buraya takılanlar sizlere bir sorum olacak bebişleriniz emerek mi uyuyor ben malesef çok erken sallamaya geçtim diğer türlü uyumuyor sizlerinkini merak ettim.
benim oğlum emmiyo zaten ben sağarak veriyorum sütümü. pek sallamadım şimdiye kadar uykusu gelince huysuzluk yapıyo bende emziğini veriyorum kendisi uyuyo şimdilik.
benim oğlum emmiyo zaten ben sağarak veriyorum sütümü. pek sallamadım şimdiye kadar uykusu gelince huysuzluk yapıyo bende emziğini veriyorum kendisi uyuyo şimdilik.
biz 3,5 aylığız sizin bebekte ozamana gelsin öyle olur inşallahh..size özendim şimdi benim kız normal zamanda 2.5 saate bir uyanıyor daha doğrusu uykusunda emiyor tekrar yatıyor ama dün gece kurulmuş saat gibi 1.5 saate bir uyandı emdi yattı sabak 6 da kalkıyor offf benimkide hiç uyanmadan 6-7 saat uyuyacakmı yaaa:84::84:
çok sevindim canım iyi olmana inş. geçicek kendi kendinee...maşallah .. huysuzlanmıyorsa acıkmıyor demekki ..ama genede doktora bir danış istersen ..
saolasın .. gözüm için göz hastanesine gittim .. biraz daha iyiyimiş . retinadaki su toplaması biraz dağılıp görme merkezinden uzaklaşmış .. zaten biliyorsun hiçbirşeyyoktu doğuma 15 gün kala oluştu bu bende .. 5-6 aya spontan geçebilir bekle dedi. .emzirdiğim için ilaç vermedi .. ,
koklarım teyzesi ..sende minnoşunu
merhaba arkadaşlar sık sık giremiyorum facede giremiyorum ben yanlız ım bebeğime bakacak kimse yok malum bide ramazan hiç zamanım yok zahten birde gündüz uykusu bebeişin yok denecek kadar az birde kucakçı akşama kadar indir kaldır birtek gündüzleri zor zahmet yemek yapıyorum temizlik gece canım çıkıyor birde ben ek gıdalara geçtim eğer fırsat bulursamda bilgisayardan araştırma yapıyorum o yüzden buralara pek uğrayamıyorum umarım herkes iyiyidr bebişlerde iyidir kendinize ve bebişlere iyi bakın hepinizi öpüyorum
fdilek,frdince,nevraa,duncan,arzuayten ve diğer arkadaşlar bebek uyumasından bahsedilmiş ben hiçbirzman uyandırıp vermedim uyanıkkende o ne zmana yemek isterse o zman veriyorum eğer baskı yaparsam ya hepsini kusuyor yada emmiyor zahten
merhaba canım bende yalnız bakıyorum kızıma ama alıştımartık koşturarak iş yapmaya :)) salıncağı bana görümcem aldı ama nette bunun benzeri çok ürün var..baharnaz nerden aldığını yazmış..ben şimdi balkona koyuyorum mis gibi temiz havanın keyfini çıkarıyo :)))fdilek senin bebişin salıncağı varya çok hoşuma gitmişti marka sını intrernetten almak için baktım bulamadım evdende çıkamıyorum ben istanbuldayım bu salıncağı nerden nasıl alabnilirim bilgin varsa benide bilgilendirirsen çok sevinirim
ben sallamayı beceremiyorum.Memlekette annem sallayarak uyutuyodu ama benim ayağımda uyumuyo..Ben yanına yatıyorum uykusu varsa 2 çekip uyuyo hemen..beşiğinde sallamaya hiç alıştırmadım..buraya takılanlar sizlere bir sorum olacak bebişleriniz emerek mi uyuyor ben malesef çok erken sallamaya geçtim diğer türlü uyumuyor sizlerinkini merak ettim.
selam
FDilek süslü cadını maşallah
bizim yakışıklınında kucağa alınma hırsı beni mahvediyor hem kucağa alıştı, hem yalnız kalmak istemiyor
uzun uykulardan bahsedilmiş bırak uyusun canım acıkınca uyanır. ben uyandırmıyorum benimkide gece uzun uyuyor Maşallah diyelim
acarasye kabızlık düzene girdi 2-3 günde bir kendisi çözüyor bebeişim :)
salıncak bizikletçiler çarşısı varya Haşim İşçcan geçidi ismi Büyükşehrbelediyesinni orda bulabilirsin
NEVRAA duncan ve diğer arkadaşlar sizlerede selam
selam arkadslar yazdiklarinizi uzun zamandir takip ediyodum.bende mayis annesiyim.ama hala hic bi ek gidaya baslamadim.acaba gecmi kaldim.
benim sütüm bitti çok az çıkıyo...varmı sütümü çoğaltabileceğim öneriniz... çok moralim bozuk oğlum sadece 2,5 aylık...
Canım merhaba ben anne değilim ama eşim pediatrist..
Yeni doğum yapmış annelere malt içeceği ve rezene çayı tavsiye ediyor..
Ayrıca maden suyu da bildiğim kadarıyla anne sütünü arttırıyor..
İnşaallah sütün çoğalır bebeğin çok küçükmüş..
çok teşekkür ederim denicem hatta hemen şimdi kendime rezene çayı yapmaya gidiyorum mutfağa:) malt içeceğini ilk zamanlar denedim işe yaramıştı ama yaşadığım şu küçük yerde bulunmuyo ne yazık... bakıcaz bi çaresine artık. tekrar teşekkür ediyorum.
bende başlamadım eğer sütün yetiyosa bebeğin kilosu yerindeyse ilk 6 ay bişey vermeyin deniyo zaten..Bebeğiniz hayırlı olsunn..
benim sütüm bitti çok az çıkıyo...varmı sütümü çoğaltabileceğim öneriniz... çok moralim bozuk oğlum sadece 2,5 aylık...
emzirmek yerine sütü sağmak sütü azaltıyor olabilirmi kızlar. acaba benim sütüm o nedenlemi azaldı. ben hep sağıyordum...[/QUO duzenli olarak sagdiktan sonra bebegini bir yil emzirenler varmis canm.bi sitede okumustum.3-4 saatte bir sagmak gerekiyomus.beyni uyarmak icin.maalesef ben duzenli sagamadim.bide bebek emzikten sonra kalan sutu sagmak gerekiyomus.gogus bosalsin diye.ne kadar cok sagarsak yada bebek ne kadar cok emerse beyin uyariliyomus ve sut uretiliyomus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?