GÜNAYDIIN....nasılsınız? bende 9 haftalık hamileyim benim doğum tarihim 8 mayıs..sizin doğum tarihinizde bi yanlışlıkmı var ?
kızlar bende 9 haftalık hamileyim bebişim 16 mayıs 2011 de kollarımda olucak çok heyecanlıyım ilk bebişim olucak,allah isteyen herkse nasip etsin çok güzel bi duyguyerimseniben
günaydın herkeseopuyorumnanaktan
benim özel hayatım 0...o kadar bulantıdan ve tiksintiden sonra inanın aklım abile gelmiyor..birde eşim sigara içen biri eve gelir gelmez kokusu burnuma geliyor aynı odada olmaya bile tahammülüm yok yatağa giremem...nasipse 15 gün sonra inş :)
e olur arada öyle yanlışlıklar...6 mayıs hıdırallez..bende çok isterim 6 mayısta doğmasını :)
benim özel hayatım 0...o kadar bulantıdan ve tiksintiden sonra inanın aklım abile gelmiyor..birde eşim sigara içen biri eve gelir gelmez kokusu burnuma geliyor aynı odada olmaya bile tahammülüm yok yatağa giremem...nasipse 15 gün sonra inş :)
bize yasak degil ama bişey yaptıgımız yok hatta birkaç gündür ayrı yatıyoruzz :))))günaydın kızlar...bir şey sormak isterim..gerçi biraz özel olucak ama..cinsel hayatınız devam ediyormu?etmiyorsa,doktorunuz mu yasakladı,kendi tedbirinizmi?benim doktorum yasaklamadı ama ben korkuyorum..etrafımdaki insanlarda olur mu öyle şey bişey olmaz diyolar..sizlerinde fikirlerini alayım istedim..
Bu arada ben bugün çok güzel kahvaltı ettim..Hala inanamıyorum...o kadar çok yedim ki biri beni durdursun demeye başladım...zor zaptettim kendimi...son 1,5 aydır ilk kez...inanamıyorum...ama bu hızla devam edersem sonumu bilemiyorum....gerçi çok uzun süren bir açlık döneminin hasretiyle böyle yapmış da olabilirim.normalde o kadar iştahlı değilimdir çünkü...bulantılarım azaldı dünden beri....ondan mı acaba?su bile canım ister oldu...
günaydın kızlar...bir şey sormak isterim..gerçi biraz özel olucak ama..cinsel hayatınız devam ediyormu?etmiyorsa,doktorunuz mu yasakladı,kendi tedbirinizmi?benim doktorum yasaklamadı ama ben korkuyorum..etrafımdaki insanlarda olur mu öyle şey bişey olmaz diyolar..sizlerinde fikirlerini alayım istedim..
bu arada günaydınnn güzel anne adaylarııı
günaydın kızlar...bir şey sormak isterim..gerçi biraz özel olucak ama..cinsel hayatınız devam ediyormu?etmiyorsa,doktorunuz mu yasakladı,kendi tedbirinizmi?benim doktorum yasaklamadı ama ben korkuyorum..etrafımdaki insanlarda olur mu öyle şey bişey olmaz diyolar..sizlerinde fikirlerini alayım istedim..
Bu arada ben bugün çok güzel kahvaltı ettim..Hala inanamıyorum...o kadar çok yedim ki biri beni durdursun demeye başladım...zor zaptettim kendimi...son 1,5 aydır ilk kez...inanamıyorum...ama bu hızla devam edersem sonumu bilemiyorum....gerçi çok uzun süren bir açlık döneminin hasretiyle böyle yapmış da olabilirim.normalde o kadar iştahlı değilimdir çünkü...bulantılarım azaldı dünden beri....ondan mı acaba?su bile canım ister oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?