2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bgn doktora gittim 6+2 ydi kalp atışı ve bebeği gördüm
dünde başka bi doktora gittiğimdede kalp atışını dinlemiştim
ama benim kahve akıntım var ve doktor istirahat verdi

bu arada topiğin maşşallahı var ne kadar çok mayıs annesi varız öyle
Rabbim inş sonuna kadar götürüp sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder:Saruboceq:
bende 6+2 yim

blue-sky türk kahvesi içmişsin afiyet olsun fayda da etmiş sana galiba
evet canım..ilk haftalarda içemiyordum,kokusu bile iğrenç geliyordu ...şimdi içince çok rahatlatıyor midemi çok şükür...
Bir de bende tedirginlikler var...tüple oldu ya benim bebek..sık sık kontrole gidip herşey yolunda mı diye görüyorduk..artık ayda bir gidecekmişiz...daha 3 hafta var yani...bu zaman içinde birşey olur da farketmeyiz diye çok korkuyorum ben..çok tedirginim baharnaz...sende var mı böyle tedirginlikler?bulantılarım da azalınca iyice işkillleniyorum...olunca da şikayet ediyorum o da ayrı

Son düzenleme:
kızlar bende normal doğumdan yanayım..heryerde de yazıyorum ama gerçekten çok rahat bişey..
ilki normal olduğu için bunuda normal istiyorum ben..sonrasında çok rahat oluyorsunuz..kesi atılması çok normal ve o anda hissetmiyorsunuz..dr um çok güzel dikmiş valla hiç bi şekilsizlik yok :) 10 günede eridi,bakımını iyi yapmanız lazım her dikiş gibi..

normal doğum sonrası kimseye muhtaç olmuyorsunuz..vücudunzu daha çabuk toparlanıyor.1 hafta sonra yürüyüş ve mekiğe başladım..doğumdan bir gün sonra yemek iş bile yapmıştım.çevremde sezeryan yapanlara göre söylüyorum..beni görünce keşke bizde normal yapsaydık dediler..

korkmayın ve düşünmeyin..şimdiye kadar kadınlar nasıl doğurmuş,Allah bizi bunu göre yaratmış zaten.o ana kadar rahat olun,çok kolay doğum yapacağım deyin..
bide ben ne duydum kızlar..
36. haftadan sonra her banyo yaptığınızda karnınızı aşağı doğru okşayarak bebeğinizle konuşacakmışsınız
korkma bebeğim,kolayca çıkacaksın,birbirimize sağlıkla kavuşacağız sıkıntı çekmeyeceğiz diye telkinde bulunacakmışız..hem bizim hem bebek için iyiymiş bu psikolojik olarak..

ben yapmıştım eşim yakaldı bir seferinde kimle konuşuyorsun sen diye içeri girdi:kedi::roflol:

Rabbim inş sonuna kadar götürüp sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder:Saruboceq:
bende 6+2 yim

aaa sendemi burdasın..hayırlı olsun bebeğin..bugün ne giydin den biliyorum seni..kapalı ve şık bayan :)yerimseniben

canım yolk kesesinin oluşması boş gebelik ihtimalinin olmadığının göstergesiymiş.ayrıca bence 7+2 de görürsün bebişini.

bende 6+2 yim

Aminnnnnn.

slm anne adayları bende bi anne adayıyım bebişim 7haftalık.

hayırlı olsun.kalp atışını aldınız mı?

Kızlar bu sıralar fena üzüntü yaşıyorum....Bazı problemlerden dolayı...
Bu bebeğime çok etki eder mi ? ... :gitme:
Kendimi toplamam zaman alıcak sanırım...
İçten içe eridim yaaa... of....:gitme:

Kızlar bu sıralar fena üzüntü yaşıyorum....Bazı problemlerden dolayı...
Bu bebeğime çok etki eder mi ? ... :gitme:
Kendimi toplamam zaman alıcak sanırım...
İçten içe eridim yaaa... of....:gitme:

Hayır olsun canım dilerim çok ciddi ve üzücü şeyler değildir ve kısa zamanda her neyse bu sıkıntıların kaybolur gider...
Soruna gelincede moralini asla bozmak istemem ama hani derler ya ana rahmine bebek düştükten sonra annenin herşeyini az çok hisseder diye..Hani üzülsek sinirlensek onlarda bundan etkilenebilir.Sen elinden geldiği kadar üzülmemeye çalış.Bugünler hem bebek hem de senin için önemli biliyorsun ve hiç bişi sizden önemli değil...

Ohcanımadeysin nekadar güzel anlatmışsın normal doğumu inan moral olduuu sağol arkadaşımm.O konuşma olayını kesinlikle deniycemm çok mantıklııı forumdada güzel normaldoğum hikayeleri okuyorum oda rahatlatıyoo.

Gezgincim şuan etkiler tabiki hatta daha ilerisi doğduğunda karakterine yansır.Benim komşum zor hamilelik geçirdi ailevi stres vardı bebeği okadar tahammülsüz mutsuzki çookk az gülüyoo.Ama kendi yengem bana bolbol uyu hiçbişeyi takma dedi ve inan bebeği okadar tatlı sakinki yanında bebek yokmuş kadar rahat yaşıyoo kesinlikle dünya yansa takma kafanaaa

Dıstan mutlu görünüyorum ama içimde yasıyorum herşeyi,sanırım bu daha tehlikeli...
Sadece o ve ben hissediyoruz...mafoldumben
Rabbim hayır versin,yardım etsin...
Yorumlarınız için teşekkür ederim,şimdi uyusam iyi olucak sanırım....
Düşünmek çok yoruyor....:gitme:

Bence yapma canım..Bebeğine elinden geldiği kadar olumsuzluk hissettirme içine de atmamaya gayret et...
Allah'ım yardımcın olsun.Bencede yat dınlen;bebişinde dınlensın...

yaa tülincim keşke bizde bögürsekte hamile oldugumuzu anlasak diyordunuz senden başka bir arkadaş daha öyle demişti nasılmiş yaa berbatmış demii :)))
böğürenler kulübü mü :):)

:))) sadece böğürenler olsa iyi aramızda çok iyi geğirenlerde var muhahaha :))))
ayy güldürdün beni allah hayrını versin emii :)))))))))
pkolojik olacagını zannetmiyorum canım yaa ben kızımda böyle degildim ama bunda berbat derecede bulantılarım varr
ayy valla bende öyle ldum çok sancı çektim açılmadı mecbur yattım sezeryana ama ben istedim dayanamıyorum artık alın bebegi yeter kurtarın bu agrıdan dedim igneyi yedim baygın gibiydim agrılarım dindi epidural oldu benimki
ayy canım onasıl bir düşünce benim bir kızımvar sezeryanla oldu akkıllı dilli kendini bir sevdiriyor ki maşallah böyle düşünme canım düşündüğün kadarda kötü degil canım bu defa osancıyı çekmiyecem diye çok seviniyorum oh sancısız gidip bebegi alacam kucagıma sonrası biraz agrılı ama bakım iyi olunca çokta kötü degil
kızlar bebişini hissetmeye başlayan varmı? ya ben hissediyorum kas olayı falan değil bu ?
valla bende hissediyorum kızımı geç hissetmiştim bu erken oynadı kızımdan antıramanlıyım bagırsak gaz falan degil segiriyor yatarken çok iyi hissediyorum bende
Ya sanki gaz hareketi değil gibi geliyo yaa.. Allah Allah kafayı yicem valla..
ben benimkinin gaz falan olmayıp bebegimin olduguna eminim
valla sezeryanlıyım ama maşallah hiçbir şikayetim yok kız gibiyim :)))))))

canım bendede duygusallık çok oluyor hele kızımda inanın 9ay agladım hep hamilelikte hassas ve hemen aglayan biri olup çıkıyoruz hepsi hormonlardan işte

slm kızlar nasılsınız

cok sukur benım bulantılarım gectı galıba bebek buyuyoya ondan 7 haftalıkken baslar demıslerdı

bu cumartesı 9 haftalık olcak ınsallah ay bır cınsıyetını ogrensek ne guzel olur yaaaaaa

ayy ne güzel maşallah bizim bulantılarda geçseydi bi:uhm:-tatlicadiarzu-

kızlarrrrrrrrrrr napıosunuz bakalımm :) bi sessizlik hakim bugün

mızmız sendemi hamilesin çok çok sevindim canım hayırlı olsun
benim bulantım çok olmadı daha doğrusu bulantı var ama kusmuyorum hamd olsun

mızmız sendemi hamilesin çok çok sevindim canım hayırlı olsun
benim bulantım çok olmadı daha doğrusu bulantı var ama kusmuyorum hamd olsun

saol cnm benım cok sukur mucızem geldı bıze zor oldu ama geldı cok sukur ALLAH HEPIMIZE KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN

kızlar bende 9 haftalık hamileyim bebişim 16 mayıs 2011 de kollarımda olucak çok heyecanlıyım ilk bebişim olucak,allah isteyen herkse nasip etsin çok güzel bi duyguyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…