2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabalar..dilekcim ben yaptırdım 2.ayın sonunda 4 ve 6.aylarda da tekrarlanacak.. 142.5 tl aşının fiyatı.. benim çalıştığım kurum karşılıyo .. iyi oldu...

selam

semaysem, blu-sky hoşgeldiniz :) facedesiniz dimiiii

FDilek süslüne maşallah hala tatildesin sanırım, bizde eşimin ailesine gidicez düşünüyorum gittiğim yerde rahat edebilirmiyim diye nede olsa sürekli emziriyoruz :)

herkese iyi haftasonları

selam...evet face deyizz bekliyoruzz senide

kızlar gaz sancısı için bebeği yüzüstü yatırmayı deneyin- ben çok korka korka yatırdım, sanki işe yaradı- tavsiye ederim...gerçi bgn sünnet oldu, en az 1 hafta yatıramayacağım...

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar...

nevra çizelgeni gördüm bebeklerimiz aynı gün doğmuş sanırım :) 25 mayıs mı?

evet canım... aynıymış ne güzel...

rotavirüs aşısını bende yaptırmıştım ishal falan olmaz inşallah oğluşum benimde.

bakıcımızı bulduk çok şükür kuzucuğuma iyi bakması için dua ediyorum

canım bakıcıyı nasıl buldun istanbulda mısını şirket vasıtası ile mi yoksa tanıdıkla mı

iyi geceler kızlar...

evet canım... aynıymış ne güzel...

canım bakıcıyı nasıl buldun istanbulda mısını şirket vasıtası ile mi yoksa tanıdıkla mı

yok canım ya ben mersindeyim tanıdık vasıtasıyla buldum. istanbulda daha zor olur sanırım çok zor gerçekten...

selam herkeze .kalça ultrasonu çektirmiştir umarım herkes.bizde tek kalçada kalça gelişim geriliği çıktı çift bez uygulaması 1 ay yapacağız.inş.iyi gelir.

cnm bakıcı kaç saat çalışacak ücreti ne olacak bizde arıyoruz da karar veremedim ne kadar versem 6.5 saat çalışacak.bizde küçük bir şehirde oturuyoruz

kalça ultrasonunu her gidişimde soruyorum ama doktor 2. ayında bakıcaz dedi siz ne zaman çektirdiniz.
ben bi ilçede oturuyorum sabah 9 dan 3 e kadar kalıcak günlük ev işlerini yapacak yani bulaşık falan haftada bir kez evi süpürecek ve çocuğun kıyafetleri ütülenecek. 450 ye anlaştık. burda böyle hep yani başka yerlere göre biraz uygun sanırım.

kalça çıkığı için 3. aydan sonra ulrasonla bakmıyorlarmış, sanırım röntgen gerekiyormuş. bizimki 2,5 aylıkken bakıldı. ilgilenenlere...

İşe başlamama bir ay kaldı kızlar.Bebeğimi kim bakacak hala belli değil.Eşim annesinin bakmasını istiyor.Ben de kızıma kıyamıyorum;ama kayınvalidemi hiç sevmiyorum.Anlaşamıyorum zaten.Sürekli dedikodu yapan;herkesten şikayet eden ,maddiyat düşkünü bir kadın.Eşimle beni ayırmak için de çok uğraşmıştı vaktiyle.Şimdi Deva'm için herşeyi unutmalı mıyım?Kendimi tanıyorum.Çok mutsuz olacağım o sürekli benim evimdeyken.Ücretsiz izin de alamıyorum.İki yıla çıkmış ücretsiz izin hakkı.Ama borçlarımız var.Napsam bilmiyorum.Üstelik kayınvalidem uslu uslu evine gidip gelmez kızıma bakarken; diğer çocuklarını;eşini dostunu evime doldurur.

herkese merhaba yazmasam da burayı sürekli takip ediyorum.benim kızım da dün 2 aylık oldu yarın biz de kalça ultrosunu çektirmeyi düşünüyoruz,nasıl yapılıyor acaba,hemen yapılıyor mu yani çekim için randevü filan mı veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…