teşekkür ederim, hepimizin bebişleri hayırlı ve sağlıklı olur umarım
kızlar bizim de gaz sorunumuz var
doktorumuz colinox damla verdi, başta rahatlattı ama sonra yine aynı=( bugün kontrole gittik damlaya ilave olarak günde 4 kez nurse harveys şurup verdi ona da başlıycaz umarım şifa buluruz.
aranızda colinoxtan fayda gören var mı?
adetin sütle bağlantısı yok diye biliyorum o sadece süt korur bebiş olmaması için diyorlar ya onla ilgili adet olmazsan sütün korurmuş hamilee olmazmışsın diye biliyorum sütün neden gitsinki merak etme bence gitmez sen yanlış biliyorsun dye düşünüyorum
merhabaaa ; ben iyiyim .. yorgunluk uykusuzkuk gibi olağan haller dışında ... nevra bebekte biraz gazlı ...sanırım 1 ay daha böyle gidecek .. bakalım düzelir inş ..merhaba nevraa nasılsın bebişte iyidir umarım
slm kızlar.bebeğimi sadece anne sütüyle beslediğim halde dün adet oldum 3.aya yeni gireceğiz erken değilmi sizce sütüm gider diye çok korkuyorum.
ne gibi yorumlar benim bebişinde kilo alımı hızlı ama birşey demediler aynen günde 4 damlayla devam benim yeğende hızlı kilo alıyordu ama exktra damla kullanmadı burda bizide bilgilendirirsen sevinirim benim oğlumda biraz hızlı kilo alanlardan
kızlar ultrasonlamı muayene ediyo doktor. beni doğumdan 3 gün sonra çağırdı dikişlerime baktı. bir dahada çağırmadı. gitsemmi acaba tekrar.
doğumdan 1 hafta sonra benim dikişlere de bakıldı ..
bu ayrı 40 gün sonra rahime bakıyor .. yumurtlama varmı .. içi iyileşmi diye ..gerçi ben geç gittim .. 62. gün falandı..ama farketmiyor o kadar
alttan bakıyor .. o ince sopa gibi ultrason aleti var ya onla ..
filenin üstüne yatırıyorum birde oğlum suyu çok seviyo sıcacık suyu dökünce rahatlıyo herhalde yüzünde bir mutluluk ifadesi sakin sakin beni izliyo pek kımıldamıyo. koltuk altlarından tutup arkasınıda yıkıyorum kafasını yıkarken biraz tedirgin oldum su kaçacak ağzına gözüne diye ama çok şükür atlattım:) babamız nöbetçi olduğunda eve gelemeyince sıcaktan pişiyodu artık o yokkende yıkayabilicem:) biraz cesaret etmek gerek herhalde:)
Ben de bugün kızımı tek başıma yıkadım.İki aydır hep annem;kayınvalidem yada eşimle yıkıyordum.öğlene kadar ağladı garibim sıcaktan.evde de kimse yok.iş başa düştü kızım dedim.filenin üzerinde yıkadım bende.çok zorlanmadım.hiç sesini çıkarmadı yıkarken.öyle gururlandım ki kendimle.öğlenden beri uyuyor.arada emdi.yine uyudu:))
insanın kendine güveni geliyo dimi:)
8 saate bir 4 damla veriyorum ben .. düzenli olarak ..ara atlarsan mühim değil ..zararı yok ..sadece bitki yağları zinco damla ..
faydası var
ben veriyorum zinco dr sabah öğle akşam 5 er kaşık dedi ama ben genelde öğlen ve akşamları veriyorum birde günde 1 veya 2 çay kaşığı zeytinyağı içiriiyorum..
zinconun faydası varmı bilmiyorum kabızlık sorunumuz var o mu çözüyor zeytinyağmı bilmiyorum
merhaba zinco bende kullandım düzenli kullan iyi gelecektir 8 satte 4 damla şeklinde kullandım etkili bir ilaç
ilk defa oğlumu tek başıma yıkadımmm:):) çok mutluyum :)
Evet.Sağolsun büyükler herşeyi abartıyorlar.Kızımın banyoları tören havasındaydı görseniz.Kayınvalidem ana kraliçe :)) Kızıma bakamam sanıyorlar.Kendi annem de dahil bu gruba.32 yaşındayım üstelik.Üniversite mezunuyum.İyi bir işim var.Bir kadın olarak çok şeyler yaptım bu yaşıma kadar; ama bugün kızımı tek başıma yıkadım :))anne olmaktan daha büyük bir gurur yokmuş bu hayatta.Çocuk sahibi olamayan arkadaşlar da okuyor olabilir; Allah kimseye eksikliğini göstermesin bu duygunun;ben de yaşadım.İki seneye yakın çocuğumuz olmadı.Korunmadığımız halde.Yumurtlama tembelliğinden mi ne kaynaklanmış.Ne kadar üzülmüştüm.Konuyu dağıttım.Sağlık diliyorum herkese.bebeklerimize...
yok cnm benim 10 mayısnevra çizelgeni gördüm bebeklerimiz aynı gün doğmuş sanırım :) 25 mayıs mı?
Uzuunn bi aradan sonra merhabaa.....malum tatildeyimm kızlaarr nasılsınınz bakalım bebekler nasıll....
Biz çok iyiyiz ilk zamanlar kalabalıktan rahatsız oldu kızım ama şimdi öyle huzurlukii babannesinin dedesinin yanında..Her sabah onlara oyunlar yapıyo...
Bu arada kızıma aşılarını yaptırdım..Rotavirüs aşısını yaptıran varmı bize dr. yaptırın dedi devlette aşı listesine alacakmış..Kullananlar çok memnun..sizde araştırın bence bi arkadaşımın kızı 3 yaşında ve hiç ishal olmamış salgınlarda falan....
Benim kızım hafif hafif dönmelere çalışıyoo çok erken geldi bana çabuk yürür benim cadı :))
Hepinizi bebekleri çok çok öpüyorummm arada uğramaya çalışıcamm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?