selam kızlar.. ay ne zamandır yazmıyodum buraya özlemişim.. çok değişik geldi herşey şimdi.. geçmişe bi bakayım bakalım neler yaşamışız.. tabi kızım izin verirse..
elif mrb nasılsın bebiş nasıl
selam kızlar.. ay ne zamandır yazmıyodum buraya özlemişim.. çok değişik geldi herşey şimdi.. geçmişe bi bakayım bakalım neler yaşamışız.. tabi kızım izin verirse..
iyiyim canım sen nasılsın? doğumun istediğin gibi normal oldumu bende seni merak ettim. işe dönücekmisin? hava çok sıcak çok bınalıyoruz bebek bir türlü uyuyamıyor. biz biraz sağlık ocağı nedeniyle geç kaldık salı günü ikinci ay aşılarımız var bu sıcakta yıkamadan nasıl durucaz bilemiyorum.:44::97:
Arkadaşlar Face teki sayfanıza katılmak neden bu kadar zor.rica ediyorum beni de ekler misiniz..bende mayıs annesiyim,öncedende ekleyebilir misiniz diye rica ettim fakat özel mesaj çekmem gerekiyormuş fakat özel mesaj çekmem için yeterli mesaj sayım yok.adım FATMA soyadım GÜL bu bilgiler yeterli mi acaba..
facedki gruba katılmak zor değil .. sadece dışarıya kapalı bir grubuz face de ..
sadece ismini soyadını özelden yazarsın diye özelden mesaj at demiştir arkadaşlar ... ben şimdi seni ekliyorum .. önce arkadaşlık isteğimi kabul et sonra gruba girebilirsin ...
Aldığım kilolar yüzünden eşimle sorun yaşamaya başladım.Neden hala zayıflayamamışım.Hala dediği;2,5 ay oldu doğum yapalı sadece;hem de sezeryan.Gece gece gerdi beni yine.Gel de uyu........
Bende bu sayfaları görünce hep umut, bekleyiş ,sabırsızlık, heyecan duyduğumuz o günleri anımsıyorum.artık o günler hiç gelmiycek çünkü hayatta her şey bir kez yaşanıyor. Her anın kıymetini bilmeli insan ama elimizde olmuyor işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?