2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

buraya takılanlar sizlere bir sorum olacak bebişleriniz emerek mi uyuyor ben malesef çok erken sallamaya geçtim diğer türlü uyumuyor sizlerinkini merak ettim.

benim oğlum emmiyo zaten ben sağarak veriyorum sütümü. pek sallamadım şimdiye kadar uykusu gelince huysuzluk yapıyo bende emziğini veriyorum kendisi uyuyo şimdilik.

benim oğlum emmiyo zaten ben sağarak veriyorum sütümü. pek sallamadım şimdiye kadar uykusu gelince huysuzluk yapıyo bende emziğini veriyorum kendisi uyuyo şimdilik.

neden seni emmiyor ki ne güzel ya kendi kendine uyuması ben çok uğraştım yalancı meme alsın diye ama almadı.

o biraz benim hatam aslında ilk zamanlar doyup doymadığını anlayamıyodum aç kalır diye endişelenerek sağarak verdim hep. tek başına olduğum için süt geliyomu gelmiyomu pek bilemiyordum. o yüzden ne kadar içtiğini falan görüp rahat etmek istedim. şimdide emmek zor geliyo herhalde böyle devam ediyoruz.

selam

FDilek süslü cadını maşallah
bizim yakışıklınında kucağa alınma hırsı beni mahvediyor hem kucağa alıştı, hem yalnız kalmak istemiyor
uzun uykulardan bahsedilmiş bırak uyusun canım acıkınca uyanır. ben uyandırmıyorum benimkide gece uzun uyuyor Maşallah diyelim

acarasye kabızlık düzene girdi 2-3 günde bir kendisi çözüyor bebeişim :)
salıncak bizikletçiler çarşısı varya Haşim İşçcan geçidi ismi Büyükşehrbelediyesinni orda bulabilirsin

NEVRAA duncan ve diğer arkadaşlar sizlerede selam

selam

FDilek süslü cadını maşallah
bizim yakışıklınında kucağa alınma hırsı beni mahvediyor hem kucağa alıştı, hem yalnız kalmak istemiyor
uzun uykulardan bahsedilmiş bırak uyusun canım acıkınca uyanır. ben uyandırmıyorum benimkide gece uzun uyuyor Maşallah diyelim

acarasye kabızlık düzene girdi 2-3 günde bir kendisi çözüyor bebeişim :)
salıncak bizikletçiler çarşısı varya Haşim İşçcan geçidi ismi Büyükşehrbelediyesinni orda bulabilirsin
ek gıda ne vermeye başladın?

NEVRAA duncan ve diğer arkadaşlar sizlerede selam

biz 3,5 aylığız sizin bebekte ozamana gelsin öyle olur inşallahh..

çok sevindim canım iyi olmana inş. geçicek kendi kendinee...

merhaba canım bende yalnız bakıyorum kızıma ama alıştımartık koşturarak iş yapmaya :)) salıncağı bana görümcem aldı ama nette bunun benzeri çok ürün var..baharnaz nerden aldığını yazmış..ben şimdi balkona koyuyorum mis gibi temiz havanın keyfini çıkarıyo :)))
buraya takılanlar sizlere bir sorum olacak bebişleriniz emerek mi uyuyor ben malesef çok erken sallamaya geçtim diğer türlü uyumuyor sizlerinkini merak ettim.
ben sallamayı beceremiyorum.Memlekette annem sallayarak uyutuyodu ama benim ayağımda uyumuyo..Ben yanına yatıyorum uykusu varsa 2 çekip uyuyo hemen..beşiğinde sallamaya hiç alıştırmadım..

yerim ben senin oğlunuu..Benimkide yalnız kalınca sitem edercesine çığlığı basıyo..Bende ana kucağında oda oda yanımda taşıyorumm.Birde benim kız başkasının kucağındada ağlıyo bendeki rahatlığı biliyo tabi:))) ..
gece uykususnun düzenli olmasında çok şanslıyız valla nazar değmesin bebeklerimizee:))

ek gıdadan bahsedilmiş..Ben 5 ay bitsin öyle vermeye başlıycam..Ama şimdiden ağzına tadları verki ilerde midesi bulanmasın deniyo..Bende çorbalardan falan ağzına tadını alacak kadar veriyorum..Şap şup emiyo bitiyo :))) ...

selam arkadslar yazdiklarinizi uzun zamandir takip ediyodum.bende mayis annesiyim.ama hala hic bi ek gidaya baslamadim.acaba gecmi kaldim.

selam arkadslar yazdiklarinizi uzun zamandir takip ediyodum.bende mayis annesiyim.ama hala hic bi ek gidaya baslamadim.acaba gecmi kaldim.

bende başlamadım eğer sütün yetiyosa bebeğin kilosu yerindeyse ilk 6 ay bişey vermeyin deniyo zaten..Bebeğiniz hayırlı olsunn..

benim sütüm bitti çok az çıkıyo... varmı sütümü çoğaltabileceğim öneriniz... çok moralim bozuk oğlum sadece 2,5 aylık...

benim sütüm bitti çok az çıkıyo... varmı sütümü çoğaltabileceğim öneriniz... çok moralim bozuk oğlum sadece 2,5 aylık...

Canım merhaba ben anne değilim ama eşim pediatrist..

Yeni doğum yapmış annelere malt içeceği ve rezene çayı tavsiye ediyor..

Ayrıca maden suyu da bildiğim kadarıyla anne sütünü arttırıyor..

İnşaallah sütün çoğalır bebeğin çok küçükmüş..

çok teşekkür ederim denicem hatta hemen şimdi kendime rezene çayı yapmaya gidiyorum mutfağa:) malt içeceğini ilk zamanlar denedim işe yaramıştı ama yaşadığım şu küçük yerde bulunmuyo ne yazık... bakıcaz bi çaresine artık. tekrar teşekkür ediyorum.

Afiyet olsun canım,yarasın..Lıkır lıkır süt,bebişe de löp löp et olsun..

Malt içeceğini temin edebileceğin bir eczaneden bolca alıp tarihi geçene kadar tüketebilirsin..

Malt içeceği alkolsüz bira,sakın alkollü diyenlere kimse inanmasın..

bende başlamadım eğer sütün yetiyosa bebeğin kilosu yerindeyse ilk 6 ay bişey vermeyin deniyo zaten..Bebeğiniz hayırlı olsunn..

saol cok tesekkur ederim.sizinde bebeginiz hayirli olsun.sutum yetmiyor.mama takviyesi yapiyorum.surekli sagiyorum biberonla veriyorum cokaz cikiyor zaten.uyudugu zamanlarda yada uyuyacagi zamnlarda emiyor sadece.

canm benmde sutum cok az.dr.ma danistim bu durumu tamamen beyinle alakali oldunu soluyor.bebek emmdigi surece sut gelirmis,beyine komut veriyomus yani.yemeyle alakasi olmadigini soledi.normal yemegini ye sadece gunde 3-4 litre su ic dedi.

canm benmde sutum cok az.dr.ma danistim bu durumu tamamen beyinle alakali oldunu soluyor.bebek emmdigi surece sut gelirmis,beyine komut veriyomus yani.yemeyle alakasi olmadigini soledi.normal yemegini ye sadece gunde 3-4 litre su ic dedi.

emzirmek yerine sütü sağmak sütü azaltıyor olabilirmi kızlar. acaba benim sütüm o nedenlemi azaldı. ben hep sağıyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…