mrb kızlar benim bebeğime de 1. ayında bakıldı hem doktor istedi hemde sağlık ocağında hemşire ısrarla söyledi. gerçi onlar söylemese de kalça çıkıklığı geçirmiş biri olarak zaten baktıracaktım çok şükür ki kızım iyi bir şey çıkmadı 5dk ancak sürüyor ve bence hiç bir zararı yok içiniz rahat eder sonradan üzülmeyinallah herkesin bebişini korusun
ishal aşısını yaptıran var mı aranızda
ishal aşısını doktorumuz yapcak ancak 85 günlük olunca gel dedi. yapılması taraftarıyım ben. çünkü yaz dönemi zaten çok ishal görülüyor,dikkatli olunması lazım.
benim oğlum 2 aylık 3400 doğmuştu şuan 5400 anne sütü veriyorum bende haftada bir mama alıyo bazen yetmiyo çünkü sütüm. boyuda 59 cm sanırım. oğlumda gece aralıksız 6 saat uyuyo gündüzde bir kere uyuyo ondada 5 saat falan.
ne kadar uzun uyku 5saat 6 saat .. arada emmesi gerekiyor ..yazık acıkır..kan şekerleri düşüyormuş uykuda 4 saatten sonra
Kızlar bebek bezinde hangi markayı kullanıyorsunuz.Biz kızıma primanın yeni doğanını kullanıyorduk.Ama pişiğin önünü alamadık.Çok dikkat etmeme rağmen.Eşime arkadaşı Bim'de satılan kremli Jenny&Willy diye bir bezi tavsiye etmiş.O da almış;bu bezden kullanan var mı;denesem mi?
Kızlar bebek bezinde hangi markayı kullanıyorsunuz.Biz kızıma primanın yeni doğanını kullanıyorduk.Ama pişiğin önünü alamadık.Çok dikkat etmeme rağmen.Eşime arkadaşı Bim'de satılan kremli Jenny&Willy diye bir bezi tavsiye etmiş.O da almış;bu bezden kullanan var mı;denesem mi?
ne kadar uzun uyku 5saat 6 saat .. arada emmesi gerekiyor ..yazık acıkır..kan şekerleri düşüyormuş uykuda 4 saatten sonra
benim kızımda geceleri aralıksız uyuyor gece 9 da yatıyor uyoyorda uyuyor.. ben kalkıp emzirmesem uyanmayacak sabaha kdr o derece uykuyu çok seviyor dedi doktorumuz... acaba ondan mı kilo alamıyor..sadece anne sütü veriyorum ben de.. çok şükür sütümde bir sıkıntı yok.. fakat gündüzleri çok az uyuyor ve inanılmaz hareketli bir bebek.. şuan 2.5 aylık ve 5500 kilosu 3000 kilo doğmuştu.. doktor ekstraya gerek yok dedi.. normal çok kuvvetli gelişimi normal dedi.. benim içim de rahat etmiyor... kuzucuğum boğum boğum olamadı bir türlü :44::44:
kilosu gayet nornal gece çok uyumaktan az kilo aldığını sanmıyorum .çünkü bzimki gece aralıksız 6 saat uyumaya başladığından beri tombiş oldu
benim kızımda geceleri aralıksız uyuyor gece 9 da yatıyor uyoyorda uyuyor.. ben kalkıp emzirmesem uyanmayacak sabaha kdr o derece uykuyu çok seviyor dedi doktorumuz... acaba ondan mı kilo alamıyor..sadece anne sütü veriyorum ben de.. çok şükür sütümde bir sıkıntı yok.. fakat gündüzleri çok az uyuyor ve inanılmaz hareketli bir bebek.. şuan 2.5 aylık ve 5500 kilosu 3000 kilo doğmuştu.. doktor ekstraya gerek yok dedi.. normal çok kuvvetli gelişimi normal dedi.. benim içim de rahat etmiyor... kuzucuğum boğum boğum olamadı bir türlü :44::44:
bende bi mayıs annesiyim 28 mayıs doğumlu bi oğlum var anne karnında kakasını yapmaya başladığı için mecbur sezaryen olduk başlarda çok endişeliydim emmesi zayıftı sağ göğsümü 15 gün almadı bende hep sağdım ama artık şükür çok güzel emiyo anne sütü alıyo sadece doktor kontrolümüzdede 5300 gr olmuş paşam maşallahforumu sürekli takip ediyorum gaz sancısından çok şikayet var benim oğlumda hiç olmadı allaha şükür ben hamileyken maden suyunun gaz sancısına ii geldiğinin bebeğin gazını ii çıkartığını duymuştum hergün 1 şişe maden suyu içtim hamileliğimde ve çok şükür ne gaz sancısı çektik nede uykusuzluk biraz şans meselesi tabii şimdilik uykumuz gayet ii gece acıkma dışında sabah 8e kadar uyuyoruz veee artık bende tek başına yıkıyorum fileyle çok rahat oluyo korkan arkadaşlara cesaret vermek isterim küvetin içine banyo filesi yerleştirin çok rahat yıkarsınız ben bu aralar dönence arıyorum park yatağımızda var ama hareket etmiyo ve bebeğim artık sıkılmaya başladı dönence kullanana arkadaşlar tavsiye edebileceğininz döneneceler varsa yazabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?