2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar herkese,,bu bahsettiğiniz aşı ateş filan yapıyor mu arkadaşlar.benim kızım da yarın olacak ikinci ay aşısını

cnm ben gitmeden önce 1 çay kaşığı minoset şurup verdim dr demişti.ateşi hiç olmadı ama vücudu sıcaktı ben sadece bady le tutmuştum ateşi yükselmesin diye hiç çıkmadı bidaha da ilaç vermedim.ertesi günü çok halsiz gözüküyordu bütün gün uyudu hatta bütün gün ve gece:) öyle huysuzluğu felanda olmadı.gerçi bizimkinin koluda yara felan olmadı tutmadımı acaba diyorum

kızlar slm..benim kızımın kalçasında da gelişim geriliği çıkmıştı.ilk 3 ayda % 95 düzelir dediler...bu ay sonu tewkrar usgye gircek kızım..inş düzelmiştir..bence yaptırmakta fayda var...

cnm geçmiş olsu siz herangi bir bandaj veya çift kat bez+ arabez uygulaması yapıyprmusunuz

benim bebeğiminde oluyo aynen öyle canım. ama ben soğuktan değil de tutarken biraz fazla sıkıyorum herhalde kan gitmiyo diye yorumlamıştım. ters tutarken ayaklarının üstüne oturuyo biraz o zamanda ayakları morarıyo çünkü. ama kurularken geçiyo hemen. sobaya falan gerek yok bence o kadar sıcağa alışmasa iyi olur aslında.

Olabilir aslında canım hiç düşünmemiştim. düşmesin diye sıkı tutuyorum. bende üşür diye yakıyorum sobayı ama alışmasa iyi olur dediğin gibi.

bebeğim iki ay günlük ve ishal oldu doktora götürdük tahliller yapıldı enfeksiyon kapmış antiyobitik hala geçmedi bu sorunu yaşayıp ta atlatan var mı inşallah kimse yaşamamıştır

bebeğim iki ay günlük ve ishal oldu doktora götürdük tahliller yapıldı enfeksiyon kapmış antiyobitik hala geçmedi bu sorunu yaşayıp ta atlatan var mı inşallah kimse yaşamamıştır

10 gün önce biz de yaşadık aynı sorunu.kızım ishal olmuştu dr. a götürdük kaka tahlilinde 8-10 lökosit çıktı.intihap var dedi dr. antibiyotik verdi bir hafra sonra kontrolde tekrar tahlil yapıldı.geçmiş hamdolsun Rabbime.sizin ki de mi böyle birşey di inşallah geçer...

aynen bizimkide öyle lökositli bişeyler söyledi doktor elinden kan alındı 4 tüp kaka, idrar tahlili falan bir antibiyotik bir ishal ilacı çocuğum sabahtan beri sürekli uyuyor emzirmem lazım ama almıyor acaba sağıp çay kaşığılamı versem diyorum. şükür rabbime kan gelmiyor ama kakasının rengi yeşilleşti beni o rahatsıiyz ediyor antibiyotik fayda ediyordur ozaman o uyku yapmış olabilir mi birde küçük bebek ilaç kullanmak hoşuma gitmyyor mecbur ama

çok geçmiş olsun..sizinki daha mı yüksekti acaba bizde sadece kaka tahlili yapıldı.antibiyotik uyutuyor olabilir belki,biz de yapmamıştı uyku.ishalde su kaybı olduğu için sık emzirmek lazım bi şekilde vermeye çalış bence sütü

evet canım oldu aşı,ateşi ölçüyorum sürekli bi ara 37.2 ye çıktı huzursuzdu da şurup verdim.şimdi 37 de . normalde 36 larda oluyordu

geçmiş olsun hafif çıkmış bizimkide öyleydi sıcaktı vucudu ölçmedim ama sık sık gecede kontrol ettim çıkar diye .yarına bişi kalmaz umarım.

Çok zor bir durum .. baktırmamak daha mantıklı sanki kayınvalideye .. apartmanda bir tanıdık varsa şöyle uygun fiyata baksa yaa güvenebileceğin biri
kızlar slm..benim kızımın kalçasında da gelişim geriliği çıkmıştı.ilk 3 ayda % 95 düzelir dediler...bu ay sonu tewkrar usgye gircek kızım..inş düzelmiştir..bence yaptırmakta fayda var...
bluu nasılsın . görüşemiyoruz bu aralar .. bebişi öpüyorum ..
inş . sonuçları temiz çıkar kuzunun

mrb kızlar benim bebeğime de 1. ayında bakıldı hem doktor istedi hemde sağlık ocağında hemşire ısrarla söyledi. gerçi onlar söylemese de kalça çıkıklığı geçirmiş biri olarak zaten baktıracaktım çok şükür ki kızım iyi bir şey çıkmadı 5dk ancak sürüyor ve bence hiç bir zararı yok içiniz rahat eder sonradan üzülmeyinallah herkesin bebişini korusun
ishal aşısını yaptıran var mı aranızda

kızlar bebeklerinizin kilosu nasıl? benim kızım hiç iştahlı değilvalla uykuyu çok seviyor.. napacağımı bilemedim

kızlar bebeklerinizin kilosu nasıl? benim kızım hiç iştahlı değilvalla uykuyu çok seviyor.. napacağımı bilemedim

anne sütümü alıyor cnm ben kızımı sadece emziriyorum 13 mayıs doğumlu heray tam 1 kg alıyor boyu 2 aylıkken 59 cm kilosuda 4.800 çıktı 2800 doğmuştu. hiç mama vermedim.pek tombiş gözükmüyor ama dr ve ben ısrarla anne sütü diyoruz

benim bebiş iştahlı ama çok hareketli pek uyumuyorda çok alamıyor o yüzden hem anne sütü hem mama veriyorum 3600 doğdu 1 aylıkken 4300 dü 53 cm boyuda

benim oğlum 2 aylık 3400 doğmuştu şuan 5400 anne sütü veriyorum bende haftada bir mama alıyo bazen yetmiyo çünkü sütüm. boyuda 59 cm sanırım. oğlumda gece aralıksız 6 saat uyuyo gündüzde bir kere uyuyo ondada 5 saat falan.

Benim kızım 2640 doğdu 3 gün önce 5000 geldi tartıda. Meme emmiyor pek inatla vermeye çalışıyorum ama o emmeyincede sütüm çok gelmiyor ne yazıkki. Ben uykudada doyuruyorum,yemezse kilosu düşer çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…