2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.. ay ne zamandır yazmıyodum buraya özlemişim.. çok değişik geldi herşey şimdi.. geçmişe bi bakayım bakalım neler yaşamışız.. tabi kızım izin verirse..

walla ben de özlüyorum..arada gelip biriki satır yazıp gidiyorum....ne günler geçti burda....way beeeeeeeee...

Hepinize sivastan merhabaa :)))))
3 aylık kızımla gezmedik il bırakmadık 5 tane il gördü miniğim ,iyide oldu tek düzene alışması zor olurduu...
Burayı özlemişim yaa,,,,,
Ben rotavirüsü yaptırdım 2.ay aşılarıyla 2.dozda 4. ayda olacak ve yaptıranlar çok memnun,devletinde aşı listesine girecekmiş bir kaç yıl içinde....
KIZIMI SORACAK OLURSANIZ ÇOK İYİ TEYZELERİ:))
Haftaya evimde olucam inşallah hepinizi çok öpüyorummm görüşmek üzere...

elif mrb nasılsın bebiş nasıl

iyiyim canım sen nasılsın? doğumun istediğin gibi normal oldumu bende seni merak ettim. işe dönücekmisin? hava çok sıcak çok bınalıyoruz bebek bir türlü uyuyamıyor. biz biraz sağlık ocağı nedeniyle geç kaldık salı günü ikinci ay aşılarımız var bu sıcakta yıkamadan nasıl durucaz bilemiyorum.:44::97:

selam kızlar.. ay ne zamandır yazmıyodum buraya özlemişim.. çok değişik geldi herşey şimdi.. geçmişe bi bakayım bakalım neler yaşamışız.. tabi kızım izin verirse..

ben arada giriyorum esra ..zaten okumak kolay oluyor .. zaten pek girende yok buraya .. nostalji yapıyorum .. eheeheee ... özlüyorum bu forumu

Arkadaşlar Face teki sayfanıza katılmak neden bu kadar zor.rica ediyorum beni de ekler misiniz..bende mayıs annesiyim,öncedende ekleyebilir misiniz diye rica ettim fakat özel mesaj çekmem gerekiyormuş fakat özel mesaj çekmem için yeterli mesaj sayım yok.adım FATMA soyadım GÜL bu bilgiler yeterli mi acaba..

Arkadaşlar bi sorum olcak.. benim bebeğimin ara sıra ateşi yükseliyor,38,3 lere çıkıyor ama enfeksyon görülmüyor. aynı durumda olan var mı? neden kaynaklanabilir acaba?

sağol canım iyiyim bende hayır olmadı normal çok kötüydü sancılar falan dayanamadım sezeryan oldu ben son haftalarda hastahaneyi de doktoru da değiştirdim kimseyi etkilememek içinde paylaşmadım doktordan değilde hastahaneden inanılmaz pişman oldum neyseki ikimizde sağlıkla kurtulduk ama hiç bir şey istediğim gibi olmadıbayram sonu başlıyorum işe. evet felaket sıcak kıyamam ben ona.. veremi yaptıramadım bu ayın 22 sine kaldı diğerlerinde sadece o gün aşıdan sonra yıkamadım ya ben emziriyorum mama da veriyorum ama ayda 700 civarında alıyor senin bebiş nasıl çocuk doktorunuz kim

facedki gruba katılmak zor değil .. sadece dışarıya kapalı bir grubuz face de ..
sadece ismini soyadını özelden yazarsın diye özelden mesaj at demiştir arkadaşlar ... ben şimdi seni ekliyorum .. önce arkadaşlık isteğimi kabul et sonra gruba girebilirsin ...

arkadaşlar sadece 3kez kullandığım medela elektrikli süt sağma cihazımı satıyorum eğer düşünen olursa özelden mesaj atabilirsiniz.

Aldığım kilolar yüzünden eşimle sorun yaşamaya başladım.Neden hala zayıflayamamışım.Hala dediği;2,5 ay oldu doğum yapalı sadece;hem de sezeryan.Gece gece gerdi beni yine.Gel de uyu........

Çok teşekkür ederim Nevraa,, henüz arkadaşlık isteğin gelmedi, facete benim adımda bir çok kişi var yanlış kişiyi eklemiş olabilirsin diye, ismimi değiştirdim.oğlumun adını kullanıyorum şimdi Yasir Bera Gül.Yine ekleyebilir misin.

herkese selam :92::92: diyesim var ama kimsecikler youk:44:
halbuki 3-5 ay önce neydi şimdi ne oldu burası
çok özlemişim burayı simgeleri en çokta bunu
ne kadar güzel anılarımız oldu burda
ayyy ben burdaki tüm arkadaşalrımıııı çokkkk seviyorummm
dilekkk baharnazz sizleride özledim..umarım bebeklerinizde iyidir
biz face deyiz ısrarla bekliyoruz sizi

Aldığım kilolar yüzünden eşimle sorun yaşamaya başladım.Neden hala zayıflayamamışım.Hala dediği;2,5 ay oldu doğum yapalı sadece;hem de sezeryan.Gece gece gerdi beni yine.Gel de uyu........

bu adamların derdi ne ki... biraz hoşgörü canım...

Bende bu sayfaları görünce hep umut, bekleyiş ,sabırsızlık, heyecan duyduğumuz o günleri anımsıyorum.artık o günler hiç gelmiycek çünkü hayatta her şey bir kez yaşanıyor. Her anın kıymetini bilmeli insan ama elimizde olmuyor işte....

bende geçmişi okuyordum valla hey gidi günler dedim avaz avaz gelmişim yazmışım suyum geldi yok doktora gitcem sancım var falan diye... nasıl heycanlardı onlar okuyunca gözlerim doldu... insan hamilelik günlerinide özlüyo valla... çok tatlı günlermiş onlarda...

hayırlı ramazanlar arkadaşlar.bişey soracğm kalça ultrasonu yaptırdık kızıma normal çıktı da dr. 7 aylık olunca da röntgen çekelim dedi.size de denildi mi bu

selam kızlar nasılsınız umarım hepınızde coooook ıyısınızdır uzun zamandır yazamadım malum fırsat bulmak cooook zorrrrr....hepınızı cok opuyorum
ayyy bu arada bız cok ıyıyız....

kizlar hayirli ramazanlar,nasilsiniz bebisleriniz nasil ? biz kizimla cok iyiyiz sükür cadim kucakci oldu cikti :))

Sütüm hiç yok bugün; gece üç kez emdi;sıcaklardan mıdır; su içtim;meyve suyu içtim.İşe yaramadı.Biberonu da istemiyor.Geri itiyor ağzından.İçini çeke ağladı; içini çeke çeke uyuyor.Anneye bu kadar benzemeseydin ya kuzucum;(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…