2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

biz fisher price almıştık internetten. önceden sadece müziğini dinliyodu yeni yeni döndüğünü oyuncakları falan farketmeye başladı oğlum. müziği rahatlatıyo onu duyunca uyuyakalıyo o yüzden rahat ettim ben.

evet markalar çok pahalı benimde kafam karıştı 100 tl dönenceye vermek yerine oyun halısı alsam dahamı faydalı olur acaba oyun halılarıda çok küçük geliyo gözüme bi türlü karar veremiyorum zaten çok araştırmak ii değil bebek arabasını çok araştırdım sonra gittim aldım meğer nette çok daha ucuzmuş resmen kazık yemişim çok üzülmüştüm

istanbulda yaşayan anneler size bi sorum olacak bebeğimi yatağına yatırdığımda kafasının altı gterden sırılsıklam oluyo ıslanıyo resmen bu gece gündüz aynı yatağımız pamuk yatak ama neden bu kadar terliyo anlamadım ana dizinde yatırdığımda bu sorun olmuyo yani terliyo ama sırılsıklam olmuyo başının altı bu yataktan olabilirmi hasta edicem diuye korkuyorum bide oda sıcaklığınız kaç ben 30dan aşağı düşüremedim iki gündürde 31 gösteriyoo doktora sordum fazla dedi ama düşüremiyorum sıcaklığı heryer açık ama çok sıcak hala

benim kızımda geceleri terliyor emzirmeye kalktığımda gece değşitiryorum yastığını sırıtını siliyorum tülbentle.. bizim ev üst kat ve bütün gün güneşten duvarlar ısınıyor ... ben de çok korkuyorum üşütücem diye...

2011 mayıs annelerinin cicilerine baktım şimdi;önceden de bakardım.Aklıma geldi.Çok ağlamışlığım vardır:)Kızıma oda yapamadım.Hamileyken çok üzülüyordum.Hormonlardan mıdır nedir.Şimdi beşiği bizim yanımızda;aklıma gelmiyor odası olmadığı.Ne ümitlerle ne hevesle hazırlamışız bebeklerimiz için herşeyi.Yine gözlerim doldu;gece gece.Meleğim uyuyor.Annemdeyiz.Bugün ilk defa onu anneme bıraktım.İki saatliğine dışarı çıktım arkadaşlarımla.Anlamaz sanıyordum;ama beni aramış bebeğim;içini çekti durdu dedi annem.İşe başlayınca nasıl yapacağız;onu düşünüyorum....

cnm bende oda yapacakken yeni ev aldık 2 ay sonra taşınacağız diyevazgeçtim.iiyikide öyle yapmışım diyorum .şuanda zaten başka odada yatması çok gereksiz bence ben yatamam yanio değil .gece yanımda olmazsa rahat edemem sanki.ilerde yaparsın sende.birde ben çocuk olduktan sonra farkettim.bir çok şeyi bebiş doğduktan sonra yapacaksın odasını isimine karar vermeyi.kıyafetleri.bize nasıl bir kıyafet aldıklarında hediye herzaman beğeniyormuyuuz.bizkzıma daha 3 aylıkken zeynep olmasna karar verdik.doğdu.yüzünebaktım zeynep ismi garip geldi
o kadar sevdiğim isim sanki bebişime yakışmadı.e herkesede öyl dediğimiz için de değiştirmedik.bide ayşe hüma düşünüyorduk allahtan onu koymamışım 2.500 kiloluk kızım zeyneb bile çok geliyodu miniğime.

sen ne zaman işe başlıyorsun bende 1 aysonra başlayacağım düşünmek bile istemiyorum.

Bir aydan az kaldı canım Ama rapor almayı düşünüyorum.Bakıcı bulamadım henüz.Zeynep ismi çok güzel bir isim;adıyla büyüsün :))Kilosuna takılma bence;çok çabuk toparlıyor bebekler.

biz kraftın oyun parkını almıştık yanında dönenceside vardı müzikli...acaip ilgisini çekiyor yarım saate yakın oyalanıyor şekilde

slm kızlar bizim bugün 2.ay aşılarımız yapıldı ilk saatler gayet mutluyduk ama öğlen bir ağlamaya başladı tam 2 saat boyunca ağladı hemde çığlık çığlığa allahım ne zormuş 2 aydır hiç böyle sıkıntımız olammaıştı aşılar ağrımı yapıyo acaba ateşi yok kontrol ettim şimdi uyuyo paşam inşallah uyandığında ağrısı olmazda rahat eder kuzum benim

bizde yarın olucaz ben korkuyorum ateşi yükselir de düşüremezsem diye. inşallah rahat geçer. sizede çok geçmiş olsun ağrısı olmaz inşallah

bizde yarın olucaz ben korkuyorum ateşi yükselir de düşüremezsem diye. inşallah rahat geçer. sizede çok geçmiş olsun ağrısı olmaz inşallah

yok artık ateş yapmıyormuş aşılar ateş olmadı sadece huzursuzluk yaptı şimdi düzeldi çok şükür eğer ateş yaparsa fitil kullanırsınız dediler banada inş ateş yapmaz çabuk atlatırsınız bide özel aşı varmış rotavirüs bunu yaptıran varmı hemşire şart değil dedi 140 tl civarıymış

rotavirüsü aşısı 143 tl. daha öncede yazmıştım doktorumuz 85 günlük olunca gel yapalım dedi. yaz ayları tehlikeli ishal için,yapılmalı bence.

ben 2. ay aşısından çok korkuyordum ama hiç korkulacak bişey diilmiş. aşıdan hemen sonra 1 çay kaşığı calpol verdim hiç yükselmedi ateşi. tavsiye ederim.

Mesajların altında bebeklerin kaç aylık olduğunu gösteren bantı nasıl ekleyeceğimi tarif edermisiniz kızlar;valla ilk üye olduğumda denemişitim ;yapamadım.Çok mu beceriksizim ne :))

2.ay aşısını biz olduk çok şükür .. biz de ateş oldu 37.2 ye kadarçıktı bir huzursuzluk ağlama .. ateşini hep ölçtüm .. valla biz okdr da kolay atlatmadık ..4 .ayda aynı aşılar yine var napcaz bilemiyorum.. rotavirüs ateş yapar mı acaba?

çizelgeyi burda anlatmıştım bi deneyin yaparsınız çok zor değil...

biz 1 aylıkken yaptırdık rotavirüs aşısını. ağızdan damla şeklinde veriliyo zaten kolay bişey. ishal ve kusma için dedi doktor. şart değil ama ne olue ne olmaz diye...

Son düzenleme:

yok canım ateş yapmıyo o aşı.

selam kızlar.. ay ne zamandır yazmıyodum buraya özlemişim.. çok değişik geldi herşey şimdi.. geçmişe bi bakayım bakalım neler yaşamışız.. tabi kızım izin verirse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…