2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIIN....nasılsınız? bende 9 haftalık hamileyim benim doğum tarihim 8 mayıs..sizin doğum tarihinizde bi yanlışlıkmı var ?

kızlar bende 9 haftalık hamileyim bebişim 16 mayıs 2011 de kollarımda olucak çok heyecanlıyım ilk bebişim olucak,allah isteyen herkse nasip etsin çok güzel bi duyguyerimseniben

Canım Bencede Senin Doğum Tarihinde Bir Yanlışlık Var
Bizde 9+1 iz Doğum Tarihimiz 11 Mayıs Rabbim İzin Verirse

günaydın kızlar...bir şey sormak isterim..gerçi biraz özel olucak ama..cinsel hayatınız devam ediyormu?etmiyorsa,doktorunuz mu yasakladı,kendi tedbirinizmi?benim doktorum yasaklamadı ama ben korkuyorum..etrafımdaki insanlarda olur mu öyle şey bişey olmaz diyolar..sizlerinde fikirlerini alayım istedim..

e olur arada öyle yanlışlıklar...6 mayıs hıdırallez..bende çok isterim 6 mayısta doğmasını :)

benim özel hayatım 0...o kadar bulantıdan ve tiksintiden sonra inanın aklım abile gelmiyor..birde eşim sigara içen biri eve gelir gelmez kokusu burnuma geliyor aynı odada olmaya bile tahammülüm yok yatağa giremem...nasipse 15 gün sonra inş :)

hıımmm..anlıyorum seni subaru..

e olur arada öyle yanlışlıklar...6 mayıs hıdırallez..bende çok isterim 6 mayısta doğmasını :)

bana mı dedin canım?6 mayıs hıdrellez mi?hiç hbrim yoktu....kaydirigubbakcemile3

evet bizim de 0..ama bize yasak....12.haftadan sonra serbest dedi doktor..

Bu arada ben bugün çok güzel kahvaltı ettim..Hala inanamıyorum...o kadar çok yedim ki biri beni durdursun demeye başladım...zor zaptettim kendimi...son 1,5 aydır ilk kez...inanamıyorum...ama bu hızla devam edersem sonumu bilemiyorum....gerçi çok uzun süren bir açlık döneminin hasretiyle böyle yapmış da olabilirim.normalde o kadar iştahlı değilimdir çünkü...bulantılarım azaldı dünden beri.... ondan mı acaba?su bile canım ister oldu...

bize yasak degil ama bişey yaptıgımız yok hatta birkaç gündür ayrı yatıyoruzz :))))

ooff afiyet olsunnn bende acıktım valla çayı koyup geleyim

kızlar yumurtadan tiskineneleri okumuştum valla ben yumurtasız oturmam sofrayaa çok seviyorum ayy allahtan tiskinmedim bu dönemde çayıda sadece kahvaltıda açık olarak içiyorum

Bizim Düzenli Bir Şekilde Devam Ediyor Doktorum Bana Herhangi Bir Kısıtlama Getirmedi

bu arada günaydınnn güzel anne adaylarııı

Günaydın Turko Nasıl Oldu Gribin Tatlım sositososito

bizim sıfır canım..bende kist var..doktor 3 ay yasak demişti zaten.

bluesky biz hemen hemen aynıydık di mi?
neden dersen dünden beri ben de accık iyiyim sanki..dün güzelce yemek yedim..
10+1 im ben canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…