kızlar bişey sormak istiyorum ben 6+2 de gittiğimde kalp atışını ve bebeği göremedik kese ve yolk kesesi oluşmuştu doktor haftaya bebek ve kalp atışı görünür dedi acaba ben cuma yani 7+2 de mi gitsem biraz daha mı beklesem ?
evet canım..ilk haftalarda içemiyordum,kokusu bile iğrenç geliyordu ...şimdi içince çok rahatlatıyor midemi çok şükür...blue-sky türk kahvesi içmişsin afiyet olsun fayda da etmiş sana galiba
bu arada topiğin maşşallahı var ne kadar çok mayıs annesi varız öyle
Rabbim inş sonuna kadar götürüp sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder:Saruboceq:
bende 6+2 yim
aaa sendemi burdasın..hayırlı olsun bebeğin..bugün ne giydin den biliyorum seni..kapalı ve şık bayan :)yerimseniben
kızlar bişey sormak istiyorum ben 6+2 de gittiğimde kalp atışını ve bebeği göremedik kese ve yolk kesesi oluşmuştu doktor haftaya bebek ve kalp atışı görünür dedi acaba ben cuma yani 7+2 de mi gitsem biraz daha mı beklesem ?
bu arada topiğin maşşallahı var ne kadar çok mayıs annesi varız öyle
Rabbim inş sonuna kadar götürüp sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder:Saruboceq:
bende 6+2 yim
slm anne adayları bende bi anne adayıyım bebişim 7haftalık.
Kızlar bu sıralar fena üzüntü yaşıyorum....Bazı problemlerden dolayı...
Bu bebeğime çok etki eder mi ? ... :gitme:
Kendimi toplamam zaman alıcak sanırım...
İçten içe eridim yaaa... of....:gitme:
Dıstan mutlu görünüyorum ama içimde yasıyorum herşeyi,sanırım bu daha tehlikeli...
Sadece o ve ben hissediyoruz...mafoldumben
Rabbim hayır versin,yardım etsin...
Yorumlarınız için teşekkür ederim,şimdi uyusam iyi olucak sanırım....
Düşünmek çok yoruyor....:gitme:
yaa tülincim keşke bizde bögürsekte hamile oldugumuzu anlasak diyordunuz senden başka bir arkadaş daha öyle demişti nasılmiş yaa berbatmış demii :)))fıstıklar merhaba öyle üstten göze gezdirdim yeni arkadaşalar gelmişler hoş gelmişler benim pazar gününden itibaren bulantılarım başladı sabah başıyor yatana kadar bulanmıyor niye diyordum al sana bulantı dedi Alla keşke hiç başlamasaydı çıkarmadım ama çok kötü oluyor Benimde annemlerd geldi iyiki geldiler hiç yemek yapasım gelmiyor annem yapıyor sağolsun iyi oldu böyle
böğürenler kulübü mü :):)
ayy güldürdün beni allah hayrını versin emii :))))))))):))) sadece böğürenler olsa iyi aramızda çok iyi geğirenlerde var muhahaha :))))
pkolojik olacagını zannetmiyorum canım yaa ben kızımda böyle degildim ama bunda berbat derecede bulantılarım varrKız aslında beklemiyordum bulantıyı doktora gitmediğim için merak ediyordum doktor da göriyim bebeği bulantı olmaz inşallah diyordum gördüm doktorda, ama gördükten sonrada başladı bulantı, çok ilginç yoksa biz psikolojikmi bulandırıyoruz demedende geçemiyorum sizce
ayy valla bende öyle ldum çok sancı çektim açılmadı mecbur yattım sezeryana ama ben istedim dayanamıyorum artık alın bebegi yeter kurtarın bu agrıdan dedim igneyi yedim baygın gibiydim agrılarım dindi epidural oldu benimkibenim kızkardeşim 3 ay önce doğum yaptı ondanda çok etkilendim....normal istiyodu 15 saat sancı çekti açılma olmadı... dr da inatla bekletti hiç açılma olmadı sonra sezeryana aldılar ama çektiğini bi kendi bilir birde allah
ayy canım onasıl bir düşünce benim bir kızımvar sezeryanla oldu akkıllı dilli kendini bir sevdiriyor ki maşallah böyle düşünme canım düşündüğün kadarda kötü degil canım bu defa osancıyı çekmiyecem diye çok seviniyorum oh sancısız gidip bebegi alacam kucagıma sonrası biraz agrılı ama bakım iyi olunca çokta kötü degilya benimde nedense kendi kendime benimsediğim tuhaf bir inancım var. normal doğumla olmayan çocuklar sanki ilerde normal olmayacaklar gibi...Ne bileyim doğal olan bu... Bebeğim ve bem sezeryanı hak edecek ne yaptık diye soruyorum kendime
valla bende hissediyorum kızımı geç hissetmiştim bu erken oynadı kızımdan antıramanlıyım bagırsak gaz falan degil segiriyor yatarken çok iyi hissediyorum bendekızlar bebişini hissetmeye başlayan varmı? ya ben hissediyorum kas olayı falan değil bu ?
ben benimkinin gaz falan olmayıp bebegimin olduguna eminimYa sanki gaz hareketi değil gibi geliyo yaa.. Allah Allah kafayı yicem valla..
valla sezeryanlıyım ama maşallah hiçbir şikayetim yok kız gibiyim :)))))))kızlar doğumdaki kesiden bahsetmişsiniz, aslında onu annenin sağlığı için yapıyolarlar, yani vajinadan bacağa doğru bi kesik atarak vajinadan popoya kadar bir yırtık olmasını önlüyorlar. çünkü böyle bir yırtığın hem iyileşmesi daha zor hem de yeri itibariyle mikrop kapmaya daha müsait. zaten o kesiği atmak için de bir sınır varmış, doktorunuz o sınırı biliyor olacak. herkese atılcak diye bişey yok yani. doğumdan sonra kendinize iyi bakıp dikkat ederseniz de çabukcak iyi oluyor benim şimdiye dek gözlemlediğim kadarıyla
Dıstan mutlu görünüyorum ama içimde yasıyorum herşeyi,sanırım bu daha tehlikeli...
Sadece o ve ben hissediyoruz...mafoldumben
Rabbim hayır versin,yardım etsin...
Yorumlarınız için teşekkür ederim,şimdi uyusam iyi olucak sanırım....
Düşünmek çok yoruyor....:gitme:
slm kızlar nasılsınız
cok sukur benım bulantılarım gectı galıba bebek buyuyoya ondan 7 haftalıkken baslar demıslerdı
bu cumartesı 9 haftalık olcak ınsallah ay bır cınsıyetını ogrensek ne guzel olur yaaaaaa
mızmız sendemi hamilesin çok çok sevindim canım hayırlı olsun
benim bulantım çok olmadı daha doğrusu bulantı var ama kusmuyorum hamd olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?