi olağan haller dışında ... nevra bebekte biraz gazlı ...sanırım 1 ay daha böyle gidecek .. bakalım düzelir inş ..
senin kuzuda iyidir inş .. öpüyorum
slm kızlar.bebeğimi sadece anne sütüyle beslediğim halde dün adet oldum 3.aya yeni gireceğiz erken değilmi sizce sütüm gider diye çok korkuyorum.

ben bugün kontrole gittim . muayene oldum ... heman de adet olabilirsin 1-2 ay sonra da olabilir dedi .. dedi ... gene de korunmamı söyledi ..
adet olmanın süt azalması ile ilgisi yok ...
korunma ile ilgisi varmış .. adet olunca yumurtlama old. için .. hamile kalınabilirmiş

kızlar ultrasonlamı muayene ediyo doktor. beni doğumdan 3 gün sonra çağırdı dikişlerime baktı. bir dahada çağırmadı. gitsemmi acaba tekrar.

merhaba kızlar

topiği fırsat buldukça takip edip herkesin deneyiminden faydalanmaya çalışıyorum herkese teşekkürler... bende gaz damlası olarak zinco kullanıyordum ama değiştirdim şimdiki bio gaia diye bir damla amcam eczacı bunun daha iyi olduğunu söyledi haklıymış bebeğim gazını çok daha rahat çıkarıyor artık. allaha şükür pişik olmadık hiç niveanın pişik kremini kullanıyorum birde ya yıkıyorum yada uni babynin yenidoğan ıslak mendiliyle temizliyorum belki faydası olur sizlerede herkese bebeğiyle sağlıklar...

doktor o ilacı verince internete baktım. birisi çocuğuna kullanmış gece rahatsızlanmış çocuk başka bir doktora götürmüşler o doktorda ilacı görünce "bunu kullanmadınz inşallah" falan demiş. sadece raşitizm hastalığı olan çocuklarda kullanılırmış ve kullanmadan önce mutlaka test yaptırmak gerekiyomuş o kadının yazdığına göre. o çocuğuna kullandığı için çocuğun böbreklerine falan baktırması gerekiyomuş. yani o kadının yorumu böyleydi. birde başka bir doktora sordum kesinlikle verme çocuğuna hiç gerek yok. kendi damlana devam et dedi. canım sıkkın hala bi doktor sakın kullanma falan derken bizim doktor nasıl verebiliyo bu ilacı anlamadım. doktoru değiştiricem sanırım.

kızlar ultrasonlamı muayene ediyo doktor. beni doğumdan 3 gün sonra çağırdı dikişlerime baktı. bir dahada çağırmadı. gitsemmi acaba tekrar.

doğumdan 1 hafta sonra benim dikişlere de bakıldı ..
bu ayrı 40 gün sonra rahime bakıyor .. yumurtlama varmı .. içi iyileşmi diye ..gerçi ben geç gittim .. 62. gün falandı..ama farketmiyor o kadar
alttan bakıyor .. o ince sopa gibi ultrason aleti var ya onla ..

doğum bitti kurtuldum şu alttan muayeneden derken yeni bişeyler çıkıyo uff bende gideyim bari tekrar. teşekkür ederim cevabın için.

Ben de bugün kızımı tek başıma yıkadım.İki aydır hep annem;kayınvalidem yada eşimle yıkıyordum.öğlene kadar ağladı garibim sıcaktan.evde de kimse yok.iş başa düştü kızım dedim.filenin üzerinde yıkadım bende.çok zorlanmadım.hiç sesini çıkarmadı yıkarken.öyle gururlandım ki kendimle.öğlenden beri uyuyor.arada emdi.yine uyudu:))

merhaba hanımlar bebeklerınız hayırlı olsun benıde 2010 aralık annesıyım 8 aylık bı kızım var fısher prıce salıncak kullandık subat ayında aldık akvaryum modelı nete yazarsanız görebılırsınız emnıyet kemerlı ıkı yöne sallanabılen bır salıncak kendı kendıne sallanıyor pıllı ısteyen elektırıklıyede cevırtebılır satmayı düşünüyorum kızım artık sıgmıyor çünkü ilgilenen arkadaslar bana mesaj atabılırısınız..ben cok rahat ettım kullanırken.. butun işimi yapabıldım ıykı almısım dedıgım tek sey dıyebılırım. müzikli ısıklı üstünde bırde dönencesı var...

insanın kendine güveni geliyo dimi:)

insanın kendine güveni geliyo dimi:)

Evet.Sağolsun büyükler herşeyi abartıyorlar.Kızımın banyoları tören havasındaydı görseniz.Kayınvalidem ana kraliçe :)) Kızıma bakamam sanıyorlar.Kendi annem de dahil bu gruba.32 yaşındayım üstelik.Üniversite mezunuyum.İyi bir işim var.Bir kadın olarak çok şeyler yaptım bu yaşıma kadar; ama bugün kızımı tek başıma yıkadım :))anne olmaktan daha büyük bir gurur yokmuş bu hayatta.Çocuk sahibi olamayan arkadaşlar da okuyor olabilir; Allah kimseye eksikliğini göstermesin bu duygunun;ben de yaşadım.İki seneye yakın çocuğumuz olmadı.Korunmadığımız halde.Yumurtlama tembelliğinden mi ne kaynaklanmış.Ne kadar üzülmüştüm.Konuyu dağıttım.Sağlık diliyorum herkese. bebeklerimize...

selam kızlar,
uykum kaçtı bebeği emzirdirdekten sonra.. herkes iyi inşallah

8 saate bir 4 damla veriyorum ben .. düzenli olarak ..ara atlarsan mühim değil ..zararı yok ..sadece bitki yağları zinco damla ..
faydası var

merhaba zinco bende kullandım düzenli kullan iyi gelecektir 8 satte 4 damla şeklinde kullandım etkili bir ilaç

kızlar sağolun cevaplar için sanırım ilk 3 ay bu gaz olayını öyşe yada böyle çekeceğiz..

ilk defa oğlumu tek başıma yıkadımmm:):) çok mutluyum :)

bu banyo işini bende biran önce halledebilirim umarım hep yanımda birileri varken yıkıyorum.. sizler yapabilmişsiniz ne güzel darısı başıma..
misela ne güzel bebişini almışsın kucağına. Allah kimseye eksikliğini göstermesin..

nevra çizelgeni gördüm bebeklerimiz aynı gün doğmuş sanırım :) 25 mayıs mı?

Uzuunn bi aradan sonra merhabaa.....malum tatildeyimm kızlaarr nasılsınınz bakalım bebekler nasıll....
Biz çok iyiyiz ilk zamanlar kalabalıktan rahatsız oldu kızım ama şimdi öyle huzurlukii babannesinin dedesinin yanında..Her sabah onlara oyunlar yapıyo...
Bu arada kızıma aşılarını yaptırdım..Rotavirüs aşısını yaptıran varmı bize dr. yaptırın dedi devlette aşı listesine alacakmış..Kullananlar çok memnun..sizde araştırın bence bi arkadaşımın kızı 3 yaşında ve hiç ishal olmamış salgınlarda falan....
Benim kızım hafif hafif dönmelere çalışıyoo çok erken geldi bana çabuk yürür benim cadı :))
Hepinizi bebekleri çok çok öpüyorummm arada uğramaya çalışıcamm...

rotavirüs aşısını bende yaptırmıştım ishal falan olmaz inşallah oğluşum benimde.

bakıcımızı bulduk çok şükür kuzucuğuma iyi bakması için dua ediyorum

nevra çizelgeni gördüm bebeklerimiz aynı gün doğmuş sanırım :) 25 mayıs mı?
yok cnm benim 10 mayıs

dilek hoşgeldin .. tatil iyi geçmiştir umarım .. kuzun ne yaptı denize soktunmu
rota yaptırıcam sanırım 3. ayda
benim cadı da dönüyor yatakta

öpüyorum meleğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…