bende bi mayıs annesiyim 28 mayıs doğumlu bi oğlum var anne karnında kakasını yapmaya başladığı için mecbur sezaryen olduk başlarda çok endişeliydim emmesi zayıftı sağ göğsümü 15 gün almadı bende hep sağdım ama artık şükür çok güzel emiyo anne sütü alıyo sadece doktor kontrolümüzdede 5300 gr olmuş paşam maşallahforumu sürekli takip ediyorum gaz sancısından çok şikayet var benim oğlumda hiç olmadı allaha şükür ben hamileyken maden suyunun gaz sancısına ii geldiğinin bebeğin gazını ii çıkartığını duymuştum hergün 1 şişe maden suyu içtim hamileliğimde ve çok şükür ne gaz sancısı çektik nede uykusuzluk biraz şans meselesi tabii şimdilik uykumuz gayet ii gece acıkma dışında sabah 8e kadar uyuyoruz veee artık bende tek başına yıkıyorum fileyle çok rahat oluyo korkan arkadaşlara cesaret vermek isterim küvetin içine banyo filesi yerleştirin çok rahat yıkarsınız ben bu aralar dönence arıyorum park yatağımızda var ama hareket etmiyo ve bebeğim artık sıkılmaya başladı dönence kullanana arkadaşlar tavsiye edebileceğininz döneneceler varsa yazabilirmisiniz
Dönence aldım ben kızıma;müzikli olmasına rağmen ilgisini çekmedi.3.aydan sonra al bence.Markası bilindik değil;oyncakçıdan 30 tl'ya almıştım.İnternette çok pahalıydı markalı olanlar.Oyun halısı almak istiyorum ben.Daha fazla beşikte tutamıyorum;2,5 ayı bitmek üzere.Sağlıkla büyütmek nasip olur umarım oğluşunu canım;biraz zor başlamışsınız ama :))
2011 mayıs annelerinin cicilerine baktım şimdi;önceden de bakardım.Aklıma geldi.Çok ağlamışlığım vardır:)Kızıma oda yapamadım.Hamileyken çok üzülüyordum.Hormonlardan mıdır nedir.Şimdi beşiği bizim yanımızda;aklıma gelmiyor odası olmadığı.Ne ümitlerle ne hevesle hazırlamışız bebeklerimiz için herşeyi.Yine gözlerim doldu;gece gece.Meleğim uyuyor.Annemdeyiz.Bugün ilk defa onu anneme bıraktım.İki saatliğine dışarı çıktım arkadaşlarımla.Anlamaz sanıyordum;ama beni aramış bebeğim;içini çekti durdu dedi annem.İşe başlayınca nasıl yapacağız;onu düşünüyorum....
cnm bende oda yapacakken yeni ev aldık 2 ay sonra taşınacağız diyevazgeçtim.iiyikide öyle yapmışım diyorum .şuanda zaten başka odada yatması çok gereksiz bence ben yatamam yanio değil .gece yanımda olmazsa rahat edemem sanki.ilerde yaparsın sende.birde ben çocuk olduktan sonra farkettim.bir çok şeyi bebiş doğduktan sonra yapacaksın odasını isimine karar vermeyi.kıyafetleri.bize nasıl bir kıyafet aldıklarında hediye herzaman beğeniyormuyuuz.bizkzıma daha 3 aylıkken zeynep olmasna karar verdik.doğdu.yüzünebaktım zeynep ismi garip geldi
o kadar sevdiğim isim sanki bebişime yakışmadı.e herkesede öyl dediğimiz için de değiştirmedik.bide ayşe hüma düşünüyorduk allahtan onu koymamışım 2.500 kiloluk kızım zeyneb bile çok geliyodu miniğime.
sen ne zaman işe başlıyorsun bende 1 aysonra başlayacağım düşünmek bile istemiyorum.
Dönence aldım ben kızıma;müzikli olmasına rağmen ilgisini çekmedi.3.aydan sonra al bence.Markası bilindik değil;oyncakçıdan 30 tl'ya almıştım.İnternette çok pahalıydı markalı olanlar.Oyun halısı almak istiyorum ben.Daha fazla beşikte tutamıyorum;2,5 ayı bitmek üzere.Sağlıkla büyütmek nasip olur umarım oğluşunu canım;biraz zor başlamışsınız ama :))
slm kızlar bizim bugün 2.ay aşılarımız yapıldı ilk saatler gayet mutluyduk ama öğlen bir ağlamaya başladı tam 2 saat boyunca ağladı hemde çığlık çığlığa allahım ne zormuş 2 aydır hiç böyle sıkıntımız olammaıştı aşılar ağrımı yapıyo acaba ateşi yok kontrol ettim şimdi uyuyo paşam inşallah uyandığında ağrısı olmazda rahat eder kuzum benim
bizde yarın olucaz ben korkuyorum ateşi yükselir de düşüremezsem diye. inşallah rahat geçer. sizede çok geçmiş olsun ağrısı olmaz inşallah
yok artık ateş yapmıyormuş aşılar ateş olmadı sadece huzursuzluk yaptı şimdi düzeldi çok şükür eğer ateş yaparsa fitil kullanırsınız dediler banada inş ateş yapmaz çabuk atlatırsınız bide özel aşı varmış rotavirüs bunu yaptıran varmı hemşire şart değil dedi 140 tl civarıymış
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... sitesine giriyorsunuz. aşağıya doğru inip "baby and child age" yazısına tıklıyorsunuz. orda çıkan cetvellerden birini seçip "next" e basıyorsunuz. yeni açılan sayfada cetvelin üstünde görünecek işaretçiyi seçiyorsunuz bu kez. tekrar "next" e basıyorsunuz. sonra açılan sayfada "birth date" yazan yere bebeğinizin doğum tarihini seçiyorsunuz. altında "name" yazan yere bebeğinizin adını yazıp, aşağıdaki tarih yerine bugünün tarihini ve yan tarafa saatini yazıp "next" e basıyorsunuz. bir sonraki sayfada "large" yazanı ve altında "light" ı seçebilirsiniz. onlar sizin seçiminize kalmış. üstüne tıklayarak hangisi olacağına siz karar verirsiniz. son olarak aşağıda bbCode yazan kutunun içinde ki yazılardan ikinci "http" yazan yerden başlayıp "png" yazan yere kadar olan yazıyı kopyalayıp kadınlar kulübündeki kontrol panelinden profil düzenle kısmını tıklayıp ordaki çizelge kısmına yapıştırmanız gerekiyor. biraz karışık oldu umarım yapabilirsiniz. kolay gelsin.
yok artık ateş yapmıyormuş aşılar ateş olmadı sadece huzursuzluk yaptı şimdi düzeldi çok şükür eğer ateş yaparsa fitil kullanırsınız dediler banada inş ateş yapmaz çabuk atlatırsınız bide özel aşı varmış rotavirüs bunu yaptıran varmı hemşire şart değil dedi 140 tl civarıymış
2.ay aşısını biz olduk çok şükür .. biz de ateş oldu 37.2 ye kadarçıktı bir huzursuzluk ağlama .. ateşini hep ölçtüm .. valla biz okdr da kolay atlatmadık ..4 .ayda aynı aşılar yine var napcaz bilemiyorum.. rotavirüs ateş yapar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?