Sütüm hiç yok bugün; gece üç kez emdi;sıcaklardan mıdır; su içtim;meyve suyu içtim.İşe yaramadı.Biberonu da istemiyor.Geri itiyor ağzından.İçini çeke ağladı; içini çeke çeke uyuyor.Anneye bu kadar benzemeseydin ya kuzucum;(((
Sütüm hiç yok bugün; gece üç kez emdi;sıcaklardan mıdır; su içtim;meyve suyu içtim.İşe yaramadı.Biberonu da istemiyor.Geri itiyor ağzından.İçini çeke ağladı; içini çeke çeke uyuyor.Anneye bu kadar benzemeseydin ya kuzucum;(((
cnm sütlaç ve et kesinlikle çok güzel süt yapıyor2-3 kase yiyorum bazen tamam çok abartıyorum ama napim çok seviyorum et yiyincede çok fazla oluyor yediklerine dikkat et cnm su maalesef tek başına yeterli değil bunları dene
kızlar alın artık beni face sizin yüzünüzden face e kayıt oldum eşimle papaz olup ama bi davet gelmediii.nooolur:)
mügeee duy sesimiii
:)
artık niye buraya kimse girmiyo yaw..
Az yemeye çalışıyorum;malum doğum kiloları;eşimle sorunlara neden oluyor.Bu sefer de süt azalıyor.Anlatamıyorum.Sütlacı çok severim;etle aram yok ama :))
özlemcim hoşgeldin canım .. bizler iyiyiz buraya pek girmiyoruz .. topik çok durgun. face de oluyoruz genelde .. gelmek isterssen özelime yaz .. bebişini öpüyorumselam kızlar nasılsınız umarım hepınızde coooook ıyısınızdır uzun zamandır yazamadım malum fırsat bulmak cooook zorrrrr....hepınızı cok opuyorum
ayyy bu arada bız cok ıyıyız....
kizlar hayirli ramazanlar,nasilsiniz bebisleriniz nasil ? biz kizimla cok iyiyiz sükür cadim kucakci oldu cikti :))
kızlar bebişleriniz 3. ayında kaç kilo olmuş?
NEVRAA bana rakadaşlık isteği göndereceğini söylemiştin, fakat göndermedin..sebebini merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?