selam
FDilek süslü cadını maşallah
bizim yakışıklınında kucağa alınma hırsı beni mahvediyor hem kucağa alıştı, hem yalnız kalmak istemiyor
uzun uykulardan bahsedilmiş bırak uyusun canım acıkınca uyanır. ben uyandırmıyorum benimkide gece uzun uyuyor Maşallah diyelim
acarasye kabızlık düzene girdi 2-3 günde bir kendisi çözüyor bebeişim :)
salıncak bizikletçiler çarşısı varya Haşim İşçcan geçidi ismi Büyükşehrbelediyesinni orda bulabilirsin
ek gıda ne vermeye başladın?
NEVRAA duncan ve diğer arkadaşlar sizlerede selam
o biraz benim hatam aslında ilk zamanlar doyup doymadığını anlayamıyodum aç kalır diye endişelenerek sağarak verdim hep. tek başına olduğum için süt geliyomu gelmiyomu pek bilemiyordum. o yüzden ne kadar içtiğini falan görüp rahat etmek istedim. şimdide emmek zor geliyo herhalde böyle devam ediyoruz.
neden seni emmiyor ki ne güzel ya kendi kendine uyuması ben çok uğraştım yalancı meme alsın diye ama almadı.
buraya takılanlar sizlere bir sorum olacak bebişleriniz emerek mi uyuyor ben malesef çok erken sallamaya geçtim diğer türlü uyumuyor sizlerinkini merak ettim.
hoşgeldin bebeğin ne kadarlık ben 15 gündür geçtim ek gıdalara ama tabi mamacı olduğum için erken geçtim sütün yeterliyse bebişin kilosuda iyiyse bence acele etme ek gıda için
cnm sütün yeterliyse ek gıda için acele etme bence ben geçtim ama mamacı olduğum için aslında yenni bir link açmak gerek 2011 mayıs bebekleri ek gıdları diye böyle daha kolay takip olunur hemde birbirimize yardımcı oluruz ben bilmiyorum çok fazla o yüzden açamıyorum aslında bilen arkadaşlar açsa iyi olmazmı bence tabi
yok geçmedim canım..eylül sonlarına doğru azar azar geçmeyi düşünüyorum...sen yeterki iste şuan zamanım yok ama yarın istediğin konuyo açarım canım..dediğin gibi takibi kolay olur...en ilk 1 yaşa kadar neler verilmeyecek onları paylaşmalıyız....
frdince ben yalancı meme vermek istemiyordum annemler zorla verdirdi ucuna azcık bal süre süre alıştırdım ilk başta öğürüyordu ama iyiki alışmış kurtarıcım resmen
inan alıştırmak için sürdüğüm bal nerelere vardı balını emiyo tadı gidince öğürüyor.artık ben pes ettim.bebekten bebeğe değişiyor demekki.ek gıdalara başlayan arkadaşlarada bir doktorun tavsiyesini ileteyim tahin pekmez karışımının içine toz haline getirilmiş ceviz karıştırılıp yedirmek.
inan alıştırmak için sürdüğüm bal nerelere vardı balını emiyo tadı gidince öğürüyor.artık ben pes ettim.bebekten bebeğe değişiyor demekki.ek gıdalara başlayan arkadaşlarada bir doktorun tavsiyesini ileteyim tahin pekmez karışımının içine toz haline getirilmiş ceviz karıştırılıp yedirmek.
Kızlar; bebeklerinizin gece uykusu nasıl;geceleri emziriyormusunuz?Kızım kendiliğinden uyanmıyor artık hiç.11 gibi uyuyor genelde;uyumadan önce emmiş oluyor.Babası oruç tutuyor.Sahurdan sonra 3,5-4 gibi ben alıp memeye tutuyorum.Gözünü bile açmadan biraz emip bırakıyor.Sabah da 8-9 gibi çok aç olarak uyanıyor.
frdince ben yalancı meme vermek istemiyordum annemler zorla verdirdi ucuna azcık bal süre süre alıştırdım ilk başta öğürüyordu ama iyiki alışmış kurtarıcım resmen
hosbulduk cnm.bebegim 2 mayis dogumlu.kilosu normal bebegimin,bende senn gibi mamaciyim.tecrubesizligimden sutumun devamini getiremdim.oglumda biberonun rahatligina coktan alisti bile.burdan arkadslarda soledi simdilik ek gidaya baslamiycam.ama baslarken sizlerden yardim almak istiyorum.cok saolun arkaslar.
ben oğluma bugün oyun halısı aldım ama ışıklı falan değil benimki. bazı yerlerine alta poşet gibi hışır hışır se çıkaran malzeme yerleştirmişler ses çıkıyo. oyuncaklar falan sallanıyo oğlum çok beğendi sanırım önce çok dikkatli izledi sonra vurmaya başladı elleriyle oyuncaklara:) 100 tl
Eki Görüntüle 239741
canı benim bebeğim gece 11- 12 gibi uyuyor ve sabah 5e 6ya kadar kesintisiz uyuyor doktora bugün gittik uyandırmabak ne güzel uyuyor dedi normalmiş yani
hoşgeldin canım bebişlerimiz aynı gün doğmuş
kayram,arzuayten ben sütüm çoğalsın gelsin diye yapmadık şey bırakmadım doğumdan sonra 5 kilo aldım yok yok yok yani bence eğere gelecekse geliyor gelmeyecekse ne yapsan boş ben denedim gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?