2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ishal aşısını doktorumuz yapcak ancak 85 günlük olunca gel dedi. yapılması taraftarıyım ben. çünkü yaz dönemi zaten çok ishal görülüyor,dikkatli olunması lazım.

ne kadar uzun uyku 5saat 6 saat .. arada emmesi gerekiyor ..yazık acıkır..kan şekerleri düşüyormuş uykuda 4 saatten sonra

benim bebeğim 3 550 gram doydu 2. ay kontrolünde altıbuçuk kiloydu ama bir haftadır ishal göbek möbek kalmadı kollarının bacaklarının boğumları bile gitti merak ediyorum şimdi kaç kiloya düştü nazar mı değdi hava değişikliğimi bilemiyorum enfeksiyon kapmış dedi doktor

burayı özlüyorum arada uğrayım dedim topiğimizin yeni arkidişleri yazışır olmuş hepnize selamlar

ne kadar uzun uyku 5saat 6 saat .. arada emmesi gerekiyor ..yazık acıkır..kan şekerleri düşüyormuş uykuda 4 saatten sonra

evet bende öyle düşünüyordum ama doktora her gidişimde soruyorum sakın bölme uykusunu hiçbirşey olmaz diyor. gece 7 saate kadar uyuyabilirmiş bebekler. gelişimide gayet güzel o yüzden sorun yok sanırım.

Kızlar bebek bezinde hangi markayı kullanıyorsunuz.Biz kızıma primanın yeni doğanını kullanıyorduk.Ama pişiğin önünü alamadık.Çok dikkat etmeme rağmen.Eşime arkadaşı Bim'de satılan kremli Jenny&Willy diye bir bezi tavsiye etmiş.O da almış;bu bezden kullanan var mı;denesem mi?

her bebeğin cildi farklı olabiliyo ben de prima kullanıyorum ve hiç pişik olmadı şimdiye kadar. o nedenle denemek lazım. birde bebek yağı pişiğe iyi geliyor diye duymuştum

tatlım ben kullanıyorum jenny&willy yi..çok memnunum.primadan falan farklı gelmedi bana doğrusu..ben prima,huggies,j&willy...3ünü de kullandım...hepsi iyi ama en uygun fiyatlısı biminki...bence dene...memnun kalırsan devam edersin...

cnm 5-6 saat artık bu aydaki çocuklar için gayet iyi.bizim dr umuzda 6 saat uyandırma çok şanslısın bebeğin ondan böyle huzurlu diyor.bizimkinin gelişimide çok güzel maşalla buruşuk yaşlı gibiydi yavrum 2 ayda öyle değiştiki ben bunu emmesi kadar gazsız olması ve uyumasına bağlıyorum.bence gereksiz pimpiriklik yapmamak lazım dr a güvenmek lazım.ama ilk 1 ay zorla uyandırıyordum acıktım diye hiç ağlamaszdı.ben 2 saatte mutlaka emzirdim.şimdi acıkınca zaten tutmak ne mümkün çığlığı basıyor memeyi verene dek

bez konusuna gelince premium care kullandım başından beri.hiç pişik taşma felan olmadı.bugün gezmedeydim.yanıma bez almayı unutmuşum canbebe verdi arkadaşım 2 saatte pişmiş yavrum.

prima aktif bebek kullanıyoruz.....yüzeyi kremli hiç pişik olmadı.....

Son düzenleme:
benim kızımda geceleri aralıksız uyuyor gece 9 da yatıyor uyoyorda uyuyor.. ben kalkıp emzirmesem uyanmayacak sabaha kdr o derece uykuyu çok seviyor dedi doktorumuz... acaba ondan mı kilo alamıyor..sadece anne sütü veriyorum ben de.. çok şükür sütümde bir sıkıntı yok.. fakat gündüzleri çok az uyuyor ve inanılmaz hareketli bir bebek.. şuan 2.5 aylık ve 5500 kilosu 3000 kilo doğmuştu.. doktor ekstraya gerek yok dedi.. normal çok kuvvetli gelişimi normal dedi.. benim içim de rahat etmiyor... kuzucuğum boğum boğum olamadı bir türlü :44::44:

pişiğiniz varsa primadan hemen vazgeçin :) biz primayı bıraktık, pişikde bizi bıraktı :)
piyasadaki hemen tüm bezleri denedim ben..bimin bezide gayet güsel ve pişik yapmıyor.fiyatıda uygun..al kullan derim.

kilosu gayet nornal gece çok uyumaktan az kilo aldığını sanmıyorum .çünkü bzimki gece aralıksız 6 saat uyumaya başladığından beri tombiş oldu

Biraz aradan sonra gene buradayım malum iş güç bebek her zaman zaman bulamıyorum umarım herkes iyidir arkadaşlar
Rainmistik ben baştan beri doyurmak için uyandırmıyorum hep açıkınca çığlığı bastı öyle doyurdum gelişim kiloda normal bence bebişleri uyandırmamak gerekir
Ela _ada pişik bizdede sorun ne yaptıysam çözemedim sanırım havalar soğuyuncaya kadarda savaşıcaz
Graceful yukarıdada yazdığım gibi ben hiç doyurnmak için uyandırmadım kendisi acıkınca istiyor zahten benimki böyle tabi bebekten bebeğe değişebilir
Rapunzeln benim bez az kaldı bende bir deneyeyim şu bim bezini bakayım önerilerinizi dinleyeyim
Rainmistik ve graceful bence uykuda yemesi kadar mühim ben elimden geldiğince uyutmaya çalışıyorum
Arzuayten ben molfix kullanıyorum pişik var ama aşırı değil bimden olanı kullanıp memnun kalırsan bizleride bilgilendir
Blue bende bir ara düşündüm biminkini kullanmayı vazgeçmiştim denesemmiki ne dersin
Gilraen benimki dombili ama mamacıyım
Osmanihan ben ne zaman yemek ister zırlarsa veriyorum uyurken uyandırmuyorum doğduğundan beri böyle
Nevraa ve Gilraen ben aşı ve film yaptırmadım özel aşılara karşıyım sağlık ocağında zahten gerekenleri yapıyorlr diye düşünüyorum
Nevraa merak etme büyüdükçe uyku yok oluyor benimki öyle oldu erken doğum ya büyüdü uyku azaldı
Maviay88 geçmiş olsun
Duncan yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş benimde aklımdan geçiyordun merak ettim seni
Canciger geçmiş olsun
Osmanihan eleri sıktığın için morarıyor benimkide öyle
Blue geçmiş olsun umarın iyi olur
Misela benden özelde devlette kalça filmi istemedi biz 4 aylık olduk
Graceful benim bebişte aşı izi yok hemşire iz olmaması tutmadı anlamına gelmez dedi bende tereddüt ediyorum acaba tutmadımı nasıl anlaşılırki
Rainmistik benimkinde yara iz olmadı
Misela bence bebeğine kayanana baktırma daha çok sorunlar çıkar aile huzurun kalmaz diye düşünüyorum
Rainmistik bencede sanada yabancı bakıcı olması gerek huzurunuz kalmaz diye düşünüyorum
Misela zor iş ama sen diret başkası baksın çocuğuna derim ben
Ydm sünnet olmuş bebeiş hayırlı olsun
Fdilek hoş geldin senin ve bebişin iyi olmanıza sevindim
Nevraa ve fdilek maşallah sizinkiler marifetli benim oğlumda tık yok hımbın galiba biraz çaba yok
Rapunzel ve semaysem merhaba kızlar
Baharnaz merhaba
Misale ve arzuayten maşallah tek başınıza yıkıyorsunuz bebişleri bende o cesaret henüz olmadı
Nevra 73 üç aydan sonra benimki gaz olayını kendisi hallediyor
Yasmin35 merhaba5838

bende bi mayıs annesiyim 28 mayıs doğumlu bi oğlum var anne karnında kakasını yapmaya başladığı için mecbur sezaryen olduk başlarda çok endişeliydim emmesi zayıftı sağ göğsümü 15 gün almadı bende hep sağdım ama artık şükür çok güzel emiyo anne sütü alıyo sadece doktor kontrolümüzdede 5300 gr olmuş paşam maşallah forumu sürekli takip ediyorum gaz sancısından çok şikayet var benim oğlumda hiç olmadı allaha şükür ben hamileyken maden suyunun gaz sancısına ii geldiğinin bebeğin gazını ii çıkartığını duymuştum hergün 1 şişe maden suyu içtim hamileliğimde ve çok şükür ne gaz sancısı çektik nede uykusuzluk biraz şans meselesi tabii şimdilik uykumuz gayet ii gece acıkma dışında sabah 8e kadar uyuyoruz veee artık bende tek başına yıkıyorum fileyle çok rahat oluyo korkan arkadaşlara cesaret vermek isterim küvetin içine banyo filesi yerleştirin çok rahat yıkarsınız ben bu aralar dönence arıyorum park yatağımızda var ama hareket etmiyo ve bebeğim artık sıkılmaya başladı dönence kullanana arkadaşlar tavsiye edebileceğininz döneneceler varsa yazabilirmisiniz

Kendini ayarla bence canım;4 saatten fazla uzatma emzirme aralığını.Kilosu normal dert etme.Benim kızım da 2,5 aylık.Sadece bir gece uyandıramadım,çok yorgundum.Sabah altı gibi aldım.Nasıl sarıldı memeye gözü kapalı.İlk başlarda sarılık korkusundan kaldırıyordum.Alışkanlık oldu.

Dönence aldım ben kızıma;müzikli olmasına rağmen ilgisini çekmedi.3.aydan sonra al bence.Markası bilindik değil;oyncakçıdan 30 tl'ya almıştım.İnternette çok pahalıydı markalı olanlar.Oyun halısı almak istiyorum ben.Daha fazla beşikte tutamıyorum;2,5 ayı bitmek üzere.Sağlıkla büyütmek nasip olur umarım oğluşunu canım;biraz zor başlamışsınız ama :))

kızının kilosu gayet iyi görünüyo doktorunuz da normal demiş neden boğum boğum olmasını istiyorsunuz anlamadım. çok kilolu olması iyi birşey değil ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…