2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın

evim müsait olmadığı için salıncağı almaktan şimdilik vazgeçtim yer kaplıyor diye
FDilek demek çorbaların tadına bakıyor tuzsuz ve baharatsız yapıyorsan olabilir ama yinede erken gibi en azından 4,5 aylık olsa diye düşünüyorum
ana kucağına kızının alışmassı güzel bizimkisi alışmadı

arzuayten
benim sütümü artıran şey tavuk çorba ve kısır oluyor Hipp in çayını içmeyi hiç bırakmadım emziren anneler için diye 1 kutu almıştım şimdi ikincisini aldım faydasını gördüm birn dene istersen

bende humana nın çayını aldım ama çok düzenli içmemiştim artık dikkat etmeye başladım hergün içicem. umarım çoğalır çok üzülüyorum ama üzüldükçe dahada azalır sanırım moralde önemli çünkü..

Arkadaşlar bebeğime egzersiz oyuncağı almayı düşünüyorum..Şu yukarıdan bebekler sallanıyo ışıklı sesli olanlar varya...siz araştırdınızmı,almayı düşünüyomusunuz ?

cnm bende istiyorum uygun fiyatlı birşey ama bulursan bana dahaber verirmisin

ben oğluma bugün oyun halısı aldım ama ışıklı falan değil benimki. bazı yerlerine alta poşet gibi hışır hışır se çıkaran malzeme yerleştirmişler ses çıkıyo. oyuncaklar falan sallanıyo oğlum çok beğendi sanırım önce çok dikkatli izledi sonra vurmaya başladı elleriyle oyuncaklara:) 100 tl

benim sütüm bitti çok az çıkıyo... varmı sütümü çoğaltabileceğim öneriniz... çok moralim bozuk oğlum sadece 2,5 aylık...

moral,dinlenmek,düzenli uyku ve bol su ve bebeğinin emmesi ..inşallah artar sütün...

merhaba canım... ben sadece dilini değdiriyorum öyle lıkır lıkır içmedi yani..dediğin gibi çok erken daha...
güle güle kullan canımm..bende almayı düşünüyorum...

hayirli olsun cnm.iyi gunlerde kullan insallh.

emzirmek yerine sütü sağmak sütü azaltıyor olabilirmi kızlar. acaba benim sütüm o nedenlemi azaldı. ben hep sağıyordum...

canım sağmak azaltmanın aksine arttırıyor.. şöyle ki bebek her emdiğinde göğsü boşaltamıyor ama sen düzenli sağarsan her seferinde tamamen boşaltıyosun ve tekrar süt üretmeye başlıyor vücut.. ben 2,5-3 saatte bir sağıyorum sürekli sağarak veriyorum göğüs yaralarımdan ötürü..düzenli olarak sağmaya dikkat et..

benimkide günde 3-4 tane üzümün içini yiyo üzümü tutuyorum kendi şap şup emiyo sadece kabuğu kalıyo... bazen azcık şeftali veriyorum... alışsınlar şimdiden işe başlayınca zorluk çekmeyelim

cok dogru soluyosun cnm.ama ben duzenli sagamadim hic.simdide sutum baya bi azaldi.tekrar sagmaya baslasam sutum gelirmi sence.

merhaba hande ben ek gıda serüvenine başladım gayet iyi gidiyor sizlkeride sabırsızlıkla bekliyorum ek gıda serüvenine

sağma konusunda benim bebiş küveste kaldığı için emmedi bende 3 ay sağarak verdim ama az süt alıyordum mama takviyesiyle 3 ay süt sağarak verebildim sonrada süt bitti artık sağmaktanmı yoksa sütümmü yoktu bilmiyorum neden az süt olduğunu bir türlü artmadı sonunda kesildi herkes bebek emmediği için sütün gelmedi diyor ama ben bu fikre hiç katılmadım sağarak göğse daha çok baskı oluyor ama

sağma konusunda benim bebiş küveste kaldığı için emmedi bende 3 ay sağarak verdim ama az süt alıyordum mama takviyesiyle 3 ay süt sağarak verebildim sonrada süt bitti artık sağmaktanmı yoksa sütümmü yoktu bilmiyorum neden az süt olduğunu bir türlü artmadı sonunda kesildi herkes bebek emmediği için sütün gelmedi diyor ama ben bu fikre hiç katılmadım sağarak göğse daha çok baskı oluyor ama

güle güle kullansın güzelmiş

güle güle kullansın güzelmiş

kayram,arzuayten ben sütüm çoğalsın gelsin diye yapmadık şey bırakmadım doğumdan sonra 5 kilo aldım yok yok yok yani bence eğere gelecekse geliyor gelmeyecekse ne yapsan boş ben denedim gördüm

selam arkadslar yazdiklarinizi uzun zamandir takip ediyodum.bende mayis annesiyim.ama hala hic bi ek gidaya baslamadim.acaba gecmi kaldim.

hoşgeldin bebeğin ne kadarlık ben 15 gündür geçtim ek gıdalara ama tabi mamacı olduğum için erken geçtim sütün yeterliyse bebişin kilosuda iyiyse bence acele etme ek gıda için

cnm sütün yeterliyse ek gıda için acele etme bence ben geçtim ama mamacı olduğum için aslında yenni bir link açmak gerek 2011 mayıs bebekleri ek gıdları diye böyle daha kolay takip olunur hemde birbirimize yardımcı oluruz ben bilmiyorum çok fazla o yüzden açamıyorum aslında bilen arkadaşlar açsa iyi olmazmı bence tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…