iyi akşamlar herkese,,bu bahsettiğiniz aşı ateş filan yapıyor mu arkadaşlar.benim kızım da yarın olacak ikinci ay aşısını
kızlar slm..benim kızımın kalçasında da gelişim geriliği çıkmıştı.ilk 3 ayda % 95 düzelir dediler...bu ay sonu tewkrar usgye gircek kızım..inş düzelmiştir..bence yaptırmakta fayda var...
Kızlar bişey sorcam. Ben bebeğimi yıkarken elleri çok çabuk morarmaya başlıyor. Soba bile yakıyorum bu sıcak havada üşümesin diye. Hatta bazen kolu bile morarıyor. Böyle bi durum yaşayan var mı aranızda?
benim bebeğiminde oluyo aynen öyle canım. ama ben soğuktan değil de tutarken biraz fazla sıkıyorum herhalde kan gitmiyo diye yorumlamıştım. ters tutarken ayaklarının üstüne oturuyo biraz o zamanda ayakları morarıyo çünkü. ama kurularken geçiyo hemen. sobaya falan gerek yok bence o kadar sıcağa alışmasa iyi olur aslında.
10 gün kadar bağladım..sonra bıraktım...bizim doktorumuzun tavsiyesi değildi çift bez..ben de uygulamadım..cnm geçmiş olsu siz herangi bir bandaj veya çift kat bez+ arabez uygulaması yapıyprmusunuz
bebeğim iki ay günlük ve ishal oldu doktora götürdük tahliller yapıldı enfeksiyon kapmış antiyobitik hala geçmedi bu sorunu yaşayıp ta atlatan var mı inşallah kimse yaşamamıştır
10 gün önce biz de yaşadık aynı sorunu.kızım ishal olmuştu dr. a götürdük kaka tahlilinde 8-10 lökosit çıktı.intihap var dedi dr. antibiyotik verdi bir hafra sonra kontrolde tekrar tahlil yapıldı.geçmiş hamdolsun Rabbime.sizin ki de mi böyle birşey di inşallah geçer...
aynen bizimkide öyle lökositli bişeyler söyledi doktor elinden kan alındı 4 tüp kaka, idrar tahlili falan bir antibiyotik bir ishal ilacı çocuğum sabahtan beri sürekli uyuyor emzirmem lazım ama almıyor acaba sağıp çay kaşığılamı versem diyorum. şükür rabbime kan gelmiyor ama kakasının rengi yeşilleşti beni o rahatsıiyz ediyor antibiyotik fayda ediyordur ozaman o uyku yapmış olabilir mi birde küçük bebek ilaç kullanmak hoşuma gitmyyor mecbur ama
canciğer naptınız aşı oldumu minik ateş yaptımı
evet canım oldu aşı,ateşi ölçüyorum sürekli bi ara 37.2 ye çıktı huzursuzdu da şurup verdim.şimdi 37 de . normalde 36 larda oluyordu
geçmiş olsun hafif çıkmış bizimkide öyleydi sıcaktı vucudu ölçmedim ama sık sık gecede kontrol ettim çıkar diye .yarına bişi kalmaz umarım.
Çok zor bir durum .. baktırmamak daha mantıklı sanki kayınvalideye .. apartmanda bir tanıdık varsa şöyle uygun fiyata baksa yaa güvenebileceğin biriİşe başlamama bir ay kaldı kızlar.Bebeğimi kim bakacak hala belli değil.Eşim annesinin bakmasını istiyor.Ben de kızıma kıyamıyorum;ama kayınvalidemi hiç sevmiyorum.Anlaşamıyorum zaten.Sürekli dedikodu yapan;herkesten şikayet eden ,maddiyat düşkünü bir kadın.Eşimle beni ayırmak için de çok uğraşmıştı vaktiyle.Şimdi Deva'm için herşeyi unutmalı mıyım?Kendimi tanıyorum.Çok mutsuz olacağım o sürekli benim evimdeyken.Ücretsiz izin de alamıyorum.İki yıla çıkmış ücretsiz izin hakkı.Ama borçlarımız var.Napsam bilmiyorum.Üstelik kayınvalidem uslu uslu evine gidip gelmez kızıma bakarken; diğer çocuklarını;eşini dostunu evime doldurur.
bluu nasılsın . görüşemiyoruz bu aralar .. bebişi öpüyorum ..kızlar slm..benim kızımın kalçasında da gelişim geriliği çıkmıştı.ilk 3 ayda % 95 düzelir dediler...bu ay sonu tewkrar usgye gircek kızım..inş düzelmiştir..bence yaptırmakta fayda var...
kızlar dediğim gibi bizde ne kıvrımlarda fark var nede bacakta kısalık sadece kemik yumuşakmış gelişimi geriymiş diğer bacağa göre ilk altı ay çift kat bez veya bandajla tedavi ediliyor ancak tedavi edilmezse çıkabiliyormuş ve 30 yaiından sonra kalçada kireçlenme ağrı aksama yapıyormuş.bunlar bebeklikte belirti vermeye belir ama ilerde yaşam kalitesini bozabilecek şeyler.ultrasonun zararı yok bildiğim kadarıyla hamileyken milyon kez baktırıyoruz 5 dk bile sürmüyor zaten.ama 3 aydan sonra ultrasonla bakmıyorlar röntgenle bakıyorlar o zararlı işte
kızlar bebeklerinizin kilosu nasıl? benim kızım hiç iştahlı değilvalla uykuyu çok seviyor.. napacağımı bilemedim
kızlar bebeklerinizin kilosu nasıl? benim kızım hiç iştahlı değilvalla uykuyu çok seviyor.. napacağımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?