2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bizim doktorumuz emzirmek için uyandırma demişti o acıkırsa uyanır zaten. artık büyüdüler gece uykularının uzaması normal. benim oğlumda çok uzun uyuyor bazen uyandırmıyorum. zaten gece uyansada çok az emip geri uyuyor. kızın uyku düzenini kurmuş zaten bence hiç bozma...

merhaba arkadaşlar yaa bu doktorların hepsi farklı şeyler söylüyo insanın kafası karışıyor. benim kızım da geceler uyanmıyor doktora sordum kaldırayım diye,4 saati geçtikten sonra emzir,kan şekeri düşer demişti

bende öyle yapıyorum acıksa uyanır diyorum..Gelişimiyle ilgili yazıları okuyorum artık gece 7 saate kadar kesintisiz uyur deniyodu...teşekkürler yorumun için arkadaşım...

canım yaa iyiyiz biz çok şükür..benim kız tam cadı olduu çığlıklar gülmeler sinirlenince bağırmalar falan..hergün değişik hallerini görüyorum zaman geçiyo çabucak...bugün eski küçülen kıyafetlerini kaldırdım..duygulandım yaa bukadarmsıydı diyeee (
seninkız nasıll ,kucakçı galiba...öp yerimee kocamannn

Benim içimden faceye girmek gelmiyo..Biz 9 ay hertürlü özelimiz dahil burdan muhabbet ettik..şimdide edebiliriz diye düşünüyorum..buranın sessiz kalmasına üzülüyorumgelenekçiyim biraz:))...sizleride merak ediyorumm ,bebekleriniz nasıl büyüyo diye((

canım ya o ilk zamanlar oluyo diye biliyorum...

canım benim kız kucakçı evet aslında evde yere yorgan attım arada bir orada duruyor bende o arada işlerimi yapıyorum...çok hızlı büyüyolar gerçekten bende kaldırdım eskileri küçülenleri falan...öpmem mi sende benim yerime öp bu arada kızını.. ben arada takılcam buralara en azından biz sohbet ederiz artık napalım diğerleri gelmesede.. öpüyorum kocaman seni canım... kendine ve kızına iyi bak...

ben daha yeni sordum sayılır iki aylıktı sorduğumda,,gerçi ben de kaldırmıyorum kendisi uyanınca veriyorum sizin gibi

doğum iznindeki arkadaşlarda dönsünler işlerine onlarda katılır muhabbete bence
ben diyorumki kızıma kendim oyun halısı yapayım ama içine elyafmı süngermi koyayım karar veremedim :))Benim kız bugün ayaklarını keşfetti onlara bakıp duruyo :))) ..
Duncan ben kucak dışında ana kucağına koyuyorum onla oyalanıyo biraz.....bide balkona salıncağını koydum onla oyalanıyoo

ben daha yeni sordum sayılır iki aylıktı sorduğumda,,gerçi ben de kaldırmıyorum kendisi uyanınca veriyorum sizin gibi

benimki zaten gündüz full emiyo gecede hem süt doluyo hem ben dinleniyorum yaa:)))

Nevra banada özelden facebook bilgilerini yollar mısın?
sen yokmusun face de .. özelden yazdım cnm

5 saati geçiyormu ki .. 5-6 saati geçmiyorsa problem olmaz bence ... nevra 4 saati geçtimi kendi uyanıyor acıkıp .. ıhh falan yapıyor meme arıyor ..alıp emzirip geri uyutuyorum ..bazen gözünü bile açmadan geri uyuyor.
artık büyüdüler emdilermi güzel doyup uyuyorlar gece uykusuna minikler .

benim en az 7 saat oluyo hatta bazen 8 saat bile oluyo..Uyanıncada hiç huysuz uyanmıyo gülücükler atıyo tam tersine :))
Nevracım senin sağlık sorunların ne oldu inşallah düzelmiştir ...nevrayı kokla yerime :))

size özendim şimdi benim kız normal zamanda 2.5 saate bir uyanıyor daha doğrusu uykusunda emiyor tekrar yatıyor ama dün gece kurulmuş saat gibi 1.5 saate bir uyandı emdi yattı sabak 6 da kalkıyor offf benimkide hiç uyanmadan 6-7 saat uyuyacakmı yaaa:84::84:

maşallah .. huysuzlanmıyorsa acıkmıyor demekki ..ama genede doktora bir danış istersen ..
saolasın .. gözüm için göz hastanesine gittim .. biraz daha iyiyimiş . retinadaki su toplaması biraz dağılıp görme merkezinden uzaklaşmış .. zaten biliyorsun hiçbirşeyyoktu doğuma 15 gün kala oluştu bu bende .. 5-6 aya spontan geçebilir bekle dedi. .emzirdiğim için ilaç vermedi .. ,
koklarım teyzesi ..sende minnoşunu

merhaba arkadaşlar sık sık giremiyorum facede giremiyorum ben yanlız ım bebeğime bakacak kimse yok malum bide ramazan hiç zamanım yok zahten birde gündüz uykusu bebeişin yok denecek kadar az birde kucakçı akşama kadar indir kaldır birtek gündüzleri zor zahmet yemek yapıyorum temizlik gece canım çıkıyor birde ben ek gıdalara geçtim eğer fırsat bulursamda bilgisayardan araştırma yapıyorum o yüzden buralara pek uğrayamıyorum umarım herkes iyiyidr bebişlerde iyidir kendinize ve bebişlere iyi bakın hepinizi öpüyorum
fdilek,frdince,nevraa,duncan,arzuayten ve diğer arkadaşlar bebek uyumasından bahsedilmiş ben hiçbirzman uyandırıp vermedim uyanıkkende o ne zmana yemek isterse o zman veriyorum eğer baskı yaparsam ya hepsini kusuyor yada emmiyor zahten

afrahatun merhaba benimkide daha yeni yeni kafayı tutyot kilou var ondan sanırım merak etme ama 4 ayı geçtik yeni daha ve bazen yorulup hala bırakıyor sanırımkilolu bebeklerde böyle oluyor facede bazı arkadaşların bebişleri dönü,yormuş messela benimki onlardan 1 ay kadar büyük erken doğum benimki daha popoyu kaldırmıyor oturma isteği yok sanırım kilolu bebekler ham oluyor

fdilek senin bebişin salıncağı varya çok hoşuma gitmişti marka sını intrernetten almak için baktım bulamadım evdende çıkamıyorum ben istanbuldayım bu salıncağı nerden nasıl alabnilirim bilgin varsa benide bilgilendirirsen çok sevinirim

ismini hatırlamadığım mesajlara cvp veremediğim bütün burdaki arkadaşlar hepinize sevgi ve saygılar malum bebişten dolayı hızlı bakıp geçmeye çalışıyorum herkese selam kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi öpüyoruz

buraya takılanlar sizlere bir sorum olacak bebişleriniz emerek mi uyuyor ben malesef çok erken sallamaya geçtim diğer türlü uyumuyor sizlerinkini merak ettim.

buraya takılanlar sizlere bir sorum olacak bebişleriniz emerek mi uyuyor ben malesef çok erken sallamaya geçtim diğer türlü uyumuyor sizlerinkini merak ettim.

benim kızım genelde emerek uyuyor ama bazen sallıyorum beşiğini,bazen de beşiğine koyuyorum kendisi uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…