selamm huuuuu.................[/QUOTE
kal geldi..rapuşşş
selamm huuuuu.................[/QUOTE
kal geldi..rapuşşş
ben de geldiiiiiiiimmmmmmmmm
Uzuunn bi aradan sonra merhabaa.....malum tatildeyimm kızlaarr nasılsınınz bakalım bebekler nasıll....
Biz çok iyiyiz ilk zamanlar kalabalıktan rahatsız oldu kızım ama şimdi öyle huzurlukii babannesinin dedesinin yanında..Her sabah onlara oyunlar yapıyo...
Bu arada kızıma aşılarını yaptırdım..Rotavirüs aşısını yaptıran varmı bize dr. yaptırın dedi devlette aşı listesine alacakmış..Kullananlar çok memnun..sizde araştırın bence bi arkadaşımın kızı 3 yaşında ve hiç ishal olmamış salgınlarda falan....
Benim kızım hafif hafif dönmelere çalışıyoo çok erken geldi bana çabuk yürür benim cadı :))
Hepinizi bebekleri çok çok öpüyorummm arada uğramaya çalışıcamm...
selam
semaysem, blu-sky hoşgeldiniz :) facedesiniz dimiiii
FDilek süslüne maşallah hala tatildesin sanırım, bizde eşimin ailesine gidicez düşünüyorum gittiğim yerde rahat edebilirmiyim diye nede olsa sürekli emziriyoruz :)
herkese iyi haftasonları
nevra çizelgeni gördüm bebeklerimiz aynı gün doğmuş sanırım :) 25 mayıs mı?
rotavirüs aşısını bende yaptırmıştım ishal falan olmaz inşallah oğluşum benimde.
bakıcımızı bulduk çok şükür kuzucuğuma iyi bakması için dua ediyorum
iyi geceler kızlar...
evet canım... aynıymış ne güzel...
canım bakıcıyı nasıl buldun istanbulda mısını şirket vasıtası ile mi yoksa tanıdıkla mı
yok canım ya ben mersindeyim tanıdık vasıtasıyla buldum. istanbulda daha zor olur sanırımçok zor gerçekten...
cnm bakıcı kaç saat çalışacak ücreti ne olacak bizde arıyoruz da karar veremedim ne kadar versem 6.5 saat çalışacak.bizde küçük bir şehirde oturuyoruz
selam herkeze .kalça ultrasonu çektirmiştir umarım herkes.bizde tek kalçada kalça gelişim geriliği çıktı çift bez uygulaması 1 ay yapacağız.inş.iyi gelir.
selam herkeze .kalça ultrasonu çektirmiştir umarım herkes.bizde tek kalçada kalça gelişim geriliği çıktı çift bez uygulaması 1 ay yapacağız.inş.iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?