2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nihayet evimdeyimmm kızımlaa herkese merhabaa...
Nasılsınız kızlar bakalımm..Ben felaketim çok sıcaakkkk kızım marmarisin sıcağına alışmaya çalışıyo(
3 aylıkken kilo sorulmuş..benim kız 2900 doğdu şuan 6 kilo ,hareketli kıpır kıpır cadı...bu hafta çığlık atmaya başladı gülerkende ağlarkende çığlık atıyo :)) hergün diğerinden farklı geçiyo anne olmak çok güzelmiş yaaa...

benim bebiş tam iki aylıkken 6 500 kiloydu 3 buçuk kilo doğmuştu benimki mi çok kilo almış 3 aylık olmasına bir hafta var haftaya inşallah tartırırız tabii bi de bu ay çok ishal oldu ama yine de iyi maşallah oğluma

Arkadaşlar bebeğime egzersiz oyuncağı almayı düşünüyorum..Şu yukarıdan bebekler sallanıyo ışıklı sesli olanlar varya...siz araştırdınızmı,almayı düşünüyomusunuz ?

benim oğlumda 2 buçuk aylık ve 7 kilo.arkadaşlar benim oğlum başını hala dik tutamıyor, normal mi sizce. başı vucuduna oranla büyük sebebi bu olabilir mi.

benim oğlumda 2 ay 1 haftalık 6 kilo oldu 3200 doğmuştu başını tutmaya başladı ama tam değil yastıklarla destekleyip yatırıyorum başını kaldırıyo birazda olsa çok mutlu oluyorum tabii

benim oğlumda 2 buçuk aylık ve 7 kilo.arkadaşlar benim oğlum başını hala dik tutamıyor, normal mi sizce. başı vucuduna oranla büyük sebebi bu olabilir mi.

cnm hiç mi tutamıyor yoksa sürekli mi tutamıyor..başının büyüklüğünden olabilir.çevremde çok var.kilolu çocuklardada oluyor.ama sen yinede dr sor.
bizim kız kucağıma ilk verdiler ameliyat sonrası kaldırdı başını çok şaşırmıştık.bunun sebebide kızımın zayıf ve başının küçük olması olarak görüyorum ben.onlar biraz daha atik oluyolar.korkma yani.
kilosuda maşallah iyiymiş büyük ihtimal ondandır.sık sık yüz üstü koyup çabalamasını sağla.enerji harcar hem fazla kiloda iyi değil malesef hamlaşıyo çocuk .bunun için oyun halıları varya onlar süper yaçok güzel jimlastik yaptırıyor çocuğa.ben almadım ama ona benzer bişi yaptım.çocuk hareketten bu ay hiç kilo almamasından korkuyorum.:)

haklısın aslında o kadar çok doktora gidiyoruz ki bunu da sormalıydım..oğlum iki buçuk aylık ama baş çevresi 4 aylık bebeğinki kadar.. ben ona bağlıyorum..egzersiz olayını tam anlayamadım evde neler yapabilirim ki, nasıl bişey hazırlayabilirim.

otokoltuğu varya evde onda oturuyo bizimki genelde .onun tutma sapına çıngıraklarını ve ayıcıklar felan vardı renklı .iple bağladık biiraz uzun yetişebileceği gadar.önce uzun uzun baktı sonra yanlışlıkla bi kaç kez çarptı.şimdide bilinçli olarak vuruyo onlara ses çıkıyoya bayılıyo gülüyo kendi kendine onlaoyalanıyo baya ve hareket ediyor.bunla oynadıktan sonra bu aralar ellerinden tutuyorum hiç çekmiyorum oturur pozisyona geliyo neredeyse ama ben izin vermiyorum beli acımasın diye.yani fiziksel gelişimine katkısı oluyo bu tür şeylerin .deneyebilirsin.

Merhaba kızlar ben 2011 şubat annesiyim.Bebeğim için fisher price akvaryum salıncak almıştım çok severek kullandık.şimdi bebeğim büyüdüğünden satmak istiyorum ilgilenen olursa bana özelden ulaşabilir.Salıncağı 2011 mart ayında aldık garantisi hala devam ediyor ve çok temiz onu satıp yerine mama sandalyesi alacağım için aldığım fiyatın neredeyse yarısına satıyorum.Hepinize iyi günler.

ne kadar istiyorsun peki?

hernekadar buraya bakan çok olmasada herkese günaydıın:)))
Kızlar kızıma dün oyuncak aldım normal fiyatı 70 lira g.gidiyordan 32 liraya aldım 6 tane kalmış bence kaçırmayın..Kuzenimin bebeğinin vardı çok yararlı eğitici bi oyuncak. elinden düşürmüyodu...Linkleri vereyim bakın.Hatta hepsiburadadaki yorumları okuyun anlarsınız nekadar yararlı ve güzel olduğunu..
EĞİTİCİ EĞLENCELİ OYUNCAK KÖPEK GittiGidiyor.com'da #42941452

burdanda yorumlara bakabilirsiniz...
Hepsiburada.com : Fisher-Price Puppy Eğitici Köpekçik (Türkçe) | Anne / Bebek / Çocuk

birde bişey sorucam..benim kızım artık geceleri hiç uyanmıyo ,ben kaldırıp emzirsemmi karar veremiyorum..acıksa kendi uyanmazmı :S:S gece beslenmeleri ileri zamanlarda reflüyü tetikler diye duymuştum ne yapayım karar veremiyorum :S:S

Son düzenleme:

kuzucum benim nasılsın.. ben büşrayı kaldırmıyorum tatlım... aç kalmaz merak etme gece 12 gibi emzirip yatırıyorum sabah 6-7 ye kadar emmiyo... nasıl gidiyor bu arada mrak ediyorum seni baharnazı sanırım burdan tanıdığım ve faceboka gelmeyen birtek ikiniz kaldınız... samimi birşey söyliyim yalnız keşke hep burda muhabbet etseydik burası çok daha güzeldi faceteki muhabbetten ...öpüyorum seni canım... ben arada gelir giderim gene benimki kuduruk bebe oldu anasına nefes aldırmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…