2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kabızlığı çözdüğüne sevindim salıncak yeri içinde teşekkür edrim ilk fırsatta gidicem şimdide benimkinde kabızlık başladı benimki ek gıda serüveninden kaynaklanıyor

aynen cnm biberona alışınca emmek istemiyorlar canını sıkma sağlığı yerinde olsun yeterki

neden seni emmiyor ki ne güzel ya kendi kendine uyuması ben çok uğraştım yalancı meme alsın diye ama almadı.

frdince ben yalancı meme vermek istemiyordum annemler zorla verdirdi ucuna azcık bal süre süre alıştırdım ilk başta öğürüyordu ama iyiki alışmış kurtarıcım resmen

buraya takılanlar sizlere bir sorum olacak bebişleriniz emerek mi uyuyor ben malesef çok erken sallamaya geçtim diğer türlü uyumuyor sizlerinkini merak ettim.

benim bebiş beşiğine yatacak ağzına meme sallanacak öyle uyur beşiğinie yatmadan ne kadar çok uykusu gelsede uyumaz ben beşik haricinde ayakta sallamaya yerde yatakta uyutmaya alıştırmadım ama beişği sallamaya alıştırdım illa sallanacakl

hoşgeldin bebeğin ne kadarlık ben 15 gündür geçtim ek gıdalara ama tabi mamacı olduğum için erken geçtim sütün yeterliyse bebişin kilosuda iyiyse bence acele etme ek gıda için

hosbulduk cnm.bebegim 2 mayis dogumlu.kilosu normal bebegimin,bende senn gibi mamaciyim.tecrubesizligimden sutumun devamini getiremdim.oglumda biberonun rahatligina coktan alisti bile.burdan arkadslarda soledi simdilik ek gidaya baslamiycam.ama baslarken sizlerden yardim almak istiyorum.cok saolun arkaslar.

yok geçmedim canım..eylül sonlarına doğru azar azar geçmeyi düşünüyorum...sen yeterki iste şuan zamanım yok ama yarın istediğin konuyo açarım canım..dediğin gibi takibi kolay olur...en ilk 1 yaşa kadar neler verilmeyecek onları paylaşmalıyız....

canm bende konuyu acmani sabirsizlikla bekliyorum.cok yardimci bilgiler paylasiriz en azindan.

frdince ben yalancı meme vermek istemiyordum annemler zorla verdirdi ucuna azcık bal süre süre alıştırdım ilk başta öğürüyordu ama iyiki alışmış kurtarıcım resmen

inan alıştırmak için sürdüğüm bal nerelere vardı balını emiyo tadı gidince öğürüyor.artık ben pes ettim.bebekten bebeğe değişiyor demekki.ek gıdalara başlayan arkadaşlarada bir doktorun tavsiyesini ileteyim tahin pekmez karışımının içine toz haline getirilmiş ceviz karıştırılıp yedirmek.

canm bildigim kadariyla bebeklere bal 1 yasina kadar verilmezmis.zararliymis dr.muz ole soledi bize.genede seni yanlis yonlendirmek istemm.

bal çok zararlı hatta tehlikeliymiş canım sakın verme eşim doktor sürekli uyarıyo bu konuda

Kızlar; bebeklerinizin gece uykusu nasıl;geceleri emziriyormusunuz?Kızım kendiliğinden uyanmıyor artık hiç.11 gibi uyuyor genelde;uyumadan önce emmiş oluyor.Babası oruç tutuyor.Sahurdan sonra 3,5-4 gibi ben alıp memeye tutuyorum.Gözünü bile açmadan biraz emip bırakıyor.Sabah da 8-9 gibi çok aç olarak uyanıyor.

canı benim bebeğim gece 11- 12 gibi uyuyor ve sabah 5e 6ya kadar kesintisiz uyuyor doktora bugün gittik uyandırmabak ne güzel uyuyor dedi normalmiş yani

çocuklara 2 yaşına kadar tatlı vermenin gerekmediğini biliyorum ek gıdalarda da 1 yaşına kadar tuza gerek yok arkadaşların dediği gibi balın zararlı olduğunu okumuştum büyükler ısrarla pekmez ve bala batırma taraftarılar ama ben vermedim memeyi değiştirmekte bulduk çözümü şimdi memesiz uyuyamıyor

Kızlar azda olsa bal sakın vermeyin vücudu alerjik bir vücut haline gelir allah korusun.tecrübeliyiz bu konuda

hoşgeldin canım bebişlerimiz aynı gün doğmuş

İnternetten mi aldın canım?

kayram,arzuayten ben sütüm çoğalsın gelsin diye yapmadık şey bırakmadım doğumdan sonra 5 kilo aldım yok yok yok yani bence eğere gelecekse geliyor gelmeyecekse ne yapsan boş ben denedim gördüm

aynen benimde öyle oldu neler neler yaptım bir bilseniz ama sadece kilo aldım başkada bişi olmadı. olmayınca olmuyor yani yapacak bişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…