herkese merhaba yazmasam da burayı sürekli takip ediyorum.benim kızım da dün 2 aylık oldu yarın biz de kalça ultrosunu çektirmeyi düşünüyoruz,nasıl yapılıyor acaba,hemen yapılıyor mu yani çekim için randevü filan mı veriliyor
İşe başlamama bir ay kaldı kızlar.Bebeğimi kim bakacak hala belli değil.Eşim annesinin bakmasını istiyor.Ben de kızıma kıyamıyorum;ama kayınvalidemi hiç sevmiyorum.Anlaşamıyorum zaten.Sürekli dedikodu yapan;herkesten şikayet eden ,maddiyat düşkünü bir kadın.Eşimle beni ayırmak için de çok uğraşmıştı vaktiyle.Şimdi Deva'm için herşeyi unutmalı mıyım?Kendimi tanıyorum.Çok mutsuz olacağım o sürekli benim evimdeyken.Ücretsiz izin de alamıyorum.İki yıla çıkmış ücretsiz izin hakkı.Ama borçlarımız var.Napsam bilmiyorum.Üstelik kayınvalidem uslu uslu evine gidip gelmez kızıma bakarken; diğer çocuklarını;eşini dostunu evime doldurur.
seninle aynı durumdayım cnm .benimde kayınvaldem bakarım dedi amaalt açmaktan tiksiniyor bide maalesef çok sorumsuz.çocuklarını köyde büyütmüş.üşütürmü terlermi acıkmışmı bihaber.saldım çayıra misali...birde şimdiye kadar evimde bir bardal yıkamış değil herşeyi ayağına istiyor.eminimki eve geldiğimde ev göçmüş olur.hem diyo benim ahbaplarım gelir yediririm içiririm öyle bakarım diye.bu durumda bakıcı tutacağim .bizde yeni ev aldık kredi borcumuz var gıdı gıdına yetecek ama gerekirse yememizden içmemizden keseriz.çünkü o bakarsa evimizde huzur kalmayacak.
cnm biz özelde çektirdik hemen çektiler 5 dk sonrada sonucu aldık.kolay bi işlem .mutlaka yaptırın derim.kalça gelişim geriliği farkedilmeyen ama ileride çıkığa neden olabilen birşey
geçenlerde ben de genel bir kontrol için götürdüm
devlet hastanesi çocuk bölümüne ama böyle bişeyden bahsetmedi
sizler özele mi gittiniz ve ne kadar ücret ödediniz
kalça kırığı önmli bir rahatsızlık sonuçta
geçenlerde ben de genel bir kontrol için götürdüm
devlet hastanesi çocuk bölümüne ama böyle bişeyden bahsetmedi
sizler özele mi gittiniz ve ne kadar ücret ödediniz
kalça kırığı önmli bir rahatsızlık sonuçta
cnm genelde özel hastanede istiyorlar ultrason bizimde dışardan hç belli olmuyor ama önlem olarak istedi dr o zaman çıktı.o yüzden ne olur olmaz çektirin derim.20 liraaydı ücreti.medical parka gidiyoruz biz
Bizden de istemişti devlet hastanesinde doktor.İkinci ayda dedi.Aile hekimimiz gerek yok;bebeği yok yere ultrasona sokmaya dedi.Biz de götürmedik.Gitsek mi acaba??iAnlayamıyorum ben tabi;bir sorun olsa belli olmaz mı?
selam kızlar ben haziran anneleri topiğinden misafirliğe geldim.aslında bende mayıs annesiyim.haziranda beklediğim bebeklerim mayısta oldular.neyse size bi sorum olacak.bizim topiktekiler henüz yaptırmadılar.verem aşısı yaptırdınız sanırım.bizim hemşire aşının sulanacağını ve kabuk bağlayacağını söylemişti.ama bizim aşılarda hiç öle bir faaliyet yok.kırmızı silik bir nokta şeklinde duruyo.sizinkiler nasıl? acaba aşıları tutmadı mı?
selam kızlar ben haziran anneleri topiğinden misafirliğe geldim.aslında bende mayıs annesiyim.haziranda beklediğim bebeklerim mayısta oldular.neyse size bi sorum olacak.bizim topiktekiler henüz yaptırmadılar.verem aşısı yaptırdınız sanırım.bizim hemşire aşının sulanacağını ve kabuk bağlayacağını söylemişti.ama bizim aşılarda hiç öle bir faaliyet yok.kırmızı silik bir nokta şeklinde duruyo.sizinkiler nasıl? acaba aşıları tutmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?