2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

o karışık yazının içinde iki tane http var ikincisinden başlayıp png harflerine kadar olan kısmı kopyalayıp yapıştırman gerekir.

cnm sütlaç ve et kesinlikle çok güzel süt yapıyor2-3 kase yiyorum bazen tamam çok abartıyorum ama napim çok seviyorum et yiyincede çok fazla oluyor yediklerine dikkat et cnm su maalesef tek başına yeterli değil bunları dene

kızlar alın artık beni face sizin yüzünüzden face e kayıt oldum eşimle papaz olup ama bi davet gelmediii.nooolur:)

mügeee duy sesimiii
:)

Son düzenleme:

Canım sana müthiş bir tavsivereceğim ve bana teşekkür edeceksin yeşil soğan ye hatta onun kalınları varya ne diyorlar bilmiyorum ama onu bolca tüket bak gör sütün nasıl artacak. :96:

Az yemeye çalışıyorum;malum doğum kiloları;eşimle sorunlara neden oluyor.Bu sefer de süt azalıyor.Anlatamıyorum.Sütlacı çok severim;etle aram yok ama :))

Az yemeye çalışıyorum;malum doğum kiloları;eşimle sorunlara neden oluyor.Bu sefer de süt azalıyor.Anlatamıyorum.Sütlacı çok severim;etle aram yok ama :))

benim eşimde kiloya taktı kızdırıyo beni ama ymeme bişey demiyo korkuyo süt gider diye spor yapçakmışım:)çok vakit varmış gibi

selam kızlar nasılsınız umarım hepınızde coooook ıyısınızdır uzun zamandır yazamadım malum fırsat bulmak cooook zorrrrr....hepınızı cok opuyorum
ayyy bu arada bız cok ıyıyız....
özlemcim hoşgeldin canım .. bizler iyiyiz buraya pek girmiyoruz .. topik çok durgun. face de oluyoruz genelde .. gelmek isterssen özelime yaz .. bebişini öpüyorum
kizlar hayirli ramazanlar,nasilsiniz bebisleriniz nasil ? biz kizimla cok iyiyiz sükür cadim kucakci oldu cikti :))

merhaba sana da hayırlı ramazanlae .. bebişlerimiz iyi ç.. ortalam a 3 aylık oldular hepsi .. sorma hepsi neredeyse öyle ... benim kızda uykudan uyandımı hemen ellemiyoruum .. açılınca başlıyor kucak istemeye .. :)))

Güzel anneler ve onların meleklerine iyi geceler; iyi uykular.Rabbim sağlık ve huzur dolu uyanışlar versin hepinize.Ben de kızımın yanına gideyim artık....

selam kızlar

dilekk maşallah kızın hareketli yaşama alıştı

semaysem canım sana ve bebeğine
face konusunda gelebilecek olursam yazarım bir faceim yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…