Arkadaşlar bebeğime egzersiz oyuncağı almayı düşünüyorum..Şu yukarıdan bebekler sallanıyo ışıklı sesli olanlar varya...siz araştırdınızmı,almayı düşünüyomusunuz ?
benim oğlumda 2 buçuk aylık ve 7 kilo.arkadaşlar benim oğlum başını hala dik tutamıyor, normal mi sizce. başı vucuduna oranla büyük sebebi bu olabilir mi.
haklısın aslında o kadar çok doktora gidiyoruz ki bunu da sormalıydım..oğlum iki buçuk aylık ama baş çevresi 4 aylık bebeğinki kadar.. ben ona bağlıyorum..egzersiz olayını tam anlayamadım evde neler yapabilirim ki, nasıl bişey hazırlayabilirim.
kızlar bende face grubuna katılmak istiyorum ama msj sayım yeterli değil özelden yazamıyorum yardımcı olurmusunuz
Merhaba kızlar ben 2011 şubat annesiyim.Bebeğim için fisher price akvaryum salıncak almıştım çok severek kullandık.şimdi bebeğim büyüdüğünden satmak istiyorum ilgilenen olursa bana özelden ulaşabilir.Salıncağı 2011 mart ayında aldık garantisi hala devam ediyor ve çok temiz onu satıp yerine mama sandalyesi alacağım için aldığım fiyatın neredeyse yarısına satıyorum.Hepinize iyi günler.
birde bişey sorucam..benim kızım artık geceleri hiç uyanmıyo ,ben kaldırıp emzirsemmi karar veremiyorum..acıksa kendi uyanmazmı :S:S gece beslenmeleri ileri zamanlarda reflüyü tetikler diye duymuştum ne yapayım karar veremiyorum :S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?